itholoinfo.com

Cum să sărută o fată la prima întâlnire

Când vă întâlniți cu o fată care vă interesează, ați putea dori să manifestați interes cu un sărut. Totuși, atunci când tocmai ați cunoscut pe cineva, poate fi dificil să stabiliți dacă sunt interesați, confortabil sau gata să te sărute. Dacă așteptați și să acorde o atenție la limbajul corpului ei, știi că poți săruta cu încredere și repararea respectului ei, în modul în care se află, face un contact frecvent cu ochii și așteptați pentru ea să răspundă la avansurile lui, stii saruta o fata pe prima dată .

pași

Partea 1
Afișarea interesului

Poză intitulată Kiss a Girl on the First Meeting Pasul 1
1
Afișați interesul prin limbajul corpului. Când vorbiți cu fata la prima întâlnire, acordați atenție propriei limbi a corpului pentru a trimite semnalele corecte. Evitați să traversați brațele sau picioarele, ceea ce poate crea impresia că sunteți închis sau nu sunteți interesat (ă). Păstrați-vă brațele relaxate și corpul dvs. cu care vă confruntați atunci când interacționați. Menținerea unei posturi deschise în timpul conversației va face evident că doriți să o sărutați.
 • Poză intitulată Kiss a Girl on the First Meeting Pasul 2
  2
  Aduceți frecvent contactul vizual și păstrați-vă capul înălțat. Uită-te la fata de două sau trei secunde când vorbește. Acest lucru nu numai că va trimite semnale care te simt confortabil, dar și că vei fi atras.
  • Nu priviți la podea, la pantofi sau la telefonul mobil.
 • Poză intitulată Kiss a Girl on the First Meeting Pasul 3
  3
  Evitați să vă neliniștiți. Este normal să fii nervos, dar dacă vrei să arăți interes, ai grijă să nu proiectezi emoții negative. Roaderea unghiilor, muta înainte și înapoi, atingeți fața frecvent și alte forme de neliniște pot da impresia că te-ai plictisit. Fiți conștienți de aceste obiceiuri și respirați profund atunci când credeți că veți începe să vă neliniștiți.
  • Lovitura picioarelor poate de asemenea să arate nerăbdare sau plictiseală. Fata nu-și dă seama că vrei să o săruți dacă nu pari interesată de conversație.
 • Poză intitulată Kiss a Girl on the First Meeting Pasul 4
  4
  Zâmbiți des. Un zâmbet cald și primitoare te poate face confortabil și arată că te distrezi. Pentru a arăta că este atras și de fată, priviți-o pentru o clipă și zâmbiți. Aceasta va indica faptul că ea este motivul zâmbetului dvs., care vă va arăta interesul.
 • Poză intitulată Kiss a Girl on the First Meeting Pasul 5
  5
  Puneți întrebări. Implicați-vă în conversație pentru a demonstra că sunteți atenți la ceea ce spune ea și doriți să auziți mai mult. Solicitarea de întrebări vă va face, de asemenea, mai prietenoși și abordabili, iar ea vă va atrage atenția.
  • Întrebați ce locuri preferate sunt, ce citește în prezent sau dacă are hobby-uri. Dacă împărțiți interese similare, arătați că aveți ceva în comun pentru a ajuta fluxul de conversații.
 • Partea 2
  Acordând atenție limbajului corpului

