itholoinfo.com

Cum să răspundeți unui băiat care te-a chemat

Imaginați-vă că un copil te-a sunat sau că știi că intenționează să o facă. Este o situație în care este greu să spui ceea ce trebuie, mai ales dacă nu ai mai trecut prin asta! Nu contează dacă răspunsul dvs. va fi un "da" fără îndoială, o definitivă "nu" sau "poate" indecisivă, trebuie să vă analizați sentimentele pentru a vă asigura că alegerea corectă va fi făcută. Nu e de acord cu nimic care te face să te simți inconfortabil și să-ți amintești, e bine să-i ceri ceva timp să te gândești.

pași

Metoda 1
Cum sa spun da

Imaginea intitulată Dă-i un răspuns unui tip când te întreabă Pasul 1
1
Asigurați-vă că vă place. Intreaba-te daca esti chiar interesat de ea sau daca ti-a placut interesul pe care l-a aratat. Dacă analizați ceea ce simțiți și realizați că sunteți cu adevărat interesat de ea, nu vă fie frică să spuneți un sincer "Da!". Pe de altă parte, dacă interesul nu există și vă simțiți rău să spuneți "Nu", încercați să definiți dacă va fi mai ușor să respingeți acum sau mai târziu.
 • Imaginea intitulată Dă-i un răspuns unui tip atunci când te întreabă Pasul 2
  2
  Află ce așteaptă de la tine. Unii copii vă vor suna într-un parc, dans sau film la prima întâlnire doar pentru a petrece ceva timp cu dvs. și pentru a vă cunoaște mai bine. Dacă sunteți încă în școală, adică în primii ani ai școlii elementare sau medii, copiii pot să vă apeleze la activități mai simple cum ar fi gustarea împreună, mersul în casă, ținând mâinile și multe altele. Unii copii vă pot invita să vă alăturați doar la un anumit eveniment, cum ar fi un bal.
  • Nu vă fie frică să întrebați intențiile sale. Dacă îl placi, dar nu știi sigur ce vrea, este normal să întrebi. Dacă spune ceva vag, cum ar fi "Vrei să ieși cu mine?", Poți răspunde "Desigur, ce ai în minte?"
  • Dacă sunteți un grup pentru un eveniment, asigurați-vă că vă cheamă într-adevăr să fiți partenerul acestuia. Dacă te invită împreună cu ceilalți prieteni, înseamnă că probabil îi place, dar nu neapărat într-un mod romantic. Poate că este o modalitate pe care a găsit-o să o cunoască mai bine sau să știe dacă-i plac și el înainte de a lua măsuri.
 • Imaginea intitulată Dă-i un răspuns unui tip când te întreabă Pasul 3
  3
  Spuneți da. Răspunsul exact depinde de întrebare. Încearcă să știi exact ce propune pentru tine și să accepți dacă te simți confortabil.
  • Dacă te sună la un anumit eveniment, accepți să pleci. Dacă o cheamă să danseze, poți să spui "Da, mi-ar plăcea".
 • Imaginea intitulată Dă-i un răspuns unui tip când te întreabă Pasul 4
  4
  Căutați detaliile. Dacă vă sună pentru o primă întâlnire, nu uitați să știți ora exactă și locația. Stabiliți dacă va trece pentru a-l ridica sau dacă vă veți întâlni acolo. De asemenea, este important să știți dacă evenimentul va fi într-un grup sau ca un cuplu. Având în vedere acest lucru, asigurați-vă că sunteți disponibil în ziua și ora programată, asigurându-vă că nu aveți programate deja întâlniri.
  • Nu trebuie să cunoașteți detaliile înainte de a spune da. Lucrul important nu este evenimentul, ci faptul că vrea să petreacă ceva timp cu tine. Dacă doriți, de asemenea, să petreceți timp cu el, răspundeți da și setați detaliile mai târziu.
  • Nu vă fie frică să vă reprogramați dacă aveți angajamente. Dacă doriți cu adevărat să arătați că sunteți interesat, oferiți o alternativă. Spuneți, de exemplu, "Mi-ar plăcea să văd acest film cu voi, dar eu vin la o zi de naștere a unui prieten vineri seara. Putem merge sâmbăta?"
 • Metoda 2
  Cum să spun nu

  Imaginea intitulată Dă-i un răspuns unui tip când te întreabă Pasul 5
  1
  Explicați de ce nu. Nu este nevoie să justificați prea mult motivele de refuz. Nu vă simțiți atrași de ea, de exemplu, suficient este de ajuns. Chiar vă puteți simți atras, dar dacă sunteți forțat să refuzați pentru un alt motiv, poate că un prieten care vă place sau părinții dvs. nu vă va lăsa să vă întâlniți sau poate că pur și simplu nu vă simțiți pregătiți pentru o relație. Indiferent de situație, este important să fii cinstit cu el și cu tine însuți.
  • Dacă nu sunteți atrași de el, spuneți-i acest lucru. Nu fi nepoliticos sau insulta, spune ceva de genul "Îmi place prietenia noastră, dar nu sunt atras de tine în felul ăsta."
  • Dacă un prieten al tău îi place, nu spune secretul, dacă nu o permite. Doar spuneți că nu sunteți interesați, fără a da sugestii că există un alt motiv în spatele acestei decizii.
  • Dacă părinții tăi nu îți permit să fii dat, fii cinstit cu el. Cu toate acestea, aveți grijă să nu-l înșelați. Dacă spui că-ți pasă de el, dar nu-l poți întâlni, poate continua să insiste.
  • Dacă nu te simți pregătită pentru o relație, este normal. Veți găsi pe cineva când va veni momentul potrivit și totul va fi mult mai bun atunci când se va întâmpla. Poate că e primul care te cheamă, dar nu va fi ultima.


