itholoinfo.com

Cum sa combini hainele cu pantaloni albi

Pantalonii albi pot face orice set de îmbrăcăminte mai ușoare, mai distractive sau mai elegante - fie în vacanță, fie în mijlocul iernii. Aceste pantaloni arata natural mai putin chic decat blugi obisnuiti sau pantaloni kaki, astfel incat sa poata face o bluza simpla mai sofisticata. Puteți avea orice dimensiune sau formă de corp și chiar raze cu pantaloni albi, atâta timp cât știi câteva trucuri pentru a se potrivi cu hainele tale. Dacă doriți să știți cum să se potrivească îmbrăcămintea dvs. de sus și alte articole de îmbrăcăminte cu o varietate de tipuri de pantaloni albi, urmați acești pași.

pași

Metoda 1
Strategii generale pentru combinarea pantalonilor albi

Poza intitulată Îmbrăcămintea de îmbrăcăminte cu pantaloni albi
1
Se amestecă și se potrivesc materialele. Redarea cu o varietate de materiale de texturi diferite vă va ajuta să vă faceți mai atent aspectul. Puteți încerca să purtați o bluză sau o mătase netedă, cu blugi simpli, sau o țesătură ondulată, cu o bucată de poliester puțin îndoită.
 • Dacă partea de sus este de același material ca și pantalonii albi, atunci trebuie să vă asigurați că culorile contractează un pic sau că veți purta o curea, o jachetă sau alte accesorii pentru a sparge aspectul monocrom.
  Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi Pasul 1Bullet1
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi Pasul 2
  2
  Alegeți o schemă de culori. Vă puteți gândi la pantalonii albi ca pe o pânză neagră - puteți pune aproape orice pe ea și puteți face combinația atâta timp cât aveți o viziune mică. Când vă gândiți la o schemă de culoare pentru pantalonii albi, vă puteți gândi la următoarele opțiuni:
  • Alegeți un set complet alb. Creați un aspect curat, sobru prin combinarea unei bluze albe simple cu pantalonii albi.
   Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi Pasul 2Bullet1
  • Adăugați elemente neutre contrastante, cum ar fi negru, gri, bej sau maro. Purtarea altor neutre poate da stilului tău un pic de sofisticare.
  • Luați un duș de culoare în aspectul dumneavoastră. Culorile mai vii vă vor oferi un aspect mai îndrăzneț și mai distractiv, în timp ce tonurile mai pastelate vor crea un aspect mai fin și mai feminin.
   Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi Pasul 2Bullet3
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi
  3
  Alegeți un ton alb. Există o varietate de culori care se încadrează în categoria "alb", deși cele mai multe nuanțe pot fi considerate ca fiind de culoare albă sau aproape albă. Albul alb este mai mult ca o foaie de hârtie, iar aproape alb este o culoare mai moale, cu o mai mică luminozitate. Iată câteva lucruri pe care le puteți încerca în timp ce decideți asupra tonului pantalonilor albi:
  • Se amestecă pantaloni ușori albe și "netede" cu alte tonuri interesante. Pentru neutre, alegeți negru, gri și argint. Pentru cele colorate, alegeți piese albastru, violet și verde-albastru, cum ar fi turcoaz.
  • Se amestecă cremă sau pantaloni aproape albi cu nuanțe mai calde. Mai multe culori "tan", maro și aur sunt cele mai bune opțiuni pentru neutre. Cu culorile, preferați roșii, portocale, verde cu nuanțe galben-întunecate și roșii vopsite în roșu, ca și magenta.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi
  4
  Purtați lenjeria corectă. Chiar dacă pantalonii tăi sunt făcuți dintr-un material mai gros, încă mai riscați să vă expuneți pe deplin lenjeria. Purtați lenjerie fără sudură. Evitați culorile negre și strălucitoare și aveți grijă cu piesele albe, deoarece unele pot fi totuși vizibile pe haine albe.
  • Dacă utilizați un G-string, să ia o privire pentru a vă asigura că totul este într-adevăr low-cheie înainte de a pleca acasă. Evitarea afișării cusăturilor de lenjerie este importantă, dar evitând ceva care pare prea mult.
 • Metoda 2
  Pantaloni Pantaloni

  Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi
  1
  Potriviți un vârf de rezervă negru strâns cu pantalonii dvs. de sus alb. Acest lucru va crea un aspect care este la modă și distractiv în același timp. Puteți ridica aspectul puțin, purtând o pereche de sandale negre sau gri și purtați câteva accesorii de argint, cum ar fi un colier de argint lung sau cercei de cerc. Acesta este un aspect incredibil, deoarece tricoul pur negru va crea un contrast bun cu pantalonii pantalonilor. Veți putea totuși să vă arătați curbele peste talie, acoperind puțin picioarele.
  • O centură frumoasă poate adăuga mai mult stil la această tinuă. După cum talia ta poate fi pe deplin vizibile sau abia vizibile din cauza top Justinho sale, puteți lua în considerare o centura neagra simpla.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi
  2
  Combinați o cămașă mai strânsă cu pantaloni albi. Acest lucru va crea un aspect mai formal. Puteți combina acest set cu o pereche de pantofi cu toc înalt sau chiar cu niște sandale ciudate. Orice culoare a cămășii va funcționa: o culoare mai închisă va crea mai mult contrast și un ton mai ușor și mai moale, cum ar fi roz sau violet, va crea un aspect mai fluid și mai subtil.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi
  3
  Combinați o jachetă structurată cu pantalonii albi. Acesta este un aspect minunat pentru lunile mai reci. Puteți purta un pulover regulat cu gât V, o cămașă cu cămașă sau orice alt tip de cămașă care nu arată prea larg. Rețineți că, deoarece pantalonii sunt mai slăbiți, un top corect va crea un echilibru mai mare pentru acel aspect.
  • Puteți să arătați acest aspect cu o pereche de cizme de gleznă cu un toc subțire. Pentru o privire mai obișnuită, o pereche frumoasă de dălți va da rezultate excelente dacă nu este prea rece.
 • Metoda 3
  Pantaloni scurți de țigară

  Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi
  1
  Combinați o bluză tipărită în vrac cu pantalonii dvs. de țigară albă (sau subțiri). Aceasta este o modalitate excelentă de a vă arăta picioarele lungi și definite. Potrivind un vârf liber cu pantaloni strâmți vă va permite să vă expuneți corpul de la talie în timp ce purtați un top distractiv și lat.
  • Pentru a arăta picioarele chiar mai mult, faceți un salt de benzi. Cu cât este mai mare saltul, cu atât mai multă atenție va aduce.
   Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi Pas 8Bullet1
 • Poza intitulată Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi
  2
  Combinați o tunică lungă, loose cu pantalonii scurți de țigară albi. Alegeți o tunică într-o culoare solidă sau cu o imprimare simplă și legați o bandă sau o centură în jurul taliei tale naturale. În cazul în care tunica nu are o imprimare în jurul gâtului, purta un colier lung, distractiv. Dacă da, alegeți o pereche simplă de cercei pentru a vă accentua aspectul.
  • Completați aspectul cu un călcâi mare.
   Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi Pas 9Bullet1


 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi
  3
  Purtați un pulover liber cu pantaloni lungi de țigară. Alegeți o cămașă cu o culoare neutră neutră pentru a crea un aspect elegant. Purtați accesorii cum ar fi bijuterii de argint sau argint, în funcție de tonul pantalonilor albi și de culoarea bluzei. Purtați acest costum cu o pereche frumoasă de tocuri subțiri.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi
  4
  Purtați un bluza albă cu blugi albi. Bluza albă poate fi cremă sau aproape albă și chiar atunci veți arăta grozav cu blugi albi. Purtați doar o cămașă maro sau neagră cu butoane care este puțin mai lungă, la înălțimea coapsei. Finisați acest aspect cu tocuri fine, care au aceeași culoare ca și bluza.
 • Metoda 4
  Pantaloni lungi de talie

  Poza intitulată Îmbrăcămintea de îmbrăcăminte cu pantaloni albi
  1
  Combinați o cămașă personalizată cu pantaloni albi. Acest lucru va crea un aspect mai profesionist și elegant. Pentru un aspect mai formal, cămașa ar trebui să aibă o culoare închisă solidă - evitați pastelurile sau nuanțele de alb pentru acest costum. Utilizați accesorii simple, cu un grad scăzut de luciu, cum ar fi un ceas de argint sau o brățară.
  • Combinați acest costum cu o pereche de tocuri închise simple.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi
  2
  Combinați o bluză tipărită și strânsă cu blugi de talie albă. Acest lucru va crea un aspect mai casual. Puteți avea mai multă distracție cu acest aspect, alegând o imprimare vibrantă pentru pulover și plasându-l în blugi. Purtați accesorii flashy sau robust și gândiți-vă chiar purtând o eșarfă drăguță sau brățări cu acest aspect.
  • Aranjați-vă în acest costum cu tocuri sau sandale cu toc deschis.
 • Poza intitulată Îmbrăcămintea de îmbrăcăminte cu pantaloni albi
  3
  Combinați un top denim cu buzunare, cu pantaloni de talie înaltă, pe picioare. Poți purta un pulover denim normal, sau poți fi îndrăzneț și poți purta un vârf de talie mare care se leagă de ombilic. Poți să te rănești la acest aspect cu o pereche de călcâi pe platformă maro. O curea alba si un guler maro cu straturi vor finaliza acest set.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi Pasul 15
  4
  Combinați un vârf liber cu pantaloni de bumbac cu talie albă. Luați o cămașă de culoare închisă, cu mâneci largi, care se ridică până la coate și o plasează în interiorul unui pantaloni de bumbac cu talie înaltă de 80 cm. Completați acest aspect cu o pereche de călcâi negri cu o ciocă închisă .
 • Metoda 5
  Capri pantaloni

