itholoinfo.com.com

Cum să confundăm pe cineva

Acest lucru este pentru cei care cred că participarea la o comedie improvizată este foarte blandă și că viața de zi cu zi are nevoie de un condiment. Alegeți momentul și țintele inteligent, sau puteți dezvolta o reputație proastă cu co-lucrătorii, colegii de clasă sau cetățenii de metrou la ora 8 dimineața.

pași

Metoda 1
Folosind tactici subtile de confuzie

Imagine intitulată Confus Cineva Pasul 1
1
Folosește fraze lungi și complicate. Pregătește-le în avans, astfel încât să le poți spune repede, ca și cum ar fi făcut parte dintr-o conversație naturală. Aceste fraze și cuvinte au sens, dar mulți oameni nu vor putea să descopere semnificația. Iată câteva care vă puteți adapta la alte subiecte:
  • "Nu v-aș vorbi despre asta dacă nu credeam că nu sunt singur în punctul meu de vedere." (O cantitate inutilă de negative, adică "cred că suntem de acord")
  • "Planurile guvernului de a ridica impozitele au fost înfrânte." (Cuvântul "guvern" și cuvântul "planuri" pot fi două părți ale discursului, iar ascultătorul trebuie să-și schimbe interpretarea în mijloc)
  • "Banii sunt mai buni decât sărăcia, chiar dacă numai din motive financiare" (Adevărul absurd)
  • Imaginea intitulată Confus Cineva Pasul 2
    2
    Faceți referințe la link-uri obscure. De exemplu, spuneți "Acest lucru îmi amintește de câinele prietenului tatălui meu ex-coleg de cameră". Puteți face aceste conexiuni sau puteți face căi reale pentru prieteni sau pentru familia pe care le cunoașteți. Râdeți, aceasta este o tactică bună de a alege de la.
  • Imagine intitulată Confus Cineva Pasul 3
    3
    Utilizați vocabular complex. Extindeți-vă vocabularul și practica relaxarea cuvintelor inutile lungi sau obscure într-o conversație. Este mai probabil să lucrați cu oameni care nu vă cunosc bine sau nu au un vocabular mai mare decât al tău. Iată câteva exemple de fraze:
    • "Aceasta este o idee bună, dar ați putea face o iterație asupra excogeniei?" (Ați putea să vă gândiți din nou la asta în detaliu?)
    • "Am fost dus aici, dar am avut o experienta placuta." (Am venit aici pe un capriciu, dar am avut un timp frumos)
  • Imagine intitulată Confus Cineva Pasul 4
    4
    Pretindeți că aveți o glumă în interior cu cineva. Când vă aflați într-o conversație de grup, alegeți unul dintre persoanele cu care vorbiți și acționați ca și cum voi doi știți un secret incredibil. Ocazional, atunci când o persoană diferită face o observație obișnuită, îndreptați-o către persoana selectată și râzi, clipi sau trânti.
    • Acest lucru funcționează cel mai bine dacă cealaltă persoană glumește, dar cu o practică și o finețe puteți menține o conversație într-o viteză suficient de rapidă încât o țintă nedorită să nu aibă șansa de a nega gluma interioară.
  • Metoda 2
    Folosind tactici stupide de confuzie

