itholoinfo.com.com

Cum sa te imbraci in modul semi-formal (pentru barbati)

Semi-formale. Chiar și numele pare a fi o contradicție. Dacă vi sa spus că trebuie să te îmbraci semi-formal la un eveniment, e bine să fii puțin confuz. Deși "semi-formală" este un mijloc de mijloc între "casual" și "formal", există încă unele modele pe care trebuie să le respectați pentru a vă îmbratisați în mod corespunzător. Dacă doriți să știți cum să vă imbracați semiformali (bărbați), urmați acești pași.

pași

Metoda 1
Îmbrăcăminte în semi-formală (pentru bărbați)

Imagine intitulată Rochie semifinala pentru băieți Pasul 1
1
Purtați cămașa potrivită. Pentru îmbrăcăminte semi-formală, trebuie să purtați o cămașă cu nasture. Cel mai clasic și mai fiabil aspect va fi cămașa cu buton alb, dar poți să te distrezi puțin în îmbrăcăminte semi-formală și să poarte o cămașă cu șablon subtil sau dungi dacă participi la un eveniment semi-formal în timpul zi.
 • Este important să vă spălați și să vă călcați cămașa înainte de ao folosi. Indiferent cât de frumos este cămașa, nu veți avea o privire bună dacă ar părea uzată și încrețită.
 • Dacă cămașa are un model, asigurați-vă că se potrivește cu costumul și cravata pe care o purtați. Aceasta nu înseamnă că trebuie să aibă exact aceeași culoare ca costumul și cravată, dar că culorile ar trebui să fie din aceeași familie de culori.
 • Având o cămașă cu modeling vă poate ajuta, de asemenea, să adăugați un aspect personalizat la ceea ce ar putea arata ca un costum stereotip.
 • Imaginea intitulată Rochie semifinala pentru băieți Pasul 2
  2
  Purtați hainele potrivite. Încă mai trebuie să purtați un costum pentru un eveniment semi-formal - amintiți-vă doar să evitați smochinul. Pentru evenimentele din timpul zilei, purtați un costum de lumină, care este, de obicei, crem sau bej, un cărucior sau un strat de director, sau un strat de lână negru sau gri închis. Pentru evenimentele de noapte, purtați un costum întunecat. Asigurați-vă că pantalonii sunt potriviți pentru tipul de îmbrăcăminte și nu sunt prea deschiși, prea strânși sau zdrobiți.
  • Pentru un eveniment semiformal mai formal, puteți purta o jachetă tuxedo sau pantaloni negri cu cusătura din satin.
  • Puteți lua în considerare, de asemenea, purtarea unui talie.
  • O vesta care se potrivește costumului tău poate merge, de asemenea, bine cu îmbrăcămintea dvs. semi-formală.
  • Costume de țesături diferite servesc pentru o îmbrăcăminte semi-formală. Puteți purta un costum din lână, gabardină, cașmir sau lână mixtă.
  • Un blazer poate fi, de asemenea, acceptabil pentru un eveniment în aer liber în timpul zilei.
 • Imagine intitulată Rochie semi-formală pentru băieți Pasul 3
  3
  Utilizați accesoriile potrivite. Poți purta o cravată simplă care se potrivește costumului tău pentru un eveniment semi-formal. Cravata trebuie să fie de culoare deschisă pentru un costum de lumină și întuneric pentru un costum de culoare închisă. Puteți să vă distrați și să alegeți o cravată cu dungi sau un model distractiv, atâta timp cât nu este prea proastă. În pantaloni, trebuie să purtați o centură neagră simplă, care nu este prea groasă.
  • De asemenea, puteți adăuga o atingere diferită la tinuta dvs., purtând o batistă roșie sau o fulară de mătase albă.
  • Dacă urmăriți un partener pentru un eveniment, puteți adăuga o notă plăcută prin combinarea accesoriilor. De exemplu, dacă purtați cercei lungi de aur, puteți purta o cravată de aur sau puteți pune o buzunar de mătase aurie în buzunar.
  • Cufflink-urile pot fi, de asemenea, o completare bună a aspectului dumneavoastră.
 • Imagine intitulată Rochie semifinala pentru băieți Pasul 4
  4
  Purtați pantofii potriviți. Pentru îmbrăcăminte semi-formală, purtați pantofi de dantelă, mai mult elegant, loafers sau Oxfords. Pentru evenimentele de seară puteți folosi pantofi din piele. Combinați încălțămintea cu șosete întunecate. Dacă apare o șosete ușoară, când stați, de exemplu, efectul poate fi distrus.
  • În general, ar trebui să păstrați purtarea de pantofi negri, dar pantofii de culoare brun închis pot fi de asemenea acceptați dacă purtați un costum maro închis.
  • Nici măcar nu trebuie spus, dar niciodată nu trebuie să purtați pantofi fără șosete.
 • Imagine intitulată Rochie semifinală pentru băieți Pasul 5
  5
  Aranjați-vă bine. Amintiți-vă să luați o baie lungă, îndreptați-vă părul și bărbiți-vă fața înainte de a participa la un eveniment semi-formal. Dacă părul devine mult timp, asigurați-vă că îl tăiați înainte de a participa la eveniment sau că veți apărea neîngrijit. Luați timp pentru a vă îngriji de aspectul dvs. înainte de a părăsi casa.
  • Asigurați-vă că încălțămintea dvs. este curată, cămașa dvs. este în interiorul pantalonilor și că gulerul este setat.
  • Un parfum usor poate ajuta la adaugarea elegantei aspectului.


