itholoinfo.com

Cum sa te imbraci drept pentru un eveniment

Îmbrăcarea bine este o oportunitate de a fi creativă, de a face o impresie bună, de a vă întări încrederea și de a vă prezenta în mod intenționat lumea. Indiferent de modul în care moda este o metodă de expresie personală, varietatea imensă disponibilă în magazine poate ajunge să compliceze alegerea a ceea ce să poarte. Acest ghid vă va ajuta să creșteți calitatea și formalitatea aspectului dvs. cu privire la ceea ce purtați în mod normal.

pași

Metoda 1
Alegerea hainelor în funcție de ocazie

Imagine despre Dress Up Pasul 1
1
Analizați evenimentul. Codul de îmbrăcăminte va varia în funcție de ocazie, dacă este explicit sau nu. Vrei să faci o nuntă, o petrecere, o cină, o înmormântare, un interviu de angajare sau un bal? Urmați codul de îmbrăcăminte și lăsați ocazia să dicteze formalitatea rochiei.
 • Imagine despre Dress Up Step 2
  2
  Rochie în mod corespunzător. Având un autocolant bun vă va face să arătați bine și să vă simțiți confortabil. Fiți foarte atenți să nu purtați costumele greșite pentru ocazie, cum ar fi o rochie lungă pentru o petrecere de companie sau dezvăluirea de haine într-un mediu conservator. De asemenea, este bine să ne gândim la culori, pentru a evita albul în nunți și haine ușoare la funeralii, de exemplu.
  • Există, de asemenea, o diferență între hainele de zi și hainele pentru noapte. În timpul zilei, purtați haine ușoare, machiaj natural, câteva bijuterii și tocuri joase. În timpul nopții, puteți alege mai multe piese formale sau mai întunecate, machiaj mai greu, tocuri înalte și accesorii sclipitoare.
 • Imagine despre Dress Up Step 3
  3
  Valoarea formei și utilizarea culorilor bine. Este important să înțelegeți tipul corpului și să alegeți hainele cu proporții care vă prețuiesc. Utilizați, de asemenea, culori care se potrivesc cu pielea și părul dvs. pentru a îmbunătăți aspectul.
 • Imagine despre Dress Up Pasul 4
  4
  Purtați haine elegante și confortabile într-o primă întâlnire. Nu întotdeauna ceea ce este frumos este confortabil și invers. Din acest motiv, acordați timp pentru a alege un costum care îndeplinește ambele cerințe. Dacă așteptați să vă pregătiți în ultima clipă, probabil veți alege orice tinuta și veți regreta în timpul acesteia. Nu este suficient să împachetați totul pentru a arăta frumos și incomod, deoarece acest lucru vă va distruge încrederea. Utilizați piese care vă demonstrează personalitatea, dar nu vă deranjează în niciun moment.
  • Alegeți mai multe haine casual în timpul zilei și capricul mai mult în timpul nopții.
  • Evitați utilizarea unor piese politice sau ofensive.
 • Imagine despre Dress Up Pasul 5
  5
  Aveți grijă de igienă. Îmbrăcămintea nu este doar o alegere pentru hainele potrivite, ci despre igienă, păr, piele și machiaj. Luați un duș, pregătiți o coafură frumoasă și dați machiajul potrivit. Nu este nevoie să exagerezi: dacă este aranjat în conformitate cu formalitatea evenimentului.
 • Imagine despre Dress Up Step 6
  6
  Amintiți-vă că mai puțin este mai mult. Pentru a crea un aspect elegant, este bine să alegeți o caracteristică care să stea în evidență și să o păstrați simplu pentru restul. Asigurați-vă că atrageți atenția asupra ochilor sau buzelor, dar nu și pentru ambele în același timp. Dacă aveți de gând să purtați o rochie neagră, încercați să vă alăturați-o cu o mână mică sau șicană sau colier. Ideea nu este de a supraîncărca imaginea vizuală, ci de a face elementele să se completeze reciproc.
 • Metoda 2
  Mergând la o nuntă (pentru femei)

