itholoinfo.com.com

Cum să stăpânești arta sărutării

Oh, sărutul. Chiar și cei care se sărută săraci bine. Misteriile unui sărut mare sunt una dintre cele mai minunate. Vrei să fii un sărut mare? Acest lucru va necesita puțină practică. Din fericire, este o practică distractivă.

pași

Imagine intitulată Maestrul artei de a saruta Pasul 1
1
Asigurați-vă că buzele dvs. nu sunt uscate. Hidratarea acestora (dar nu foarte mult) face ca buzele tale să fie mai ușor de alunecat pe partenerul tău. Utilizați balsam de buze incolor pentru obținerea celor mai bune rezultate. Balsamul comprimabil poate funcționa, dar poate fi folosit cu ușurință. Nu vrei să lași mirosul partenerului tău.
 • Imagine intitulată Maestrul artei de a saruta Pasul 2
  2
  Lăsați partenerul să preia din când în când și să vă obișnuiți cu stilul său. Dați-le reciproc șansa de a se ocupa, astfel încât să puteți găsi diferite modalități de a vă bucura de sărut.
 • Imagine intitulată Maestrul artei de a saruta Pasul 3
  3
  Închideți ochii înainte de atingerea buzelor, Unii oameni le place să privească în ochii partenerului în timp ce se sărute, dar în cea mai mare parte este ciudat. Păstrați-le închise și vă veți bucura mai mult. Gândiți-vă la modul în care oamenii orbi sunt mai sensibili decât îl văd. Se aplică același principiu. Veți simți senzația de atingere a buzelor mai mult dacă ochii dvs. sunt închise și relaxate.
 • Imagine intitulată Maestru de artă de sărutat Pasul 4
  4
  Folosește-ți mâinile! Nu-ți lăsa brațele să stea atît de ciudat. Băieți, mâinile ar trebui să fie în jurul feței, a taliei sau pe o parte a feței tale. Fetele, mâinile tale pot fi în mai multe locuri, de exemplu, în jurul gâtului său, pe o parte a feței ei, burta, talie, sau le locul preferat în biceps. De asemenea, nu vă fie frică să vă glisați degetele prin părul partenerului dvs., doar asigurați-vă că ați curățat părul în cazul în care vi se întâmplă acest lucru!
 • Imagine intitulată Maestru de artă de sărutat Pasul 5
  5


  Lăsați partenerul dvs. să știe că vă bucurați de el. Gem delicat, suspin sau sărut mai mult de bună voie dacă te bucuri de ea. Fetelor, dacă țineți mâna / bicepsul, dați-i o mică presiune și apoi gălbenușul, acest lucru vă va face nebun!
 • Imagine intitulată
  6
  Dacă sunteți mai mic decât partenerul dvs., ridicați-vă puțin capul și rămâneți pe degete, dacă vă simțiți confortabil. Dacă sunteți o fată și mai mică decât partenerul dvs., ca în cele mai multe cazuri, înfășurați-vă brațele în jurul gâtului și, bineînțeles, el va înfășura brațele în jurul taliei și vă va ridica.
 • Imagine intitulată Maestru de artă de sărutat Pasul 7
  7
  Dacă sunteți mai înalt decât partenerul dvs., îndoiți puțin capul și păstrați picioarele ușor în afară de cealaltă persoană.
 • Imagine intitulată Maestrul artei de a saruta Pasul 8
  8
  Sărutul francez. Amintiți-vă: Nu vă puneți limba în gâtul celeilalte persoane. Joacă și mângâie limba. Gândiți-vă ca și cum ați masaj limba altei persoane. NICIODATĂ nu mușcați - acest lucru vă poate afecta cu ușurință partenerul.
  • Dacă sunteți intimidat de sărutul francez, nu rămâneți! Se sperie doar pentru că nu este la fel de ușor ca un sărut obișnuit, dar puteți învăța să o faceți cu câteva sfaturi. În primul rând, începe sărutându-vă ca într-un sărut normal. Persoana va percepe și va intra în climat.
  • Folosiți-vă limba așa cum doriți să o utilizați partenerul dvs. - ambele vor face același lucru în mod natural.
 • Imagine intitulată Maestrul artei de a saruta Pasul 9
  9
  Relaxați-vă! Dacă sunteți confortabil și relaxat, sărutul dvs. va fi plăcut pentru dvs. și partenerul dumneavoastră. Nu te gândi la nimic, doar pentru moment, și vei stăpâni arta sărutării.
 • sfaturi

