itholoinfo.com

Cum să inviți un băiat să plece chiar dacă se teme

Vrei să-l inviți pe băiatul ăsta să plece, dar se topește când se apropie de el? Toată lumea știe că nu este niciodată ușor să faci așa ceva, indiferent cât de multă experiență ai. Vestea bună este că acest articol vă va ajuta să faceți acest lucru. Doriți să invitați un copil și să aflați răspunsul dvs. Dacă nu spune nimic, continuă înainte, dar nu-ți uita sentimentele pentru el, căci el te poate plăcea dacă nu-l mai iubești pentru că l-ai invitat. Un băiat poate invita o fată afară, dar o fată poate invita și un băiat.

pași

Imagine intitulată Întrebați un tip când sunteți` class=
1
Alege un copil care nu se întâlnește cu nimeni. Aceasta este probabil cea mai importantă parte! Dacă nu sunteți sigur, puteți să cereți pe cineva să vă întrebe în mod obișnuit, dar băiatul vă va respecta mai mult dacă vă cereți singur.
 • Imagine intitulată Întrebați un tip când sunteți` class=
  2
  Cunoașteți mai bine copilul și vedeți dacă îl place sau nu.
 • Imagine intitulată Întrebați un tip când sunteți` class=
  3
  Dacă vă place, dar abia puteți vorbi cu el, lăsați-l să vă observe prezența. Încercați să aflați ce aveți în comun. Introduceți un club pe care îl jucați, practicați un sport sau pur și simplu vorbiți despre ceva.
 • Imagine intitulată Întrebați un tip când sunteți` class=
  4
  Practicați conversația în oglindă. Poate că este ciudat, dar funcționează.
 • Imagine intitulată Întrebați un tip când sunteți` class=
  5
  Ridică-te și spune-i bine. Începeți o conversație, orice, dacă aveți interese comune.
 • Imagine intitulată Întrebați un tip când sunteți` class=
  6
  Vezi cum stau lucrurile când este în jur. Dacă te plac, bine. Dacă nu-ți place, poate că e timid, dar oricum, ar trebui să îl inviți să plece.


 • Imagine intitulată Întrebați un tip când sunteți` class=
  7
  Întreabă-l. Aceasta este partea dificilă, pentru că veți avea nevoie de curajul de a vorbi cu un tip de care vă interesează atât de mult. Dar dacă nu-l poți invita, spune-i că-l placi mai întâi. Deci, atunci când aveți curajul de a invita, poate că o va accepta pentru că deja este obișnuit să-l placă. Unii băieți se sperie la început, astfel că unele fete sunt respinse la început.
 • Imagine intitulată Întrebați un tip când sunteți` class=
  8
  Dacă sunteți prea frică să invitați un băiat, încercați să-l faceți să vă observe. Când trece, spune "Bună" sau îl privești cu pasiune. Dacă credeți că aceasta este o idee proastă, încercați să aflați de unde merge de obicei. Uită-te la el și zâmbește. Vorbește puțin cu el și-l cunoaște mai bine. Dacă are prieteni, întrebați-i cum este și alegeți o abordare directă sau invitați-l să meargă la filme cu dvs. și cu alți prieteni (deci nu este atât de ciudat).
 • Imagine intitulată Întrebați un tip când sunteți` class=
  9
  Dacă el este întotdeauna cu mulți prieteni în jur, puteți cere unui prieten de încredere să vă invite. Sau cereți-i unui prieten să-i spună că există o fată în cameră care vrea să iasă împreună cu el și să întrebe ce fată va întâlni. Dacă îți spune numele tău, prietenul tău îți poate spune cine ești și confirma că vrea să te întâlnească cu tine.
 • Imagine intitulată Întrebați un tip când sunteți` class=
  10
  Dacă refuză când întrebați, spuneți: "Bine, nu sentimente grele, nu?Sau ceva.
 • Imagine intitulată Întrebați un tip când sunteți` class=
  11
  Nu te uita la ea tot timpul. Dacă o face, poate fi înspăimântat și nu te va plăcea prea mult.
 • Imagine intitulată Întrebați un tip când sunteți` class=
  12
  O altă opțiune este de a cere unui prieten să vă invite să ieșiți cu dvs. Uite ce spune el. Nu este atât de înfricoșător, mai ales dacă refuză.
 • sfaturi

