itholoinfo.com.com

Cum de a face diferite dimensiuni sanii potrivi aceeași dimensiune

Având sânii de dimensiuni diferite este destul de comună. Mai mult de jumătate dintre femei au sani inegali. Dacă nu vă simțiți confortabil cu aspectul sânilor și doriți ca aceștia să pară la fel, aruncați o privire la pașii de mai jos și vedeți dacă lucrează pentru dvs.

pași

Metoda 1
Deghizarea diferenței de mărime

Imaginea intitulată
1
Puneți părul peste umărul sânului mai mic. Dacă aveți părul lung, utilizați-l în avantajul dvs. prin aducerea lui pe umărul sânului mai mic. Făcând acest lucru va "umple" vizual sânul mai mic, echilibrarea celor două și făcându-le să arate la aceeași mărime.
 • Imaginea intitulată
  2
  Purtați ceva asimetric. Asimetria este o tactică optimă care poate fi utilizată pentru a ascunde dezechilibrul. Este similară tragerea părului peste un umăr. Un tricou asimetric are o latură diferită de cea a celeilalte, fie în gât, fie în bara, de exemplu. Găsiți un tricou asimetric care vă place - neregularitatea va servi la echilibrarea inegalității sânilor dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată
  3
  Purtați un sutien sport și un tricou strans pentru a vă apleca ușor pieptul. Tricoul sportiv și tricoul strâns îl vor apăsa pe sânii și îi vor stoarce unul pe celălalt. Alăturarea acestora într-un asemenea mod va minimiza aspectul neuniform. Alegeți un sutien sport care servește confortabil în pieptul superior. Acest lucru îl va împiedica să scape din sutien.
 • Imaginea intitulată
  4
  Schimbați poziția. Cu cât este mai departe ceva, cu atât mai puțin arată, cu cât mai aproape se simte mai mare. Schimbarea posturii poate ajuta sânii să aibă aceeași dimensiune. Acest lucru va ajuta atat in public, cat si in cazul in care sunteti dezbracati.
  • Dacă sunteți aproape de alte persoane, mutați-vă pieptul mai mare. Puteți face acest lucru prin ședere sau în picioare plasându-vă corpul într-un unghi în care umărul deasupra sânului inferior se îndreaptă spre persoana sau grupul în care stați.
  • Dacă luați o fotografie, stați în aceeași poziție și plasați mâna cea mai îndepărtată de oamenii de pe șold.
 • Metoda 2
  Folosirea umpluturilor