  • Nu disperați, relaxați-vă și simțiți-vă confortabil cu partenerul.
  • Modificați ritmul și presiunea pentru a da un indiciu de emoție. Cu cât mai multă presiune, cu atât mai multă pasiune. Mai puțină presiune, cu atât mai multă intimitate. Mai multă rapiditate vă oferă un sentiment de disperare, așa cum ați fi așteptat o viață pentru asta. Un ritm mai lent arată intimitatea, pe măsură ce lăsați ultimele momente cât poți.
  • Începeți încet, cu săruturi scurte, ușoare, care vă ating puțin. Apoi dați un vârf de pasiune dând mai multă presiune (dar nu vă sufoca partenerul!) Și întârziați fiecare sărut.
  • Respirați prin nas! Nimic nu răsfoiește un sărut mai mult decât cineva fuge din aer! Respirați liniștit prin nas sau, atâta timp cât nu respirați puful, respirați încet în timpul sărutului. Acest lucru va crea o senzație dramatică și irezistibilă.
  • Nu te stresa. Dacă voi sau corpul dumneavoastră timpurile, buzele tale vor deveni în mod natural tensionate - și nimănui nu îi place să sărute buzele tari.
  • Pentru un prim sarut, dand un sarut normal, atingand numai buzele superioare si inferioare, este un mod natural si universal de a incepe. Pentru a vă deplasa mai departe, doar să o sărutați ușor pe buze, să-i sugeți. Acest lucru va face ca partenerul dvs. să facă același lucru.
  • Pentru ca sarutul tău să fie plin de pasiune, ochii tăi trebuie să fie închise.
  • Fă-ți sărutul natural. Practic sărutând palma mâinii tale.
  • Dacă vrei să te săruți în modul cel mai pasionat pe care îl poți, dar nu vrei să dai un sărut francez, încearcă să săruți buzele superioare și inferioare ale partenerului cu limba. Acest lucru poate fi foarte interesant și nu va trebui să recurgeți la sărutul francez.
  • Fii blândă.

  avertismente

  • Nu vă deschideți prea mult gura - nimănui nu îi place cineva să încerce să vă mănânce fața. Practicați-vă relaxarea buzelor cu dinții împreună și apoi deschideți-vă buzele cu dinții încă împreună. Aceasta este deschiderea perfectă.
  • Asigurați-vă că aveți o gură curată și o respirație bună.
  • Nu uitați să respirați!
  • Nu fi robot! Relaxați-vă corpul și, desigur, buzele se vor relaxa. Majoritatea mușchilor de pe față sunt pe buzele tale, așa că-i ții relaxați.
  • Când vă folosiți mâinile, fiți atenți acolo unde le puneți, astfel încât partenerul dvs. să nu creadă rău despre dumneavoastră.
  • Ține-ți ochii ÎNCHIS.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să practice sărutăriCum să practice sărutări
  Cum să Spice Up KissCum să Spice Up Kiss
  Cum să sărut cu pasiune fără a folosi o limbăCum să sărut cu pasiune fără a folosi o limbă
  Cum să sărut în dragosteCum să sărut în dragoste
  Cum să sărut în gurăCum să sărut în gură
  Cum să sărut în mai multe formeCum să sărut în mai multe forme
  Cum să-ți săruți gâtul partenerului tăuCum să-ți săruți gâtul partenerului tău
  Cum de a crea o anticipare sexuală cu un sărutCum de a crea o anticipare sexuală cu un sărut
  Cum sa dai o fata un sarut de neuitatCum sa dai o fata un sarut de neuitat
  Cum să dai un Kiss KissCum să dai un Kiss Kiss
  » » Cum să stăpânești arta sărutării
  © 2021 itholoinfo.com.com