  Poză intitulată Kiss a Girl on the First Meeting Pasul 6
  1
  Fiți atenți dacă fata se îndreaptă spre dvs. Știind cum să citești limbajul corpului te poate ajuta să determini dacă ar trebui să o săruți la prima întâlnire. Fiți atenți la modul în care se află atunci când vorbiți. Fata poate înclina capul sau corpul spre tine, și asta ar putea însemna interes pentru apropierea de tine.
  • Fata va arăta lipsa de interes pentru un sărut dacă se îndepărtează fizic de tine.
  • Dacă vă așezați în față una față de cealaltă, observați dacă se sprijină pe masă spre dvs. în timpul conversației. Poate că ea își pune coatele pe masă și se apropie de marginea scaunului, ca să fie mai aproape de tine.
 • Poză intitulată Kiss a Girl on the First Meeting Pasul 7
  2
  Observați cum își poziționează brațele. Observați dacă brațele sale sunt libere sau traversate. Dacă se află pe părțile laterale ale corpului, poate fi interesată. Uneori, atunci când oamenii se simt incomod într-o situație, este normal să-și treacă brațele, ceea ce înseamnă un anumit blocaj. Realizați unde fată își ține brațele în timpul conversației pentru a ști dacă vrea să-l sărute.
  • Poate să-și lase brațele pe părțile laterale ale corpului sau să facă gesturi atunci când spune o poveste dacă stă în picioare. Observați dacă fetița își pune bratele în direcția dvs. în timp ce vorbește, ceea ce poate însemna că ea vă place și se bucură de sine.
 • Imagine intitulata Kiss a Girl in prima intalnire Pasul 8
  3
  Vedeți unde sunt îndreptate picioarele. Uită-te la picioarele ei în timpul conversații dacă acestea sunt subliniat în direcția sa, acesta poate fi un semn de interes pentru tine și ceea ce spui. Ea poate fi inconfortabil dacă picioarele ei sunt îndreptate într-o altă direcție și sărutul ei nu este o idee bună în acest moment.
 • Imagine intitulată Kiss a Girl on the First Meeting Pasul 9
  4
  Verificați mișcările oglinzilor. O modalitate de a arăta interes este prin imitarea mișcărilor sau a modului în care vă poziționați. Când vorbiți, acordați atenție mișcării brațelor și poziției lor. Poate că fată construiește o anumită încredere și încearcă să stabilească o legătură cu tine prin construirea dacă copiați mișcările și poziția ei.
  • Dacă vă mutați mâinile atunci când spuneți o poveste, de exemplu, observați dacă începe să facă același lucru.
  • Dacă vă înclinați capul în lateral în timp ce vorbiți, fetița poate, de asemenea, să ia această mișcare pentru a arăta că este confortabilă cu tine.
 • Imaginea intitulată Kiss a Girl on the First Meeting Pasul 10


  5
  Vezi dacă fata este neliniștită. Cineva care nu este interesat să se sărute la prima întâlnire va prezenta semne de agitație. Ea poate fi inconfortabilă și nu este pregătită pentru sărut. Uneori scarpinarea nasului de multe ori a alerga o mână în jurul gâtului este un semn de dezinteres.
 • Imagine intitulată Kiss a Girl on the First Meeting Pasul 11
  6
  Căutați contact frecvent cu ochii. Fiți atenți la privirile fetei la prima întâlnire. Va face suficient contact vizual dacă vă place. Un alt semn este dacă clipește frecvent atunci când vorbești, ceea ce poate fi o modalitate de a arăta interes pentru tine și pentru conversație.
  • Dacă fetița nu are contact vizual, poate că nu este pregătită pentru sărut.
  • Observați și mișcarea ochilor ei. Poate că vrea să-l sărute dacă se uită în ochi, buze și înapoi în ochii lui.
 • Poză intitulată Kiss a Girl on the First Meeting Pasul 12
  7
  Fiți atenți la modul în care fetița deține geanta. Dacă se ține strâns sau în fața corpului, poate fi lipsit de interes să-l săruți. Uneori punerea pungii în conversație este o modalitate de a arăta că se închide. Este posibil ca fata afișează un interes dacă vă aflați într-o ședință și ea a pus punga de lângă corp, pe podea sau în partea din spate a scaunului.
  • Observați dacă ea pune poșeta în poală dacă sunteți ședinței, ceea ce poate însemna că nu este foarte dornic să-l sărute.
  • Când stați, ea poate să-și pună geanta pe umăr dacă se simte confortabilă cu tine.
 • Imagine intitulată Kiss a Girl on the First Meeting Pasul 13
  8
  Observați dacă fată se apleacă împotriva dvs. sau vă atinge brațul și înapoi. Dacă nu se teme să intre în contact, poate fi un semn că vă place și este interesată să te sărute la prima întâlnire.
  • Când fata vorbeste sau povesteste o poveste, ea poate atinge bratul pentru a arata ca te place.
 • Imaginea intitulată Kiss a Girl on the First Meeting Pasul 14
  9
  Uita-te la buzele ei. De obicei, fetele își linge buzele sau le ating cu degetele atunci când sunt interesate să se sărute. Poate că vrea să le urmărești, care este un sfat pentru tine să o săruți.
 • Partea 3
  Să dai sărutul perfect

