itholoinfo.com

Cum să te îmbraci pentru o conferință

Când mergeți la o conferință, de obicei mergeți cu intenția de a crea contacte și impresii cu alți profesioniști din zona dvs. Ca rezultat, ar trebui să oferiți tot ce este mai bun în departamentul de modă. Înainte de a decide ce să utilizați, asigurați-vă că conferința va avea niște îndrumări cu privire la ce să purtați. Dacă nu, folosiți cea mai bună judecată pentru a determina nivelul de eleganță care se potrivește cel mai bine profilului conferinței. De asemenea, rețineți că îmbrăcămintea de prezentare și de recepție va varia de la îmbrăcămintea generală de prezență.

pași

Metoda 1
Conferințe profesionale de afaceri

Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 1
1
Purtați o bluză sau o jachetă de sport. Acest lucru este mai important pentru bărbați. Nu este nevoie să purtați un costum de bumbac, dar o jachetă bine structurată într-o culoare tradițională, cum ar fi negrul sau maro, va fi o idee bună, chiar dacă trebuie doar să o purtați.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 2
  2
  Purtați un pantaloni social dacă doriți să lăsați o impresie de durată. Albastru, gri, albastru maroniu și maro sunt culorile standard.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 3
  3
  Luați în considerare pantalonii kaki. Acestea sunt comune pentru oamenii de afaceri casual, dar femeile le pot purta, de asemenea. Păstrați pantalonii tăiați și fără pregragi.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 4
  4
  Femeile ar trebui să aleagă pantaloni scurți, khaki sau o fustă la genunchi. Culorile închise, cum ar fi negrul sau maro închis, sunt cele mai tradiționale și cele mai bine primite.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 5
  5
  Utilizați o cămașă cu buton sau o cămașă de polo. Culorile luminoase și întunecate sunt ambele acceptabile, dar evită ceva foarte îndrăzneț și strălucitor.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 6
  6
  Femeile ar trebui să ia în considerare de croșetat, mătase sau pulovere formale. Alegeți un pulover care vă convine bine, fără a fi prea strâns sau prea scurt în față. O culoare solidă arată mai bine cu țesăturile obișnuite, dar o umbră bogată este de asemenea potrivită pentru țesături fine precum mătasea.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 7
  7
  Bărbați - decideți dacă doriți sau nu să purtați o cravată. Cravata oferă o atingere mai profesionistă și ar trebui să o purtați dacă intenționați să vă amestecați și să faceți contacte pentru viitor. Cu toate acestea, dacă doriți un stil casual, nu este necesar să purtați legături.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 8
  8
  Purtați pantofi din piele neagră sau brună. Bărbații pot alege stilul cu șireturi sau cu loafere mai casual, dar, în orice caz, pantofii lor ar trebui să fie bine lustruiți și în stare bună.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 9
  9
  Femeile - poartă sandale cu toc înalt sau cu toc înalt (nu cu tocuri înalte). Încălțămintea închisă sau joasă este preferabilă. Piele maro sau neagră sunt ideale.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 10
  10
  Se potrivesc șosetele cu pantalonii. Acest lucru se aplică atât bărbaților, cât și femeilor. Șosetele negre sunt cea mai comună și mai versatilă culoare, dar puteți încerca să potriviți culoarea șosetelor cu culoarea pantofilor sau a pantalonilor pentru a le amesteca. Evitați șosetele albe sau colorate care pot fi atente.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 11
  11
  Femeile, dacă alegeți să purtați o fustă sau o rochie, vedeți dacă țesătura este prea strânsă și marchează prea mult. Dacă este cazul, utilizați ceva dedesubt, care lasă materialul mai neted.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 12
  12
  Minimizați utilizarea accesoriilor. Evitați bijuteriile netradiționale, cum ar fi perforarea buzelor, utilizați numai piese care nu atrag atenția.
 • Metoda 2
  Conferințe ocazionale

  Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 13
  1
  Pleacă de la khakis. Ele sunt foarte formale pentru o conferință ocazională. Căutați pantaloni cu picioare largi și păstrați materialul guma și pliată.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 14
  2
  Luați în considerare un blugi de culoare închisă. Culorile luminoase și medii pot fi prea casual, deci cu atât mai întunecate cu atât mai bine. Alegeți un pic mai puțin pe picioare și evitați stilurile de talie foarte scăzute și genunchiul foarte subțire.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 15
  3
  De asemenea, luați în considerare o fustă pentru genunchi dacă sunteți o femeie. O fustă de creion sau o linie A poate funcționa, dar puteți juca cu culoarea și ștampilarea puțin mai mult decât ați putea la o conferință profesională. Evitați ornamentele extravagante și arătați fuste mai conservatoare.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 16
  4
  Mergeți cu o cămașă de polo, mai ales dacă sunteți bărbat. Utilizați culori solide și evitați imprimările nebun. Tricouri tradiționale buton jos, de asemenea, de lucru.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 17
  5
  Purtați un pulover sau un pulover rece dacă sunteți o femeie. Bumbacul, bumbacul sau bumbacul de mătase arată grozav. Puteți alege și o bluză de buton sau una pe care o puneți peste cap.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 18
  6
  Purtați o rochie. În loc să se separe fundul și vârful, femeile pot lua în considerare și o rochie solidă. Alegeți un stil adecvat pentru a lucra cu. În general, aceasta înseamnă o rochie solidă, cu un decolteu conservator și o lungime a genunchiului.


 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 19
  7
  Purtați pantofi din piele. Îmbrăcămintele negre și maro arată bine pentru bărbați. Adidații sunt foarte casual și ar trebui evitați.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pas 20
  8
  Mențineți saltul scăzut. Femeile au mai puține opțiuni pentru alegerea pantofilor pentru o conferință ocazională, dar ar trebui să optați pentru un stil închis și relativ scăzut. Cu toate acestea, nu ezitați să alegeți culori și textura.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 21
  9
  Potrivi șosetele cu pantofii tăi. Sosetele negre, maro, cenușă sau scorțișoară sunt cele mai bune opțiuni. Evitați șosetele albe sau imprimate.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 22
  10
  Purtați chilot cu fuste sau rochii. Pentru mediile extrem de casual, chilotul nu este necesar. Dar este posibil să nu fie o idee proastă de a le folosi. Dacă îți dai seama că nu va fi necesar, poți să le iei întotdeauna.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 23
  11
  Minimizați utilizarea accesoriilor. Chiar și într-o conferință ocazională, accesoriile trebuie să fie discrete și simple.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 24
  12
  Rochie bine pentru cină. Regula de rochie poate varia. Pentru prânz, puteți avea nevoie doar de o rochie obișnuită, dar majoritatea recepțiilor de seară necesită un aspect mai elegant. Femeile ar trebui să aleagă un costum de îmbrăcăminte și bărbații trebuie să poarte costum și cravată
 • Metoda 3
  Costum de prezentare

  Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pas 25
  1
  Purtați cămăși și nasturi. Culorile de bază, cum ar fi albul sau palma, arata bine, dar culorile si amprentele foarte luminoase ar trebui evitate.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 26
  2
  Purtați un sacou într-un costum de lână. Alegeți un stil care nu este străpuns, într-o culoare întunecată, cum ar fi negru, albastru maroniu, gri sau maro. Jacheta ar trebui să se potrivească bine atât bărbaților, cât și femeilor.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 27
  3
  Potriviți pantalonii cu jacheta. Seturile din două piese sunt cele mai bune, dar dacă cumperi piesele separat, trebuie să potriviți culorile.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 28
  4
  Luați în considerare fuste lungime genunchi, dacă sunteți o femeie. Pantalonii și fustele sunt îmbrăcăminte potrivită pentru femei la evenimentele de afaceri. Alegeți o fustă creion care să corespundă culorii vestei dvs., de preferință negru, albastru maroniu, gri sau maro.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 29
  5
  Purtați pantofi din piele șlefuită Bărbații trebuie să poarte stiluri formale cu șireturi, cum ar fi oxfords, negru sau maro închis.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 30
  6
  Purtați pantofi sau esparpine din piele închisă. Femeile pot purta tocuri joase, dar pot evita pantofi de înaltă sau stiluri cu mai multe dungi care sunt mai sexy decât profesioniștii. Pantofii negri negri sau maro sunt mai potriviți și mai puțin atenți.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 31
  7
  Rămâi cu șosete care se potrivesc cu culoarea costumului. Acest lucru se aplică în special bărbaților. Șosetele negre sunt mai frecvente, deoarece ele creează o tranziție ușoară între pantaloni întunecați și pantofi întunecați.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 32
  8
  Purtați chilotul de nylon dacă sunteți o femeie. Cravatele sunt necesare pentru fuste și recomandate și pentru pantaloni.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 33
  9
  Alegeți o cravată conservatoare dacă sunteți bărbat. Selectați o cravată de material de înaltă calitate, cum ar fi mătasea, cu o culoare întunecată sau gravată. Evitați printurile îndrăznețe sau personalizate.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 34
  10
  Combinați simțul cu costumul și cu pantofii. Culoarea centurii dvs. ar trebui să se potrivească cu schema de culori a restului aspectului dvs.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o conferință Pasul 35
  11
  Utilizați minimul de accesorii. Acest lucru se aplică atât bărbaților, cât și femeilor. Ceasurile și alte bijuterii ar trebui să fie discrete. Evitați bijuteriile sau bijuteriile non-tradiționale, cum ar fi sprancenele piercing sau piercing-ul nasului.
 • sfaturi

