itholoinfo.com

Cum să dai un băiat unui băiat

Dacă vă veți întâlni cu un prieten după o lungă perioadă de timp sau dacă vreți să așteptați un pic mai mult înainte de a da un adevărat sărut unui băiat, un sărut rapid pe față, pe frunte sau pe buze este ideal. Cel mai important lucru este să vă țineți buzele închise și să le oferiți un sărut rapid și ușor, altfel va fi considerat un adevărat sărut.

pași

Metoda 1
Pregătirea pentru sărut

Imaginea intitulată Peck Kiss a Guy Pasul 1
1
Umple buzele doar pentru a le păstra moale. Deși este un sărut ușor și rapid, nu veți dori ca persoana să simtă buzele uscate și crăpate. Umpleți-le ușor cu limba, dar observați dacă acestea sunt deja uscate înainte de sărut. Dacă este necesar, dați un mic balsam de buze.
 • Este important ca buzele să fie moi, dar asigurați-vă că acestea sunt numai umede în loc de umezeală complet.
 • Imaginea intitulată Peck Kiss a Guy Pasul 2
  2
  Închideți buzele. În momentul sărutului, apăsați ușor buzele împreună ca și cum ați fi ținut respirația. Nu vă deschideți gura și nu vă folosiți limba. De asemenea, nu trebuie să vă presați buzele suficient de tare pentru a le atinge.
 • Imaginea intitulată Peck Kiss a Guy Pasul 3
  3
  Fă-ți puțină tâmpenie. Pentru a face un truc, imaginați-vă că ați mâncat ceva ușor acru. Nu vă împingeți prea mult buzele pentru a le face să atingă nasul, suficient pentru a le face ușor vizibile interiorul.
 • Imagine intitulată Peck Kiss a Guy Pasul 4
  4
  Apăsați ușor pe pielea băiatului. Dacă în gură, pe obraz sau pe frunte, un sărut este întotdeauna ușor și rapid. Este important să apăsați doar pentru a face simțirea feței, dar nu pentru a vă zdrobi buzele pe piele.
  • Sărutul ideal nu lasă cealaltă persoană cu o piele umedă.


 • Poză intitulată Peck Kiss a Guy Pas 5
  5
  Treceți înapoi în mai puțin de o secundă. Acest tip de sărut ar trebui să fie suficient de rapid pentru a atinge pielea copilului, deci nu lăsați-l prea mult timp. Practicați-vă să învățați și amintiți-vă doar să atingeți pielea cu buzele și să vă îndepărtați repede.
 • Metoda 2
  Sărută acum

  Poză intitulată Peck Kiss a Guy Pasul 6
  1
  Dați-vă un sărut pe față după o îmbrățișare. Când vă întâlniți cu un bun prieten după o lungă perioadă de timp sau când vă spuneți la revedere, dați-i un sărut rapid. Este important să fiți suficient de aproape pentru a împiedica băiatul să interpreteze sărutul ca pe altceva decât pe prietenie.
  • În unele culturi, sărutarea este o modalitate firească de a saluta oamenii. În altele, cu toate acestea, poate părea ciudat, dar asigurați-vă că încercați.
 • Poză intitulată Peck Kiss a Guy Pasul 7
  2
  Dă-ți un sărut înainte de primul sărut. Dacă nu ați sărutat vreodată un băiat, un sărut este o modalitate excelentă de a începe. Urmați sfaturile sărutului de mai sus, dar uitați-vă la buzele celeilalte persoane. Dacă vă simțiți confortabil, dați un adevărat sărut sau dați un alt sărut după primul sărut.
  • Dacă nu vă simțiți confortabil, kit-ul este suficient de rapid pentru a vă elibera aproape imediat. Rețineți că va trebui să vorbiți mai târziu despre asta.
 • Imaginea intitulată Peck Kiss a Guy Pasul 8
  3
  Afișați afecțiunea în public. Dacă nu doriți să fiți brânză în public ca un cuplu, dați-vă un sărut pe fața sau pe buzele partenerului dvs. pentru a arăta că sunteți împreună, dar fără a fi nevoie să faceți o mare expoziție.
  • Dacă sunteți într-un grup de prieteni și prietenul tău spune ceva de genul, dă-i un sărut pe față pentru a-și arăta aprecierea.
  • Dacă vă aflați la o petrecere și trebuie să-l lăsați pe om singur pentru o perioadă în timp ce discutați cu alți prieteni, dați-i un sărut și spuneți-i: "Mă voi întoarce imediat".
 • Surse și cotatii

  Afișați mai multe ... (3)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa iti lasi buzele rozCum sa iti lasi buzele roz
  Cum sa faci o rondina de miereCum sa faci o rondina de miere
  Cum de a repara buzele puternic crăpate și crăpateCum de a repara buzele puternic crăpate și crăpate
  Cum să aveți buze sănătoaseCum să aveți buze sănătoase
  Cum să tratați buzele uscateCum să tratați buzele uscate
  Cum să-ți săruți prietena ta în colegiuCum să-ți săruți prietena ta în colegiu
  Cum să sărut o fată dacă nu ați mai sarutat înainteCum să sărut o fată dacă nu ați mai sarutat înainte
  Cum sa dai o fata un sarut de neuitatCum sa dai o fata un sarut de neuitat
  Cum sa dai un sarut profesionistCum sa dai un sarut profesionist
  Cum sa o faci sa-si doresti saruturileCum sa o faci sa-si doresti saruturile
  » » Cum să dai un băiat unui băiat
  © 2021 itholoinfo.com