itholoinfo.com.com

Cum să fii un băiat de scenă foarte sexy

Te-ai oprit vreodată să te gândești la acești copii care par să primească o fată în lume? Ai fost vreodată gelos de acei băieți care pot face pe cineva să se arunce la picioarele tale? Este foarte ușor ca acești tipi să fie fierbinți, să nu glumesc. Fetele trebuie să muncească din greu pentru a fi atractive. Doar urmați aceste sfaturi de bază pentru a deveni un băiat irezistibil scenă

.

pași

Imagine intitulată Fii un băiat de scenă super sexy Pasul 1
1
Să ai o igienă bună. Acesta este a comandă. Fără "dar", "și" sau "dacă". tu are pentru a face un duș în fiecare zi sau două cu două. Țineți părul curat și sănătos. Spălați-vă mâinile și asigurați-vă că unghiile sunt bine făcute. Nu este un lucru "femeie mică" să aibă o igienă bună. Crezi ca esti prea macho pentru ca nu ai folosit niciodata deodorant? Gândiți-vă din nou. Fetele le plac baietii care se lasa curat.
 • Imagine cu titlul Fiți un băiat de scenă super sexy Pasul 2
  2
  Aveți un Facebook. Aceasta este și o necesitate. Dacă nu, fă-o. Păstrați un URL de bază, poate o porecla cu numere. În loc să vă umpleți pagina cu junk, cum ar fi fotografii pentru copii sau petreceri cu prietenii, mențineți-o la un nivel minim și faceți-vă "pe", astfel încât să vă strălucească cât mai mult viața. Un element important pe scena scenă este de a avea mulți prieteni pe Facebook, deci adăugați băieți și fete scenă sexies.
 • Imaginea intitulată Fii un băiat de scenă sexy super pas 3
  3
  Fii realist. băieți scenă sunt cunoscuți pentru atitudinile lor snobite și auto-centrate. Același lucru pentru fete. Ele sunt frumoase și se așteaptă ca toți să fie de acord și să-și amintească în mod constant. Nu este ușor să te păstrezi orbitor. Oricum, băieți scenă au tendința de a gay, deoarece petrec mai mult timp în fața oglinzii fixându-și părul decât o fată. Asigură-te că știi locul tău și fetele îl vor iubi, dar nu arăta mai frumoasă decât ei.
 • Imagine intitulată Fii un băiat de scenă super sexy Pasul 4
  4
  "Visual". Dacă cauți "băiat scenă"în Google, o mulțime de perdanți cu părul pe față și machiajul sorei va apărea. Trebuie să știți ce este foarte rău și ceea ce arăți și știți că este perfectă. Vă rugăm să nu puneți pe machiaj. Este de departe foarte emo , și emo nu este nimic de genul scenă. Să nu mai vorbim că băieții care poartă machiaj sunt grosolani, și nici o fată nu este impresionată de capacitatea ei de a purta ochelari. Piercing-ul este atractiv. Cobra sting, sept, monroes, oricine. Tatuajele sunt si seducatoare, dar tine minte ca sunt pentru totdeauna. Și nici un tatuaj de dragon sau tatuaje stupide tribale. Să recunoaștem, fetele iubesc formații. Dacă vă aflați în partea de jos a forței, ar trebui să mergeți la sala de gimnastică pentru a pierde kilogramele în plus pentru a intra în acele blugi stransi.
 • Imagine cu titlul Fii un băiat scena super sexy Pas 5
  5
  Au tunsoare. Frizerie pentru băieți scenă este surprinzător de ușor de făcut. Este chiar nedrept, având în vedere toate lucrările pe care le au fetele. Cât de mare este părul tău? Trebuie să fii după bărbie ca să putem lucra cu ea. Vă sugerez să mergeți la un salon, dar puteți să-l tăiați singur. Idealul sunt cuprinzătoare cu franjuri, cu o mulțime de straturi răscoale peste cap. Cu cât este mai bună marginea ta, cu atât vei fi mai atractivă. Punct. Din experiență, băieții cu păr frumos iau fetele nebunești. Cumpărați o pălărie mică - o veți purta în fiecare zi. Amintiți-vă să vă lăsați părul curat și nu gras. Slow până când este complet plat. Protejați-vă părul de căldură cu produsele potrivite. Păstrați-vă părul drept, sau utilizați gel sau laquê și messunce până când veți obține o "mizerie care se încadrează pe față" sexy.
 • Imagine intitulată Fii un băiat de scenă super sexy Pasul 6
  6
  Ca muzica. Toată lumea cunoaște galeria scenă ascultați ceea ce credeți că este bine. Unul dintre cele mai iubite stiluri este însă screamo. Vocaliștii lui screamo au în general tunsori excelente și sunt modele de stil bun scenă. Luați Olli Sykes, de exemplu, cântărețul principal al filmului Bring Me The Horizon. El, cu părul, cu tatuaje și piercinguri, este extrem de delicios, ca să nu mai vorbim de accentul britanic. Unele benzi de bază și necesare sunt: ​​The Devil Wears Prada, adu-mi Horizon, iwrestledabearonce, loc de muncă pentru un cowboy, atac atac, Chiodos, Underoath, Dance Gavin Dance, Breathe Carolina, am setat prietenii mei pe foc, A Skylit Drive! o zi de neuitat, august Burns Red, strângeri de mână și highfives, Sky Eats avion, drop Dead Gorgeous, Alesana, iar lista poate continua! Dacă vă plac majoritatea sau toate aceste trupe și le aveți în format mp3 pe telefonul dvs. mobil, sunteți bine în drum spre scenă scenă muzicale.
 • Imagine intitulată Fii un băiat de scenă super sexy Pasul 7


