itholoinfo.com

Cum sa faci un dans cu tine si apoi te saruta (liceu)

Ai văzut acest film de o mie de ori. Fata care stă în colț de băut pumn este invitată să danseze cu un băiat frumos. Ea ajunge pentru el și încep să danseze încet și romantic în mijlocul ringului de dans, total îndrăgostiți. După dans, băiatul îl însoțește pe fată acasă. Ei stau în fața ușii și fata spune: "Am avut o mulțime de distracție astăzi." Băiatul frumos răspunde "și eu". Cei doi se uită unul la altul și apoi când îți dai seama, BAM! Se sărută. Visezi că ți s-ar întâmpla asta? Consultați pasul 1 de mai jos pentru a afla cum vă puteți transforma visul în realitate.

pași

Imagine intitulată Obțineți un băiat să danseze cu tine și apoi să te sărut la sfârșit (școala medie) Pasul 1
1
Asigurați-vă că flirtul / copilul care va dansa cu tine va merge la petrecere. Dacă nu intenționează să plece, încercați să-l convingeți. Dacă merge, o minune. Dar dacă nu vrea să plece să nu-l forțeze, dacă îl forțezi, nu te va invita să dansezi pentru că se va teme de tine. Dacă nu merge, bine. Vor fi alte partide.
 • Imagine cu titlul Obțineți un băiat să dansați cu tine și apoi să te sărut la sfârșit (școala medie) Pasul 2
  2
  Fii minunat. Chiar dacă flirtul tău nu este, nu știi niciodată cine poți găsi, așa că ar trebui să te îmbraci pentru a impresiona. Amintiți-vă să vă îmbrăcați corespunzător pentru ocazie. Pentru că sunteți în liceu, multe dintre părți vor fi îmbrăcăminte casual / semi-formală. Dacă costumul este obișnuit, purtați un pulover frumos cu blugi subțiri. Asigurați-vă că îmbrăcămintea dvs. este potrivită pentru vârsta dvs. Nu trebuie să te îmbraci ca un striper pentru a te face să te observe de un băiat. Dacă petrecerea este semi-formală, alegeți cea mai frumoasă rochie din dulap. Rochia ta ar trebui să fie ceva elegant, festiv și confortabil. Nu alegeți un stil de Cenușăreasă exagerat, veți sfârși să arătați prostii. Adăugați un aspect de machiaj pentru a vă completa aspectul, dar nu exagerați, sunteți în școala elementară, așa că păstrați-l natural dacă nu arătați ca un clovn. Utilizați o culoare strălucitoare lucioasă și o roșie care se potrivește tonului pielii dvs. pentru a arăta natural. Dacă părinții tăi nu-ți permit machiajul, bine, oricum ești frumoasă. Dacă purtați în mod normal ochelari, purtați lentile de contact pentru petrecere, doar pentru a veni, dacă doriți.
 • Imagine intitulată Obțineți un băiat să dansați cu tine și apoi să te sărut la sfârșit (școala medie) Pasul 3
  3
  Când ajungeți la petrecere, priviți în jur până când găsiți flirtul / băiatul cu care doriți să dansați. Unele fete cred că este mai bine să stea într-un colț și să arate ca o fată singuratică, dar de obicei nu îi atrage pe băieți. Băieți ca fetele care sunt fermecătoare și gata să iasă în evidență. Nu vor să danseze cu un ratat care stă doar în colț! Distreaza-te! La urma urmei, este o petrecere. Fii încrezător și dansați cu prietenii tăi. Nu te înnebuni, arăta că te distrezi. Cu toate acestea, asigurați-vă că aveți o vedere a "copilului drăguț". El nu va avea niciodată șansa să vă observe dacă nu îl vedeți. În timpul petrecerii, aruncați o privire spre el pentru a vedea dacă vă atrage de asemenea atenția. Dacă schimbă locurile suficient, urmați-l discret. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu arăți ca un stalker! Dacă nu se mișcă prea mult, stați aproape de el pentru a vă putea observa. Dacă vă prinde că vă uitați la el sau invers, zâmbiți la el. Uite frumos, frumos și disponibil pentru a vorbi. Dacă vă va apropia oricând în timpul petrecerii, nu vă puneți în panică și nu vă faceți griji. Zâmbiți și introduceți-vă dacă încă nu îl cunoașteți. Dacă îl cunoașteți, spuneți-i bine.
 • Imaginea intitulată
  4
  Când începeți un cântec lent, căutați băiatul! Stai aproape de el, ca să te găsească ușor dacă dorește să danseze cu tine. Dacă dansează cu o altă fată, așteaptă să se încheie melodia. Dacă nu dansează cu nimeni, cu atât mai bine. Așteptați un cântec pentru a vedea dacă vă invită să dansați. Dacă nu invitați, nu vă supărați. Noaptea este un copil. Dacă te invită să dansezi, atunci MARE! Dacă toată lumea dansează o versiune simplă a muzicii lente (mâini băiat de la talie de fată, și mâinile fetei pe umăr) a pus mâna pe umăr și să urmeze ritmul de dans. Dacă toată lumea se află în sala de petreceri (aceasta se întâmplă de obicei în liceu), luați mâna și trageți-o pe ringul de dans. Nu dansa în tăcere! Vorbește puțin cu el!
 • Imagine intitulată
  5
  Pe următorul cântec lent, căutați-l din nou. Dacă dansează cu aceeași femeie care dansa ultima oară. Dacă este, este aproape sigur că e prietena ta, deci probabil că nu va dansa cu tine. Dacă nu este aceeași fată, ai noroc! El nu are o prietena si de aceea este o persoana buna sa danseze cu tine. Dacă e din nou singur, stai acolo unde te poate vedea și vezi dacă te invită să dansezi. Dacă nu, bine. Așteptați următorul cântec lent. Dacă el oferă să danseze din nou cu tine, mai bine! Esti un pas mai aproape de obtinerea sarutului, pentru ca el este evident interesat de tine! Dansați cu el din nou.
 • Imagine cu titlul Obțineți un băiat să dansați cu tine și apoi să te sărut la sfârșit (școala medie) Pasul 6
  6
  În următorul cântec lent, dacă tipul are o prietena, găsește pe cineva care să danseze. Dacă dansează cu fete diferite, trebuie să acționezi. Fata nu trebuie mereu să-i invite pe fată să danseze! Suntem în secolul 21! Mergeți la el și întrebați ocazional dacă dorește să danseze. Este foarte probabil să spui da. Dacă da, grozav! Dacă spune nu, bine. Găsește un alt băiat să danseze. Dacă nu dansează încă cu nimeni, invitați-l să danseze așa cum am sugerat mai devreme. Dacă te invită să dansezi din nou, perfectă.
 • Imagine intitulata Obține un băiat să danseze cu tine și apoi să te sărut la sfârșit (școala medie) Pasul 7


