itholoinfo.com

Cum de a atrage fetele cu limbajul corpului

Există o fată care te interesează, dar nu ești sigur ce poți să faci pentru a-ți atrage interesul pentru tine? Există o modalitate de a comunica în tăcere cu ea, pentru ao face să se îndrăgostească. Limbajul corpului este sub categoria comunicării nonverbale și cuprinde totul, de la modul în care arăți, mirosul, modul în care umblați și modul în care vă mutați corpul și fața. Iată câțiva pași utile pentru a rămâne cu fata pe care o doriți.

pași

Partea 1

Imagine intitulată Flirt cu un tip 1
1
Primește-i atenția. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să o înfruntați până când este speriată și să întrebați de ce vă uitați la ea. Ceea ce trebuie să faci cu adevărat sunt lucruri care o vor face interesate să te cunoască, înainte să te apropii de ea. Astfel, când te apropii de ea, ea va fi deschisă să audă ce ai de spus.
 • 2
  Află ce iubește. Rețineți dacă poartă cartea preferată sau dacă vorbește despre un film sau un joc pe care îi place cu adevărat. Deci, plimbați-vă sau stați într-o zonă unde știți că va fi, luați obiectul și așteptați ca ea să vă observe.
 • 3
  Priviți-vă și salutați-o când trece. Dă-i un zâmbet jumătate după ce te uită la tine, dar nu arată că ești prea entuziasmat să o vezi sau va crede că ești disperată.
 • Partea 2
  Fii gata

  1. 1
   Rochie bine. Fetele observă apariția imediat, în special pantofii. Acesta este modul în care acestea evaluează dacă sunteți o persoană sigură de a vorbi și dacă sunteți o persoană interesantă. Asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru ziua în care ochii dvs. ar putea găsi a ta. Fiți întotdeauna în cel mai bun stil și sigur de dumneavoastră înșivă. În acest fel, când te privește, te vei simți încrezător.
   • Purtați hainele care vă fac să vă simțiți bine față de voi, dar care arăta bine și dumneavoastră.
   • Purtați culori vesele. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să purtați un pantof verde, dar dacă purtați zilnic culori neutre, cum ar fi gri și negru, nimeni nu vă va observa prezența, mai ales fata care vă place.
   • Uită-te la clasă. Nimeni nu este interesat să se apropie de un nebun. Dacă arăți ca o persoană care este fericită să se ridice și să se îmbrace dimineața, toată lumea va dori să vă întâlnească, în special acea fată specială. Lăsați pantofii în garaje și împingeți-vă puțin în timp ce vă îmbrăcați. Fetele petrec mult timp sa se imbrace si sa devina frumoase, asa ca apreciaza cu adevarat un tip care face acelasi efort sa arate bine. O să observe.
  2. Poziție cu titlul 13397 3
   2
   Fii mirositor! Femeile au un simț perceptiv de miros, iar cei mai mulți iubesc un om care miroase bine. Asigurați-vă că îi place parfumul dvs.
   • Faceți un duș zilnic. Dacă sunteți un sportiv, faceți un duș după activități sportive.
   • Periați-vă bine dinții și nu uitați partea din spate a limbii, unde se ascund toate bacteriile stomacale.
