itholoinfo.com

Cum să-ți săruți gâtul partenerului tău

Sărută-ți gâtul partenerului poate fi o modalitate dulce de a-ți arăta afecțiunea sau poate fi o modalitate sexy de a începe preliminariile și de a veni cu altceva. Puteți să-i săruți gâtul în diverse locuri și puteți chiar să amestecați lucrurile cu liză și mușcături dacă vremea o cheamă. Dacă doriți să știți cum să sărutați gâtul partenerului dvs., urmați acești pași.

pași

Metoda 1
Pregătește-te să-ți săruți gâtul partenerului tău

Imaginea intitulată Kiss your Partner` class=
1
Îndreptați gâtul partenerului cu degetele. Smulgeți-i ușor gâtul cu vârfurile degetelor. Acest lucru va începe să vă excita partenerul și poate chiar să-i facă să tremure cu plăcere. Neteziți zona pe care intenționați să o sărutați, iar partenerul dvs. va simți și mai multă plăcere atunci când gura atinge regiunea respectivă.
 • Imaginea intitulată Kiss your Partner` class=
  2
  Saruta-ti partenerul pe o parte sensibila a gatului. Una dintre cele mai sensibile părți ale gâtului este locul unde gâtul se conectează cu umărul și clavicula. O altă parte sensibilă a gâtului este partea din față, stânga sau dreapta. Dar aproape orice parte a gâtului este sensibilă și sensibilă la sărutările voastre.
  • Folosiți-vă corpul în timp ce sărutați gâtul partenerului. Nu stați departe de partenerul dvs. și vă sprijiniți să-i sărutați gâtul. În schimb, puneți-vă brațele în jurul ei.
 • Metoda 2
  Utilizați diferite tehnici

  Imaginea intitulată Kiss your Partner` class=
  1
  Umple-ți buzele pentru un sărut cu gura închisă. Mai întâi, umezi-ți buzele cu gura suficientă pentru a le ușura. Apoi, sărutați ușor orice parte a gâtului partenerului cu gura închisă, ca și cum ați fi de gând să-i dați partenerului un sărut. Puteți să începeți sărutând zona în care gâtul partenerului dumneavoastră se întâlnește cu umerii.
 • Imaginea intitulată Kiss your Partner` class=


  2
  Saruta-ti gatul partenerului cu gura deschisa. Închideți ușor gura între sărutări și sărutări și începeți să vă sărutați gâtul partenerului cu gura deschisă, despărțind-vă buzele, în timp ce o sărutați delicat pielea. Puteți, de asemenea, să-i sărute gâtul în sus și în jos pentru a adăuga un mic soi.
  • Suflați un aer cald în jurul gâtului partenerului între sărutări. Acest lucru va lăsa partenerul nebun cu plăcere.
  • Dacă vă place foarte mult, lingeți gâtul partenerului în sus și în jos. Folosiți doar vârful limbii și fiti blând. Asigurați-vă că partenerul dvs. se bucură de senzația.
 • Imaginea intitulată Kiss your Partner` class=
  3
  Incetiniti. Dați săruturi umede și umede partenerului dvs. pentru a putea simți bine senzațiile. Puteți să vă concentrați asupra sărutării unei zone a gâtului sau asupra mușchii. Încercați să vă sărați aproape de ureche - aceasta este o altă zonă sensibilă. Suflarea aerului fierbinte aproape de ureche va conduce, de asemenea, nebunul ei.
 • Imaginea intitulată Kiss your Partner` class=
  4
  Împingeți ușor gâtul partenerului. Faceți asta pentru o secundă sau două la un moment dat. Nu faceți acest lucru prea repede, sau veți lăsa un hickey, și partenerul dvs. poate nu-l place. Puteți suge pe gâtul partenerului dvs. momentul dintre fiecare sărut și sărut pe gât.
  • De asemenea, puteți sufla niște aer rece în punctul în care ați suge când vă lăsați gura.
 • Imaginea intitulată Kiss your Partner` class=
  5
  Mușcați ușor pe gâtul partenerului. După ce ați sărutat gâtul partenerului dvs. pentru o vreme, încercați să mușcați ușor pielea. Dacă sunteți atent, puteți pune niște piele între dinți și le ridicați ușor înainte de mușcă. Amintiți-vă să nu exagerați - și pentru prima dată când vă puteți prinde partenerul prin surprindere.
 • sfaturi

  • Acest lucru are un rezultat mai bun atunci când ați sărutat de ceva timp și vă întoarceți fața la gâtul persoanei.
  • Lingerea sau mușcătura sunt cele mai recomandate după ce sunteți foarte confortabil cu partenerul. Nu încercați prima dată când mușcați gâtul.

  avertismente

  • Dacă doriți să mușcați gâtul partenerului dvs., asigurați-vă că faceți foarte, foarte ușor. O muscatura puternica pe gat nu numai ca va distruge vremea, dar si va poate rani foarte mult partenerul tau.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci un masaj de gatCum sa faci un masaj de gat
  Cum să tratați un gât inflamatCum să tratați un gât inflamat
  Cum să dai cuiva un suckerCum să dai cuiva un sucker
  Cum sa dai un sarutCum sa dai un sarut
  Cum să mângâi o femeieCum să mângâi o femeie
  Cum să Spice Up KissCum să Spice Up Kiss
  Cum sa-l iubesti pe cineva pe care il iubestiCum sa-l iubesti pe cineva pe care il iubesti
  Cum să sărut pe cineva de statură diferităCum să sărut pe cineva de statură diferită
  Cum să sărut cu pasiune fără a folosi o limbăCum să sărut cu pasiune fără a folosi o limbă
  Cum să sărut în dragosteCum să sărut în dragoste
  » » Cum să-ți săruți gâtul partenerului tău
  © 2021 itholoinfo.com