itholoinfo.com

Cum să folosiți limbajul corpului pentru a face un băiat mai mult

Știm cu toții cum să facem asta. Te uiți în ochii lui și el dă din cap sau respinge. El a arătat că este interesat - deci care este următorul pas? Folosirea limbajului corpului pentru a arăta în mod efectiv că sunteți sus pentru un tip este ceva ce poate fi învățat și plăcut.

pași

Imaginea intitulată Folosiți limbajul corpului pentru a păstra un tip care dorește mai mult Pasul 1
1
Contactați-ne cu ochii tăi. Ochii tăi au multă putere atunci când vine vorba de limbajul corpului. Acestea indică interesul și indică dacă băiatul este de asemenea interesat. Contactul cu ochii mărește ritmul cardiac și ajută la eliberarea hormonilor asociați cu iubirea sau pasiunea.
 • Corectați aspectul tipului care vă interesează, dar nu știți sau nu ați vorbit niciodată cu el. Arătați că o evaluați - ochii fixi reprezintă un semn clar de interes continuu.
 • Uită-te la față. E un semn evident de interes.
 • Pliante și sugestii de turnare indică un interes pentru el.
 • Evitați să priviți direct - poate intra în modul de zbor. Păstrați întotdeauna aspectul casual și zâmbetul.
 • Imaginea intitulată Folosiți limbajul corpului pentru a păstra un tip care dorește mai mult Pasul 2
  2
  Ridicați sprâncenele puțin atunci când zâmbește, dă din cap, clipește etc. Fă suficient să-l facă să observe schimbarea expresiei sale, fără să fie forțată sau exagerată. Este important să arătați enchanted, și nu dezamăgit. Dar nu uitați să nu exagerați (vor crede că sunteți prea interesați).
 • Imaginea intitulată Folosiți limbajul corpului pentru a păstra un tip care doresc mai mult Pasul 3
  3
  Priviți-vă în jos și mutați genele discret. Dar nu prea mult! Acest lucru te face să te uiți nevinovat, dar totuși interesat. Când faceți acest lucru, priviți în jos sau la celălalt umăr.
 • Imaginea intitulată Folosiți limbajul corpului pentru a păstra un tip care doresc mai mult Pasul 4
  4
  Apăsați limba în partea inferioară a dinților inferiori. Deschideți-vă gura puțin mai mult, dar nu prea mult (altfel, veți arăta ca un pește care caută aer). Veți vedea flatat și, de asemenea, dați impresia că sunteți un sărut bun, ceea ce ei doresc.
 • Imaginea intitulată Folosiți limbajul corpului pentru a păstra un tip care vrea mai mult Pasul 5
  5


  Când ochii tăi se întâlnesc cu el, mișcă-ți puțin umărul înainte și apoi lăsați-l. Deplasați doar umărul, nu întregul braț. Pe măsură ce vă aduceți umerii înainte, apropiați-vă capul de el. Când îți cade umărul, miști capul în sus.
  • Încercați să vă uitați peste umăr - această poziție accentuează curbele dvs. și atrage mai multă atenție.
 • Imaginea intitulată Folosiți limbajul corpului pentru a păstra un tip care doresc mai mult Pasul 6
  6
  După ce vă uitați repede la copil, priviți-vă și continuați cu ceea ce faceți. Acest lucru vă va împiedica să vă mai doriți și să vă întrebați ce vroiai când flirtați cu el și apoi să continuați.
 • Imaginea intitulată Folosiți limbajul corpului pentru a păstra un tip care dorește mai mult Pasul 7
  7
  Închideți-vă. Când începe să arate interes, dă-i mai multă siguranță, apropiindu-se. Mergeți mai aproape de el și atingeți mâna sau baza brațului sau ținăți ușor brațul, mîna sau umărul în timp ce vorbiți. Nu este deloc greu: atinge ușor și rapid înainte de a-ți trage mâna din nou.
  • Înclinați-vă și șoptiți-vă. Vorbind încet, îl va face să muște momeala. El va fi interesat dacă se apropie - dar feriți-vă dacă se mișcă înapoi când vă plecați - înseamnă că el nu are nici un interes.
  • Dacă el se micșorează sau se stinge atunci când este atins, probabil înseamnă că este nervos din cauza ta și / sau că mergi prea repede! Încercați să fiți mai relaxați cu asta.
 • Imaginea intitulată Utilizați limbajul corpului pentru a păstra un tip care doresc mai mult Pasul 8
  8
  Se amestecă părul. Rugați-vă ușor degetele prin păr, opriți-vă la partea din spate a gâtului. Când degetele ajung la gât, rulați degetele înainte și înapoi de pe claviculă sau răsturnați pandantivul colierului. Strângerea corpului în acest fel face ca o față interesată să vă privească îndeaproape.
  • Acordați atenție dacă își mișcă buzele sau atinge gura cu degetele - sunteți bine în zona de interes, dacă se întâmplă acest lucru.
 • Imaginea intitulată Folosiți limbajul corpului pentru a păstra un tip care dorește mai mult Pasul 9
  9
  Ultimul lucru pe care trebuie să-l amintiți este să fiți voi înșivă - întotdeauna să rețineți că toată lumea a căzut deja în capcană.
  • Fii atractivă. Acționați sau arătați prost în fața lui, dacă sunteți cu adevărat foarte inteligenți, vă va lăsa confuz. El va începe să se întrebe dacă totul este adevărat sau doar o minciună. Este bine să faceți acest lucru la început doar pentru al face să-și observe prezența sau să vorbească cu dvs. (într-un mod bun). Dar când începeți o conversație, fiți-vă și acționați în mod natural!
  • Unde să te uiți. Când voi doi vorbiți, priviți-i buzele și asigurați-vă că ascultați ceea ce spune el. Un moment de tăiere este atunci când tipul crede că profitați de el. Evident, fetele se simt la fel.
 • sfaturi

