itholoinfo.com

Cum să folosiți limbajul corect al corpului în interviuri de angajare

În timpul unui interviu de angajare, stați la dispoziție pentru limbajul corpului - joacă un rol esențial în felul în care vă vedeți! Comunicarea non-verbală este responsabilă pentru mai mult de 90% din mesajele pe care le transmiteți intervievatorului.

conținut

pași

Imaginea intitulată Folosiți limbajul corect al corpului de interviu Pasul 1
1
Stați bine. Mențineți o poziție dreaptă, dar relaxată, înclinându-vă înainte la un unghi de 10-15 grade față de intervievator. Aceasta va trimite mesajul că sunteți un candidat interesat.
 • Imaginea intitulată Folosiți limbajul corect al corpului de interviu Pasul 2
  2
  Fiți atenți la mâini. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți cu mâinile este să vă odihniți ușor între ele în poală sau pe masă dacă există unul. Amestecarea în păr, față sau gât trece printr-un mesaj de anxietate și incertitudine. Experții în limbajul corpului sunt de acord că atingerea nasului, buzelor sau urechilor poate semnala faptul că candidatul minte.
 • Imaginea intitulată Folosiți limbajul corect al corpului de interviu Pasul 3
  3
  Nu traversați brațele. Trecerea brațelor pe piept sugerează o atitudine defensivă, transmiterea mesajului că candidatul se simte amenințat și inconfortabil. Această poziție poate trimite și mesajul că candidatul nu crede sau nu este de acord cu ceea ce spune recrutorul.
 • Imaginea intitulată Folosiți limbajul corect al corpului de interviu Pasul 4


  4
  Puneți ambele picioare pe podea. Trecerea picioarelor la glezne sau sprijinirea ambelor picioare pe sol trimite un mesaj de încredere și profesionalism. Swinging sau mișcându-vă picioarele creează o distragere iritantă și indică nervozitate. Restul gleznei de pe genunchiul piciorului opus trece printr-o imagine arogantă și foarte casuală, iar traversarea picioarelor denotă o atitudine defensivă.
 • Imaginea intitulată Folosiți limbajul corect al corpului de interviu Pasul 5
  5
  Păstrați contactul vizual. Menținerea contactului vizual direct cu intervievatorul reprezintă interes și atenție. Privind lateral dă impresia de lipsă de onestitate. De asemenea, căutarea în jos arată o stima de sine scazuta.
 • Imaginea intitulată Folosiți limbajul corect al corpului de interviu Pasul 6
  6
  Fiți conștienți de mișcările gurii. Stoarcerea sau răsucirea buzelor arată că nu aprobați ceea ce auziți. Mișcarea buzelor sugerează nervozitate. Încercați să vă relaxați buzele.
 • Imaginea intitulată Folosiți limbajul corect al corpului de interviu Pasul 7
  7
  Pune-ți capul. Ținând capul drept trece o imagine de încredere în sine și de autoritate, demonstrând că trebuie să fii luat în serios. Pentru o privire mai prietenoasă și mai relaxată, înclinați ușor capul în lateral. Scuturați din când în când capul pentru a demonstra că ascultați cu atenție.
 • sfaturi

  • Nu-l exagerați în contactul cu ochii. Contactul neîntrerupt cu ochii poate face o altă persoană extrem de incomod și vă poate sugera că aveți o personalitate dominantă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să folosiți limbajul corpului pentru a face un băiat mai multCum să folosiți limbajul corpului pentru a face un băiat mai mult
  Cum să acționați în timpul unui interviu de angajareCum să acționați în timpul unui interviu de angajare
  Cum să faci cea mai bună imprimare într-un interviu de angajareCum să faci cea mai bună imprimare într-un interviu de angajare
  Cum să evitați greșelile în interviuriCum să evitați greșelile în interviuri
  Cum să vorbești despre tine în cadrul unui interviu de angajareCum să vorbești despre tine în cadrul unui interviu de angajare
  Cum să urmăriți după un interviu de angajareCum să urmăriți după un interviu de angajare
  Cum sa te intrebi daca ai primit postulCum sa te intrebi daca ai primit postul
  Cum să aplicați pentru un interviu de angajareCum să aplicați pentru un interviu de angajare
  Cum să obțineți bine într-un interviu de angajare (pentru fete)Cum să obțineți bine într-un interviu de angajare (pentru fete)
  Cum să reușești într-un interviuCum să reușești într-un interviu
  » » Cum să folosiți limbajul corect al corpului în interviuri de angajare
  © 2021 itholoinfo.com