  Imaginea intitulată
  1
  Purtați un sutien cu un castron desenat. Dacă există doar o mică diferență în dimensiunea sânului, aceasta este cea mai simplă soluție pentru problema dvs. Astfel de sutiene pot forma, de asemenea, conturul sânilor, în plus față de oferirea umpluturii. Aceste modele mențin forma fizică a sânilor, făcându-le ambele să aibă aceeași dimensiune. Pentru cele mai bune rezultate, cumpărați un sutien cu o ceașcă concepută pentru a se potrivi cu pieptul mai mare.
  • Deoarece există mai mult de un tip de sutien cu un castron desenat, alegeți modelul care se potrivește cel mai bine sanilor. Un sutien umplute este cea mai populara alegere, dar poate sa nu functioneze in functie de dimensiunea sanilor, deoarece sutienele umplute contin aceeasi cantitate de umplutura pe ambele parti si pot avea efectul nefericit de a le face sa para mai mari , menținându-și mărimea disproporționată.
  • Sutienul model sau conturul poate fi o opțiune mai bună dacă sânii dvs. au doar o mică diferență în dimensiune. Acestea sunt facute pentru a imita si mentine forma sanului mai mare, spre deosebire de a avea numai umplutura.
 • Imaginea intitulată Fă-ți două dimensiuni diferite Bretele apar în același pas 6
  2
  Purtați un sutien cu umpluturi detașabile. Veți obține un aspect mai regulat, purtând un sutien detașabil de umplere, care poate fi mai bun decât un sutien de cupă tras, deoarece este posibil să creați un sutien mai susținător prin scoaterea sau umplerea umpluturilor. Puteți umple spațiul gol al pieptului inferior în sutien cu mai mult umplutură, dar puteți scădea, de asemenea, volumul sânului mai mare prin îndepărtarea umpluturilor, dacă este necesar.
 • Imaginea intitulată
  3
  Alegeți umplutura pe care o preferați. Există diferite tipuri de materiale de umplutură, inclusiv silicon, spumă, apă și gel. Alegeți umplutura în funcție de mărimea sânilor și textura umplerii. Puneți o bandă față-verso între sutien și umplutură pentru a preveni scăparea.
  • Suporturile cu silicon, umpluturi cu apă și gel sunt mai grele decât materialele de umplutură din spumă și țesături.
  • Dacă un sân este considerabil mai mare decât celălalt, nu utilizați sutiene grele de umplutură. Acestea vă pot face sânii să aibă aceeași dimensiune, dar o parte va părea a fi mai gravă decât cealaltă.
  • Dacă doriți să înoțiți, căutați bikini cu umplutură de silicon.
 • Imaginea intitulată
  4
  Căutați o marcă care face sutiene adaptate. Probabil că va trebui să cheltuiți mai mult, dar este o metodă foarte eficientă. Du-te la un magazin de lenjerie de corp personalizat, în cazul în care acestea vor face mai mult decât doar adăugați un umplutură. Acestea vor regla sutienul, chingile si taietura umpluturii pana cand nu va multumiti de aspect. Pentru a nu cheltui atât de mult, o altă opțiune este să mergeți la o croitură sau chiar la un magazin de lenjerie de corp pentru a se potrivi cu un sutien pe care îl aveți deja.
 • Imaginea intitulată
  5
  Purtați un sutien de mastectomie. Dacă a suferit o mastectomie, sau eliminarea unui san sau orice fel de intervenție chirurgicală în această regiune un sutien mastectomie va da sanii confortul de care au nevoie, și de a ajuta să le arate la fel. Din cauza sensibilității probabil să se simtă sânii, acest model de sutien vine cu buzunare interioare care vă permit să introduceți sau o umplere sau o proteză, în plus față de furnizarea suportului necesar, fără a fi nevoie să se aplice o presiune prea mare la piept.
 • Metoda 3
  Utilizarea tehnicilor de alăptare  Imaginea intitulată
  1
  Discutați de ce un sân este mai mare decât celălalt. Este normal ca sânii să aibă dimensiuni diferite în timpul alăptării, deoarece se poate produce mai mult lapte decât celălalt. Dacă vi se întâmplă acest lucru, trebuie să știți de ce înainte de a încerca să folosiți diferite tehnici de alăptare. Trebuie să vă asigurați că nu este ceva ce medicul sau pediatrul copilului dumneavoastră trebuie să știe.
  • Unul dintre motive poate fi biologic. Corpul dvs. poate avea mai multe canale de lapte și alveole care lucrează. Canalele sale de lapte sunt fabricate din alveole, unde se produce lapte. Mai multe alveole și canale de lapte de lucru înseamnă mai mult lapte și un sân mai mare. Forma mameloanelor dvs. poate fi diferită, făcând copilul să preferă un sân la altul.
  • Dacă observați că bebelușul dvs. preferă un anumit sân, asigurați-vă că nu este din cauza unei boli sau vătămări pentru dumneavoastră sau pentru el. Copilul dumneavoastră poate avea o infecție a urechii sau o altă boală. Dacă tocmai a fost vaccinată, este obișnuit ca aceasta să fie frică să suge pe o anumită parte, astfel încât să nu rănească zona care a fost vaccinată. De asemenea, dacă aveți o infecție la sân, gustul laptelui se poate schimba și bebelușul dvs. nu va dori să-l ingeteze.
  • Puteți prefera să alăptați dintr-o parte decât pe alta și să oferiți în mod conștient sau inconștient copilului sânul mai mare decât cel mai mic.
  • Dacă aveți o intervenție chirurgicală sau ați rănit sânul, aprovizionarea și curgerea laptelui pot fi limitate, ducând la apariția mai mică a acestui sân.
 • Imaginea intitulată
  2
  Puneți bebelușul să alăpteze pe pieptul cel mai mic. De vreme ce bebelușii tind să alăpteze mai intens la primul sân în timpul alăptării, puneți-i mai întâi să alăpteze pielea mai mică. Acest lucru va ajuta la productia mai mica de lapte mai mult lapte.
 • Imaginea intitulată
  3
  Iubește pieptul mai mic mai des decât cel mai mare. Efectuați un efort conștient pentru a oferi copilului mai mic piept mai des decât cel mai mare sân. Cu cât mai multă aspirație suferă de sân, cu atât mai mult lapte va produce. În decurs de trei până la cinci zile, veți observa că sânul mai mic este mai mare și aproximativ aceeași dimensiune ca celălalt. Odată ce sânii au aceeași dimensiune, puteți oferi fiecărui sân în mod egal.
 • Imaginea intitulată
  4
  Utilizați pompa de aspirație pentru a stimula un flux suplimentar de lapte. Dacă copilul are dificultăți în alăptare sau preferă alăptarea, încercați să folosiți o pompă de aspirație pentru a vă ajuta laptele să producă mai mult lapte. Utilizați pompa timp de cinci până la zece minute după ce bebelușul dumneavoastră a terminat alăptarea cu sânii mai mici pentru a stimula creșterea producției de lapte.
  • Există multe tipuri diferite de pompe disponibile pentru utilizare, și nu toate au aceeași calitate. Consultați un specialist în lactație, o doică sau un doctor pentru sugestii privind pompa.
 • Imaginea intitulată
  5
  Încurajați copilul să se alăpteze pe partea mai puțin preferată. Există multe tehnici pe care le puteți utiliza pentru a vă alăpta copilul să alăpteze mai mici, mai ales dacă nu prezintă nici un interes.
  • Puteți încerca diferite poziții de alăptare.
  • Dragostea în locuri unde există puțină distragere a atenției, cum ar fi o cameră întunecată și liniștită.
  • Încercați să comprimați manual sinusul pentru a ajuta la creșterea debitului de lapte în piept cu puțin flux. Pe masura ce bebelusul tau naste, pune-ti mainile in jurul pieptului si strange-te. Monitorizați mișcările de sugere a bebelușului și încercați să coordonați mărimea și ritmul fiecărui strângere cu alăptarea copilului dumneavoastră. De asemenea, puteți apăsa degetele în partea de sus a pieptului, chiar sub claviculă, apoi glisați mâna spre mamelon. Acest lucru va ajuta, de asemenea, să trimiteți mai mult lapte.
  • Încercați să alăptați bebelușul în pieptul mai mic când acesta este încă jumătate adormit și mai puțin atent.
 • Metoda 4
  Utilizarea procedurilor chirurgicale