  • Dacă conferința la care participați este pentru profesioniști cu gulere albe sau pentru o conferință academică, trebuie să aderați la un stil de afaceri mai rigid. Un stil de afaceri obișnuit este, de obicei, potrivit pentru supraveghetorii pasivi, dar ar trebui să adoptați stilul mai tradițional de afaceri dacă doriți să impresionați pe cineva.
  • Țineți minte vremea. O conferință de iarnă necesită o îmbrăcăminte mai grea decât o conferință de vară, chiar dacă este în interior.
  • Dacă participați la o conferință cu colegii dvs., atunci trebuie să vă îmbrăcați în conformitate cu codul de îmbrăcăminte al biroului dvs.
  • Efectuarea unei prezentări necesită un stil mai impresionant decât stilul care va asculta. Trebuie să lăsați o impresie de durată pentru publicul dvs. și un stil elegant este cel mai bun început.
  • Conferințele ocazionale sunt cele pentru scriitori, bloggeri și profesioniști cu guler albastru. Dacă aveți o carieră care nu vă cere să vă îmbraciți oficial, ca petician sau ca antrenor de câine, nu trebuie să vă îmbrăcați formal pentru o conferință. Stilul de afaceri obișnuit sau un casual inteligent este un model comun, în special pentru participanți.

  Materiale necesare

  • Pantaloni oficiali
  • Pantalonii kaki
  • Jeans întunecat
  • Ieși afară
  • rochie
  • Buton de cămașă
  • bluză
  • pulover
  • Cămașă de polo
  • Blazer, jacheta de sport, jacheta de costum
  • curea
  • Pantofi din piele
  • ciorapi
  • chilot
  • cravată
  • Accesorii simple

  Surse și cotatii

  Afișați mai multe ... (1)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci o fantezie de oaieCum sa faci o fantezie de oaie
  Cum sa te imbraci pentru o petrecere de disco din anii `70Cum sa te imbraci pentru o petrecere de disco din anii `70
  Cum sa te imbraci pentru un nou loc de muncaCum sa te imbraci pentru un nou loc de munca
  Cum sa alegi o geaca din piele pentru barbatiCum sa alegi o geaca din piele pentru barbati
  Cum sa te imbraci drept in colegiu (pentru baieti)Cum sa te imbraci drept in colegiu (pentru baieti)
  Cum sa te imbraci drept pentru un evenimentCum sa te imbraci drept pentru un eveniment
  Cum să purtați cizme ChelseaCum să purtați cizme Chelsea
  Cum să purtați o șapcă FedoraCum să purtați o șapcă Fedora
  Cum sa poti purta un stil SweatshirtCum sa poti purta un stil Sweatshirt
  Cum sa poarte un sacou bombardierCum sa poarte un sacou bombardier
  » » Cum să te îmbraci pentru o conferință
  © 2021 itholoinfo.com