1
Creați un profil fals pe rețelele sociale. Câinele tău Geek are deja un Facebook? Vilos Cohaagen, cel rău în "Răzbunătorul viitorului" are deja un cont Pinterest? Dacă vă plictisiți pe internet, aveți nevoie doar de un cont de e-mail gratuit pentru a crea un
fanpage pe Facebook sau într-o altă rețea socială. Nu este greșit să faci acest lucru dacă nu îl folosești pentru a denigra imaginea cuiva.
- Încercați să îl creați în modul cel mai realist. Actualizați frecvent Twitterul câinelui dvs., ori de câte ori se pare că el se gândește la ceva amuzant: "A cui este aceasta? Da, este al meu. Patru labele sunt mai mult decât pot conta. Uită-te la“.
2
Faceți un videoclip și puneți-l pe Youtube. Aveți un cont pe site și o cameră video? Gândiți-vă la un film și un film grozav. Puneți punga peste și Ce am în geanta mea? sau dă-ți părerea despre o iubită pe care ai mâncat-o, o emisiune de televiziune sau o remorcă pe care ai vizionat-o. Sau, începe un vlog și suflă camera.
3
Dă-ți părerea despre Amazon sau Yelp. Aveți vreo opinie? Chiar dacă nu aveți acest lucru, există mai multe modalități de a vă exprima pe internet. Creați un cont Yelp și dați-vă părerea despre ceva absurd, cum ar fi Wal Mart. Câte stele au acea stație de benzină din cartier? Și acel DVD al "Marelui White Dragon" pe care l-ai cumpărat? Scrieți o revizuire foarte serioasă și postați pe Amazon.
- De la guma de mestecat la felierea bananelor, există întotdeauna probleme care devin virale. Căutați cea mai recentă țintă de modă și vă alăturați.
4
Sunați la Skype pentru un vechi prieten. Chat pe internet dacă sunteți plictisit. Serios, aceasta este o modalitate foarte bună de a trece timpul.
5
Uită-te la "vitrine". Dacă sunteți acasă care doresc să meargă la cumpărături, puteți să aruncați o privire la ferestrele afișate ca și cum ați fi la mall. Răsfoiți brandurile preferate, magazinele de muzică și cumpărați site-uri fără să faceți clic pe "Cumpărați". Este un mod distractiv de a visa.
6
Bucurați-vă de un sunet. O modalitate ușoară de a trece timpul? Puneți melodiile preferate pentru a vă juca și pentru a vă scutura capul. Utilizați iTunes sau Spotify pentru a asculta melodii pe care nu le cunoașteți deja.