itholoinfo.com

Cum să purtați o șapcă Fedora

Fedora reprezintă clasa, stilul și sofisticarea. Atât bărbații, cât și femeile pot folosi această tendință de modă.

pași

Metoda 1
Pentru bărbați

Fedora este în mod tradițional o pălărie gravă, dar cu câteva ajustări poate deveni potrivită pentru situații formale și ocazionale.

Imaginea intitulată Poartă un Fedora Pasul 1
1
Utilizați fedora dvs. ca parte a costumului dvs. oficial. Când purtați fedora cu îmbrăcăminte formală, plasați-o drept în cap. Pălăria trebuie să fie centrată pe cap, iar clapa trebuie să fie paralelă cu sprâncenele și perpendiculară pe podul nasului. De asemenea, clapeta nu trebuie să fie mai mică decât sprâncenele.
 • Potrivi fedora cu cel mai bun costum negru. Purtați o cămașă de culoare albă sub jachetă și pantofi din piele neagră. Alegeți butoni sofisticați. Adăugați o atingere personală prin alegerea unei cravate a culorii preferate și completați aspectul cu o fedora neagră de lână sau twill cu o bandă colorată care vă aminteste vag de culoarea cravatăi.
 • Uită jacheta. Dacă timpul permite, lăsați jacheta acasă și pur și simplu mergeți la eveniment cu o cămașă cu mâneci lungi. Du-te cu un colorat, dacă doriți să lumineze aspectul, sau stick la alb clasic sau o banda de lumina creta pentru un farmec de epocă. Purtați pantaloni și pantofi negri și o cravată lungă. Completați aspectul cu o fedora neagră.
 • Adăugați o vestă. Puneți o cămașă albă sau o linie de cretă. Alegeți un costum de trei bucăți, completat cu jachetă, vesta și pantaloni. Lăsați jacheta acasă pentru a expune vesta, permițând vremea. Completați aspectul cu cravată sau cravată normală și cu pantofi negri. Completați aspectul cu o fedora din lână gri.
 • Rochie pentru vreme mai calda. Pentru evenimente formale în primăvară sau vară, poți purta o cămașă de polo sau o altă cămașă cu mânecă scurtă. Cămașa poate fi lumină sau întunecată, dar evită tonurile foarte ușoare. Purtați khaki și pantofi maro. Completați aspectul cu o fedora de paie cu o bandă simplă.
 • Imaginea intitulată Purtați un Fedora Pasul 2
  2
  Utilizați fedora dvs. ca parte a echipamentului de afaceri. La fel ca în rochia formală, poziționați fedora direct pe cap, cu clapeta paralelă cu sprâncenele.
  • Combinați pălăria cu aspectul clasic de afaceri. Purtați un costum gri, complet cu pantaloni și sacou. Adăugați o cămașă de tip barna sub jachetă și o cravată lungă și întunecată, precum și pantofi negri. Complet cu o fedora neagră versatilă, cu centură neagră.
  • Modificați culoarea. Dacă cenușa și negrul nu se potrivesc cu dvs., alegeți un costum maro deschis sau de cupru. Se potrivește cu o fedora și pantofi maro închis.
  • Schimba-ți jacheta pentru o paltonă. Dacă codul de îmbrăcăminte de la birou nu necesită utilizarea unei jachete, înlocuiți-o cu o coatură de lungă durată pentru a oferi o imagine de epocă. Se potrivește cu o cămașă cu mânecă lungă și o bandă de cretă. Pantaloni negri sau maro închis și pantofi de aceeași culoare. Purtați un căptușeală brună care urcă până la un anumit punct între coapse și scorțișoară. Completați aspectul cu o fedora maro închis.
 • Imaginea intitulata Poarta un Fedora Pasul 3
  3
  Utilizați fedora ca accesoriu casual. Strângeți fedora pe o parte sau puneți vârful în sus și expuneți o parte din frunte.
  • Oferiți-vă îmbrăcămintelor casual o atingere formală pentru o privire rece. Purtați un tricou tipărit și blugi preferați. Purtați sandale sau un All-Star. Măriți clasa de uite cu o jachetă bună și cu o fedora de paie. Alegeți unul cu o bandă rece și puneți atingerea personală prin adăugarea unui stilou.
  • Creați un aspect liniștit de vară. Alegeți un tricou sau o cămașă ușoară și pantaloni scurți de marfă. Adăugați o pereche de adidași bine îmbrăcați sau sandale pentru bărbați. Completați cu o fedora de paie cu o bandă albă.
  • Alegeți o fedora cu un model diferit. Gândiți-vă la pătrate, dungi încrucișate sau culori deschise. Faceți-i punctul focal al echipamentului dvs., combinându-l cu un tricou, blugi și adidași colorați.
  • Potrivi fedora cu o eșarfă pentru bărbați. Purtați un tricou întunecat, simplu sau imprimat și blugi masculin subțiri. Alegeți o încălțăminte simplă, cum ar fi All-Star. Puneți o eșarfă de sex masculin și o fedora întunecată de pâslă. Căutați unul cu o dungă sau puneți o pată în ea pentru o atingere distractivă.
 • Metoda 2
  Pentru femei