  Poză intitulată Kiss a Girl on the First Meeting Pasul 15
  1
  Înclină-te spre ea. Este posibil ca fata să fie gata să te sărute dacă se simte confortabilă cu tine. Începeți să vă sprijiniți corpul și să vă îndreptați încet spre ea când vorbiți. Întoarceți-vă și îndreptați picioarele spre ea, înclinându-vă puțin mai aproape în timp ce continuați conversația. Acest lucru îi va permite să aibă timp să înțeleagă că sunteți interesat să o sărutați.
 • Poză intitulată Kiss a Girl on the First Meeting Pasul 16
  2
  Întrebați. Dacă sunteți timizi sau nesiguri de ceea ce vrea fetița, întrebați pur și simplu. Ea va aprecia educația și respectul.
  • Spune-mi cum te simți înainte de a întreba. Poți să spui: "Știu că tocmai ne-am întâlnit, dar îmi place foarte mult. E bine dacă te sărut?
 • Poză intitulată Kiss a Girl on the First Meeting Pasul 17
  3
  Lean puțin mai mult. Când o să o sărutați, aplecați cu 90% în raport cu ea. După cum tocmai v-ați întâlnit, este o idee bună să o informați că doriți să o sărutați. Fata va umple restul spațiului dintre dvs. dacă sunteți interesat. Dacă își întoarce capul, nu este interesată.
 • Poză intitulată Kiss a Girl on the First Meeting Pasul 18
  4
  Deschide-ți buzele ușor. Închideți ochii și atingeți-vă buzele cu atenție.
  • Respirați prin nas în timp ce vă sărutați.
 • Imagine intitulată Kiss a Girl on the First Meeting Pasul 19
  5
  Îndepărtați încet după sărut și mențineți contactul vizual. Lăudați-o, dați-i un alt sărut moale sau doar un sărut pe obraz.
  • Luați timp să întrebați dacă fetița vrea să vă întâlnească din nou. Spuneți-i că aș vrea să petrec mai mult timp cu ea.
 • Surse și cotatii

  Afișați mai multe ... (19)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci o fata sa o sarute daca esti o fataCum sa faci o fata sa o sarute daca esti o fata
  Cum să folosiți limbajul corpului pentru a face un băiat mai multCum să folosiți limbajul corpului pentru a face un băiat mai mult
  Cum să folosiți limbajul corect al corpului în interviuri de angajareCum să folosiți limbajul corect al corpului în interviuri de angajare
  Cum sa-l sarut pe cineva pentru prima dataCum sa-l sarut pe cineva pentru prima data
  Cum să sărut o fată cu ușurință fără șansă de respingereCum să sărut o fată cu ușurință fără șansă de respingere
  Cum să-ți săruți prietenulCum să-ți săruți prietenul
  Cum să-ți săruți prietena ta în publicCum să-ți săruți prietena ta în public
  Cum să sărută un străinCum să sărută un străin
  Cum sa dai un sarut cu un strainCum sa dai un sarut cu un strain
  Cum sa lasi un om incantat sarutaCum sa lasi un om incantat saruta
  » » Cum să sărută o fată la prima întâlnire
  © 2021 itholoinfo.com