itholoinfo.com

Cum sa poarte o tricou larg

Purtarea unei cămașe mari este super confortabilă și excelentă pentru a vă bucura de o zi. Cu toate acestea, pe lângă faptul că este grozav pentru relaxare, tricourile largi pot fi, de asemenea, folosite pentru a crea un aspect de modă. Fie că aveți o cămașă înaltă sau o cămașă cu buzunare, câteva dimensiuni mai mari decât cele proprii, există numeroase moduri de a crea un aspect elegant, cu o cămașă mare. Puteți paria pe un aspect îngrijit sau ordonat sau chiar purtați cămașa ca rochie, dacă este suficient de lungă.

pași

Metoda 1
Crearea unui aspect casual

Imaginea intitulată
1
Potriviți cămașa cu pantaloni subțiri și adidași. Acesta este un aspect foarte simplu și drăguț care poate fi folosit acasă, în timpul sarcinilor de zi cu zi sau pentru prânz cu prietenii. Alegeți un tricou alb sau o cămașă cu buzunar și blugi strâmți. Puteți purta orice tip de adidași, dar aspectul va deveni chiar mai scump cu pantofi unici.
 • Potriviți cămașa cu pantaloni rupți și adidași albi.
 • Lăsați cămașa din pantaloni. Combinați-l cu blugi negri și pantofi de tenis întunecați.
 • Imaginea intitulată Purtați o cămașă de dimensiuni mai mari Pasul 2
  2
  Faceți un set de straturi cu cămașă cu mânecă lungă. Pune o privire îndrăzneață plasând o tee negră mare peste o cămașă neagră, cu mâneci lungi, cu mâneci lungi. Puneți cele două cămăși în pantaloni, care trebuie să fie talie înaltă, și potriviți cu cizme negre sau adidași.
  • Încercați să purtați o cămașă cu simbolul unei banda rock sau a unui metal greu.
 • Imaginea intitulată Purtați o tricou de supradimensionat Pasul 3
  3
  Se potrivește cămașa cu o fustă lungă. Acesta este un aspect care, pe lângă faptul că este confortabil, este extrem de trendy. Purtați un tricou larg și plasați-l într-o fustă de creion. Completați cu adidași albi și veți crea un aspect super-elegant, dar suficient de confortabil pentru a vă lua un pui de somn fără a schimba hainele.
  • Încercați să purtați o cămașă neagră cu un design alb, o fustă cu creion și adidași albi.
 • Imaginea intitulată Purtați o cămașă de dimensiuni mai mari Pasul 4
  4
  Alegeți pantalonii de fitness pentru a rămâne și mai confortabil. Din fericire, îmbrăcămintea de îmbrăcăminte și articolele de gimnastică pot fi transformate în piesele de modă din zilele noastre, cu condiția să fie purtate corect. Alegeți o cămașă de o singură culoare și combinați-o cu o pereche de pantaloni de gimnastică de aceeași culoare. Apoi puneți o pereche de pantofi colorați sau aceeași culoare ca restul aspectului.
  • Încercați să potriviți o cămașă neagră cu pantaloni negri și adidași albi.
  • Alegeți un pantalon mai mult sau mai puțin corect.
 • Metoda 2
  Crearea unui aspect elegant

  Imaginea intitulată Purtați o cămașă de dimensiuni mai mari Pas 5
  1
  Se potrivește cămașa cu un blazer. Tricourile pot depăși aspectul casual, atâta timp cât le potriviți cu piesele potrivite. Căutați un șut frumos, dar lung, și purtați-l cu o cămașă largă, lăsând partea inferioară ușor deschisă. Completați aspectul cu pantalonii mai ordonați și cu pantofii pe care îi preferați. Gata. Acest aspect este ideal pentru un mediu de lucru mai simplu sau chiar pentru o baladă.
  • Combinați un blazer negru cu o cămașă albă, pantaloni negri și adidași albi.
 • Imaginea intitulată
  2
  Lăsați cămașa pe umeri. Acest aspect este perfect pentru noapte. Căutați o cămașă cu mâneci lungi care să stea puțin pe umeri. Combinați-l cu pantaloni frumoși și pantofi subțiri. Dacă nu vă place să săriți, alegeți o pereche de adidași sau sandale.
  • Încercați să purtați o cămașă în buton, iar partea de sus este ușor deschisă. Combinați-l cu colanți cu gleznă și cu tocuri goale.
 • Imaginea intitulată


