itholoinfo.com.com

Cum sa-l sarut pe cineva pentru prima data

Saruta prima dată când cineva ca poate fi interesant, dar poate fi simt un pic nervos despre el - dacă vrei să săruți pe cineva, pentru prima dată, tot ce trebuie să faceți este să se relaxeze, să fie confortabil cu corpul și urmați anumite reguli de bază. Dacă doriți să sărutați pe cineva pentru prima dată, urmați acești pași simpli.

pași

Metoda 1
Pregătiți să sărutați

Imaginea intitulata Kiss Cineva pentru prima data Pasul 1.jpg
1
Reîmprospătați respirația. Având o respirație proaspătă și făcând persoana care vrea să te sărute este o componentă extrem de importantă pentru a avea un prim incredibil sărut. Asigurați-vă că ați periat pe dinti si apa de gura folosit înainte de sarut, sau guma de mestecat sau menta menta o aspirate înainte. Puteți face asta cu aproximativ o oră înainte de sărut - nu doriți ca respirația dvs. să fie mentol prea mult, sau se va părea că ați încercat prea mult să vă pregătiți pentru sărut.
 • Dacă ați servit cina sau ați mâncat înaintea sărutului, ar trebui să evitați să cereți alimente care să conțină prea multă usturoi, ceapă sau alt fel de condimente puternice.
 • Imagine intitulată Kiss Someone for the First Step 2.jpg
  2
  Creați vremea. Este important să împărtășiți primul dvs. sărut într-o atmosferă intimă sau romantică. Primul tău sărut poate fi ceva ce îți vei aminti pentru tot restul vieții tale, fă-o specială. Nu aveți nevoie să purtați o mie de lumânări sau o persoană serenă, dar ar trebui să alegeți momentul și locul ideal pentru sărut.
  • Sărut în după-amiaza. Kissing în timp ce soarele cade în jos, sau după ce el a plecat, este mai romantic decât sărutat în timpul zilei. De asemenea, vă veți simți mai puțin jenat de primul dvs. sărut dacă vă sărutați în întuneric.
  • Sărută undeva privat. Alegeți o locație privată, care nu are distragere atenție sau privitori, astfel încât să vă puteți concentra cu adevărat asupra sărutului. Alegeți un loc mai izolat în piață, unul lângă colțul de pe plajă sau pe lac, sau chiar pe balconul casei dvs.
  • Fii frumoasă. Îmbrăcați puțin mai bine pentru a arăta că sunteți pe cale să aveți un moment special. Nu vrei ca primul tău sărut să poarte haine de gimnastică.
 • Imagine intitulata Kiss Cineva pentru prima data Pasul 3.jpg
  3
  Asigurați-vă că cealaltă persoană este pregătită. Acesta este un punct important. Puteți crea atmosfera și puteți pregăti respirația cât doriți, dar nimic nu contează dacă cealaltă persoană nu este pregătită pentru sărut. Înainte de a partaja sărutul, asigurați-vă că cealaltă persoană a arătat semne că te place, fie printr-o întâlnire, sau pentru a vă atinge, sau pentru a spune cum se simte.
  • Dacă cealaltă persoană te privește în ochi, te atinge ușor și zâmbește, atunci știi că e pregătită pentru sărut.
 • Imagine intitulată Kiss Someone for First Time Pasul 4.jpg
  4
  Amintiți-vă să evitați unele capcane în momentul sărutului. Înainte de a vă pregăti pentru sărut, trebuie să mergeți încet și să fiți blând. Dacă este prea agresiv sau brut, cealaltă persoană va înțelege greșit și sărutul va fi forțat. Iată câteva lucruri de evitat înainte de a da primul sărut:
  • Sărut limba. Nu vă puneți imediat limba în gura celeilalte persoane și lăsați totul să scadă. În cazul în care cealaltă persoană este îngroșat și joacă limba ei ușor în lucrarea sa, atunci se poate trece la sarut limba, dar nu încercați acest lucru în primele secunde de sărutul lor tradițional.
  • Bite. Ciubitul pe buză sau chiar pe gura celeilalte persoane poate fi o modalitate sexy de a-și împrospăta sărutul. Dar dacă faceți acest lucru în timpul primului sărut, celălalt poate fi prins fără pază și chiar poate pleca.
  • Folosește-ți mâinile. Ar trebui să faceți legătura fizică cu cealaltă persoană, să vă apropiați corpurile unul de celălalt și să-i mâncați capul sau umărul cu mâinile. tu nu trebuie să atingă cealaltă persoană în orice loc necorespunzător în timpul primului sărut. Este prea mult pentru prima oară și vă va face să arătați puțin și sărutul va arăta fals.
 • Metoda 2
  sărutat

  Imagine intitulata Kiss Cineva pentru prima data Pasul 5.jpg
  1
  Faceți contact fizic. Începe să se apropie de persoana pe care doriți să-i sărute, dacă se apropie de ea daca stai jos, pune brațul în jurul persoanei, sau jonglarea cu părul ei. De îndată ce începeți să atingeți persoana, fixați-vă privirea asupra ei pentru a vă face clar intențiile.
  • Primul dvs. sărut va arăta mai natural dacă deja atingeți persoana și vă simțiți confortabil. Mâinile nu ar trebui să meargă în locuri nepotrivite - să păstrați lumina.
  • Contactul fizic poate începe chiar și cu o provocare blândă și delicată. Puteți să vă jucați sau să împingeți pe altcineva, până când acțiunile dvs. devin mai serioase.
  • Încercați să faceți un compliment romantic înainte de a încerca sărutul. Spune: "Ochii tăi mă înnebunesc" sau "Arăți atât de frumos azi".


