1
Rugați-vă aproape de statuia îngropată. Apoi îngropați statuia și rugați-l pe Sfântul Iosif pentru mijlocirea sa. Rugăciunea poate varia și puteți citi o gata sau o rugăciune din inimă.
- Unele rugăciuni "amenință" sfântul, în principiu afirmând că trebuie să-și vândă casa pentru a fi săpată. Dar acest lucru merge puțin împotriva valorilor implicate în cererea de mijlocire, așadar preferați să evitați această abordare.
- Puteți face o rugăciune simplă și umilă, cum ar fi:
- „O, binecuvântat Sf. Iosif, tatăl fel, tutorele credincios al lui Isus, soțul castă a Maicii Domnului, vă rog să vă rugați cu mine, lăudând pe Dumnezeu Tatăl prin Fiul ei, care a murit pe cruce și a crescut din nou pentru a da nouă viață pentru noi păcătoșii Rugați-vă că putem obține veșnic Tatăl favoarea ne întrebăm: .. vinde casa noastră Printre splendorile prezența iubitoare a lui Dumnezeu, nu uita necazurile celor care plâng pentru rugăciunile lor și cele ale soției tale cele mai sfinte. , Doamna noastră, poate ca dragostea lui Isus să răspundă chemării noastre de speranță, Amin. "
2
Rugați-vă în fiecare zi până când casa este vândută. Rugăciunea în timpul înmormântării este bună, dar repetarea rugăciunii pentru mijlocire în fiecare zi demonstrează un grad mai mare de credință și fervoare. Puteți să vă rugați întotdeauna aceeași rugăciune sau să vă schimbați.
3
Încercați să faceți o novena. În loc să spui în fiecare zi o rugăminte standard, încercați să faceți o novena, un set de rugăciuni recitat timp de nouă zile. Există diferite variante, dar în termeni generali este doar să se roage rugăciunea zilnică și apoi să se roage un "Tatăl nostru". Puteți încerca următoarea novena:
- Ziua 1: Dumnezeule, care ascultă și ajută ghida pe cei ce aud vocea, vorbesc comigon așa cum ați făcut-o cu San Jose și să mă ajute să realizeze lucrurile sarcinile care sunt atribuite pentru mine.
- Ziua 2 Dumnezeule, tu care iubesc oamenii și să binecuvânteze viețile obișnuite care trăiesc în tăcere. Binecuvântează ceea ce fac, cum binecuvantata Sf. Iosif, formele cele mai discrete si simple, si lasa tot ce fac să fie făcut cu dragoste.
- Ziua 3: O, Dumnezeu, mereu credincios, care ne aduce aminte întotdeauna în timp pentru a-și dezvălui binecuvântările. Ajută-mă să am încredere în tine, așa cum Sfântul Iosif a încredințat credincios și nu ma lăsat niciodată să pierd credința în binecuvântările minunate care mi-au fost făgăduite.
- Ziua 4: Dumnezeul familiei, binecuvântează-mă. Păstrați-ne în siguranță și nu lăsați răul să intre între noi. Fie ca pacea să rămână în inimile noastre.
- Ziua 5: O, Dumnezeule, care iubește copiii, să fie bună cu copiii noștri astăzi. Dați-le ochii de credință pentru a vedea acum, o inimă iubitoare pentru a primi bun venit și un loc alături de voi pentru totdeauna.
- Ziua 6: Dumnezeul casei noastre cerești, binecuvântați casa noastră pe pământ. Lasă spiritul Mariei și al lui Iosif să stea la masa noastră, să ne modeleze cuvintele și acțiunile și să aducă binecuvântarea copiilor noștri.
- Ziua 7: Dumnezeu, Tatăl nostru, dă dușmanul tău părinților acum. Ca și Iosif, dă-i inimi dragostea dedicate soțiilor și copiilor lor și tărie pentru iertare și răbdare.
- Ziua 8: Dați adăpost, Dumnezeule, celor care au nevoie de ea și adunați familiile împărțite. Dă-ne suficient să mâncăm și să muncim decent pentru a ne câștiga pâinea. Aveți grijă de noi, Doamne.
- Ziua 9: Binecuvântați toate familiile, Doamne, mai ales cei care au nevoie. Amintiți-vă viața Fiului Său, ne rugăm pentru cei săraci, pentru cei care nu au o casă bună, pentru cei aflați în exil. Acordați-i un protector ca Joseph, Dumnezeule.