  3
  Se amestecă amprentele. Acesta este un mod amuzant și distractiv de a crea un aspect perfect atât pentru zi, cât și pentru noapte. Alegeți o cămașă largă cu imprimarea la alegere. Stripele sunt întotdeauna o idee bună. Apoi, combinați-l cu pantalonii tipăriți și espadrile, sandalele sau adidații.
  • Puteți crea o privire cu culori și imprimări conflictuale sau puteți îndrăzni să imprimați, dar păstrați culorile similare.
  • Încercați să purtați un tricou subțire cu dungi, pantaloni geometrici și sandale plate.
 • Imaginea intitulată Purtați o cămașă supradimensionată Pasul 8
  4
  Lăsați cămașa dezbrăcată. Întoarce-ți hainele de lucru într-o privire de noapte. Combinați o cămașă deschisă ușor deschisă în partea de sus cu o curea și pantaloni talie înaltă. Pentru picioare, opteaza pentru tocuri inalte, loafers sau papuci.
  • Încercați să potriviți o cămașă de mătase cu un dantelă de sus și pantaloni negri slab.
 • Imaginea intitulată
  5
  Se potrivește cămașa cu o fustă și pantofi cu toc înalt. Acesta este un aspect sexy, dar tocmai dezbrăcat, care poate fi făcut cu aproape orice cămașă, deși un cămaș cu buzunar îl va lăsa mai tare. Potriviți cămașa cu un miniskirt negru și pantofi cu toc înalt sau cizme cu bara medie.
  • Încercați să purtați o cămașă albă, cu o parte în interiorul fustei. Potriviți cămașă cu un miniskirt din piele și cizme negre la jumătatea viței.
 • Metoda 3
  Folosind cămașa ca o rochie

  Imaginea intitulată Purtați o cămașă de dimensiuni mai mari Pasul 10
  1
  Rotiți cămașa în tricou de rochie. Atâta timp cât cămașa ta este suficient de lungă, nu este nici o problemă să o transformi într-o rochie. Încearcă-o mai întâi și vezi dacă lungimea ei te face suficient de confortabilă pentru ao folosi în public. Pentru a face ca aspectul să fie mai simplu, combinați-l cu o pereche de adidași sau optați pentru cizme cu toc înalt pentru o privire ordonată.
  • Combinați un tricou în vrac, cu sandale și accesorii simple, cum ar fi cercei mici cu buclă și un guler de bază.
 • Imaginea intitulată Purtați o tricou de supradimensionat Pasul 11
  2
  Purtați o curea. Cu centura dreapta, vei face ca toată lumea, inclusiv pe tine, să creadă că tricoul tău este o rochie adevărată. O centură este o modalitate excelentă de a face aspectul să arate mai bine. Alegeți o centură care se potrivește bine pe talie. Alegeți o fantă largă sau o panglică subțire, pentru o privire mai îndrăzneață.
  • Combinați o cămașă largă, cu o curea împletită și papuci.
 • Imaginea intitulată
  3
  Se potrivește cămașa cu o legătura. A purta o cămașă ca o rochie poate fi un pic inconfortabil pentru cei care nu le place să-și arate picioarele. Pentru a crea un aspect mai conservator, adăugați doar câteva straturi. Purtați o căptușeală și puneți un vârf sub cămașă dacă este prea subțire sau dacă doriți să lăsați niște butoane deschise.
  • Combinați o cămașă albă cu o cămașă neagră și adidași negri.
 • sfaturi

  • Evitați utilizarea mai multor bucăți mari în același timp. Idealul este de a purta o cămașă mare cu haine mai echitabile.
  • Alegeți cămășile care sunt uriașe în tine, și nu doar puțin mai largi. Cumpărați haine de trei sau cinci dimensiuni deasupra dvs., sau căutați mărci care produc obiecte largi în mod intenționat.

  avertismente

  • Dacă trebuie să adere la orice cod de îmbrăcăminte, purtați pantaloni sau pantaloni scurți sub cămașă dacă alegeți să o purtați ca o rochie.

  Surse și cotatii

  Afișați mai multe ... (10)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa imbraci un tricou JeansCum sa imbraci un tricou Jeans
  Cum de a călca o cămașăCum de a călca o cămașă
  Cum să cheltuiți o cămașă de poloCum să cheltuiți o cămașă de polo
  Cum se potriveste o tricou lungCum se potriveste o tricou lung
  Cum sa combini hainele cu pantaloni albiCum sa combini hainele cu pantaloni albi
  Cum sa faci un PunkCum sa faci un Punk
  Cum sa faci un T-Shirt de stil total de radical 80Cum sa faci un T-Shirt de stil total de radical 80
  Cum sa te imbraci drept in colegiu (pentru baieti)Cum sa te imbraci drept in colegiu (pentru baieti)
  Cum sa faci o tricouCum sa faci o tricou
  Cum să purtați pantaloni JeansCum să purtați pantaloni Jeans
  » » Cum sa poarte o tricou larg
  © 2021 itholoinfo.com