  • Faceți-l să râdă. Nu va vrea să iasă cu tine dacă e plictisitor.
  • Nu vă petreceți prea mult timp întrebându-vă cum să-l invitați, pentru că el nu va aștepta pentru totdeauna.
  • Dacă un prieten vă invită să ieșiți împreună cu el și refuză, pretindeți că nici măcar nu v-ați imaginat că persoana a făcut-o și că a acționat în mod natural.
  • Încercați să aflați dacă vă place să îl invitați, pentru a nu fi rănit.
  • Flirt. Băieții îl iubesc, mai ales când fetele sunt subtile.
  • Cel mai important lucru de făcut dacă el spune nu. Nu țineți o pradă! El va simți ostilitatea și nu va încerca să mențină prietenia. Când ajungeți acasă, plângeți și scrieți ce vă simțiți. Acest lucru vă va ajuta. Chiar dacă refuză, păstrați lucrurile ca înainte. El vă va simți încrederea și poate veni ceva. Oamenii pot comenta despre ce sa întâmplat, dar aruncați aceste comentarii. Nu-l opriți să-l placă doar din cauza asta.
  • Când tu sau un prieten te invit să pleci și el acceptă, nu-l lăsa să-și dea seama că ești extrem de fericit și anxios.
  • Nu vă faceți griji prea mult despre respingere. Majoritatea copiilor nu vor refuza invitația, chiar dacă nu sunteți considerați populari. Dacă te întreabă de ce te-a invitat să pleci, sau să pui o altă întrebare vagă, decât să răspunzi, este probabil că nu te aștepți la această invitație și îți dai timpul să îți dai seama cum să spui da și să te uiți în același timp. Dați-i timp, faceți ceva pentru a ușura tensiunea, cum ar fi zâmbind. Va spune, "Bine, bine". Nu vă descurajați dacă nu dă un răspuns foarte bun, cum ar fi "Nu-mi pasă prea mult de asta, dar accept". Lucrurile se pot îmbunătăți mai târziu.
  • Fii mai evident! Uneori băieții au nevoie de ea.
  • Nu uitați să zâmbiți de fiecare dată când vă privește. El își dă seama că vrea să fie mai mult decât prietenul său. Poate că te place și el dacă zâmbește, te privește sau chiar arată puțin diferit când e cu prietenii lui.

  avertismente

  • Nu-l inviți să plece în fața prietenilor săi, deoarece el va putea să-l apese și în cele din urmă va refuza.
  • Dacă refuză, nu fi trist. Poate că e prea ocupat până acum. Nu întrebați motivul pentru care ar putea fi incomod și poate ca o fată să nu ceară prea multe întrebări.
  • Dacă refuză pentru că deja se întâlnește cu cineva, spune-i că este încă prieten cu el și poate ieși cu el dacă are o luptă cu prietena lui.
  • Nu începe să-l urmăriți pe copil, el va crede că ești obsedat.
  • Dacă spune "poate", nu vă ridica prea mult așteptările, pentru că el nu poate avea curajul să refuze sau are nevoie de mai mult timp pentru a gândi mai mult despre el. Probabil că nu vreau să o fac tristă.
  • Dacă refuză, ești probabil prea bun pentru el. Nu știe ce lipsește.
  • Începeți cu ceva mai mic ca un dans la balul școlii sau un parteneriat într-un design de cameră.
  • Nu exagerați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să sunați un băiat să renunțe la seria a șaseaCum să sunați un băiat să renunțe la seria a șasea
  Cum sa vorbesti cu un baiat care iti placeCum sa vorbesti cu un baiat care iti place
  Cum să inviți pe cineva să renunțe la a fi o persoană timidăCum să inviți pe cineva să renunțe la a fi o persoană timidă
  Cum să inviți un băiat la o școalăCum să inviți un băiat la o școală
  Cum sa faci un dans cu tine si apoi te saruta (liceu)Cum sa faci un dans cu tine si apoi te saruta (liceu)
  Cum să flirtezi un băiat la 13 sau 14 aniCum să flirtezi un băiat la 13 sau 14 ani
  Cum să știți sigur dacă un băiat vă place înainte de a vă chema să renunțațiCum să știți sigur dacă un băiat vă place înainte de a vă chema să renunțați
  Cum să ai o relație de dragoste mare în adolescențăCum să ai o relație de dragoste mare în adolescență
  Cum să inviți un băiat să pleceCum să inviți un băiat să plece
  Cum să inviți un băiat să pleceCum să inviți un băiat să plece
  » » Cum să inviți un băiat să plece chiar dacă se teme
  © 2021 itholoinfo.com