  Chiar dacă fedora este o pălărie cunoscută în mod obișnuit cu bărbații, o femeie chică poate adăuga acea pălărie la repertoriul ei de stil și o poate face să pară o atingere ocazională.

  Imaginea intitulată Purtați un Fedora Pasul 4
  1
  Utilizați fedora ca accesoriu casual. Pentru femei, aspectul casual este cel mai comun.
  • Combinați o fedora cu alte piese de modă pentru un aspect "elegant oraș". Purtați un tricou în stilul pieptănat și blugi subțire sau jambiere negre. Așezați stilletos pe picioare și adăugați o mică strălucire la aspectul dvs. cu cercei de cerc sau cu brățări mari și mari. Completați aspectul cu o fedora neagră sau brună, în funcție de culoarea care se potrivește cel mai bine cu cămașa.
  • Creați un aspect rece de primăvară sau de vară. Purtați un pantaloni scurți de top și jean sau pantaloni scurți. Includeți sandale în aspect. Alegeți cele netede pentru un aspect cu adevărat casual sau cu un mic salt pentru un aspect puțin mai la modă. Păstrați-vă accesoriile discrete. Alegeți o fedora de paie simplă fără prea multe garnituri.
  • Purtați-l cu o fustă. Alegeți o bluză sensibilă sau o fustă normală pentru genunchi. Adăugați un tricou colorat simplu și o pereche de pantofi cu toc din spate, sau fuste mici. Utilizați o fedora ușoară sau neutră cu o bandă imprimată. Completați cu accesorii cum ar fi în mod normal dacă nu aveați pălăria.
 • Imaginea intitulată Poartă un Fedora Pasul 5
  2
  Purtați-vă fedora cu hainele de afaceri. O fedora clasică poate adăuga o personalitate de epocă la îmbrăcămintea unei femei de afaceri moderne.
  • Imită aspectul masculin al afacerilor. Alegeți un costum feminin gri sau negru. Purtați o cămașă albă sub sacou și încălcați pantofii cu toc. Complet cu o fedora negru sau fedora twilight cu o banda neagra sau gri si garnituri minime.
  • Se amestecă mozaicul modern și vintage, alegând piese care amintesc de anii 1920. Alegeți un costum feminin din cretă. Alegeți o jachetă cu o fustă de genunchi, mai degrabă decât pantaloni. Purtați o cămașă albă. Completați aspectul cu pantofi cu toc care vă arată degetele și o fedora neagră sau gri, cu o linie de cretă.
  • Alegeți un aspect casual de afaceri cu o fustă și o fustă. Potriviți o bluză imprimată cu o fustă de creion maro sau neagră până la înălțimea genunchiului. Simțiți-vă liber să vă distrați cu materialul și culoarea puloverului dvs. Purtați pantofi cu toc închis și păstrați bijuteriile la un nivel simplu. Completați aspectul cu o fedora negru sau maro închis, în funcție de culoarea care arată mai bine cu aspectul general. Alegeți o fedora cu o dungă care se potrivește cu modelul și culoarea puloverului dvs.


