itholoinfo.com.com

Cum să faci avioane cu bomboane

Plasați aceste obiecte zburătoare pe un pom de Crăciun sau pe o masă de școală. Ele sunt minunate pentru a face o activitate cu copii și care servesc ca ornamente. Iată cum să faceți un avion cu bomboane.

pași

Imaginea intitulă Make Airplanes Candy Pasul 1
1
Țineți tubul MM în poziție verticală. Tubul va fi corpul planului. În mod alternativ, puteți utiliza orice rolă sau tub de bomboane.
  • Imaginea intitulă Make Airplanes Candy Pasul 2
    2
    Plasați guma de mestecat perpendicular pe tub într-o poziție orizontală, formând un "T". Guma de mestecat va fi aripile.
  • Imagine intitulată Make Airplanes Candy Pasul 3
    3
    Filetați elasticul prin cele două salvamari. Utilizarea unui ac croșetat vă poate ajuta.

• Imaginea intitulă Make Airplanes Candy Pasul 4
    4
    Plasați tubul între cei doi salvatori, pe partea superioară a elasticului. Salvamari ar trebui să fie de aproximativ două treimi la o parte a tubului.
  • Imagine de la Candyplane_394
    Imaginea intitulată Faceți avioane cu bomboane Pasul 5
    5
    Trageți capetele elasticului în sus, fixându-le pe guma de mestecat așa cum se arată în imagine.
  • sfaturi

• Pentru Ziua Îndrăgostiților, puteți scrie fraze sentimentale pe aripi, cum ar fi:

• Dragă, mă faci să mă ridic!
      • Când mă duc, mă gândesc să zbor înapoi în brațe!
    • Dacă guma de mestecat devine prea moale, încercați să utilizați 2 sau un pachet de 5.
    • A avea pe cineva care să vă ajute poate fi un lucru bun pentru a face ultimul pas.
    • Puteți decora guma de mestecat cu un pix sau autocolante.
    • Nu lipiți cele două dulciuri împreună pentru a face mai ușor asamblarea. Va fi greu să le distrugeți să mâncați mai târziu.

Materiale necesare

• 1 elastic
    • 1 bandă de mestecat
    • 2 dulciuri de stil de viață
    • Tub 1 MM sau similar
    Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
    Cum să eliminați Jeans Guma de mestecatCum să eliminați Jeans Guma de mestecat
    Cum să încetați să mestecați tutunulCum să încetați să mestecați tutunul
    Cum de a elimina Puppy Guma de mestecatCum de a elimina Puppy Guma de mestecat
    Cum să eliminați guma de pieleCum să eliminați guma de piele
    Cum de a elimina gumă de mestecat covorCum de a elimina gumă de mestecat covor
    Cum să eliminați guma de mestecat de pe scaunul mașiniiCum să eliminați guma de mestecat de pe scaunul mașinii
    Cum să eliminați guma din betonCum să eliminați guma din beton
    Cum să luați guma din haineCum să luați guma din haine
    Cum sa faci o bule cu guma de mestecatCum sa faci o bule cu guma de mestecat
    Cum sa faci un mic Balestra folosind articole de uz casnicCum sa faci un mic Balestra folosind articole de uz casnic
    » » Cum să faci avioane cu bomboane
    © 2021 itholoinfo.com.com