   • Așezați dinții zilnic. Îndepărtarea bacteriilor dintre dinți și partea din spate a limbii va scăpa de respirația urâtă.
   • Aveți niște inserții proaspete sau proaspete în buzunar. Nu te va săruta niciodată dacă respirația ta este oribilă.
   • Utilizați parfum, dar numai un singur spray - una sau două pulverizate, nu toată sticla sau parfumul va acționa ca o fată repulsivă. Aș recomanda ceva de la un magazin, nu de un magazin alimentar. O sticlă va dura un an sau mai mult pentru majoritatea tipilor. Dacă vrei cu adevărat să întâlnești această fată, ea merită. Dacă vă faceți baie, pieptene, atați, folosiți puțin parfum și aruncați un burete în gură chiar înainte de a vă vorbi cu ea, ea nu numai că va vorbi cu dvs., ci va aprecia de asemenea curățenia și amintiți-vă mirosul.
  3. Imagine intitulată Come Up with Good Conversation Topics Pasul 7
   3
   Aveți grijă de anumite întrebări și apropiați-o când merge sau sta singur. Pentru a începe conversația, puteți să întrebați ceva de genul: "Puteți să credeți că ne-a dat temele în timpul vacanței?" Sau "Nu-ți place trupa care a jucat săptămâna trecută în cantină?" Fii frumos și salută, cu un zâmbet și un simplu "salut". V-ați fi surprins de cât de bine face un simplu salut. Încercați să puneți întrebări despre modul în care vă cunoașteți, despre clasa pe care ați avut-o împreună sau despre formarea pentru locul de muncă pe care îl participați. Fii pozitiv și optimist. Ceea ce simte când ești lângă ea este cel mai important lucru și ce-ți va aminti cel mai mult atunci când se va gândi mai târziu la tine.
   • Observați despre mediul înconjurător dacă găsiți această fată într-un loc public, cum ar fi un bar sau un parc. De exemplu, "Nu este un parc minunat să vii și să te relaxezi?" Sau "Ai fost aici în noaptea funk? Este foarte bun! "Nu te oferi voluntar să-i cumperi o băutură până când ea a vorbit cu tine câteva minute.
   • Afișați entuziasmul pentru orice subiect pe care alegeți să îl discutați. O personalitate plictisitoare și o voce monotonă o vor face să se îndepărteze și să vă dea un răspuns unic. Puteți să vă apropiați de ea pe ringul de dans, dar aveți grijă. Prietenii ei vor încerca să o protejeze și, bineînțeles, să îi țină pe prădători departe. La urma urmei, au venit să danseze și să aibă o noapte de fete. Cel mai bun pariu este să vă apropiați de ea cu un zâmbet, să vă apropiați și să spuneți: "Bună. Eu sunt (numele tău). "Apoi, apropiați-i prietenii cu ceva de genul:" Bună fete. Eu sunt (numele). "Prietenii ei vă vor respecta pentru încrederea voastră puternică.
   • Întreabă-te dacă dorește să danseze sau dacă poți să-i plătești o băutură la bar, după ce ai vorbit cu ea câteva minute. Amintiți-vă să aveți un zâmbet real. Fetele sunt obișnuite să se confrunte cu aceste abordări. Va pune paza înainte să spui chiar și un cuvânt. Cu toate acestea, cu indicii corecte non-verbale, cum ar fi un zâmbet cald și un aspect curat, se va simți în siguranță atunci când vorbește cu dvs.


