itholoinfo.com

Cum să obțineți ceva

O dată sau alta veți simți o particulă ciudată în ochi și va trebui să o eliminați. De cele mai multe ori lubrifierea oculară naturală vă va expulza. Deși este posibil să aveți nevoie de îngrijiri medicale dacă obiectul vă vătămă ochii, lucruri precum nisipul, machiajul, genele sau murdăria pot fi îndepărtate fără a fi nevoie de asistență medicală. Urmați acești pași pentru a elimina o particulă din ochi.

pași

Imaginea intitulată Îndepărtați o pată din ochi Pasul 1
1
Clipește frecvent ochiul. Clipește va face ochiul dvs. natural de apă. Acesta este cel mai puțin invaziv mod de a elimina ceva din ochi.
 • Imaginea intitulată Eliminați o speculație din ochi Pasul 2
  2
  Cere-i pe cineva să caute obiectul străin în ochi. Pe măsură ce cineva îți urmărește ochiul, privi în sus, în jos și de la o parte la alta.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați o pată din ochi Pasul 3
  3
  Spălați ochiul cu apă cu gheață sau soluție salină.
  • Pe chiuvetă, spălați ochiul cu apă cu gheață. Îndepărtați cu grijă apă pe ochiul deschis sau turnați-l dintr-un pahar în timp ce vă țineți capul înapoi și ochiul deschis.

  • Utilizați soluție salină specifică pentru a clăti ochiul. În timp ce țineți ochiul deschis cu o mână, înclinați-vă capul înapoi și turnați câteva picături de ser în ochi.

  • Ridicați pleoapa superioară și spălați zona cu apă cu gheață. Clipește când particula se află în interiorul ochiului poate provoca așezarea sub pleoapele superioare. • Imaginea intitulată Îndepărtați o pată din ochi Pasul 4
  4
  Închideți pleoapa superioară deasupra vârfului pleoapei inferioare. Pe măsură ce faceți acest pas, mutați-vă ochii în toate părțile.
 • Imaginea intitulată Eliminați o speculație din ochi Pasul 5
  5
  Scoateți o particulă în sclera. Sclera este partea albă a ochiului. Utilizați un tampon de bumbac umed, un prosop curat pentru față sau un prosop moale, umed pentru a îndepărta particula. Utilizați o mână pentru a ține pleoapa deschisă în timp ce îndepărtați obiectul străin cu o cârpă în cealaltă mână.
 • Imaginea intitulată Eliminați o speculație din ochi Pasul 6
  6
  Solicitați ajutor medical dacă nu puteți scoate obiectul din ochi. Acoperiți-l cu un prosop moale până când veți căuta îngrijire profesională specializată. Protejarea ochiului va reduce cantitatea de lumină la care este expusă, făcându-vă mai confortabil până când veți căuta asistență medicală.
 • sfaturi

  • Spălați-vă pe mâini înainte de a îndepărta orice particule din ochi. Clătiți bine mâinile pentru a nu irita ochiul cu reziduuri de săpun pe degete.
  • Trebuie să purtați o protecție oculară când lucrați la clădiri, în apropierea substanțelor chimice care pot strănut în ochi sau ori de câte ori există proiecții de particule în aer.

  avertismente

  • Dacă un obiect străin este prins în ochi sau dacă vreun produs chimic a intrat în contact cu acesta, consultați imediat medicul.
  • Evitați frecarea ochiului. Veți fi tentați să vă zgâriați ochiul atunci când simțiți ceva în interiorul său, deoarece particula va irita, de obicei, regiunea. Dacă un obiect intră în ochi, zgârierea poate să-l zgârie și poate să-l rănească.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aplici machiajul ochilor pe pielea curatăCum să aplici machiajul ochilor pe pielea curată
  Cum să vă curbați geneleCum să vă curbați genele
  Cum să obțineți ochii drăguțiCum să obțineți ochii drăguți
  Cum să eliminați o Cilia de ochiCum să eliminați o Cilia de ochi
  Cum se aplică Eyeliner în ochi mici și rotunjiteCum se aplică Eyeliner în ochi mici și rotunjite
  Cum de a determina ochiul dominantCum de a determina ochiul dominant
  Cum să aveți grijă de un ochi purpuriuCum să aveți grijă de un ochi purpuriu
  Cum să vă curățați ochiiCum să vă curățați ochii
  Cum să eliminați ceva din ochiCum să eliminați ceva din ochi
  Cum să eliminați corpurile străine de pe ochiCum să eliminați corpurile străine de pe ochi
  » » Cum să obțineți ceva
  © 2021 itholoinfo.com