 • Metoda 2
  Strategii generale de îmbrăcăminte în modul semi-formal

  Imaginea intitulată Rochie semifinala pentru băieți Pasul 6
  1
  Nu exagerați. Exagerarea și îmbrăcarea într-un eveniment semi-formal vă poate face să ieșiți în mod inutil. Principalul lucru pe care ar trebui să-l eviți este să purtați un tuxedo - un eveniment semi-formal nu o cere. Dacă participați la un eveniment pe parcursul zilei, nu uitați să purtați un costum colorat mai deschis, cum ar fi bejul. Dacă purtați o culoare întunecată, cum ar fi albastrul marin, veți părea exagerat.
  • O modalitate de a evita suprasolicitarea este să verificați cu prietenii sau prietena dvs. ce vor purta. Acest lucru vă va ajuta să vedeți ce este potrivit. Doar nu cereți unui alt tip care este la fel de pierdut ca tine, întrebați mai mulți oameni.
 • Imaginea intitulată Rochie semi-formală pentru băieți Pasul 7
  2
  Nu merge prea casual. Reamintim că termenul "semi-formal" încă include cuvântul "formal". Prin urmare, ar trebui să evitați o varietate de articole de îmbrăcăminte mai puțin obișnuite, cum ar fi khaki, blugi, pantaloni scurți sau lenjerie sau costume sugagă. De asemenea, trebuie să evitați să purtați doar o cămașă de polo fără jachetă.
  • Deși oamenii încă dezbat despre faptul dacă o cravată ar trebui să se desfășoare într-un eveniment semi-formal, ar trebui să purtați unul, cel puțin pentru un eveniment de seară, pentru a evita un aspect foarte casual.
  • Jachetele sport sunt, de asemenea, considerate foarte casual pentru îmbrăcăminte semi-formală.
 • Imagine intitulată Rochie semi-formală pentru băieți Pasul 8
  3
  Amintiți-vă că este mai bine să păcătuiți pentru mai mult decât pentru mai puțin. Aceasta este o regulă de degetul mare. Dacă sunteți îndoieli și decideți între două articole de îmbrăcăminte, în cazul în care unul pare a fi un pic casual și unul prea formal, alegeți unul mai formal. Este mai bine să apară mai bine îmbrăcat decât oricine altcineva care arată că ai pierdut îndrumarea cu privire la modul de îmbrăcăminte.
  • Și amintiți-vă că, dacă vă dați seama că sunteți mai formali decât alții, există puține lucruri pe care le puteți face pentru a vă face mai atent aspectul, de a vă scoate cravata pentru a vă scoate batista de buzunar.
 • Imagine intitulată Rochie semifinala pentru băieți Pasul 9
  4
  Dacă sunteți într-adevăr confuz, întrebați-l pe gazdă. Dacă ați cerut unor persoane care participă la eveniment și toți au îndoieli, puteți merge mai departe și întrebați-i pe gazdă cu privire la codul de îmbrăcăminte, dacă este o persoană pe care o cunoașteți foarte bine. El poate avea o viziune oarecum diferențiată de "semi-formală", deci opinia lui poate fi de mare ajutor. Nu fiți timizi - este posibil ca alte persoane să adreseze aceeași întrebare.
  • Dacă gazda vă ajută să vă dați seama ce să purtați, puteți să sfătuiți un alt oaspete pierdut în mod egal înainte de petrecere.
 • 5
  Asigurați-vă că acțiunile dvs. corespund aspectului dvs. Dacă sunteți îmbrăcați în îmbrăcăminte semi-formală, este timpul să vă înscrieți în departamentul de perfecționare și în acțiunile dvs. Încercați să evitați lucrurile pe care le faceți în mod obișnuit în hainele casual - beți, înjurături, vorbiți cu voce tare pe telefonul mobil - și încercați să potriviți acțiunile oamenilor din mediul dvs. Dacă toată lumea se distrează la o petrecere mare sau râde la glume necorespunzătoare cu voce tare, atunci acest lucru vă poate oferi o libertate de a vă relaxa un pic, dar dacă oamenii de la petrecere sunt dornici să păstreze mediul puțin mai formal decât încercați să evitați jena.
  • Dacă vă prefaceți că sunt mai elegante, atunci veți simți cu siguranță un pic mai elegant.
  • O modalitate de a acționa mai elegant este de a lăuda aspectul femeilor în eveniment. Ei au făcut multe eforturi pentru a se îmbrăca, astfel încât să puteți face puțin efort și să le spuneți cât de frumoase sunt.
 • sfaturi

  • Nu fi dur când vine vorba de îmbrăcăminte. Pe măsură ce adolescenții află din nou și din nou, este mult mai bine să fii mai bine îmbrăcat decât alții decât să fii prost îmbrăcat.
  • NICIODATĂ NICIODATĂ NU purtați niciodată blugi sau ceva făcut din denim. Este prea obișnuit să te îmbraci pentru un eveniment al cărui cod de îmbrăcăminte este semi-formal
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a călca o cămașăCum de a călca o cămașă
  Cum să cheltuiți o cămașă de poloCum să cheltuiți o cămașă de polo
  Cum să vă bucurați de garderobăCum să vă bucurați de garderobă
  Cum de a crea un îmbrăcăminte de bază pentru bărbațiCum de a crea un îmbrăcăminte de bază pentru bărbați
  Cum sa te imbraci corectCum sa te imbraci corect
  Cum sa te imbraci drept pentru un evenimentCum sa te imbraci drept pentru un eveniment
  Cum sa te imbraci pentru o nuntaCum sa te imbraci pentru o nunta
  Cum sa te imbraci pentru a face o impresie bunaCum sa te imbraci pentru a face o impresie buna
  Cum să purtați o șapcă FedoraCum să purtați o șapcă Fedora
  Cum să te îmbraci pentru un eveniment de galăCum să te îmbraci pentru un eveniment de gală
  » » Cum sa te imbraci in modul semi-formal (pentru barbati)
  © 2021 itholoinfo.com.com