itholoinfo.com.com

Cum sa faci un baietel de 12 ani ca tine

Faci flirt cu un băiat de 12 ani de la școala ta? Aflați cum să atrageți atenția, să discutați și să petreceți timp cu el. Înțelegeți că nu există o formulă secretă care să facă pe cineva ca tine, dar încercați să arătați partea potrivită pentru a realiza cât de rece sunteți!

pași

Metoda 1
Prinde atenția băiatului

Imagine intitulată Obțineți un băiat de 12 ani care să vă placă Pasul 1
1
Uită-te în ochii lui și zâmbește. Uită-te la el când ești în cameră și deschide un zâmbet, așa că va ști că ești frumos și fericit când îl vezi. Poți să te uiți la ea de câteva ori în timpul orelor de curs, a unui joc sau a unei petreceri, dar nu exagerați. Uită-te în mod timid când-i traversezi sau continuă să te holbezi.
 • Imagine intitulată Obțineți un băiat de 12 ani care să vă placă Pasul 2
  2
  Purtați haine frumoase. Alegeți piesele preferate pentru a vă simți frumos și confortabil data viitoare când o vedeți. Nu trebuie să purtați haine la modă la fel ca oricine altcineva, pentru că copilul nu poate nici măcar să observe sau să-i placă, dar cu siguranță va observa dacă vă simțiți confortabil cu ceea ce purtați.
 • Imagine intitulată Obțineți un băiat de 12 ani care să vă placă Pasul 3
  3
  Faceți o coafură subțire și machiaj. Încercați noi moduri de a vă folosi părul și încercați un machiaj diferit, păstrând în același timp simplitatea. În cel de-al doilea caz, folosiți ceea ce credeți că arată bine și vă face să vă simțiți confortabil. Începeți întotdeauna cu o bună igienă: faceți o baie bună spălându-vă părul, folosiți deodorant și periați dinții în fiecare zi.
  • Purtați părul înțepenit sau atașați-l la un bun, coadă de cal, sau orice vă place cel mai bine. Încercați să faceți bucle sau să lăsați firele înfundate dacă doriți un aspect diferit.
  • Puneți o mică mască pe genunchi și un mic adeziv sau bază pe pielea feței, dacă doriți să ascundeți o coloană vertebrală sau o roșie.
 • Imagine intitulată Obțineți un băiat de 12 ani care să vă placă Pasul 4
  4
  Abordați-l pe băiat. Stați alături de el atunci când vă aflați într-un grup și apropiați-vă dacă vă aflați lângă el. Puteți chiar să-i atingeți ușor brațul când vorbește sau să-l împingă în glumă dacă te tachinează. Dar atenție la semne! Unii oameni nu-i plac când alții își invadează spațiul personal sau nu se simt confortabil cu atingerile fizice. Asta nu înseamnă că nu te plac.
  • Dacă nu doriți să vă apropiați prea mult sau să vă atingeți, puteți imita limba corpului. Dacă își îndoaie brațele, își înclină capul sau mâinile sau își pune mâinile în buzunare în timp ce vorbește cu tine, așteaptă aproximativ 20 de secunde și face același lucru. Acesta este un mod de a arăta că vă acordați atenție și că sunteți interesat de aceasta.
 • Imagine intitulată Obțineți un băiat de 12 ani care să vă placă Pasul 5
  5
  Fă-l interesat să pună întrebări. Urmăriți-l să știe ce fel de cărți citește, ce fel de muzică se bucură sau ce echipă de fotbal se răsucește. Când este în jur, încercați să citiți o carte de același autor pe care îl iubește sau purtați cămașă de bandă ca pe un fan pentru al încuraja să facă o conversație cu dvs.
 • Imagine intitulată Obțineți un băiat de 12 ani care să vă placă Pasul 6
  6
  Scrieți o scrisoare de dragoste. Scrieți o notă frumoasă și amuzantă și puneți-o în interiorul rucsacului. Puteți scrie în mod anonim, semnând cu un cod astfel încât să afle cine a trimis-o. Scrieți o glumă sau un compliment, dacă nu vreți ceva prea ciudat și nu foarte direct.
 • Metoda 2
  Vorbind cu el

