itholoinfo.com.com

Cum să spui unei femei pe care nu te interesează

Acest articol vă va arăta ce trebuie să faceți și să spuneți atunci când nu sunteți interesat de o femeie.

pași

Imagine intitulată Spuneți unei femei Tu` class=
1
Spune-i că nu ai nici un interes să te referi mai serios de îndată ce îți dai seama că acesta este sentimentul tău. Nu doriți să opriți inevitabilul sau să dați impresia greșită.
  • Imagine intitulată Spuneți unei femei Tu` class=
    2
    Conversația ar trebui să fie privată, dar alegeți o locație neutră. Dacă te duci și vorbești cu fata în persoană, fă-o într-o locație la care te simți ușor să te ridici și să pleci - un loc public care nu este prea aglomerat, ca o bancă de parc sau o plimbare lângă mall. Nu vorbi în casa ta pentru că este întotdeauna mai greu să faci pe cineva să plece decât să te distanți.
    3
    Spune-i repede adevărul. Nu trebuie să fie o conversație foarte lungă. Spuneți ceva de genul acesta: "Uite, am vrut să vă spun ceva. Sunt foarte flatat că vă place și mă simt inconfortabil pentru a spune acest lucru, dar sentimentul meu nu este același lucru".
    4
    Permiteți fetei să identifice modul în care va simți cu privire la declarația dvs., dar nu vorbind de ce nu sunteți interesat de ea. De fapt, motivele dvs. nu contează - dacă fata nu vă face apel, nu vă atrage atenția, perioadă. Tot ceea ce spui nu va face decât răni mai emoționale și, probabil, nu va îmbunătăți deloc situația. Doar spuneți ceva simplu, cum ar fi "Tinder a fost greșit" sau că fata este o persoană foarte drăguță, dar nu vrei să te referi la ea.

5
    Oferiți-vă orice ajutor puteți. În mod ideal, nu te-ai întâlnit cu ea de multă vreme - majoritatea oamenilor care își dau seama că nu sunt interesați de o relație fac așa de repede. Dacă există o problemă specifică, cum ar fi faptul că ea nu se detașează de tine de la primul minut de întâlnire, trebuie să găsești o modalitate delicată de a spune acest lucru, fără să-i rănești sentimentele, arătând că te va ajuta în viitor. Spune: "E prea devreme pentru mine", sau ceva de genul asta. Dacă sugerează că trebuie să mergeți mai calm, spuneți ferm: "Există și alte motive, dar ele nu sunt importante. nu Vreau să continuu această relație "sau" Iartă-mă. Ești o persoană drăguță, dar nu îmi convine.
    6
    Lăsați locul. Nu vă prelungiți "șederea" - de îndată ce a folosit timpul pentru a exprima furia sau tristețea pe care ați simțit-o, spuneți-i pur și simplu că este timpul să mergeți, dorindu-i tot ce este mai bun.
    7
    Nu încheiați relația fără a rezolva problemele dintre voi doi. Este foarte important să nu dai speranță femeii, spunând că într-o zi poate are o șansă cu tine. Unii oameni cred că aceasta este o modalitate de a spune ceea ce simt într-un mod blând sau de "a minimiza impactul", dar este mult mai bine să ne ocupăm de realitate. Fetele care au luat o "bump" mai puternică se vor lipi de orice lumină la capătul tunelului și nu vor continua să trăiască sau să caute o altă persoană până când nu terminați relația. Fii direct și spune-i că este peste totdeauna - e cel mai bun mod de a se descurca.
    8
    Vorbește întotdeauna bine despre femeie altora sau nu spune nimic despre ea. Bârfa sau vorbirea bolnavă a unui alt individ nu duce niciodată la nimic pozitiv. Dacă cineva vă întreabă, spuneți "nu a funcționat" și dacă un prieten vă spune că fata are un nou prieten care pare a fi extrem de fericit, spuneți "Este minunat! Sunt foarte fericit pentru ea".
  • sfaturi

• Știți că este perfect normal și sănătos orice sentiment care apare cu privire la tine sau ea. Nu este nevoie să o salvezi de tristețea ei.
    • Fii clară și directă în comunicarea ta, fiind bună în același timp. Aveți compasiune pentru faptul că sentimentele ei s-ar putea să fi fost mult mai extreme decât a ta, știind că poate fi dezamăgită.
    • Nu întârzia prea mult pentru a spune că nu o mai iubești sau că va fi mai rănită.

avertismente

• Nu folosiți scuza "Nu cred că este timpul potrivit pentru mine să am o relație", dacă nu este adevărul și nimic mai puțin decât adevărul! Nu este nimic care doare mai mult decât să știi că cealaltă persoană a mințit și dacă începi să te întâlnești cu o lună mai târziu, ea își va da seama că ai fost necinstit.
    • Nu încerca să-i mângâi pe fată spunând că într-o zi va găsi cu siguranță pe cineva răcit. Probabil că acest lucru se va întâmpla cu adevărat, dar, pe măsură ce încheiați relația, nu există nici o modalitate de a spune acest lucru fără a părea condescendent.
    • Dacă femeia este foarte atașată de tine, poate fi prudent să îi spui într-un loc mai special, astfel încât, dacă se face foarte supărată, nu ar trebui să-ți fie rușine în public.
    • Dacă fată te-a îndrăgostit de tine, probabil va plânge (cel puțin puțin). Păstrați calm și amintiți-vă că vorbesc acum cu fata mult mai bine decât să pretindem că-i place și să irosim timpul!
    • Dacă începe să vă urmărească într-un mod care o face o problemă, tratați-o ca pe ceva grav, imediat, acționând corect. Persecutarea oamenilor sau insuflarea fricii în cadrul unei persoane normale fără utilizarea unor factori externi este considerată o infracțiune și nu ar trebui considerată o glumă. Acționați ca niște obiective de urmărire - contactați poliția.
    Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
    Cum de a atrage femeileCum de a atrage femeile
    Cum să faci pe cinevaCum să faci pe cineva
    Cum de a atrage o femeieCum de a atrage o femeie
    Dându-mi o plecare într-un băiatDându-mi o plecare într-un băiat
    Cum să spui dacă vă place flirtulCum să spui dacă vă place flirtul
    Cum să mângâi curajul să vorbești cu o fatăCum să mângâi curajul să vorbești cu o fată
    Cum sa-ti spui prietenei tale ca Ama (pentru fete)Cum sa-ti spui prietenei tale ca Ama (pentru fete)
    Cum sa spui lucruri dulci fetelorCum sa spui lucruri dulci fetelor
    Cum să spui nu unui băiatCum să spui nu unui băiat
    Cum să spui nu unei întâlniriCum să spui nu unei întâlniri
    » » Cum să spui unei femei pe care nu te interesează
    © 2021 itholoinfo.com.com