itholoinfo.com

Cum să purtați o curea

Voi deveniți mai în vârstă și vă dați seama că șoldul dvs. nu a fost făcut să dețină o pereche de pantaloni grei. De aceea, benzile au fost inventate. Nu vă faceți griji, purtați o centură pe care trebuie doar să o alegeți, să o puneți în mod corespunzător și să vă obișnuiți. Dacă sunteți un tip care vrea să știe cum să poarte o centură, urmați pașii de mai jos.

pași

Imaginea intitulată Purtați o curea (pentru tineri) Pasul 1
1
Găsiți o centură bună. Puteți obține unul la orice magazin de îmbrăcăminte sau magazin de pantofi. Dacă doriți un aspect retro, aruncați o privire în bazar. Puteți începe cu doar unul, dar asigurați-vă că se potrivește stilului dvs.
 • Imaginea intitulată Purtați o curea (pentru tineri) Pasul 2
  2
  Alegeți o centură versatilă. Dacă începeți cu o singură centură, alegeți una care este versatilă și potrivită pentru toate hainele. Poate fi o piele, maro sau negru, cu o cataramă simplă. Puteți cumpăra întotdeauna o altă centură și veți avea nevoie de ea.
 • Imaginea intitulată Purtați o curea (pentru tineri) Pasul 3
  3
  Cureaua trebuie să se potrivească cu pantalonii. Încercați o centură pe partea din față a pantalonilor, ascunsă în pantaloni, cu cămașa din interior (sau nu dacă nu). Cureaua trebuie să se potrivească în spațiile pantalonilor, atât din piele cât și din cataramă. De asemenea, ar trebui să fie strâns - suficient pentru ca pantalonii tăi să nu cadă, dar nu și pentru că nu poți respira.
  • Purtarea unei centuri poate fi întâmplătoare la început, dar vă veți obișnui cu ea în cel mai scurt timp.
  • Amintiți-vă să potriviți centura cu pantofii. Curea negre cu pantofi negri, curea maro cu pantofi maro. Dacă vei purta adidași, atunci nu contează.
 • Imaginea intitulată Purtați o curea (pentru tineri) Pasul 4
  4


  Luați în considerare utilizarea unei centuri împletite sau fără găuri. Ele sunt o opțiune deoarece se potrivesc mai bine în spațiile pantalonilor și sunt în general mai confortabile. Cu toate acestea, ele nu sunt de moda si alte curele de material care nu sunt din piele, poate sunt atât de strânse pantalonii - dacă trebuie să stați stoarcerea, nu va fi foarte confortabil.
  • De asemenea, aceste lucruri vor deveni mai slabe și va trebui să le strângeți din ce în ce mai mult. Dacă doriți să purtați o curea de pânză, este bine, dar va arăta numai bine în blugi sau pantaloni scurți.
 • Imaginea intitulată Purtați o curea (pentru tineri) Pasul 5
  5
  Dați-i timp ca centura să renunțe. O centură nouă de piele este, de obicei, destul de greu și este inconfortabil pentru câteva zile, până când nu mai este disponibilă. Nu renunta - da-i timp sa se adapteze si sa se adapteze la soldul sau.
 • Imaginea intitulată Purtați o curea (pentru tineri) Pasul 6
  6
  Purtați centura ori de câte ori puteți. Purtați-vă ori de câte ori purtați pantaloni cu centură de siguranță. La fel sau nu, bărbații sunt, în general, de așteptat să poarte centuri, mai ales la locul de muncă sau cu îmbrăcăminte mai formală. În lumea afacerilor, este eticheta pentru bărbați să poarte curele cu îmbrăcăminte mai formală și cămăși colajate, de asemenea.
  • Chiar dacă credeți că nu aveți nevoie de centură pentru a păstra pantalonii pe loc - este ceva care lasă "arăta mai completă" și, chiar dacă cămașa nu este în interior, centura va fi un avantaj - câțiva bărbați scapă de pantaloni de ridicare uneori o zi.
 • Imaginea intitulată Purtați o curea (pentru tineri) Intro
  7
  Iubeste-ti noua look. Când vă obișnuiți să purtați o centură, puteți căuta câteva culori, materiale și stiluri diferite. Puteți obține centuri din piele, negre sau maro, mai largi sau mai subțiri, în funcție de gustul dvs.
 • sfaturi

  • Poți purta curele cu ornamente strălucitoare și / sau curele albe, dar, în general, ar părea un pic prostie, cu excepția celor cu hainele potrivite. Nu cumpărați una dintre acestea pentru a folosi tot timpul.
  • Dacă studiați într-o școală unde trebuie să poarte o uniformă, gândiți-vă la câteva combinații reci care vor respecta codul de îmbrăcăminte al școlii.
  • Nu mai purtați centura când este prea veche! Cumpărați unul nou.
  • Dacă nu vă plac curelele deoarece le găsiți foarte incomode - vă recomandăm să purtați o altă cămașă sub cămașă sau să împingeți cămașa pe care o purtați în interiorul pantalonilor dvs. - va fi mai puțin inconfortabil. În plus, o centură strânsă pe pantaloni strânși va cauza disconfort ... Cumpărați pantaloni care se potrivesc bine sau sunt puțin mai largi și apoi purtați o curea.
  • Purtați o centură în pantaloni scurți care au spațiile, dar nu vă lipiți cămașa în pantaloni scurți. În zilele noastre, la această vârstă, băieții care fac asta par a fi niște prostii. Dar dacă asta e stilul tău, dă-i drumul!
  • Veți arăta mai răcoros dacă nu purtați aceeași centură în fiecare zi.

  avertismente

  • Dacă purtați centura numai pentru a completa aspectul (cum ar fi cu un costum și cravată) și nu aveți nevoie de ea pentru a ține pantalonii, nu-l folosiți liber! Lăsați-l strâns ca și cum ar fi ținut pantalonii - se face mai bine.
  • Nu intră în obișnuința de a purta diverse obiecte pe centura ta! Dacă purtați o centură de serviciu la locul de muncă care este bine. Dar telefoanele mobile și alte gadget-uri arată mai bine în buzunar sau în altă parte.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa imbraci un KimonoCum sa imbraci un Kimono
  Cum să te îmbraci ca Nathan DrakeCum să te îmbraci ca Nathan Drake
  Cum se înmoaie o curea din pieleCum se înmoaie o curea din piele
  Cum sa combini hainele cu pantaloni albiCum sa combini hainele cu pantaloni albi
  Cum să cumpărați o centurăCum să cumpărați o centură
  Cum să determinați dimensiunea centuriiCum să determinați dimensiunea centurii
  Cum de a curăța o curea din pieleCum de a curăța o curea din piele
  Cum să purtați pantaloni miciCum să purtați pantaloni mici
  Cum să purtați jeans Jeans BoyCum să purtați jeans Jeans Boy
  Cum să purtați curelele largiCum să purtați curelele largi
  » » Cum să purtați o curea
  © 2021 itholoinfo.com