  7
  Asigurați-vă că dansați cu el în ultimul cântec al nopții, deoarece dă o impresie bună. Vei fi fata pe care o va aminti daca esti ultimul care danseaza cu el.
 • Imagine cu titlul Obțineți un băiat să danseze cu tine și apoi să te sărut la sfârșit (școala medie) Pasul 8
  8
  După ce ultimul dans se termină, spune-i că ai avut un moment bun. Dacă pur și simplu spune la revedere sau îndoieli și frunze, înseamnă că nu ți-a plăcut atât de mult (nu este suficient să o săruți). În regulă, vor fi și alte dansuri și alți băieți și el ar putea fi timid! Dacă zâmbește și spune ceva de genul "M-am distrat de asemenea", lucrurile merg bine. Dacă vă plimbați acasă după petrecere, întrebați dacă vrea să vă însoțească (de când sunteți în liceu, niciunul dintre voi nu va putea să conducă, așa că nu vă poate duce într-adevăr acasă). Dacă spune că are deja o plimbare, zâmbește și spune: "Ne vedem mai târziu" sau orice vrei tu, apoi du-te acasă cu prietenii tăi. Dacă spune că te va însoți, faci foarte bine Începeți o conversație dacă nu vorbește nimic în primele câteva minute Discutați despre ce vreți - sport, profesori, teme pentru casă, animale de companie, familie, prieteni, petrecere ... doar permiteți conversației. noroc, el va ține mâna pe drumul spre casă.Acest lucru garantează în principiu un sărut.Dar dacă nu-și ține mâna, e bine.Există încă o șansă mare de a obține acel sărut.Trebuie să ajungi aici, la urma urmei !
 • Imagine cu titlul Ia-ți un băiat să dansezi cu tine și apoi să te sărut la sfârșit (școala medie) Pasul 9
  9
  Când ajungi acasă, acum sau niciodată! Înainte de a bate la ușă sau de a suna la sunetul de la ușă, spune-i că este un tip foarte bun, că ai petrecut bine cu el sau că te-am întâlnit bine, etc. În cele din urmă, spuneți: "Vă mulțumim că ați venit acasă". Fii îndrăzneț și o săruți pe obraz. Probabil că voi doi vă veți spăla puțin! Acum trageți-vă, priviți-i în ochi și zâmbiți. Dacă vrea să te sărute, o va face chiar acum. Dacă o faceți, bucurați-vă. Dacă nu, nu începeți să jucați pe ea. Poate că nu este pregătit să se sărute și este încă uimit de sărutatul obrazului (pentru mulți copii de liceu, poate fi primul sărut). Doar zâmbește, spune la revedere și intră în casă, lăsându-ți mai mult dorința. Acest lucru vă va ajuta să vă bucurați de un bal când veți avea unul. :-)
 • Imaginea intitulată
  10
  Dacă te sărută, felicitări. După sărutare, e bine să fii puțin spălat. Uită-te frumos și spune-i la revedere. Nu te comporta ca si cum ai facut o greseala, pentru ca va simti ca si cum nu ti-ar placea. Acționați ca și cum v-ați fi dorit, și cu bucurie v-ați plăcut!
 • Imagine cu titlul Obțineți un băiat să dansați cu dvs. și apoi să vă sărutați la sfârșit (școala medie) Pasul 11
  11
  Acum bucurați-vă de cele mai bune! Dacă te sărută, băiatul te va invita, ceea ce înseamnă că te place. Dar dacă nu, încercați să fiți prieteni. Prietenia este un început bun pentru o relație, pentru că odată ce sunteți prieteni și mai pregătiți să vă duceți prietenia la un alt nivel (poate la timp pentru următoarea petrecere!).
 • Imagine intitulată Obțineți un băiat să danseze cu tine și apoi să te sărut la sfârșit (școala medie) Pasul 12
  12
  Întotdeauna încercați să fiți aproape de el. În timp ce faci asta, încearcă să nu mai vorbești despre sărutări super romantice. Vorbește despre alte lucruri. Simte-te ca te distrezi, asa ca crede ca esti o persoana distractiva!
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că în timpul petrecerii se mai distrează cu prietenii dvs. și nu vă concentrează atenția asupra copilului.
  • Ori de câte ori sunteți cu un copil, răspundeți și nu chicoteli, vă va speria! Acționați normal și fiți voi înșivă.
  • Nu fi prea blocat pe acest copil, altfel el poate fi iritat și rapid pierd interesul pentru tine.
  • De când sunteți în liceu, niciunul dintre voi doi nu veți putea conduce, ceea ce înseamnă că nu veți putea să aveți un timp romantic în mașină fără a vă rușina să aveți părinți / frați mai mari sau sora pe scaunul din față care vă uită la tine, apoi opriți această posibilitate.
  • Uite interesat de el.
  • Nu fi nepoliticos când vorbești cu el.
  • Dacă lucrurile nu funcționează, bine. Există mulți alți pești în mare și încă mai aveți toate schoolers înaintea ta!
  • Aflați cum să dansați muzică lentă la sfârșitul acestui articol, în secțiunea categorii în care se afișează "WikiHows înrudite" pentru a evita momentele incomode / confuze / jenante.
  • Aflați mișcările celor mai cunoscute melodii precum "Beyonce`s Single Ladies" și Soulja Boy`s "Crank Dat" doar pentru a vă distra și a impresiona pe toată lumea.

