itholoinfo.com.com

Cum să poarte un tenis de aer

Aproape toată lumea știe despre adidașii Air Jordan. Chiar și așa, nu toată lumea știe cum să le folosească. Deși tenisul continuă să domine piața și populara modă de la lansarea sa în urmă cu 30 de ani, este, de asemenea, unul dintre cele mai scumpe. Dacă sunteți destul de norocos să obțineți o pereche, utilizați aceste sfaturi pentru a vă asigura că le folosiți în stil.

pași

Partea 1
Alegerea perechii potrivite

Imaginea intitulată Purtați Jordans Step 1
1
Alegeți o pereche de adidași Air Jordan pe baza acestei ocazii. Numărul mare de stiluri și culori de alegere este aproape nelimitat. Una dintre primele modalități de a decide este să alegeți o pereche pe baza ocaziei pe care o veți folosi.
 • Dacă plănuiți să jucați baschet și doriți adidași Air Jordan, alegeți o pereche cu țevi înalte. Pantofii de tenis îți vor acoperi gleznele, ajutându-i să-i protejeze de răni. Pentru a vă asigura că sunteți pe deplin protejați, legați-vă adidații până la vârf.
 • Pantofii Air Jordan sunt populare cu haine casual. Versiunile joase sau înalte pot fi purtate cu blugi, pantaloni scurți și chiar fuste sau rochii.
 • Imagine cu denumirea Purtați Jordans Pasul 2
  2
  Alegeți-vă adidașii pe baza gusturilor dvs. Air Jordans are peste 100 de opțiuni de a alege. Alegeți adidașii pe baza gusturilor și culorilor dorite.
  • Dacă preferați un stil clasic, puteți alege prima pereche de adidași lansate deja: Air Jordan I. De asemenea, căutați seria numerotată a mărcii, de la Air Jordan I la Air Jordan XX3.
  • Uitați-vă la vechile adidași Air Jordan, care devin din ce în ce mai populare în aceste zile. De asemenea, rețineți diferitele contururi ale adidaților pentru a vedea care preferați. Femeile tind să aleagă contururile Air Jordan III deoarece sunt mai moi și mai rotunjite.
  • Aruncați o privire la colecțiile speciale ale acestor adidași, re-lansările, colecțiile și hibrizii diferitelor modele de tenis.
 • Imaginea intitulată Purtați Jordans Step 3
  3
  Alegeți după preț. Adidații Air Jordan sunt cunoscuți a fi foarte scumpe. Unii oameni cheltuiesc foarte mulți bani pentru a avea o pereche exclusivă. Dacă nu vă puteți permite să cheltuiți foarte mult, prețul va face diferența în decizia dvs. Este, de asemenea, interesant să restrângeți lista de adidași pe care doriți să o alegeți.
 • Partea 2
  Utilizând adidașii Air Jordan