Imagine intitulată Confus Cineva Pasul 5
    1
    Pregătește răspunsuri stupide sau fără sens. Un răspuns lipsit de sens nu are nimic de-a face cu conversațiile sau răspunsurile care au precedat-o. Iată câteva exemple de întrebări frecvente sau de felicitări împreună cu răspunsurile confuze pe care le puteți utiliza:
    • "Bună, ce mai faci?" "Tu ești prima persoană care mi-a spus asta. Ce înseamnă asta?"
    • - Scuzați-mă, aveți un moment? - Nu, dar l-am văzut zbuciumat acolo acum câteva minute.
    • "(orice propoziție cu termen tehnic sau nume propriu)" - "Îmi pare rău, nu sunt prea mare fan al Pokémonului".
    • "Bună dimineața" - (Angry) "Nu pot să cred că ai fost arestat mâine!" - "Ce?" - (Din fericire) "A fost frumos să vorbesc cu tine, ne vedem mai târziu!"
  • Imagine intitulată Confus Cineva Pasul 6
    2
    Cereți favoruri ridicole, apoi fiți jigniți când sunt răpiți. De exemplu, cereți unui străin să vă împrumute pantofii, să vă adopte câinele sau să vă ajute să vă configurați grila electrică. Când refuză, se confruntă cu o expresie șocată, murmură "oamenii de astăzi ..." și pleacă.
    • Spuneți "copiii de astăzi ...", dar numai atunci când vorbești cu cineva care este în mod clar mai în vârstă decât tine.
  • Imagine intitulată Confus Cineva Pasul 7
    3
    Efectuați acțiuni fizice confuze. Acest lucru funcționează cel mai bine dacă acționați și vorbiți ca și cum ați fi complet normali, apoi surprindeți cu una din următoarele acțiuni:
    • Cădea pe pământ și se târăsc. Graham Chapman din Monty Python obișnuia să se târască la mese importante și să frece picioarele oamenilor.
    • Stați într-o poziție de simț și sănătate pentru cineva. Extra puncte dacă puneți telefonul dvs. mobil pentru a juca imnul național al țării dvs.
  • Imagine intitulată Confus Cineva Pasul 8
    4
    A confunda pe cineva care face schimbări în camera ta. Cere-i pe cineva să trăiască în casa prietenului tău, astfel încât tu și asistenții tăi să poți intra în timp ce el este departe. Unghii un joc pe prietenul tau cu schimbări confuze în camera ta. Acest joc este cel mai bun pentru prietenii foarte apropiați. închide, cu un bun simț al umorului.
    • Fotografiați-vă camera, scoateți totul din ea, apoi întoarceți lucrurile exact așa cum au fost înainte ... ca o imagine oglindă perfectă.
    • Înveliți fiecare obiect din cameră cu ziare, inclusiv mobilier.
  • Metoda 3
    Pietoni confuzi în public

Imagine intitulată Confus Cineva Pasul 9
    1
    Umpleți un borcan de maioneza cu iaurt. Curățați un pahar gol de maioneză cu eticheta încă lipită, apoi umpleți-o cu iaurt. Duceți-o la un parc public sau cantină și mâncați-o cu entuziasm cu o lingură.

• Imaginea intitulată Confus Cineva Pasul 10
    2
    Umpleți o sticlă de pulverizare cu o băutură izotonică albastră. Lipiți o etichetă Veja sau alt produs de curățare. Spray-o pe fereastra mașinii sau a altui obiect și o ștergeți cu o cârpă. Spray-o în gură ocazional când cineva se uită.
    • Folosind o adevarata sticla de A se vedea nu se recomanda decat daca sunteti sigur ca este foarte bine spalat.
  • Imaginea intitulată Confus Cineva Pasul 11
    3
    Mergeți cu o marionetă în mână. Acționați ca și cum nu aveți nimic în mână, mâncați, salutați și așa mai departe. După ce unul sau mai mulți oameni v-au urmărit câteva minute, pretindeți-vă că sunteți surprinși de păpușă, țipați cu voce tare și fugiți cu marioneta "urmărind" după tine.
    • Aceasta funcționează și cu orice obiect neașteptat. Încearcă să te uiți la magazine, magazine de antichități și bazare pentru figurine înfricoșătoare.
  • Imagine intitulată Confus Cineva Pasul 12
    4
    Așezați plăcile false în public. Multe pranksters au copiat stilul vizual al plăcilor găsite în metrou, pe stâlpi de putere sau în altă parte, apoi a schimbat cuvintele sau imaginile pentru a include posturi stupide. Fiți conștienți de faptul că suspendarea acestor panouri pe proprietatea altcuiva poate atrage atenția poliției sau a funcționarilor și poate fi ilegală.
  • Imaginea intitulată Confus Cineva Pasul 13
    5
    Acționați ca și cum ați avea un secret foarte păzit. Pretindeți că sunteți un spion incompetent, un călător în timp sau un nebun. Pentru confuzie maximă, începeți să acționați relativ normal și căutați sfaturi din ce în ce mai bizare despre "natura adevărată". Iată câteva exemple:
    • Poartă un costum futurist de argint sau alt stil de science fiction. Încurcați obiecte de zi cu zi, de exemplu, miroșiți un telefon mobil sau încercați să urcați cu bicicleta cu susul în jos.
    • Au o conversație normală, dar includeți pauze mai lungi și mai lungi înainte de răspunsurile dvs. Încetați râsul fără motiv, închideți-vă brusc fața și spuneți: "Trebuie să mă întorc acum la azil" și plecați.
  • Imaginea intitulată Confus Cineva Pasul 14
    6
    Planificați o improvizație publică sau un mob flash. Este ușor să obțineți câteva priviri confuz, dar cu un efort suplimentar, le puteți transforma în râs și aplauze - fără a sacrifica mizeria, desigur. Iată câteva sfaturi pentru a începe:
    • Pentru o improvizare publică a comediei, începeți cu o persoană îmbrăcată într-un costum bizar sau faceți ceva neobișnuit, atrăgând atenția în timp ce pretindeți că nu este nimic neobișnuit. După câteva minute, au apărut unul sau mai multe caractere și vorbește cu voce tare cu prima persoană.
    • Organizați o mulțime flash care să se întâmple într-o anumită locație și să danseze, să cânte sau să facă altă activitate de grup.
    • Verificați Improv peste tot pentru a afla mai multe despre aceste evenimente care se întâmplă adesea în Statele Unite.
  • Metoda 4
    Confuzarea persoanelor prin mesaj sau e-mail