  avertismente

  • Nu exagerați.
  • Și, de asemenea, înainte să vă întâlniți cu el, aflați dacă are deja o iubită! Dacă nu, nu te deprima! Există mulți pești în mare!
  • Încercați să nu arătați ca un idiot complet când vă aflați la petrecere sau faceți ceva stupid pentru a impresiona un copil, cum ar fi dansul ca un nebun să-și țipă numele, scuturând o sticlă de sifon pentru a încerca să vă impresioneze etc.

  Materiale necesare

  • Departamentul de machiaj
  • O rochie frumoasă / haine bune
  • O coafură frumoasă
  • accesorii
  • Pantofi frumoși
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa dansezi Cotton Eyed JoeCum sa dansezi Cotton Eyed Joe
  Cum sa dansezi muzica usoaraCum sa dansezi muzica usoara
  Cum să dansați muzica lentă într-o mingeCum să dansați muzica lentă într-o minge
  Cum sa dansezi dansulCum sa dansezi dansul
  Cum să dansezi într-o razăCum să dansezi într-o rază
  Cum să inviți un băiat să plece chiar dacă se temeCum să inviți un băiat să plece chiar dacă se teme
  Cum sa dansezi cu o fata in baladaCum sa dansezi cu o fata in balada
  Cum să flirtezi un băiat la 13 sau 14 aniCum să flirtezi un băiat la 13 sau 14 ani
  Cum de a invita o fată sau un băiat să plece în liceuCum de a invita o fată sau un băiat să plece în liceu
  Cum să-ți faci prietenul să rămână cu băiatul care-ți placeCum să-ți faci prietenul să rămână cu băiatul care-ți place
  » » Cum sa faci un dans cu tine si apoi te saruta (liceu)
  © 2021 itholoinfo.com