  Imaginea intitulată Purtați Jordans Step 4
  1
  Asigurați-vă adidași dvs. punctul culminant al tinuta. Air Jordan sunt proiectate să fie expresive, astfel încât acestea nu trebuie să se potrivească perfect cu hainele. Aspectul multidimensionat al lui Jordans vă permite să purtați orice doriți, adică să purtați adidași și să alegeți hainele care evidențiază caracteristicile acestuia.
 • Imaginea intitulată Purtați Jordans Step 5
  2
  Purtați pantofii Air Jordan cu blugi subțire care se potrivesc cu corpul tău și îți îmbogățesc adidații. Cel mai bine este să purtați aceste adidași cu blugi subțire astfel încât ei să iasă în evidență. Nu se recomandă purtarea lor cu blugi largi, deoarece acestea vor acoperi și umbri adidașii. blugi subțire, sau drepte, se va potrivi mai bine bărbaților, în timp ce blugi slab cu femei.
  • Alegeți o nuanță de blugi albastru care se potrivește cu Air Jordan. Jucătorii de culoare albastră închisă se potrivesc mai mult, deoarece culorile adidaților vor contrasta cu culoarea întunecată a blugilor.
  • Aceste adidași se combină cu diverse nuanțe și țesături de pantaloni de marfă și diverse stiluri de pantaloni scurți. În funcție de culoarea și stilul adidaților dvs., puteți încerca diferite pantaloni colorați și strălucitori. Puteți purta și camuflaj și țesături florale.
  • Atât conductele de înaltă, cât și cea joasă se îmbină bine cu femeile care poartă pantaloni scurți sau rochii casual.
 • Imaginea intitulată Purtați Jordans Step 6
  3
  Purtați șosete de șosete cu adidașii Air Jordan. O pereche de șosete neutre din șosete se va potrivi bine cu adidașii, în special cu cei mici. Când puneți Air Jordans, trebuie să iasăți în evidență. Nu este interesant faptul că o pereche de șosete standard, sau șosete lungi, furați culminarea adidaților.
 • Imaginea intitulată Purtați Jordans Step 7
  4
  Puneți blugi în adidași. Air Jordan au fost făcute să apară. Dacă purtați blugi, lăsați-vă adidașii. Pentru a face acest lucru, puneți blugi în adidași, înfășurați-vă în jurul gleznelor și trageți-vă limba adezivilor.
 • Imaginea intitulată Purtați Jordans Step 8
  5
  Potrivi culorile hainei tale cu pantofii tăi. Evidențiați adidații dvs. Air Jordan, potrivind culorile hainelor cu cele ale adidaților dumneavoastră. Iordanii sunt făcuți a fi punctul culminant al trupelor tale. Purtarea multor culori umbrește aceste adidași.
  • Dacă doriți să combinați culoarea roșie a adidaților, de exemplu, este mai bine să adăugați un roșu în haine. Poți purta o eșarfă cu piese roșii, un colier sau o brățară, cu un pandantiv roșu sau nuanțe cu margine roșie. Este posibil să puneți și alte piese roșii, cum ar fi o pălărie, un rucsac sau o pungă. O cămașă cu o imprimare roșie se potrivește de asemenea.
  • Îmbrăcămintea dvs. poate avea cantități mari de culori mai puțin clare, cum ar fi gri, negru, albastru închis, alb sau camuflate. Chiar dacă adidașii dvs. au culori neutre, la fel ca hainele, acestea nu vor lua focul de pe Air Jordan - acestea le vor acorda importanță și consistență.
 • Imaginea intitulată Purtați Jordans Step 9
  6
  Alegeți o cămașă care are culori potrivite cu îmbrăcăminte și adidași. Atât bărbații, cât și femeile pot purta o cămașă cu mâneci scurte, cămăși cu buzunare sau pulovere, deși femeile pot avea mai multe opțiuni în funcție de stilul lor. Dacă sunt îmbrăcați într-o manieră mai feminină, pot purta un vârf de rezervă, o bluză care arată burta sau chiar o rochie. Culorile cămășii tale ar trebui să îți sporească adidații, deci alege culori neutre sau cămăși cu culori puțin mai colorate.