  • Semne că el este interesat includ cap sau corp înclinat spre tine, încheieturile expuse la tine, se mută să te ating, ochii care acoperă fața lui, uita-te apoi la dreapta, zgârierea bărbia (indică un interes în ceea ce esti vorbind), stați în fața corpului și un zâmbet autentic.
  • Fiecare mișcare ar trebui să dureze doar câteva secunde. Faceți un spectacol pentru el - așa că nu-l lăsați să se obosească. Dacă luați prea mult timp, el va pierde interesul și va privi departe. Ar trebui să flirtezi aici - să nu pierzi semnul!
  • Semne că el nu este la fel de interesat de tine includ: cruce brațele tale, încruntare, pentru a primi departe de tine, frecarea gâtul lui (el poate fi culcat sau reprimării ceea ce crezi cu adevărat), arătând picioarele și picioarele la o ieșire , scuturati-va capul, rotiti-va inainte si inapoi, evitati privirea, mutati-va sau bateti-va picioarele, faceti un pas inapoi si nu va oglinditi.
  • Prima dată nu este întotdeauna cea mai bună. Dacă vă ignoră când îl vedeți, încercați să-l zâmbiți. După aceasta, din când în când, faceți o față seducătoare (nu pentru mult timp, totuși, pentru că vă va găsi un pic înfricoșător).

  avertismente

  • Contactul vizual nu este doar pentru a-și atrage atenția. Folosește ocazia pentru a vedea cum se comportă ochii lui. Dacă sunt inerte, lăsați-o să plece. De asemenea, în cazul în care se uită la tine necorespunzător sau într-un mod care face fardul de obraz, de asemenea, se lasă timp după această dată toate, un străin care nu știe când să se oprească în căutarea și nu se simte inconfortabil este cineva să rămână.
  • Păstrează-l interesat. Dacă nu se concentrează pe tine, este pentru că îl plictisesti. Asigurați-vă că nu-l exagerați, pentru că prea multă boală de zahăr!
  • Dacă tipul nu pare să aibă vreun interes în tine, nu urmați niciunul dintre pașii - probabil veți sfârși să jucați nebunul. Nu ai nevoie de asta să te bântuie mai târziu!
  • Fii atent cu cine flirtezi cu ... nu toți băieții sunt reci. Fiți întotdeauna într-un loc public și cu prietenii atunci când doriți să flirtați cu un străin.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înțelegeți limbajul corpului pisiciiCum să înțelegeți limbajul corpului pisicii
  Cum să dați semne unui băiat care vă placeCum să dați semne unui băiat care vă place
  Cum sa lasi o persoana sa te cunoasca ca eaCum sa lasi o persoana sa te cunoasca ca ea
  Cum de a afla dacă cineva are o cădere pentru tineCum de a afla dacă cineva are o cădere pentru tine
  Cum să folosiți limbajul corect al corpului în interviuri de angajareCum să folosiți limbajul corect al corpului în interviuri de angajare
  Cum să sărută o fată la prima întâlnireCum să sărută o fată la prima întâlnire
  Cum să aflăm dacă este prea multă nisip pentru camionul tău micCum să aflăm dacă este prea multă nisip pentru camionul tău mic
  Cum să aflați dacă vă placeCum să aflați dacă vă place
  Cum să faci un băiat să realizezi că ești interesat de ElCum să faci un băiat să realizezi că ești interesat de El
  Cum de a face un băiat vrea să stea cu tineCum de a face un băiat vrea să stea cu tine
  » » Cum să folosiți limbajul corpului pentru a face un băiat mai mult
  © 2021 itholoinfo.com