  Imagine despre Dress Up Step 7
  1
  Citiți bine invitația de nuntă, deoarece este esențial să vă îmbrăcați în mod corespunzător. Nunțile sunt, de obicei, ocazii grave ținute în medii religioase, deci este important să urmați codul de îmbrăcăminte. Purtați îmbrăcăminte corespunzătoare, conservatoare și respectuoase. Dacă invitația nu indică un anumit stil, urmați pasul "Chic Casual" sau "Semi formal" sau întrebați unul dintre planificatorii de nuntă.
  • În plus față de invitație, alegeți îmbrăcăminte pe baza sezonului, a locației și a vremii. Calendarul este de asemenea important, deoarece ceremonia de seară este de obicei mai formală.
  • Dacă nu cunoașteți cuplul (poate că te duci la nunta unui prieten pentru prietenul tău, de exemplu), poți încerca să apelezi la locația ceremoniei și să ceri stilul de îmbrăcăminte potrivit. Utilizați accesoriile pentru a alege un haine mai șic sau simplu.
 • Imagine despre Dress Up Step 8
  2
  Urmați regulile tradiționale privind culorile. Nu purtați tonuri albe, de lumină sau aceeași culoare ca și domnisoarele de onoare. Chiar dacă mireasa nu poartă alb, evitați această culoare dacă nu este amestecată cu alte nuanțe într-un model sau model. Tradiția dictează că oaspeții nu ar trebui să poarte și negru, dar aceasta nu este o regulă care se aplică mult în zilele noastre.
  • Evident, nu purtați negru în timpul unei nunți în aer liber în timpul verii. Probabil că veți ieși afară și veți fi fierbinți.
 • Imagine despre Dress Up Step 9
  3
  Baza accesoriilor la ocazional. Limitați colierele, cercevele și inelele strălucitoare la ceremoniile de noapte, folosind piese mai puțin dramatice pentru această zi. În cazul geantă de mână, un stil de ambreiaj mic funcționează bine. Dacă doriți să vă mențineți mâinile libere, alegeți o opțiune cu un mâner.
 • Imagine despre Dress Up Step 10
  4
  Te rog dă-i un capriciu dacă invitația spune că stilul este "Legătura albă". Este cea mai formală rochie, urmată de bile de caritate, evenimente de reședință și premii de film și este destul de limitată. Pentru astfel de ocazii chic, este de așteptat să poarte o rochie lungă, formală cu mănuși albe sau de aceeași culoare ca rochia. Combinați hainele cu machiaj, bijuterii și o coafură elegantă și elegantă, dacă este posibil. Pantofii ar trebui să se potrivească și cu rochia.
  • Mănușile sunt opționale.
 • Imagine despre Dress Up Step 11
  5
  Purtați îmbrăcăminte formală dacă invitația spune "Black Tie". Este cel de-al doilea stil cel mai formal pentru nunți, în care se pot purta rochii lungi sau la o lungime formală considerată. O rochie de culoare metalică sau sclipitoare este o alegere bună.
 • Imagine despre Dress Up Step 12
  6
  Rochie pentru a impresiona, dar nu uitați de vreme dacă nunta ta este pe plajă. Dacă invitația spune "costum de plajă", este important să te îmbraci oricum, dar întotdeauna să ții cont de factorii externi. O rochie proaspata pentru genunchi sau o fusta cu bluza sunt alegeri bune. Părul și machiajul trebuie să fie naturale.
  • Ca regulă generală, nu purtați costume de baie sub rochie, cu excepția cazului în care invitația o cere.
 • Imagine despre Dress Up Step 13
  7
  Găsiți un mijloc între mijlocul casual și cel formal dacă invitația "Casual Chic" sau "Semi-formale". Pentru o ceremonie de seară, este bine să combinați fuste lungi și formale cu o bluză frumoasă sau purtați o rochie de genunchi de țesături fine, cum ar fi mătasea sau satinul. Pentru ceremoniile din timpul zilei, o rochie de vară mai frumoasă este perfectă. Salvați culorile mai întunecate pentru nunțile de seară.
  • Dacă invitația spune doar ocazional, a presupus că mireasa și mirele Afaceri casual. Cu excepția cazului în care invitația face acest lucru clar, evitați curse, șorturi și blugi.
 • Metoda 3
  Mergând la o nuntă (bărbați)