  Partea 3
  Păstrează-te interesat

  Imagine cu titlul Love Step 3
  1
  Fii încrezător. Femeile percep mai mult încrederea pe care un tip o are, decât orice altceva. Modul în care o persoană este încrezător poate fi percepută într-o cameră și ea va simți liberă să vorbească cu tine dacă îi dai impresia că crezi în tine și în abilitățile tale. Nu este același lucru cu aroganța. Fiți conștienți de sine și cunoașteți puterile voastre.
  • Stați cu umerii în sus și arătați-i că știți exact cine sunteți.
  • Scoateți-vă mâinile din buzunare și stați ferm pe ambele picioare.
  • Așteptați momentul potrivit să se apropie de ea, în loc să o urmărească înainte și înapoi.
  • Asigurați contactul vizual și păstrați contactul vizual. Privind din când în când este normal, dar asigurați-vă că ați arătat că îl ascultați. Pregătiți-vă să fiți cel care face primul pas. Ea va aștepta să trimiteți un mesaj sau să o sunați mai întâi.
 • 2
  Fii tu insuti. Dacă ești amuzant, atunci fă-o să râdă. Dacă sunteți inteligenți, atunci vorbiți despre ceva răcoros pe care îl cunoașteți. Dacă sunteți muzician, vorbiți despre simțul jocului. Încercați să vă păstrați întâi interesele comune și nu încercați să le impresionați. Fetelor nu le place ostentația.
 • 3
  Fii un bun ascultător. Ascultați povestirile despre prietenii ei sau ceea ce crede că este amuzant. Nu trebuie să fii de acord cu ea, dar nu-i spuneți ce să facă. Repetați ceea ce vă spune la un moment dat și nu petreceți prea mult timp vorbind despre tine. Dă-i un zâmbet mare, așa că știe că-i place și că te bucuri de această dată cu ea. Ține-ți ochii pe ea. Nu priviți sau discutați despre alte fete când sunteți cu ea. Ea trebuie să știe că ea este singura persoană în mintea ei. Și lăsați telefonul la o parte.
 • 4
  Fii punctual. Nu anulați niciodată o dată cu ea - întotdeauna apăreați la momentul potrivit. Acest lucru îi va arăta că o considerați o prioritate și că ea este importantă pentru dumneavoastră. Dacă intenționați să o luați la o întâlnire, planificați o eventuală întârziere din partea ei. Fetele petrec mult timp cu aparițiile lor, așa că ai răbdare. Răbdarea ta te va lăsa în largul tău și seara va fi minunată.
 • 5
  Fii un gentleman. Deschideți ușile pentru ea și o lăsați să meargă în fața dvs. dacă există doar loc pentru o persoană pe o singură cale. Cele mai multe fete vor aprecia cu adevărat această considerație. Oferiți-vă bluza sau blana dacă este rece. Fetele iubesc să poarte haina unui tip care le place.
 • Imaginea intitulată Citiți limbajul corpului Pasul 2
  6
  Spargeți bariera de atingere. După ce ați petrecut câteva ore împreună și știți că îi place să petreacă timp cu voi, apropiați-vă de ea. Contactul fizic va face conversația mai intimă și mai semnificativă.
  • Începeți prin a o îmbrățișa când vă spuneți la revedere. Asigurați-vă că îmbrățișările nu durează mai mult de 3-6 secunde sau se poate simți inconfortabil. Dacă te strânge și te reține, ești pregătit pentru următorul pas.
  • Ajungeți la mână. Dacă ea îți ține prea mult mâna sau îți întinde degetele cu a ta, ea chiar îți place și vrea să fii prietena ta.
 • sfaturi

  • Fii atent cu micile taunțe. Faceți-le distractiv, dar nu vă doare. Fetele sunt sensibile și fac glume sau joacă diferit decât băieții. Fă glumele despre lucruri pe care știi că are încredere.
  • Întotdeauna fetele apreciază complimente autentice precum: "Îmi place parul tău." Aveți grijă de complimentele de pe corpul ei - chiar și buzele și ochii sunt în afara limitelor până când o cunoașteți bine sau ați vorbit cu ea pentru o vreme, deoarece ea se va simți inconfortabil dacă simte că vă uitați la ea sexual, nu ca o fată frumoasă pe care ai vrea să o întâlnești.
  • Citiți WikiHow pentru a citi limbajul corpului, pentru a vedea dacă merită să vă apropiați. Știind cum să-ți citești limbajul corpului îți va spune tot ce trebuie să știi.
  • Nu criticați niciodată o fată sau o tratați ca pe unul dintre băieți. O va lua ca pe un semn că nu o iei după ea.

  avertismente

  • Aceste sfaturi vor ajuta doar dacă vă place și dvs. Nu toată fetița te va plăcea, dar fata potrivită o va face.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a atrage femeileCum de a atrage femeile
  Cum de a apela la atenția unui băiatCum de a apela la atenția unui băiat
  Cum de a cuceri inima unui adolescentCum de a cuceri inima unui adolescent
  Cum să faci o fată să te găsești drăguțăCum să faci o fată să te găsești drăguță
  Cum să stai cu orice fată (indiferent de aspect)Cum să stai cu orice fată (indiferent de aspect)
  Cum să impresionezi o fată care îți placeCum să impresionezi o fată care îți place
  Cum să folosiți limbajul corpului pentru a face un băiat mai multCum să folosiți limbajul corpului pentru a face un băiat mai mult
  Cum să abordați o fată necunoscutăCum să abordați o fată necunoscută
  Cum să sărută o fată la prima întâlnireCum să sărută o fată la prima întâlnire
  Cum de a afla dacă o fată vă placeCum de a afla dacă o fată vă place
  » » Cum de a atrage fetele cu limbajul corpului
  © 2021 itholoinfo.com