itholoinfo.com.com

Cum de a cuceri dragostea unei fete

Sunt mulți copii care privesc o fată specială și poate că ești unul dintre ei. Acest articol vă va arăta cum să obțineți o întâlnire cu fetița pe care o iubiți, în loc să pierdeți timpul doar când o admirați.

pași

Imagine cu denumirea Conquer a Girl` class=
1
Există o zicală germană care spune "Wer nicht kämpft hat schon verloren", care în principiu înseamnă "Cine nu sa luptat deja pierdut". Deci, aveți curaj și nu vă apropiați de fata pe care o iubiți cu dorința de al invita să renunțe în ultimul moment și să fugă. Deși vă poate fi teamă că va refuza invitația, nu veți ști niciodată dacă este cu adevărat interesată sau nu dacă nu luați curajul să o întrebați.
 • Imagine cu denumirea Conquer a Girl` class=
  2
  Este important să țineți cont de limbajul corpului pentru a căuta indicii. Dacă te actualizezi în fiecare zi în legătură cu interesul ei, vei putea să-i dai seama dacă te place sau nu. Gesturi ca atinge pentru a avea lucruri mici (de exemplu, i-ai spus o glumă amuzantă), să păstreze un contact permanent cu ochii și apar în cazul în care vă sunt indicii bune. Cu toate acestea, cât de curajoasă și evidentă va fi ea depinde de încrederea pe care o are în sine.
  • Dacă are încredere în sine, va fi mai ușor să citească limbajul corpului.
   Imagine cu denumirea Conquer a Girl` class=
  • Dacă este nesigură, poate fi mai greu să citești limbajul corpului.
   Imagine cu denumirea Conquer a Girl` class=
 • Imagine cu denumirea Conquer a Girl` class=
  3
  Încearcă să-ți iei o parte singură cu ea, cum ar fi plimbarea sau practicarea altor activități romantice și nevinovate similare. mici gesturi de afecțiune - cum ar fi așezat lângă tine în clasa - nu lasa doar fata fericit, dar se va diferenția, de asemenea, de toate fetele și arată că este doar în mintea ta.
  • Nu uitați să îi oferiți spațiul de care are nevoie. Evitați să stați alături de ea tot timpul, sau prietenii ei vor fi eventual iritați.
   Imagine cu denumirea Conquer a Girl` class=
 • Imagine cu denumirea Conquer a Girl` class=


  4
  Vorbiți cu ea și aflați ce aveți în comun. Acest lucru va construi câteva poduri de-a lungul drumului către întâlniri. De asemenea, este util să cunoașteți formația preferată atunci când doriți să cumpărați bilete pentru un spectacol de cadouri pentru ea.
 • Imagine cu denumirea Conquer a Girl` class=
  5
  Trimiteți o scrisoare frumoasă de dragoste sau un trandafir. Cadourile nu trebuie să fie minunate, dar lucrurile mici și romantice vor însemna multe pentru ea. În felul acesta, ea va ști ce vă interesează și că vă pasă de ea.
 • Imagine cu denumirea Conquer a Girl` class=
  6
  Când sunteți sigur că fată este interesată de tine, invită-o la o întâlnire, dar nu uitați să nu vă uitați disperată sau frică. În caz contrar, poate alege să refuze invitația, considerând că nu ești tipul potrivit pentru ea sau că a fost intimidat de ea. Păstrați-vă tonul frumos și politicos. Asigurați-vă că propozițiile dvs. sunt dulci, scurte și clare.
 • Imagine cu denumirea Conquer a Girl` class=
  7
  Sună-o să meargă în oraș sau în filme cu tine. Fii romantic în măsură, dar încearcă să nu te duci departe și, de asemenea, ține un ochi pe limbajul corpului tău discret. Dacă se îndepărtează de dvs., știți cum să încălcați romanul la momentul potrivit. Încercați să înțelegeți ce îi place și ce nu-i place.
 • Imagine cu denumirea Conquer a Girl` class=
  8
  Când vă aflați într-o întâlnire, amintiți-vă prima regulă: Niciodată nu te uita la ea de pe gât în ​​jos. Dacă sunteți deja o faci, vi se pierde cu siguranta jocul, și poate fi, de asemenea, alungarea ei, cu excepția cazului în ea este încrezător tipul care nu-i pasă de băieții se uită la ea. Când te uiți la orice zonă de la gât în ​​jos, este etichetarea pe cineva ca nedemn de încredere, care poate fi interesat doar în corpul fetei, mai degrabă decât personalitatea lui. De asemenea, dacă renunți la un comentariu, reputația ta poate fi pătată și relația ta cu fetița se va schimba la marginea sfârșitului. Dă-i fată respectul pe care-l merită și probabil va observa atitudinea ta și te va aprecia pentru asta.
 • sfaturi

  • Fii curajos!
  • Fii tu insuti. Fetele sunt bărbații corecți și cinstiți.
  • Au atitudini cavalerești. Multe fete ca asta. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că nu toată lumea îi place.
  • Faceți prieteni cu prietenii ei (la fel și pentru aliați).

  avertismente

  • Nu te ridica - poti lua o tapa.
  • Rețineți cele trei reguli ale unei întâlniri:
   • Nu te uita prea mult la sub gâtul tău într-o conversație. Cu toate acestea, o mică atenție naturală va merge bine. Dacă nu sunteți sigur ce atenție naturală ar fi, este recomandat să evitați să vă uitați sub gât în ​​orice moment.
   • Mențineți contactul constant cu ochii, așa că știe că ascultați și acordați atenție ei. Dacă ochii tăi se rătăcesc în cameră, s-ar putea simți ofensați și mai puțin încrezători.
   • Nu apăsați niciodată o fată pentru a face ceva ce nu-i place. Acest lucru reduce foarte mult vremea.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a cuceri inima unui adolescentCum de a cuceri inima unui adolescent
  Cum să obțineți o iubită dacă sunteți timidCum să obțineți o iubită dacă sunteți timid
  Cum să știu dacă o fată vă place prea multCum să știu dacă o fată vă place prea mult
  Cum să folosiți limbajul corect al corpului în interviuri de angajareCum să folosiți limbajul corect al corpului în interviuri de angajare
  Cum să-ți iubești iubitulCum să-ți iubești iubitul
  Cum de a atrage fetele cu limbajul corpuluiCum de a atrage fetele cu limbajul corpului
  Cum să sărută o fată la prima întâlnireCum să sărută o fată la prima întâlnire
  Cum sa-ti convingi prietena ca esti cel mai minunat tip Ea sa intalnit vreodataCum sa-ti convingi prietena ca esti cel mai minunat tip Ea sa intalnit vreodata
  Cum să invitați o fată la o întâlnireCum să invitați o fată la o întâlnire
  Cum să știu dacă cel mai bun prieten al tău îți placeCum să știu dacă cel mai bun prieten al tău îți place
  » » Cum de a cuceri dragostea unei fete
  © 2021 itholoinfo.com.com