  Imagine despre Dress Up Step 14
  1
  Citiți bine invitația de nuntă, deoarece este esențial să vă îmbrăcați în mod corespunzător. Nunțile sunt, de obicei, ocazii grave ținute în medii religioase, deci este important să urmați codul de îmbrăcăminte. Purtați îmbrăcăminte corespunzătoare, conservatoare și respectuoase. Dacă invitația nu indică un anumit stil, urmați pasul "Chic Casual" sau "Semi formal" sau întrebați unul dintre planificatorii de nuntă.
  • În plus față de invitație, alegeți îmbrăcăminte pe baza sezonului, a locației și a vremii. Calendarul este de asemenea important, deoarece ceremonia de seară este de obicei mai formală.
  • Dacă nu cunoașteți cuplul (poate că veți merge la nunta unui prieten pentru prietena dvs., de exemplu), puteți încerca să apelați locația ceremoniei și să cereți stilul de îmbrăcăminte corespunzător. Utilizați accesoriile pentru a alege un haine mai șic sau simplu.
 • Imagine despre Dress Up Step 15
  2
  Puneți-vă într-un mod extrem de formal dacă invitația "Legătura albă". Este cea mai formală rochie, urmată de bile de caritate, evenimente de reședință și premii de film și este destul de limitată. Pentru o astfel de ocazie fantezie, aveți nevoie de o haină, o cămașă rochie albă, un papion alb, o vestă albă, pantaloni, mănuși albe și pantofi negri fără șireturi.


 • Imagine despre Dress Up Step 16
  3
  Purtați o îmbrăcăminte formală dacă invitația spune "Black Tie". Acesta este cel de-al doilea stil cel mai formal și vă așteaptă să purtați un tuxedo, o cămașă de culoare albă, o vestă, jupoane de piele și pantofi și o cravată neagră. În cazul în care evenimentul este în timpul verii, pantalonii sociali cu o haină albă lucrează de asemenea.
  • Unii invitați înțeleg greșit invitația, crezând că pur și simplu vrea doar să spună "formal" și să se îmbrace oricum. Atât cât gazda înțelege confuzia, cel mai bun pariu este să poarte un tuxedo.
  • Dacă invitația spune "Black Tie optional", cea mai bună opțiune este încă un tuxedo. Folosirea termenului "opțional" înseamnă doar că cuplul nu dorește să excludă persoanele care nu își pot permite costul unui tuxedo. Dacă nu vă puteți permite, purtați un costum negru cu cravată.
 • Imagine despre Dress Up Step 17
  4
  Rochie pentru a impresiona, dar amintiți-vă de vreme dacă nunta ta este pe plajă. În mod normal, ceremoniile de plajă sunt elegante și trebuie să alegi haine bune, dar cu o judecată bună. Un sacou de vară combinat cu o cămașă socială (fără cravată), pantaloni kaki și sandale este o opțiune bună.
  • Ca regulă generală, nu purtați costume de baie, nici măcar sub îmbrăcămintea dvs., cu excepția cazului în care invitația o solicită în mod clar.
 • Imagine despre Dress Up Step 18
  5
  Găsiți un bun mediu mijloc între casual și formal dacă invitația spune "Casual Chic" sau "Semi-formale". Un costum bun cu cravată cu culoarea potrivită pentru timpul ceremoniei este cel mai sigur pariu. Lăsați culorile mai întunecate și mai formale pentru nunțile de seară.
 • Imagine despre Dress Up Step 19
  6
  Urmați stilul "Business Casual" dacă invitația spune doar ocazional. Acesta este un termen cu interpretări diferite, dar niciodată nu este o idee bună să purtați regate, pantaloni scurți și blugi, cu excepția cazului în care invitația spune altfel. Pantalonii sociali și tricourile de polo sunt alegeri bune!
 • Metoda 4
  Mergând la o conferință de locuri de muncă (femei)