 • Imagine intitulată Dă-i un răspuns unui tip când te întreabă Pasul 6
  2
  Fii clară și obiectivă. Nu faceți scuze și nu acceptați invitația doar pentru a fi frumos. El va prefera cu siguranță un "Da" la un "Nu", dar el ar fi, probabil, și mai bine să se ocupe mai bine cu o respingere imediată decât cu o întâlnire proastă.
 • Imaginea intitulată Dă-i un răspuns unui tip când te întreabă Pasul 7
  3
  Răspunde rapid. Spune ceva simplu ca "Ne pare rău, dar nu-mi place așa." Nu este nevoie să oferiți detalii minunate despre motivul refuzului, spuneți ideea principală. Încercați să nu-l umiliți cu un discurs lung și inutil.
  • Dacă întreabă motivele specifice, nu ezitați să explicați. Aveți grijă ca conversația să nu devină o dezbatere și să nu vă lase să vă convingă să îl întâlniți. Fii ferm și clar. Nu te da.
  • Dacă ești prietenul lui, poți folosi asta ca motiv. Spune: "Îmi iubesc prietenia, dar nu am o atracție romantică pentru tine. Putem să ne lăsăm prietenia așa cum este?"
 • Metoda 3
  În cazul în care nu sunteți sigur

  Imaginea intitulată Dă-i un răspuns unui tip când te întreabă Pasul 8
  1
  Nu te grăbi să decizi. Dacă nu sunteți sigur sau dacă nu ați avut noroc în întâlnirile trecute, este posibil să nu puteți da imediat un răspuns definitiv. Spune-i că trebuie să te gândești la asta și el îți va da un răspuns clar în următoarele câteva zile, dar nu-l lăsa să aștepte mult timp. El va fi foarte nerăbdător pentru răspunsul dvs. dacă vă place foarte mult.
  • Amintiți-vă cel puțin să dați un răspuns, chiar dacă nu puteți explica de ce nu puteți răspunde definitiv încă. E nevoie de curaj să-i spui pe cineva care-ți place foarte mult. Spune cel puțin că te vei gândi la cerere. Acest lucru este deosebit de important dacă cererea este prin mesaj text, e-mail sau un mesager instant. Dacă nu răspundeți, nu va avea de a face decât să speculeze!
 • Imaginea intitulată Dă-i un răspuns unui tip când te întreabă Pasul 9
  2
  Cereți ajutor de la prieteni sau familie. Vorbiți numai cu oamenii în care aveți încredere. Descrieți situația, explicați de ce nu sunteți sigur și analizați argumentele pro și contra de da și nu. Rețineți că nu este necesar să urmați sfatul cuiva, dar vă pot ajuta să înțelegeți propriile sentimente. Dacă nu vă simțiți confortabil să discutați cu cineva despre asta, faceți o listă cu argumente pro și contra și încercați să decideți singur.
 • Imaginea intitulată Dă-i un răspuns unui tip când te întreabă Pasul 10
  3
  Dă-i băiatului un răspuns clar. Încercați să răspundeți la ceva cât mai aproape de "da" sau "nu", mai ales dacă există condiții implicate. Când te hotărăști, vorbește-l privat și spune-i ce ai decis. Dacă această conversație nu este posibilă, răspundeți prin mesaj text sau printr-un mesager instant.
  • Nu este nevoie să se explice întregul proces decizional, mai ales dacă era foarte dificil să se decidă. Cu toate acestea, dacă vă simțiți confortabil să faceți acest lucru, nu există nicio problemă. Acest lucru vă poate ajuta chiar să înțelegeți de ce ați făcut atât de mult timp să răspundeți.
 • Imaginea intitulată Dă-i un răspuns unui tip când te întreabă Pasul 11
  4
  Ia timp să-l cunoști mai bine. Nu se grăbește. Nu trebuie să ieși cu el imediat. El va fi răbdător și așteptați până vă veți simți confortabil dacă vă respectă cu adevărat.
  • Spuneți ceva de genul "Îmi place de tine, dar aș vrea să te cunosc mai bine înainte de a începe o relație. Să ieșim ca prieteni și să vedem ce se întâmplă".
  • Dacă vrei să spui da, dar nu vrei să începi o relație, spune "Vreau să ies cu tine, să ții mâna, să te sărut, dar încă nu sunt pregătită pentru o relație" și să-i dau un sărut pe obraz ca să-ți arăt Sunteți cinstit.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-i spui unui băiat care nu-i interesează romanticCum să-i spui unui băiat care nu-i interesează romantic
  Cum să dați semne unui băiat care vă placeCum să dați semne unui băiat care vă place
  Cum să vorbim cu un băiat timid pe care nu-l cunoașteți foarte bineCum să vorbim cu un băiat timid pe care nu-l cunoașteți foarte bine
  Cum să știți sigur dacă un băiat vă place înainte de a vă chema să renunțațiCum să știți sigur dacă un băiat vă place înainte de a vă chema să renunțați
  Cum sa stii daca un baietel din Scoala primara iti placeCum sa stii daca un baietel din Scoala primara iti place
  Cum să renunți la un băiat care te-a chemat să renunțiCum să renunți la un băiat care te-a chemat să renunți
  Cum să spui nu unui băiatCum să spui nu unui băiat
  Cum să spui unei fete că nu te intereseazăCum să spui unei fete că nu te interesează
  Cum sa intrebi un baietel in DatingCum sa intrebi un baietel in Dating
  Cum să recunoașteți dacă sunteți interesat de cinevaCum să recunoașteți dacă sunteți interesat de cineva
  » » Cum să răspundeți unui băiat care te-a chemat
  © 2021 itholoinfo.com