 • Imagine intitulata Kiss Cineva pentru prima data Pasul 6.jpg
  2
  Abordați până când fețele lor sunt la numai câțiva centimetri distanță. Odată ce ați făcut contact fizic, apropiați-vă, astfel încât fața dvs. este la doar centimetri distanță de cealaltă persoană. Ar trebui să păstrați contactul vizual și poate chiar să zâmbiți puțin pentru a vă arăta afecțiunea pentru cealaltă persoană.
  • Abordați până când șoldurile se apropie aproape și folosiți-vă mâinile pentru a mângâia obrajii, părul sau umărul persoanei.
  • O poziție tradițională pentru sarutul este atunci când tipul implică fata cu brațele în jurul taliei ei și ea îl îmbrățișează cu brațele peste umerii și mâinile în spatele capului lor - s-ar putea crede că poziția ca fiind „poziția de dans lent“ .
 • Imaginea intitulata Kiss Cineva pentru prima data Pasul 7.jpg
  3
  Kiss. Odată ce te afli în poziție, nu mai e nimic de făcut decât să te săruți. Nu ezita. Dacă ai ajuns aici, atunci e clar că voi doriți să vă sărutați. Înclinați lent aproape de persoană și pregătiți buzele. Amintiți-vă să vă ușurați. Țineți ușor buzele pe celelalte persoane. Păstrați-vă buzele ușor deschise și continuați să-i sărutați persoana timp de cinci până la zece secunde înainte de oprire.
  • Păstrați-vă mâinile active în timpul sărutării. Utilizați-vă mâinile pentru a ține fața persoanei, mângâiați părul sau partea din spate a gâtului. Nu trebuie să exagerezi în mâinile tale. Doar asigurați-vă că întregul dvs. corp este înfășurat astfel încât sărutul este chiar mai bun.
 • Imaginea intitulata Kiss Cineva pentru prima data Pasul 8.jpg
  4
  Treci departe. Se îndepărtează încet de cealaltă persoană. Nu opriți sărutul brusc și mutați-vă cu tot corpul. În schimb, mențineți contactul fizic în timp ce vă deplasați și mențineți contactul vizual. Continuați să-l mângâieți ușor pe cealaltă persoană folosind mâinile, astfel încât ea să știe cât de bine era sărutatul.
  • Petreceți timpul departe de contactul fizic. Dacă o faci prea brusc, cealaltă persoană poate crede că nu ți-a plăcut.
 • Metoda 3
  Reacționează corect după sărut

  Imaginea intitulata Kiss Cineva pentru prima data Pasul 9.jpg
  1
  Incearca un alt sarut daca pleaca momentul. Dacă nu puteți întrerupe contactul fizic sau dacă continuați să priviți în ochii celuilalt, atunci ar trebui să continuați să vă sărutați. Ușure ușor părul sau obrazul persoanei și dă sărutul următor. Încă o să ușurați în timp ce simțiți cealaltă persoană, dar puteți deveni un pic mai aventuros și mai îndrăzneț, pe măsură ce sărutul avansează.
  • Dacă timpul pleacă, puteți încerca încet un sărut de limbă. Doar asigurați-vă că și cealaltă persoană vă folosește ușor limbajul, astfel încât să nu-l luați prin surprindere.
 • Imagine intitulată Kiss Someone for the First Step Pasul 10.jpg
  2
  Nu fi dezamăgit dacă nu este foarte bun. Dacă primul sărut nu a fost la fel de bun cum ai sperat, nu-ți face griji. Primele sărutări sunt adesea ciudate, deoarece cei doi oameni încă încearcă să se cunoască reciproc, iar sărutul se va îmbunătăți cu practica. Puteți face o pauză și încercați din nou mai târziu, când timpul este corect.
  • Chiar dacă nu este foarte cool, trebuie să plecați ușor de la cealaltă persoană și să continuați. Nu vă gândiți la ce sa întâmplat și a vizualiza succesul următorului dvs. sărut.
 • sfaturi

  • Doar du-te până te simți confortabil. Nu face nimic ce nu vrei.
  • Sugeți un glonț de menta înainte de a sărută.
  • Dacă vă zgâriați dinții, bine, vă iubești cealaltă persoană, te va găsi drăguț și poți continua să te săruți.
  • Dacă aveți buze crăpate, nu vă sărutați. Toată lumea a crăpat buzele la un moment dat, deci găsiți un moment mai bun să vă sărutați.
  • Asigurați-vă că într-adevăr să cunoașteți persoana.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să sărută o fată în camera ta pentru prima datăCum să sărută o fată în camera ta pentru prima dată
  Cum să-ți săruți prietena ta în colegiuCum să-ți săruți prietena ta în colegiu
  Cum să fiți tineriCum să fiți tineri
  Cum să sărut în dragosteCum să sărut în dragoste
  Cum să-ți săruți prietenul pentru prima datăCum să-ți săruți prietenul pentru prima dată
  Cum să sărut în mai multe formeCum să sărut în mai multe forme
  Cum să-ți săruți prietena ta în publicCum să-ți săruți prietena ta în public
  Cum sa dai o fata un sarut de neuitatCum sa dai o fata un sarut de neuitat
  Cum sa evitati sa obtii pupici rauCum sa evitati sa obtii pupici rau
  Cum sa o faci sa-si doresti saruturileCum sa o faci sa-si doresti saruturile
  » » Cum sa-l sarut pe cineva pentru prima data
  © 2021 itholoinfo.com.com