itholoinfo.com

Cum de a juca Rudiments pe tamburi

În loc să existe o extensie a notelor ca majoritatea instrumentelor, caseta (și alte tipuri de tobe) se bazează pe rudimente. Există 26 de rudimente esențiale, dar există și multe altele. Rudimentele constau în diferite modele de sonerii care creează diferite sunete.

pași

 1. 1
  Aveți un tampon sau o baterie reală și țineți beți confortabil.
 2. 2
  Aflați rudimentele de bază: Flame, accente Flam, Flamacuri, Paradiddles, Flamadiddles, Ruffs, Lecția 25 și Dragadiddles.
 3. 3
  Flam: Flamele sunt jucate cu un copac mai mare în raport cu bateria (20-30 cm) și una mai aproape de piele (aproximativ 8 cm). Copiii trebuie să lovească pielea în același timp și să producă un sunet care, de fapt, seamănă cu un "f-lam".
  • Cârligul mare trebuie să folosească mișcarea brațului, ceea ce conferă viteză și putere. Cel inferior folosește mișcarea încheieturii, ajutând-o să se mențină în jos.
  • Principianții tind să piardă accentul mâinii "scăzute" și să-i permită să crească treptat. Acest lucru afectează sonoritatea Flamului, precum și tehnica însăși, deoarece Flamele trebuie alternate.
  • Dacă întâmpinați dificultăți în a face un sunet satisfăcător sau în tranziții, încercați următorul exercițiu: focalizați pe o singură mână la un moment dat, efectuând o lovitură mare și apoi scăzând și repetând invers, pentru a vă învăța cum să faceți o buna. Faceți același lucru cu cealaltă mână.
  • Notă muzicală:
   Flamele sunt un sfert de notă cu o apogiatura. Puteți considera nota mai mare drept copac înalt și mică apogiatură ca și butoi de bas.
 4. 4
  Aflați accentele Flam: Accentele Flam nu sunt altceva decât un Flam urmat de două atingeri. Acestea sunt de asemenea alternate: "flamă dreaptă, stânga, dreapta, stânga, dreapta, stânga".
  • Este important să le atingeți cu constanță. Mai întâi atingeți "1-2-3, 1-2-3" (dreapta, stânga, dreapta / stânga, dreapta, stânga). Numai atunci când există o bătaie constantă, nu există pauze ciudate, adăugați Flamele. În general, începătorii joacă "flam ... stânga, dreapta ... flam ... dreapta, stânga" pentru că trebuie să se gândească la lovituri și mâini. Este bine sa te gandesti, dar muncesti din greu pentru a scapa de pauze.
 5. 5
  Aflați flamacuri: Flamacurile pot fi numite "flam-bam-a-cue-flam" sau "flam-left-right-left-flam", dar este important să aveți un accent solid al notei "bam" cu mâna stângă.
  • "Flam-bam-a-cue-flam" contează puțin, mărind ușor tempo-ul. Dotările ar trebui să iasă din lichide, "1-2-3-4-5".
  • Notă muzicală: Flamacurile sunt, de obicei, notele șaisprezece, care încep și se termină cu un Flam. Marcajul deasupra notei a doua indică un accent.
 6. 6
  Aflați Paradiddles: Paradisurile sunt redate "dreapta-stânga-dreapta-dreapta-stânga-dreapta-stânga-stânga". Vă puteți gândi la "pentru" drept "dreapta-stânga" sau "stânga-dreapta" și "diddle" înseamnă "dreapta-dreapta" sau "stânga-stânga".
  • Asigurați-vă că paradigmele sunt uniforme "1-2-3-4 1-2-3-4". Există o mare tentație de a grăbi broasca, pentru că puteți "coace" copita chiar acum.
  • Paradiddles-urile pot fi schimbate în Double Paradiddles sau Triple Paradiddles (jucate: "para-para-diddle" sau "para-para-diddle", respectiv). Ele pot fi, de asemenea, schimbate în Paradiddle-diddles.
  • Notă muzicală: acestea sunt adesea scrise ca notele șaisprezece și mâinile sunt marcate pentru a arăta că este o paradigmă.
 7. 7
  Aflați Flamadiddles: Flamadiddles sunt Paradiddles inițiate de un Flam. "Flacăra" indică "flam-stânga" sau "flam-dreapta". Știind cum să-ți schimbi Flamele bine este vital pentru binele Flamadiddles.
 8. 8
  Învață Ruffs: Ruffs sunt similare cu flamele, cu excepția faptului că bobina "scăzută" dă două atingeri sau recuperări. Rebound-ul va începe chiar înainte ca cel mai înalt vârf să atingă pielea. Nu trebuie să fie o pauză între cele două inele.
  • Notă muzicală: Similar cu Flam, dar există două note în apogiatura.
 9. 9
  Află Lecția 25: Lecția 25 este similară cu Flam Accent, dar cu Ruffs. Se joacă "ruff-left-right", cu accentul pe "dreapta".
  • În timp ce majoritatea rudimentelor se alternează, mulți drummeri aleg să facă Lecția 25 numai cu mâna dreaptă (o Ruff dreapta).
  • Notă muzicală: În general, o combinație de note opt și notele paisprezece. Ruff este prima notă, iar ultima este accentuată (după cum se arată în marcaj).
 10. 10