  Imagine despre Dress Up Step 20
  1
  Să presupunem că stilul este o afacere casual, dacă nu se specifică altfel. Astăzi, majoritatea conferințelor au adoptat un stil corporal ocazional de îmbrăcăminte, care extinde foarte mult alegerile dulapurilor, dar are unele limitări. Folosiți numai materiale de calitate, bine uzate, curate și în stare excelentă. Pantofii trebuie curățați și unsori, iar accesoriile trebuie să fie mai limitate și mai conservatoare.
  • De asemenea, rețineți codurile și standardele industriei dvs. profesionale, ora evenimentului, locația și scopul acestuia.
  • Acoperă tatuaje și piercinguri.
  • Adidații nu sunt, de obicei, potriviți.
 • Imagine despre Dress Up Pasul 21
  2
  Utilizați culorile care se potrivesc cu dvs. și cu evenimentul. Dacă doriți să urmați partea cea mai sigură, dați preferință culorilor, cum ar fi albastru maro, negru, maro și gri pentru bluze și cămăși cu mâneci lungi fără amprente. Evident, nu trebuie să vă limitați la aceste culori: încercați, de asemenea, pe cei care vă apreciază cel mai mult corpul și se evidențiază în mulțime.
  • Evitați prea multe culori și modele.
  • Cămășile de tip polo sunt alegeri bune pentru evenimente în aer liber sau ocazional.
  • Luați un sacou pentru a manipula aerul condiționat rece.
  • Purtați îmbrăcăminte formală în pungă, doar în caz.
 • Imagine despre Dress Up Step 22
  3
  Acordați preferință pantalonilor sau fuselor îndoite, ajustate cu țesături ferme. Lungimea trebuie să fie la înălțimea genunchiului, iar fustele pot avea crăpături la spate, dar fără a dezvălui picioarele. Nu lăsați lenjeria de corp să devină vizibilă și evitați părțile prea mari sau prea mici. Acoperiți neckline și burta, chiar și în afara evenimentelor profesionale.
 • Imagine despre Dress Up Step 23
  4
  Căutați piese clasice, nu modă. Purtați un ceas de mână din piele elegant, pentru a atrage atenția asupra întâlnirilor! Combinați pantalonii sociali sau o fustă de creion cu un blazer bine montat. Purtați pantofi cu culori neutre și tocuri joase pentru a proteja coloana vertebrală și pentru a se potrivi cu celelalte haine pe care le-ați ales.
 • Imagine despre Dress Up Step 24
  5
  Stați afară pentru a atrage atenția asupra dvs. și a afacerii dvs. Începeți în cadrul domeniului de afaceri casual, dar adăugați câteva atingeri personale cu accesorii și câteva modificări. În loc de mâneci lungi, alegeți manecile omului. Evitați puloverele negre și cardiganii, deoarece acestea sfârșesc prin a fi folosite foarte mult și veți arăta doar o singură dată în mulțime.
  • Hainele potrivite apelează la atenția potrivită și vă fac să pari să înțelegeți subiectul.
 • Metoda 5
  Mergând la o conferință profesională (bărbați)

