itholoinfo.com.com

Cum de a invita o fată mai veche de școală să plece

Apelarea unei fete poate fi o sarcină stresantă, mai ales dacă ea este mai veche decât tine. Fetele se maturizează mai repede decât băieții, astfel încât diferența de nivel de maturitate devine remarcabil atunci când un tip vine cu o fată mai în vârstă. Acest lucru poate fi un dezavantaj pentru tine, dar nu totul este pierdut. Recunoașterea acestei diferențe vă va ajuta să depășiți obstacolele care vin în calea voastră.

pași

Partea 1
Să o cunosc mai bine

Imaginea intitulată Întrebați o fată mai mare în liceu Pasul 1
1
Introduceți-vă. Indiferent de diferența de vârstă, fetele nu răspund foarte bine la invitațiile făcute de persoane pe care nu le cunosc. Odată ce te-a întâlnit, va fi mult mai ușor să o inviți.
 • Trebuie doar să vă salut. Fetele răspund bine celor care sunt încrezători. A deveni nervoasă este absolut naturală, dar face un efort să apară calm și sigur, la urma urmei, doar îi spui salut.
 • Dacă aveți un prieten în comun, cereți-i să vă prezinte. Acest lucru ajută deja la reducerea jena.
 • Imagine intitulată Întrebați o fată mai mare în liceu Pasul 2
  2
  Trageți conversația. Dacă intenționați să o chemați să plece, aceasta se datorează faptului că există ceva în ea care îi apelează la ea. Utilizați acest subiect pentru a începe o conversație. Puteți vorbi, de exemplu, despre un prieten comun, despre jocul de fotbal sau despre cum v-ați bucurat să vizionați jocul.
  • "Am văzut-o în joc sâmbăta trecută. Ai văzut pisica care traversa bine pajiștea în momentul plecării?
  • "Ați văzut vreodată filmul care a debutat în film? Ei spun că e hilar. Dacă nu a văzut-o încă, este o mare oportunitate de a sugera că vă uitați împreună.
  • "Am văzut o fotografie a dvs. de la bal pe Facebook. Te-ai dus cu adevărat la petrecerea cu limuzina?
  • Sarah mi-a spus că face parte din clubul de teatru. Mă gândesc să intru și eu. Ce crezi despre profesor?
 • Imagine intitulată Întrebați o fată mai mare în liceu Pasul 3
  3
  Participați la activități de grup. Ea devine mai greu dacă cercul tău de prietenie nu are nici un contact cu ea, ceea ce este probabil dacă e mult mai în vârstă decât tine. A fi prieten cu cineva este cel mai simplu pas pentru a cunoaște alte persoane din grup.
  • Invită-o afară cu bandea la filme sau la orice altă activitate de grup. De exemplu, "O mulțime de oameni merg la plajă sâmbătă. Ar trebui să mergi cu noi dacă nu ești prea ocupat.
  • Întreab-o dacă o să urmărească jocul de fotbal. Dacă spune ea, spuneți ocazional că sunteți acolo.
 • Imagine intitulată Întrebați o fată mai mare în liceu Pasul 4
  4
  Vorbește cu ea pe Facebook sau pe un mesaj text. Este o modalitate simplă de a cunoaște mai bine o persoană și aveți timp să vă gândiți la ce să răspundeți. Acest lucru îi ajută pe cei care devin nervoși cu ușurință și nu știu niciodată ce să spună. Este, de asemenea, o mare oportunitate de a urmări interesul ei.
  • Dacă răspunsurile ei sunt scurte sau dacă răspunde doar după ce ați trimis mai multe mesaje, ea nu este interesată. Dacă răspunde în mod normal și prelungește conversația, este un semn bun.
  • De exemplu, dacă o întrebi ce sa gândit filmul Superman, și ea răspunde „bun“ sau „plăcute“ ar putea să nu fie interesat de tine. Cu toate acestea, dacă dă un răspuns mai complet sau cere opinia ei, poate fi entuziastă să vorbească mai mult.
 • Partea 2
  A invitat-o ​​să plece

  Imagine intitulată Întrebați o fată mai mare în liceu Pas 5
  1
  Asigurați-vă că este unică. Poate părea proastă, dar dacă e sigur că e singură este important să eviți fusta - doar să inviți o fată dedicată să plece.
  • Întreabă-te. Lumea nu trebuie să știe că încerci să afli dacă fata se întâlnește cu cineva.
  • Uită-te pe Facebook. Nu ar trebui să fie atât de ușor să vezi dacă e singură dacă prietenul ei este dintr-o altă școală, dar Facebook este un loc bun pentru a afla.


