itholoinfo.com

Cum să inviți un băiat la un dans școlar

Te-ai saturat sa stai in jur visand despre ziua in care baiatul viselor tale te va chema sa mergi la bal? Spargeți tradiția în acest an și faceți primul pas! Citiți acest articol pentru a afla cum.

pași

Partea 1
Creați un plan

Imaginea intitulată Întrebați un tip la domiciliu Pasul 1
1
Încearcă să afli dacă are deja o întâlnire. Acest lucru vă va economisi mult timp și efort și vă va oferi suficient timp pentru a face alte planuri dacă este necesar. Faceți o plonjare dacă nu sunteți sigur.
 • Dacă are o prietena, atunci poți presupune în siguranță că merge cu ea.
 • Nu chemați un băiat să plece dacă are deja o întâlnire cu o altă fată. Acest lucru va crea o imagine proastă pentru dvs. dacă el spune nu și ar fi nedrept față de cealaltă fată dacă el spune da și stick cu ea.
 • Dacă aflați că are deja o întâlnire, gândiți-vă la un alt băiat cu care doriți să mergeți și să-l invitați.
 • Dacă nu puteți afla dacă are deja o întâlnire, atunci nu vă faceți griji. Invită-l oricum.
 • Imagine cu numele Ask a Guy to Homecoming Step 2
  2
  decideți cum doriți să o invitați. Dacă vă simțiți încrezători, adresați-vă personal. În caz contrar, puteți întreba prin telefon, mesaj text, e-mail sau Facebook.
  • Dacă ideea este de a invita un prieten sau pe cineva cu care ai plecat, sau pe cineva cu care ești cumva implicat romantic, cred că de un mod de dulce, blând de a face acest lucru, de exemplu, lăsând o notă pe biroul lui.
 • Partea 2
  îmbietor

  Imagine cu titlul Întrebați-i pe un tip în primirea pasului 3
  1
  Fii frumoasă. Purtați ceva care vă lasă încrezător și frumos în interior și va fi reflectat din exterior. Dacă aveți de gând să vă invite la școală pentru o zi de clasă obișnuită, apoi să ia o scurtă hop în baie, înainte de a verifica dacă totul este corect cu parul, sau în cazul în care acesta nu are nici o sujeirinha în dintele.
  • Ar trebui să încercați să arătați frumos chiar dacă vă întrebați prin telefon sau computer. Deși nu contează exact pentru ce vă este îmbrăcat, dacă sunteți frumoasă, vă va ajuta să vă simțiți mai încrezători, chiar dacă s-ar putea să nu vă ajungă vreodată.


 • Imaginea intitulată
  2
  Nu uitați să zâmbiți! Pe lângă faptul că femeia arată mai frumoasă când zâmbește, acest lucru îi va arăta că sunteți interesat de el și că sunteți optimist și o persoană distractivă pe care o aveți în jur.
  • Indiferent de cine este copilul, toată lumea vrea să fie în jurul valorii de oameni fericiți, distractivi și iubitori. Chiar dacă simțiți nervozitate sau stima de sine scăzută, forțați-vă să zâmbiți, există șanse mari să vă simțiți mai relaxați imediat.
 • Imagine cu titlul Întrebați-i pe un tip la domiciliu Pasul 5
  3
  Găsiți locul și timpul potrivit pentru al invita. Nu încercați să faceți acest lucru atunci când este ocupat să facă altceva sau când se pare că se grăbește să meargă undeva. Încercați să faceți acest lucru într-o zi obișnuită la o școală.
  • Dacă el este cu alte persoane, trageți-l deoparte, astfel încât să aveți o intimitate cu care să discutați. Apelarea în fața altor persoane poate fi jenantă pentru unii dintre voi sau pentru ambii.
 • Imagine cu titlul Întrebați-i pe un tip în primirea pasului 6
  4
  Ia-o ușor să ajungi la punct. Solicitând-o personal sau nu, ar trebui mai întâi să-l întâmpinați ocazional cu ceva de genul "Deci ce? Totul este bun? "" Înainte să ajung la subiect. În plus, dacă vine ziua promenadei, probabil că oricum vei cădea pe ea.
  • Încercați să potriviți un compliment, un motiv sau un stimulent atunci când faceți invitația. De exemplu, spuneți-i de ce ați vrea să mergeți cu el: "Cred că ar fi foarte distractiv dacă am merge împreună" sau "cred că sunteți super drăguț și mă întrebam dacă doriți să mergeți la balul cu mine".
  • Dacă aveți planuri diferite, o petrecere pre-petrecere cu un grup de prieteni, spuneți-i totul. Aceste tipuri de stimulente îi vor arăta că va fi foarte bine dacă merge cu tine!
 • Imaginea intitulată Întrebați un tip pentru a reveni la domiciliu Pasul 7
  5
  Aflați bine răspunsul. El spune da sau nu, ar trebui să încercați să vă mențineți liniștea și să continuați să fiți prietenoși. Dacă întâmplător spune el nu, să știe că nu vei face rău. Dacă el spune da, atunci face planurile necesare - vezi cine va primi cine, etc ...
 • sfaturi

  • Nu întârzia să-l inviți, dacă este posibil, înainte de a face alte planuri.
  • Pentru cele mai bune rezultate, invitați un copil care este prietenul tău sau cine știi sau presupune că e interesat de tine.
  • Amintiți-vă că nu "aveți" să aveți o pereche formală pentru minge. Dacă nu găsiți pe cineva potrivit pentru dvs., atunci mergeți cu un grup de prieteni! Totuși veți avea multă distracție.
  • Ține minte că, dacă vrea să meargă cu tine, probabil că va merge cu tine, indiferent cum îl vei invita. Dacă nu dorește sau nu, răspunsul va fi nu, indiferent de ce veți purta sau despre ce veți vorbi. Nu te plictisi prea mult!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să sunați un băiat să renunțe la seria a șaseaCum să sunați un băiat să renunțe la seria a șasea
  Cum să chemi un băiat să pleceCum să chemi un băiat să plece
  Cum sa vorbesti cu un baiat care iti placeCum sa vorbesti cu un baiat care iti place
  Cum să inviți un băiat la o școalăCum să inviți un băiat la o școală
  Cum să inviți un băiat să plece chiar dacă se temeCum să inviți un băiat să plece chiar dacă se teme
  Cum sa faci un dans cu tine si apoi te saruta (liceu)Cum sa faci un dans cu tine si apoi te saruta (liceu)
  Cum să știți sigur dacă un băiat vă place înainte de a vă chema să renunțațiCum să știți sigur dacă un băiat vă place înainte de a vă chema să renunțați
  Cum să acționați pe o primă dată (fete)Cum să acționați pe o primă dată (fete)
  Apelați pe cineva care nu este prietenul tău să renunțeApelați pe cineva care nu este prietenul tău să renunțe
  Cum să obțineți o întâlnireCum să obțineți o întâlnire
  » » Cum să inviți un băiat la un dans școlar
  © 2021 itholoinfo.com