Imagine intitulată Confus Cineva Pasul 15
    1
    Pretindeți că ați atribuit o sarcină sau un dezastru important unei persoane. Trimiteți un mesaj partenerului, prietenului sau membrului familiei care descrie ocazional o sarcină importantă de care aveți nevoie. De exemplu:
    • "Bună, unii dintre prietenii mei din internet (în țara îndepărtată) se află în oraș, dar am decis să mă relaxez astăzi, le-am spus că poți merge cu ei, poate să-i duci în orașul vecin? în curând. "
    • (Pentru un prieten pe cale să se întoarcă în vacanță) "Bun venit înapoi! Mulțumesc că m-ai lăsat să stau la tine. Îți păstrez hainele pentru încă câteva zile, dar voi reveni la pată până la sfârșitul săptămânii.
  • Imaginea intitulată Confus Cineva Pasul 16
    2
    Tine o conversație chiar dacă cealaltă persoană spune ceva complet diferit. Păstrați o conversație pe mesaj, dar ignorați toate răspunsurile celeilalte persoane. În schimb, trimiteți această secvență de mesaje, așteptând cel puțin treizeci de secunde între fiecare dintre acestea.
    • Hei, unde ești?
    • Da, aproape am terminat.
    • Nu cred că e suspect de nimic. Se va întâmpla în câteva minute.
    • Sunt sigur că ai spus suc de grapefruit.
    • Susana va aduce rampa.
    • Așteaptă, se întâmplă și asta (numele celuilalt)? Anulați totul, vom reprograma săptămâna viitoare.
  • Imagine intitulată Confus Cineva Pasul 17
    3
    Distrați-i pe cineva cu întrebări confuze. Întrebați întrebări stupide sau ghicitori cu răspunsuri vicioase:
    • "Dacă o pisică cade mereu pe picioare și pâinea întotdeauna cade cu untul îndreptat în jos, ce se întâmplă când legați o bucată de pâine pe spatele unei pisici?"
    • "Dacă un avion se prăbușește în Antarctica, în ce țară sunt supraviețuitorii îngropați?" (Răspundeți: De ce doriți să îngropați un supraviețuitor?).
  • Imaginea intitulată Confus Cineva Pasul 18
    4
    Trimiteți mesajele cu susul în jos. Vizitează unul activați instrumentul text și introduceți mesajul dvs. Acest lucru va transforma mesajul dvs. într-un text cu susul în jos. Nu toate programele de chat, aplicațiile de e-mail și browserele pot afișa aceste caractere, astfel că persoana cărora le trimiteți poate vedea și numai un rând de pătrate sau semne de întrebare.
  • sfaturi

• Nu încercați să confundați aceeași persoană de fiecare dată când o vedeți. În cel mai bun caz, ea o va lua și va înceta să reacționeze cu surpriză. În cel mai rău caz, o vei irita și vei submina relația ta.

avertismente

• Gândiți-vă la efectul glumei dvs. înainte să o faceți. Unii oameni pot reacționa cu furie sau frică de anumite glume, mai ales dacă invadezi spațiul lor personal.

Surse și cotatii

Afișați mai multe ... (6)
    Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
    Cum sa eviti sa fii enervant in jurul prietenilorCum sa eviti sa fii enervant in jurul prietenilor
    Cum să vorbești limba PCum să vorbești limba P
    Cum să răspândim Cuvântul lui DumnezeuCum să răspândim Cuvântul lui Dumnezeu
    Cum să începeți o conversație cu o fatăCum să începeți o conversație cu o fată
    Cum să datezi un avocatCum să datezi un avocat
    Cum să nu mai folosiți cuvântul "Gay" NeadecvatCum să nu mai folosiți cuvântul "Gay" Neadecvat
    Cum să spui la revedere în spaniolăCum să spui la revedere în spaniolă
    Cum se scrie un eseu de definireCum se scrie un eseu de definire
    Cum să identificați clasele de gramaticăCum să identificați clasele de gramatică
    Cum să folosești acolo, ei și eiCum să folosești acolo, ei și ei
    » » Cum să confundăm pe cineva
    © 2021 itholoinfo.com.com