 • Imaginea intitulată Întrebați o fată mai mare în liceu Pasul 6
  2
  Fii încrezător. Invitați o fată mai mare, la urma urmei. Indiferent de vârstă, fetele îi plac băieții încrezători. Nervozitatea poate fi fermecătoare, dar uneori poate părea imatură.
  • Țineți o poziție verticală.
  • Mergeți în siguranță.
  • Nu vă uitați la pământ, nu faceți contact vizual.
  • Utilizați acest ghid pentru a vă arăta mai încrezător.
 • Imagine intitulată Întrebați o fată mai mare în liceu Pasul 7
  3
  Vino mai aproape când e singură. Fetele tind să meargă în grupuri, deci aceasta poate fi o sarcină dificilă. Dacă ea este cu prietenii ei, s-ar putea să se simtă presată să-și refuze invitația, în frică de ce vor gândi ceilalți oameni. Trimiterea unui mesaj text ajută în astfel de cazuri.
 • Imagine intitulată Întrebați o fată mai mare în liceu Pasul 8
  4
  Aveți în vedere un program. Este mai ușor pentru fete să vină la o întâlnire atunci când ceva este deja programat, mai degrabă decât o invitație pentru o cale de ieșire. Dacă sunteți interesat să vă întâlniți cu ea, sunați-l de câteva ori înainte de a face acest pas.
  • Sugerați o activitate distractivă de făcut împreună. Ar putea fi o excursie la filme, cină, patinaj, vizionarea unui spectacol sau o activitate sportivă.
  • Cunoașteți interesele ei. Sugerând ceva ce îi place este deja la jumătatea drumului pentru a accepta invitația de a ieși cu tine. De exemplu, dacă o invitați să meargă la un spectacol de țară și nu-i place stilul, va scădea cu siguranță. Refuzul nu este pentru că nu vă place, pentru că nu vă place tipul de muzică.
 • Imagine intitulată Întrebați o fată mai mare în liceu Pasul 9
  5
  Fiți conștienți de gradul de maturitate. Fetele se maturizează mai repede, ceea ce le dezavantajează fetele mai în vârstă. Diferența dintre nivelul de maturitate poate fi chiar mai mare decât cea a vârstei. Fiți conștienți de acest lucru și acționați în consecință.
  • Când simțiți că o situație nu este familiară, încercați să acționați conform comportamentului celorlalți. De exemplu, atunci când întâlnești prietenii mai mari ai fetei, nu încerca să fii centrul atenției. Observați modul în care se referă grupul înainte de a începe să interacționeze.
  • Nu atrage prea mult atenția asupra diferenței de vârstă. Fata poate avea libertatea de a ajunge acasă în orice moment, în timp ce trebuie să îndeplinești programul împreună cu părinții tăi. Încercați să faceți planuri mai devreme, astfel încât să nu trebuiască să tăiați nicio activitate din cauza programărilor.
 • Imagine intitulată Întrebați o fată mai mare în liceu Pasul 10
  6
  Fii tu insuti. Acționând ca pe cineva pe care nu o vei lucra la început - în cele din urmă fata va ști cine ești cu adevărat. Poate că iubește faptul că ești mai tânăr și că ai dat mai puține persoane decât ea.
  • Dating o fată mai mare înseamnă a se referi la cineva mai experimentat decât tine. Nu vă simțiți presați să faceți ceva care nu este gata. Fii sincer și spune că preferi să mergi încet. Dacă îi pasă de tine, o să înțelegi.
 • Imagine intitulată Întrebați o fată mai mare în liceu Pasul 11
  7
  Respingerea este o posibilitate. Doar pentru că o fată nu vrea să te întâlnească cu tine, nu înseamnă că nu vrea să fie prietenul tău. Poate că nu și-a dat seama că ți-a plăcut. Dați-i timp să vă cunoască mai bine, s-ar putea să-și schimbe mintea în viitor. Între timp, nu o apăsa, ca să nu o împingi mai departe.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să atragi fetele fără a le vorbiCum să atragi fetele fără a le vorbi
  Cum sa intalnesti fetele la scoala taCum sa intalnesti fetele la scoala ta
  Cum să inviți un băiat la o școalăCum să inviți un băiat la o școală
  Cum să vorbești cu o fată în școalăCum să vorbești cu o fată în școală
  Cum sa faci fetele nebuneasca despre tineCum sa faci fetele nebuneasca despre tine
  Cum să flirtezi fetele la școalăCum să flirtezi fetele la școală
  Cum sa stii ce baieti maturi cauta in feteCum sa stii ce baieti maturi cauta in fete
  Cum sa stii daca o fata care nu a vorbit niciodata inainte sa te placaCum sa stii daca o fata care nu a vorbit niciodata inainte sa te placa
  Cum să fii un bun prieten în școala primarăCum să fii un bun prieten în școala primară
  Cum să frământe fetele cu tineCum să frământe fetele cu tine
  » » Cum de a invita o fată mai veche de școală să plece
  © 2021 itholoinfo.com.com