1
Spuneți o rudă de încredere sau un prieten despre situația în cauză. Dacă aveți o problemă în a spune cuiva despre părinții dvs., bine. Tot ce trebuie să faceți este să întrebați persoana cu ceva timp cu ea, doar voi doi. Deci, spuneți că doriți să păstrați confidențialitatea conversației. După aceea, gândiți-vă la faptul că vă puneți gândurile exacte în cuvinte și fraze și conversați, conversați și discutați. Acest lucru ajută cu sinceritate, poate persoana să facă ceva sau nu.
- Da, uneori poate fi dificil să se deschidă o situație prin care treci, ci doar să te uiți la asta ca să îți puneți gândurile în cuvinte, după cum ți-ai spune.
2
Mulțumim persoanei pentru timpul ei și spune-i că te-a ajutat să înțelegi mai bine, pentru că părinții tăi acționează așa cum sunt.
3
Dacă neînțelegerile se dovedesc a fi agresiuni fizice, spuneți-le cuiva aveți încredere în exact ce sa întâmplat. Este important să nu spunem doar „Nu-mi place părinții mei, ei sunt așa de rău, au făcut-o ...!“, Dar vorbind cu o voce foarte severă, calm: „Am unele probleme grave cu părinții mei, care sunt făcând atacuri fizice și am nevoie de ajutorul tău pentru că nu mă simt confortabil "- sau ceva în acest sens. Persoana de încredere va lucra cu dvs. și poate și cu părinții dvs. pentru a găsi o soluție de succes și pe termen lung pentru problemele dvs.
4
Înțelegeți că toată lumea trebuie să se ocupe de părinții lor și că nu sunteți singurul copil sau adolescent cu probleme. Faceți toate eforturile pentru a înțelege mai bine de ce totul este așa cum este. Viața poate fi dificilă uneori și acceptarea imperfecțiunii face parte din creștere. Părinții pot fi foarte enervanți uneori, mai ales atunci când domină viața lor (puteți simți acest lucru, chiar dacă nu este cazul).
- Încercați să fiți puternici și înțelegeți că părinții dvs. sunt prea protectivi, dintr-un motiv sau altul, indiferent dacă sună prost sau nu. Ca adolescent, nu știi care sunt temerile și gândurile părinților tăi - da, pot fi proști, dar nu proști 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Uneori, ei încearcă doar să vă protejeze, chiar dacă se manifestă sub forma unei ură față de celălalt.