  Imagine intitulată Obțineți un băiat de 12 ani care să vă placă Pasul 7
  1
  Aflați ce aveți în comun. Întreabă-l despre familie, hobby-uri, școală, sport, cărți și filme și vei găsi că ai multe interese comune. Începeți să vorbiți despre unul dintre aceste lucruri pentru a purta o conversație și puteți chiar să-l invitați să vizionați o emisiune TV, să jucați un sport sau pur și simplu să vorbiți despre ceva ce le place. Dacă voi doi cum ar fi fotbalul, de exemplu, spuneți "Există un câmp de fotbal lângă casa mea, vom combina pentru a juca în orice zi!"
 • Imagine intitulată Obțineți un băiat de 12 ani care să vă placă Pasul 8
  2
  Arătați că sunteți o persoană inteligentă. Arătați-vă inteligența prin a spune lucruri importante într-un mod amuzant, ajutând copilul cu lecția sau pur și simplu schimbul de informații despre ceva ce știi bine. Nu-ți subestima inteligența și nu te juca prost doar ca să-i atragi atenția.
 • Imagine intitulată Obțineți un băiat de 12 ani care să vă placă Pasul 9
  3
  Fii sincer. Spuneți lucruri adevărate despre dvs. și răspundeți cu sinceritate întrebărilor cerute de el. Evitați tentația de a spune niște minciuni sau de a spune că vă place ceva - pe care nu vă bucurați cu adevărat - doar pentru a vă face plăcere. Adevărul apare mereu, și el poate fi mai puțin interesat să afle că ai mințit.
  • Dacă spune că îi place muzica country și nu-ți place, nu trebuie să spui că-ți place și ea, dar poți continua conversația în alte moduri. S-ar putea spune ceva de genul "Foarte misto. Îmi place mai mult rock, dar îmi place tot. Ce cântăreți sertanejo vă place?
 • Imagine intitulată Obțineți un băiat de 12 ani care să vă placă Pasul 10


  4
  Fiți atenți la ceea ce spune el. Ascultă cu atenție când vorbește și menționează fapte din conversațiile din trecut. Acordați o atenție deosebită pentru a arăta că vă pasă ce are de spus.
 • Imagine intitulată Obțineți un băiat de 12 ani care să vă placă Pasul 11
  5
  Fii direct. Dacă ați petrecut destul timp cu el, mergeți mai departe și spuneți copilului că sunteți în favoarea acestuia! Poți să spui: "Ești foarte drăguț și amuzant. Veniți cu mine? "Sau" Îmi place mai mult decât un prieten și mi-ar plăcea să vă întâlnesc la o întâlnire! "
 • Imagine intitulată Obțineți un băiat de 12 ani care să vă placă Pasul 12
  6
  Joacă și tachinează băiatul. Spune-ți glumele, fă-ți tâlcări ușoare (fără să fii înspăimântător!) Sau te oferi să te lupți cu brațele. Dacă câștigi, el va fi impresionat - dacă pierzi, se va simți bine că a câștigat.
 • Metoda 3
  Timpul petrecut împreună