 • Imaginea intitulată Poartă un Fedora Pasul 6
  3
  Utilizați fedora dvs. într-o ocazie formală sau semi-formală. Acest stil de pălărie poate fi în șoc cu multe rochii formale, dar puteți să-l utilizați în continuare pentru a crea un aspect de modă și dezbrăcat.
  • Purtați-vă fedora într-o rochie neagră elegantă. Alegeți o rochie care se ridică până la înălțimea genunchiului sau în mijlocul scorțișorului și purtați ciorapi subțiri. Purtați bijuterii de argint și o pereche de cizme cu toc înalt. Poți purta un sac de mână negru sau de argint și o fedora neagră cu o mătase lucioasă sau o bandă de satin.
  • Dați-vă aspectul o atingere de epocă. Alegeți o rochie în stilul anilor 1920 și potriviți-o cu un pantof care se potrivește cu culoarea rochiei. Adăugați unele accesorii perle, perle false sau bijuterii rotunde. Completați aspectul cu o fedora twill care se potrivește culorii aspectului. Căutați unul care are o piatră sau o floare mare pe lateral.
  • Pentru ocazii formale, combinați pantaloni drepți cu talie cu un pulover drăguț. Alegeți o mătase feminină și delicată sau o simplă mătase. O pereche de stiletto-uri pe picioare vor lăsa aspectul frumos și vor folosi accesorii cum ar fi bijuteriile mari și strălucitoare. Completă cu o fedora maro închisă sau neagră care are o bandă decorativă strălucitoare.
 • Imaginea intitulată Purtați un Fedora Pasul 7
  4
  Decoreaza-l. Majoritatea fedorurilor făcute pentru femei au deja câteva elemente decorative, dar dacă le cumpărați una fără podoabă, adăugați-vă pe a ta.
  • Legați o bandă în jurul pălăriei, deasupra clapei. Alegeți o culoare simplă, dungi sau puncte polka.
  • Dacă pălăria are o bandă decorativă, puneți-o sub ea. În caz contrar, puneți stiloul direct pe partea laterală a pălăriei.
  • Plasați o broșă decorativă la baza pălăriei pentru a adăuga o mică feminitate și strălucire.
 • Metoda 3
  Reguli de bază

  Există mai multe sfaturi care atât bărbații cât și femeile ar trebui să ia în considerare înainte de a alege și folosind un fedora.

  Imaginea intitulată Poartă un Fedora Pasul 8
  1
  Planificați bine atunci când o veți folosi. Fedoras era o piesă de îmbrăcăminte extrem de formală pentru bărbați, dar moda actuală dictează că atât bărbații cât și femeile le pot purta în haine formale sau casual. Aceeași fedora poate funcționa atât pentru vizual, dar dacă intenționați să o utilizați mai mult pentru una dintre celelalte, țineți cont de asta atunci când faceți cumpărături.
 • Imaginea intitulată Poartă un Fedora Pasul 9
  2
  Decideți culoarea și materialul. Locul și hainele vor determina tipul fedora cel mai potrivit.
  • Pentru ocazii în timpul zilei sau vară, alegeți o fedora de paie.
  • Pentru evenimentele de dimineață, alegeți o fedora întunecată de pâslă sau twill.
  • Dacă intenționați să purtați fedora cu costume de afaceri, potriviți culoarea pălăriei cu cea a costumelor. Dacă purtați costume negre sau gri, alegeți o fedora neagră sau gri. În mod similar, pentru costumele maro, răspunsul este un miros maroniu.
 • Imaginea intitulată Purtați un Fedora Pasul 10
  3
  Alegeți o dimensiune adecvată. Pălăria trebuie să vină ferm, dar nu atât de mult încât să lase un semn roșu pe piele. O pălărie potrivită are de asemenea un deget gros deasupra sprâncenelor și urechilor.
 • sfaturi

  • Partea din spate a clapetei trebuie să fie cu fața în sus. Partea frontală poate fi rotită sau ținută dreaptă.

  Materiale necesare

  • Fedora
  • Benzi decorative din țesături
  • pene
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să extrageți pachetele RPMCum să extrageți pachetele RPM
  Cum se instalează FedoraCum se instalează Fedora
  Cum sa faci o fantezie de oaieCum sa faci o fantezie de oaie
  Cum sa imbraci o fusta neagra in 8 moduri diferiteCum sa imbraci o fusta neagra in 8 moduri diferite
  Cum de a alege pălăriile pentru forma feței taleCum de a alege pălăriile pentru forma feței tale
  Cum de a alege o culoare pentru costumeCum de a alege o culoare pentru costume
  Cum să Mergeți Vintage cu ModernCum să Mergeți Vintage cu Modern
  Cum sa te imbraci ca un gangsterCum sa te imbraci ca un gangster
  Cum sa te imbraci ca Coco ChanelCum sa te imbraci ca Coco Chanel
  Cum să purtați o pălărieCum să purtați o pălărie
  » » Cum să purtați o șapcă Fedora
  © 2021 itholoinfo.com