 • Partea 3
  Efectuați haine pentru a vă purta cu Air Jordan

  Imaginea intitulată Purtați Jordans Step 10
  1
  Combinați o îmbrăcăminte sportivă cu adidașii Air Jordan de înaltă înaltă. Adidații Air Jordan sunt, în esență, adidași creați inițial pentru baschet. Dacă te bucuri de sport și vrei să arăți că știi cum să joci înainte să ajungi chiar pe teren, folosirea unei perechi de Jordans va ajuta.
  • Air Jordan pantofii de vârf nu sunt numai eleganți, ci servesc pentru a vă proteja gleznele în timp ce vă aflați în curte. Pentru a vă asigura că gleznele sunt sigure și securizate, legați-vă adidații.
  • Purtați pantaloni scurți de sport și o cămașă de sport liberă. Aceste îmbrăcăminte împiedică corpul să devină prea cald în timpul antrenamentelor, deoarece sunt fabricate cu material textil respirabil.
  • Alegeți dimensiunea potrivită pentru cămașă și pantaloni scurți Bărbații nu ar trebui să poarte prea mult, așa cum femeile nu ar trebui să poarte prea mult. Pe lângă faptul că puteți interfera cu performanța dvs., îmbrăcămintea necorespunzătoare poate, de asemenea, să vă concentreze atenția asupra adidaților.
 • Imaginea intitulata Purtati Jordans Pasul 11
  2
  Faceți costume casual cu blugi lipite și adidasi Air Jordan de înaltă sau joasă. În afara curții, cel mai bun lucru pe care-l poți purta cu aceste adidași sunt hainele casual. Când purtați blugi, vedeți dacă sunt lipite. Bărbații trebuie să poarte blugi drept și lipici - femeile trebuie să poarte aceleași lucruri sau blugi slab.
  • Aruncă-ți blugi în adidași pentru a-ți face Air Jordan să iasă în evidență. Trageți limba în sus și dacă vedeți țevi înalte, nu este necesar să le legați.
  • Purtați o cămașă care vă completează blugi și adidași. Ar trebui să se potrivească bine cu restul îmbrăcămintei (o cămașă scurtă sau lungă cu mânecă cu guler V, o cămașă cu buzunar sau o bluză, de exemplu). Femeile pot purta, de asemenea, o regata.
  • Combinați cămașa cu o jachetă, o jachetă de denim, o jachetă deschisă, o jachetă camuflată sau o jachetă de piele.
 • Imaginea intitulată Purtați Jordans Step 12
  3
  Faceți un costum confortabil. Air Jordan nu este pur și simplu purtat cu blugi. Puteți purta pantaloni de marfă, șorturi de marfă, pantaloni scurți din orice material, chiar și pantaloni de antrenament. Femeile pot purta jambiere.
  • Pregătiți îmbrăcămintea imaginându-vă că purtați blugi. Este posibil să combinați alte tipuri de îmbrăcăminte cu alte pantaloni ca și cum ar fi fost blugi în cazul în care totuși doriți să purtați haine casual.
 • Imaginea intitulata Purtati Jordans Pasul 13
  4
  Faceți un costum semi-casual cu adidașii. Aceste adidași nu se potrivesc cu bărbații care poartă îmbrăcăminte formală. În cazul femeilor, pot realiza un set semi-casual cu Air Jordan deoarece au piese mai elegante precum fuste și rochii. Opțiunile includ Air Jordan cu înălțime sau joasă, împreună cu o fustă de creion sau o rochie moale din bumbac, poliester sau piele.
 • Imaginea intitulată Purtați Jordans Step 14
  5
  Creați diferite combinații de culori cu adidații. În funcție de combinația de culori pe care o purtați cu adidașii, vă puteți îmbogăți sau ruina echipamentul. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să articulați culorile hainelor, din moment ce Air Jordan trebuie să iasă în evidență.
 • Imaginea intitulată Purtați Jordans Pasul 15
  6
  Utilizați Air Jordan și haine care se potrivesc cu culorile neutre. Pantofii alb Air Jordan cu finisaj negru se combină cu blugi și pantaloni scurți negri sau gri. Tricoul poate fi fie un amestec de alb-negru sau alb, dungat, cu finisaj negru sau gri, sau o culoare neutră solidă.
 • Imaginea intitulată Purtați Jordans Step 16
  7
  Alegeți o pereche de adidași colorați Air Jordan în finisaj care se potrivesc cu o tinuță potrivită. Alegeți o nuanță de blugi albastru care se potrivește cel mai mult cu culorile adidaților dumneavoastră. Nu lăsați Air Jordan, și culorile sale strălucitoare, să iasă în culorile neutre ale cămășii tale. Alegeți o cămașă care are culori neutre amestecate cu puțin alte culori. O idee este să purtați o cămașă cu o imprimare care conține culori similare cu cele ale adidaților dumneavoastră.
 • Imaginea intitulata Purtati Jordans Pasul 17
  8
  Purtați adidași colorați Air Jordan cu îmbrăcăminte colorată. Poate fi oarecum dificilă dacă nu sunteți bine la potrivirea potrivită a culorilor sau modelelor. Cu toate acestea, dacă aveți un ochi bun pentru culoare, atunci veți putea crea un costum de distracție. Alegeți doar o singură bucată de îmbrăcăminte pe care doriți să o evidențiați pe lângă adidași. Dacă alegeți o pereche de pantaloni colorați sau blugi - sau chiar pantaloni decorați cu un model care vă place - cămașa dvs. ar trebui să aibă o culoare solidă și preferabil neutră.
 • sfaturi

  • Permiteți Air Jordan dvs. să fie punctul culminant al trupelor dumneavoastră. Nu purtați îmbrăcăminte colorată sau accesorii care vă umbresc adidașii.
  • Arătați-vă Air Jordan. Păstrați-vă blugii întotdeauna în adidași. Nu lăsați blugii să-ți acopere adidații.

  avertismente

  • Nu purtați blugi largi cu Air Jordans. Amintiți-vă că acest tip de blugi nu mai este considerat la modă, ci mai degrabă un stil de gafe atunci când este folosit cu acest tip de adidași. Greutatea blugilor va acoperi designul pantofilor de tenis - ceva foarte rău pentru acest tip de adidași.
  • Nu purtați adidași Air Jordans cu îmbrăcăminte formală. Deși aceste adidași au trecut dincolo de terenurile de baschet, nu au fost făcute pentru haine oficiale, cum ar fi pantalonii sociali.

  Surse și cotatii

  Afișează mai mult ... (2)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să pregătești vagoane de tenisCum să pregătești vagoane de tenis
  Cum să cumperi pantofi de tenis pentru skateboardingCum să cumperi pantofi de tenis pentru skateboarding
  Cum de a alege pantofii care rulează corectCum de a alege pantofii care rulează corect
  Cum sa faci tenisul tau fascinantCum sa faci tenisul tau fascinant
  Cum sa faci adidașiCum sa faci adidași
  Cum sa faci pantofii tăi de aer Jordan Stop ChiarCum sa faci pantofii tăi de aer Jordan Stop Chiar
  Cum sa curatati pantofii sportCum sa curatati pantofii sport
  Cum de a curăța pantofi de pânză albăCum de a curăța pantofi de pânză albă
  Cum de a curăța pantofi de alergareCum de a curăța pantofi de alergare
  Cum sa curatati pantofiiCum sa curatati pantofii
  » » Cum să poarte un tenis de aer
  © 2021 itholoinfo.com.com