  Poza intitulată Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi
  1
  Combinați un tricou structurat cu cele mai fine pantaloni de alb. Alegeți o cămașă în culori vii, cum ar fi coral sau turcoaz, sau o nuanță pastel. Acest aspect va arăta partea superioară a corpului dumneavoastră, precum și o parte a vițeilor dumneavoastră. Purtați sandale cu toc cu toc, papuci sau sandale și alegeți accesorii de iluminat.
 • Poza intitulată Îmbrăcămintea de îmbrăcăminte cu pantaloni albi
  2
  Combinați o bluză cu mâneci scurte, cu mâneci scurte, cu pantaloni capriți albi. Alegeți o bluză cu o imprimare florală deschisă, pentru a vă oferi un stil mai feminin. Combinați această îmbrăcăminte cu o sandală cu călcâi redus și cu niște bijuterii simple sau bijuterii de costume, cum ar fi un pandantiv sau o brățară de argint.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi Pas 18
  3
  Combinați un rezervor de culoare deschisă, cu lumină, cu pantaloni de culoare albă, capri. Acest lucru va crea un aspect mai distractiv și mai convenabil pentru o plimbare. Purtați pantaloni care se opresc la genunchi pentru a vă arăta vițeii. Acest aspect casual funcționează cel mai bine cu o pereche simplă de adidași.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi
  4
  Combinați un vârf de tub negru cu caprifoi albi. Purtați un vârf de tub din bumbac negru cu pantofi negri cu vârf subțire și veți avea aspectul sexy și elegant. Utilizați un colier scurt, subtil de argint, pentru a atrage mai mult atenția asupra clivajului.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte cu pantaloni albi Pas 20
  5
  Potriviți un top negru cu pantaloni albi capri. Poți purta o cămașă de culoare neagră cu călcâie și poți purta caprifoanele obișnuite. Nu aveți nevoie de o mulțime de accesorii cu un lace de sus, deși o pereche de cercei negru poate adăuga farmec farmecul la urechile tale.
 • sfaturi

  • Dacă pantalonii sunt făcuți dintr-un material care fumează cu ușurință, asigurați-vă că le-ați trecut înainte de a le pune pe ele. Ridurile de pe partea zdrobită vor fi vizibile, și în loc de a arăta fantezie și aliniate, s-ar putea să vă terminați în căutarea neglijent și leneș.
  • Puteți adăuga, de asemenea, o atingere de culoare purtând bijuterii colorate, o centură sau o pungă sau ambreiaj într-o nuanță luminoasă.
  • Alegeți pantalonii albi fără pliuri sau buzunare pentru a crea o siluetă mai subțire și mai moale.

  Materiale necesare

  • Pantaloni albi
  • Bluza sau cămașă cu nasturi
  • Lingeries albă sau nudă
  • Chic pantofi
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa imbraci un tricou JeansCum sa imbraci un tricou Jeans
  Cum sa combini pantaloni coloratiCum sa combini pantaloni colorati
  Cum se creează aspectul cu diferite haineCum se creează aspectul cu diferite haine
  Cum sa faci pantaloni scurti de talieCum sa faci pantaloni scurti de talie
  Cum să rămâi cald și elegant în timpul ierniiCum să rămâi cald și elegant în timpul iernii
  Cum sa te imbraci drept in colegiu (pentru baieti)Cum sa te imbraci drept in colegiu (pentru baieti)
  Cum să purtați cizme fără semneCum să purtați cizme fără semne
  Cum să purtați jeans Jeans BoyCum să purtați jeans Jeans Boy
  Cum să purtați cardiganeCum să purtați cardigane
  Cum să purtați jeans albCum să purtați jeans alb
  » » Cum sa combini hainele cu pantaloni albi
  © 2021 itholoinfo.com