  Imaginea intitulată
  1
  Decideți dacă operația este cea mai bună pentru dumneavoastră. Deghizarea sânilor și a sutienelor cu umplutură reprezintă o soluție temporară. În cazul în care diferența dintre sânii este suficient de mare încât soluțiile temporare să nu funcționeze sau dacă suferiți de stres emoțional din cauza sânilor, atunci poate fi cea mai bună operație chirurgicală plastică. egal este un pas important - procedura este invazivă și poate fi, de asemenea, dureroasă și riscantă. Dacă simțiți că operația poate fi cea mai bună opțiune, discutați cu un profesionist.
 • Imaginea intitulată
  2
  Faceți implanturi de sân. Există multe modalități de corectare chirurgicală a sânilor inegali. Chirurgia implantului mamar, cunoscută și sub denumirea de augmentare a sanilor, este una dintre ele. Implantul apare atunci când o proteză de silicon umplută cu soluție salină, gel lichid sau silicon este introdusă în spatele sânului. Decizia dintre un gel sau un implant lichid depinde de preferințele dumneavoastră. O proteză lichidă vă va face pieptul natural, în timp ce o proteză cu gel va face să pară mai fermă.
 • Imaginea intitulată
  3
  Faceți o reducere a sânilor. În cazul în care sanii sunt mari și disproporționate, atunci o reducere a sânilor poate ajuta să le facă să pară la fel. Reducerea mamei este o operație în care grăsimea este îndepărtată de la unul sau ambii sani. Chirurgul va reconstitui, probabil, pielea si va muta sfarcurile pentru a se potrivi cu noua dimensiune a sanilor.
  • Dacă alegeți acest tip de intervenție chirurgicală, va trebui probabil să folosiți tuburi de plastic în sân, timp de până la 48 de ore, pentru a permite sângelui și lichidului să se scurgă din incizii dumneavoastră.
  • De asemenea, nu veți putea lucra pentru o perioadă scurtă în timp ce vă recuperați. Nu fumați cel puțin o lună înainte de operație.
 • Imaginea intitulată
  4
  Transferați grăsime din alte părți ale corpului spre pieptul mai mic. Creșterea transferului este similară cu implantul. Dar, în loc să fie plasată o proteză siliconică pe piept pentru ao face să pară mai mare, medicii își vor folosi grăsimea proprie.
  • Un chirurg va face o liposucție pentru a îndepărta grăsimea din alte părți ale corpului, cum ar fi picioarele, burta și fesele, pentru al injecta în pieptul mai mic.
  • Mai multe femei aleg să crească prin transfer, pentru a se potrivi dimensiunii sânilor, deoarece creează un aspect mai natural. În plus, unii medici consideră o alternativă mai bună deoarece implantul nu este necesar.
  • Știți că există dezavantaje. Rezultatele procedurii sunt temporare, deoarece organismul va reabsorbi în cele din urmă grăsimea, provocând revenirea sânului la dimensiunea completă.
  • În plus, repoziționarea grăsimilor poate determina noduli calcificați, care pot deveni chisturi. Trebuie să aveți multă grăsime în corp pentru a le elimina pe medici, deci dacă sunteți slab, este posibil să nu fiți un bun candidat pentru această procedură.
 • sfaturi