  Imagine despre Dress Up Step 25
  1
  Să presupunem că stilul este o afacere casual, dacă nu se specifică altfel. Astăzi, majoritatea conferințelor au adoptat un stil corporal ocazional de îmbrăcăminte, care extinde foarte mult alegerile dulapurilor, dar are unele limitări. Folosiți numai materiale de calitate, bine uzate, curate și în stare excelentă. Pantofii trebuie curățați și unsori, iar accesoriile trebuie să fie mai limitate și mai conservatoare.
  • De asemenea, rețineți codurile și standardele industriei dvs. profesionale, ora evenimentului, locația și scopul acestuia.
  • Acoperă tatuaje și piercinguri.
  • Adidații nu sunt, de obicei, potriviți.
 • Imagine despre Dress Up Step 26
  2
  Luați niște blazere de sport. Ele nu sunt necesare atunci când stilul este de afaceri casual, dar vă poate ajuta să arăți mai profesionist. Nu contează dacă purtați o cămașă de polo sau o cămăștină socială, un blazer sportiv poate da un înalt aspect general. Este mai bine să fii mai bine îmbrăcat decât este necesar decât să fii prost îmbrăcat.
 • Imagine despre Dress Up Step 27
  3
  Purtați cămășile sociale cu mâneci lungi. Este important să alegeți o bucată de material ferm, de calitate, care poate fi purtată fără cravată. Dacă este posibil, optează pentru o cămașă albă deoarece această culoare se potrivește cu totul! Amintiți-vă să puneți tricoul în interiorul pantalonilor dvs.!
  • Cămășile de tip polo sunt alegeri bune pentru evenimente în aer liber sau ocazional.
 • Imagine despre Dress Up Step 28
  4
  Alegeți pantaloni cu materiale de calitate. Lana de lana, kaki, bumbac si gabardina sunt optiuni bune. Lungimea trebuie să fie la înălțimea pantofilor, care ar trebui să fie socială și din piele, însoțită de șosete elegante! Pantalonii kaki ar trebui să fie aceia cu fața plată, astfel încât să nu se afle țesăturile de înmuiere pe care oamenii le folosesc pentru a merge la plajă. Nu uita centura!
 • Imagine despre Dress Up Step 29
  5
  Utilizați culorile care se potrivesc cu dvs. și cu evenimentul. Dacă doriți să urmați cea mai sigură parte, preferați culorile, cum ar fi albastru maro, negru, maro și gri, pentru bluze, cămăși cu mâneci lungi și culori solide. Evident, nu trebuie să vă limitați la aceste culori: încercați, de asemenea, pe cele care vă prețuiesc cel mai mult corpul și vă stau în mulțime!
  • Dacă aveți ochi luminați, optați pentru o cămașă socială de culoare roz. Dacă aveți ochi negri, un verde pământesc ar putea fi o alegere excelentă. Cel mai important, totuși, nu poartă nimic care nu te face confortabil!
 • Imagine despre Dress Up Step 30
  6
  Alegeți clasicul, nu articolele de modă. Un ceas din piele pentru încheietura mâinii este o opțiune excelentă, mai ales când este asociat cu pantaloni sociali și o jachetă potrivită. Alegeți piesele care durează mult timp și au o finisare bună, cu stiluri și printuri care nu ies din stil.
 • Surse și cotatii

  Afișați mai multe ... (18)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa te imbraci pentru o nuntaCum sa te imbraci pentru o nunta
  Cum sa te imbraci pentru a face o impresie bunaCum sa te imbraci pentru a face o impresie buna
  Cum sa poarte o rochie lungaCum sa poarte o rochie lunga
  Cum sa poarte o rochie de varaCum sa poarte o rochie de vara
  Cum sa te imbraci (pentru femeile de afaceri)Cum sa te imbraci (pentru femeile de afaceri)
  Cum să te îmbraci pentru o botezCum să te îmbraci pentru o botez
  Cum să aplicați pentru un interviu de angajareCum să aplicați pentru un interviu de angajare
  Cum să te îmbraci pentru a lucra la bancăCum să te îmbraci pentru a lucra la bancă
  Cum sa te imbraci corect pentru un eveniment de dans scoalaCum sa te imbraci corect pentru un eveniment de dans scoala
  Cum să te îmbraci pentru o înmormântareCum să te îmbraci pentru o înmormântare
  » » Cum sa te imbraci drept pentru un eveniment
  © 2021 itholoinfo.com