  Învață Dragadiddles: Există două tipuri de Dragadiddles, # 1 și # 2, dar ambele sunt Paradiddle cu Ruffs. # 1 se joacă "dreapta-stânga-stânga-dreapta-stânga-stânga-dreapta-stânga-stânga" și rândul 2 este jucat "dreapta-ruff-ruff-stânga-dreapta-dreapta, stânga-ruff-ruff-right stânga-stânga ".
  • Pentru # 2, "mâna dreaptă" sau "mâna stângă" la început este jucată la jumătate din viteza părții Paradiddle.
  • Dacă Dragadiddle-ul este pornit cu un robinet dreapta, Ruff va fi cu mâna dreaptă (butoi înalt = dreapta).
 11. 11
  Aflați rudele avansate: Flam Taps, Drags, Sextinados și Ratamacues.
 12. 12
  Aflați flamuri: Flam Taps sunt jucate "flam-right flam-left". Dacă practicați un Flam din dreapta, aveți nevoie de o "atingere" cu mâna dreaptă. "
  • Practicați ritmul lent pentru o perioadă lungă de timp, asigurându-vă că ați construit coordonarea și memoria musculară înainte de a încerca să accelerați. Utilizați reluarea copacului mare al lui Flam la următoarea atingere pentru a juca chiar mai repede.
 13. 13
  Aflați Drags: Drags sunt o formă de Ruff pot fi Single sau Double. O singură tragere este jucată "stânga rupte stânga" și o tragere dublă este jucată "stânga ruff-ruff-ruff-ruff", fiecare buton fiind accentuat.
  • Ritmul este un pic dificil, deoarece există o pauză scurtă între "robinetul" următorului ruf (e), dar nu există nici una dintre rufele și următorul "robinet". "Dreapta (pauza) ruff ruff left (pauza) ruff ruff".
 14. 14
 15. 15
  Aflați Sextinados: Rinimentele cu sextine sunt numarate "1-2-3-4-5-6-7". Notele se joacă foarte repede, "1" și "7" fiind capul timpului (când piciorul atinge pământul când marchează tempo-ul).
  • Unii oameni consideră că este interesant să se gândească la sextine ca două triplete "1-2-3 1-2-3 1". Acest lucru poate genera un accent ușor pe toate capacele "1".
 16. 16
  Ratamacues: Ratamacurile sunt aproape de sextine, dar sunt doar "1-2-3-4". "4" ar trebui să primească accentuare.
  • Ordinea mâinilor este un pic ciudat: "dreapta-stânga-dreapta-stânga-stânga-dreapta-stânga-dreapta". Din acest motiv, există o pauză între două Ratamacues, permițând copanului să se ridice din nou și să repornească mișcarea.
  • Ratamacurile pot fi complicate prin adăugarea de Ruffs. Un singur Ratamacue are un Ruff la început (ruf-stânga-dreapta-stânga stânga-dreapta-stânga-dreapta). Un Double Ratamacue adaugă două Ruffs, iar Triple Ratamacue adaugă trei.
 17. 17
  Învățați roluri cu dublă cursă: Ele sunt de asemenea considerate rudimente și există mai multe tipuri, conform numărului de note: 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 15 și 17.
 18. 18
  Există și rudimente elvețiene, care nu sunt considerate esențiale, dar vă vor ajuta să vă îmbunătățiți stilul și tehnica. Acestea sunt:
  • Un singur Flammed Mill
  • Flam Paradiddle-diddle
  • Pataflafla
  • Troliul Armatei Elvețiene
  • Inverted Flam Apăsați
  • Flam Drag

sfaturi

 • Practica, ca întotdeauna, duce la perfecțiune. Practicați zilnic timp de cel puțin 10 minute. Începeți întotdeauna încet, permițându-vă mâinile, brațele și mintea să vă obișnuiți cu rudimentele, îmbunătățind treptat.
 • Aplicarea rudimentelor la muzică este o modalitate excelentă de a le practica și vă va ajuta să ajungeți și mai mult în ele.
 • Dacă joci 10 rudimente foarte bine este infinit mai bună decât să joci 50 super rapid și fără consistență.
 • Atunci când atingeți Paradiddles, mâna care nu atinge diadul trebuie ridicată ușor. Aceasta pregătește începutul următorului Paradiddle. Făcând astfel, timpul tău va fi perfectat, va accentua ușor începutul Paradiddelor și aparența va fi mai bine.

avertismente

 • Amintiți-vă să țineți bastoanele în formă de V și asigurați-vă că ambele sună în mod egal. De exemplu, unul nu este mai mare decât celălalt, sau îi țineți în mod diferit.

Materiale necesare

 • catalige
 • Practice tampoane, sau o baterie reala
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să reglați bateriaCum să reglați bateria
Cum să-ți pui chitaraCum să-ți pui chitara
Cum de a alege SticksCum de a alege Sticks
Cum să țineți stickul în modul tradiționalCum să țineți stickul în modul tradițional
Cum să ții o baghetăCum să ții o baghetă
Cum se joacă tambureCum se joacă tambure
Cum se joacă tamburinăCum se joacă tamburină
Cum să redați rapid pedala bateriei dualeCum să redați rapid pedala bateriei duale
Cum să folosiți efectele percussive asupra chitaraCum să folosiți efectele percussive asupra chitara
Cum să scape când cineva îți ia părulCum să scape când cineva îți ia părul
» » Cum de a juca Rudiments pe tamburi
© 2021 itholoinfo.com