  • Utilizați o chingă suplimentară pe sutien pentru a ascunde conturul piesei.
  • După adăugarea umpluturilor la sutien, va trebui să reglați chingile și capacul din spate pentru a vă asigura că este potrivit.
  • Utilizați o bandă de mascare pentru a preveni ca materialele de umplutură să scape din sutien.
  • Întotdeauna părăsiți sutienul pentru sânul mai mare. Umplerea va compensa spațiul rămas pe partea mai mică. Un sutien foarte mic îi va face să iasă din sutienul ei, care nu este considerat atractiv.
  • Dacă aveți în vedere implanturile mamare, implanturile saline sunt considerate mai puțin riscante decât implanturile cu silicon.
  • Deoarece chirurgia plastica are riscurile si este o solutie mai permanenta pentru problema ta, fii sigur de decizia ta.
  • Efectuați o cercetare amănunțită asupra chirurgului pe care intenționați să-l efectuați.

  avertismente

  • Printre riscurile implantului mamar se numără ruptura implantului, scurgerea și relocarea.
  • Operațiile chirurgicale la nivelul sânilor pot lăsa cicatrici, afectează sensibilitatea și aprovizionarea cu sânge a mameloanelor și afectează capacitatea acestora de a alăpta.
  • Dacă aveți de gând să aveți liposculptură, știți că riscurile de liposucție includ cicatrici, vânătăi și piele încrezătoare. De asemenea, poate produce noduli și chisturi calcificate.
  • Este posibil să aveți nevoie de o procedură de urmărire dacă prima intervenție chirurgicală la sân nu funcționează.

  Surse și cotatii

  Afișați mai multe ... (5)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a picta un tricouCum de a picta un tricou
  Cum să păstrați cache-ul folosind bucăți de pânzăCum să păstrați cache-ul folosind bucăți de pânză
  Cum de a apela mai puțină atenție la Big BreastsCum de a apela mai puțină atenție la Big Breasts
  Cum de a determina sutien dimensiuneCum de a determina sutien dimensiune
  Cum să faci brațe lateraleCum să faci brațe laterale
  Cum sa faci fata cu sanii miciCum sa faci fata cu sanii mici
  Cum să vă uitați la AndrogynousCum să vă uitați la Androgynous
  Cum de a reduce vizibil Big BreastsCum de a reduce vizibil Big Breasts
  Cum sa ai sanii mai mari fara chirurgieCum sa ai sanii mai mari fara chirurgie
  Cum să te uiți și să acționezi ca un băiatCum să te uiți și să acționezi ca un băiat
  » » Cum de a face diferite dimensiuni sanii potrivi aceeași dimensiune
  © 2021 itholoinfo.com.com