  Imagine intitulată Obțineți un băiat de 12 ani care să vă placă Pasul 13
  1
  Du-te împreună impreună. Discutați despre un eveniment pe care îl veți participa la un grup, cum ar fi o călătorie de film, o petrecere sau un joc de fotbal, și vă invită să mergeți la fel. Dacă o va face, veți putea petrece timpul cu el fără presiunea doar a celor doi.
  • Încearcă să vorbești cu unii dintre prietenii lui și să-i chemi să plece și ei. În felul acesta, când vorbești cu copilul cu care flirtezi, poți să spui că și unii dintre prietenii lui merg prea, așa că va fi mult mai ușor pentru el să accepte invitația.
 • Imagine intitulată Obțineți un băiat de 12 ani care să vă placă Pasul 14
  2
  Vorbește cu băiatul după curs. Găsiți-l înainte de a părăsi camera dacă studiați împreună sau vorbiți cu el în holurile de școală între clase.
 • Imagine intitulată Obțineți un băiat de 12 ani care să vă placă Pasul 15
  3
  Petreceți pauza cu el. Stați alături de flirtul dvs. în timpul pauzei. Este un mod ușor și ocazional de a petrece timp cu el la școală.
 • Imagine intitulată Obțineți un băiat de 12 ani care să vă placă Pasul 16
  4
  Faceți lucrurile pe care le place. Apare într-un joc pe care îl joacă sau îl urmărește, se alătura unui club pe care îl face și el sau care merge în mall, în aleea de bowling sau în alte locuri unde îl puteți găsi. Uită-te în ochii lui și ridică discuții.
 • Imagine intitulată Obțineți un băiat de 12 ani care să vă placă Pasul 17
  5
  Fă prieten cu prietenii lui. Abordați prietenii băiatului pentru a arăta că sunteți tipul de persoană cu care îi place să meargă. Veți avea ocazia să petreceți mai mult timp împreună și să aflați mai multe despre viața lui prin prieteni.
 • Imagine intitulată Obțineți un băiat de 12 ani care să vă placă Pasul 18
  6
  Sună-l. Când sunteți gata să faceți următorul pas, invitați-l pe băiat! Alegeți ceva casual, cum ar fi ciclismul după clasă, sau ceva mai tradițional, cum ar fi ieșirea la cină sau vizitarea filmelor. Fă ce te face mai confortabil și permite o conversație bună între tine.
  • Încearcă să faci o invitație de cauzalitate, cum ar fi "Dammit, sunt prea îndrăgostit de o înghețată acum! Să avem unul cu mine!
 • sfaturi

  • Fiecare copil îi place un singur lucru. Aveți grijă să nu purtați hainele potrivite și machiajul (băieții nu văd nici măcar!) Și mai mult despre a fi cool și sincer în a vorbi cu el.

  avertismente

  • Nu vă schimbați calea de îmbrăcare și personalitatea voastră de nimeni. Efortul exagerat vă poate lăsa neinteresat sau vă poate face ca o persoană care nu este voi.
  • Nu disperați dacă flirtul dvs. nu reacționează bine sau nu acceptă invitația dvs. de plecare. Poate că nu e încă pregătit până acum, sau poate avea nevoie de mai mult timp pentru a te cunoaște. Aflați că sunteți o persoană minunată, fără copil lângă tine.

  Surse și cotatii

  Afișați mai multe ... (1)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ai atenție la școalăCum să ai atenție la școală
  Cum de a apela la atenția unui băiatCum de a apela la atenția unui băiat
  Cum să faci un băiat să anunțe că ai în școalăCum să faci un băiat să anunțe că ai în școală
  Cum sa faci un baietel sa se indragosteasca de tine (adolescenti)Cum sa faci un baietel sa se indragosteasca de tine (adolescenti)
  Cum să flirtezi dacă ești o fată timidăCum să flirtezi dacă ești o fată timidă
  Cum să flirtezi un băiat în școalăCum să flirtezi un băiat în școală
  Cum să flirtezi un băiat la 13 sau 14 aniCum să flirtezi un băiat la 13 sau 14 ani
  Cum să știți dacă flirtul dvs. vă place prea multCum să știți dacă flirtul dvs. vă place prea mult
  Cum sa stii daca o fata care nu a vorbit niciodata inainte sa te placaCum sa stii daca o fata care nu a vorbit niciodata inainte sa te placa
  Cum de a cuceri un tip într-o săptămânăCum de a cuceri un tip într-o săptămână
  » » Cum sa faci un baietel de 12 ani ca tine
  © 2021 itholoinfo.com.com