  7
  În cele din urmă, hainele. Acest departament este foarte ușor și pentru copii. Atâta timp cât vă mențineți o privire matură și simplă, și amintiți-vă ce este frumos sau nu, veți fi departe de a cumpăra la mall-ul local sau Riachuelo. Este bine să îmbrățișați partea feminină, dar să nu vă îmbrăcați în haine roz sau femeie.
  • Trebuie să ai propriile blugi strâmți. Nimic mai mult. Sunt incomod? Obișnuiți-vă cu asta.
   Imagine intitulată Fii un băiat de scenă sexy de super-scenă Step 7Bullet1
  • În ceea ce privește încălțămintea, ar trebui să poarte o pereche de Vans de bază, nimic prea ornat. Încearcă să fii elegant când vine vorba de încălțăminte. Purtați mănuși sau sandale în afara manșetei. Nu sunt adidași albi. Țevile lungi sunt permise, dar au tendința de a fi modinha.
   Imagine intitulată Fii un băiat de scenă sexy Super Step 7Bullet2
  • Aveți o cantitate bună de bluze din benzile menționate mai sus. Nu cumpărați o cămașă doar pentru că arată frumos. Faceți cunoștință cu trupele și reprezentați-le.
   Imagine intitulată Fii un băiat de scenă sexy Super Sexy Step 7Bullet3
  • În ceea ce privește accesoriile, orice copil ar trebui să aibă cel puțin două bandane și două perechi de ochelari de soare. Purtați-le pe gât, în buzunar, pe cap, oriunde. Este bine să ai niște pălării și să nu-ți uiți cureaua!
   Imagine intitulată Fii un băiat de scenă sexy de super-scenă Step 7Bullet4
  • Puloverele sunt frumoase. Dacă este unul din acelea pe care le-ar folosi bunicul tău, cumpăra-l. Umbrele vechi eșarfe și ochelarii bunicii sunt, de asemenea, frumoase.
   Imagine intitulată Fii un băiat de scenă sexy Super Step 7Bullet5
  • Puteți purta și o tiară pe cap. Unele brățări realizate din cânepă sau margele sunt elegante, dar nu există benzi anti-sudoare. Asta merge departe de a fi un look "gotic".
   Imagine intitulată Fii un băiat de scenă sexy Super Step 7Bullet6
  • V Golas nu merge bine! Cumpărați o grămadă de bluze de culoare netedă fără amprente pe Taco sau oriunde vând ieftin. Taco oferă, de asemenea, bluzoane de bună calitate.
   Imagine intitulată Fii un băiat de scenă super sexy Pas 7Bullet7
 • Imagine cu titlul Fiți un băiat de scenă sexy Super Pasul 8
  8
  Încorporați scena scenă! Mergeți la concerte, petreceți împreună cu prietenii, întâlniți alte persoane scenă. Este întotdeauna bine să ai prieteni. scenă cu tine. Asigurați-vă că aveți o "brânză" cu un prieten sexy. Văzându-vă împreună impresionați fetele. Dacă nu cânți la chitară, mai bine începeți. scump scenă se vor lăuda de ultimul spectacol al formațiilor lor sau cel puțin de cât vor să facă un spectacol. Acest lucru este de așteptat, chiar dacă sunteți foarte rău.
 • Imagine cu titlul Fii un băiat de scenă super sexy Pasul 9
  9
  Nu uitați: scenă este doar o mândrie, o tendință, nimic pentru a deveni prea serios. Te distrezi ca adolescent. Amintește-te să fii tu și să te bucuri de viață!
 • sfaturi

  • Nu vă faceți griji dacă este urât. Nu ai nevoie de o fata frumoasa pentru a fi atractiva. Curățați-vă toată ziua fetei cu smântână, mâncați sănătos, beți apă și luați un duș. Acest lucru este necesar.
  • Unele locuri pentru a cumpăra haine scenăFunhouse, Taco, Comix, Rock Gallery. Piața liberă este, de asemenea, foarte bună dacă știți cum să arătați bine.
  • O bună parte din bucătărie scenă este cunoscută a fi "margine dreaptă", ceea ce înseamnă că nu fumează, bea, consumă sexuale sau droguri ocazionale. Nu vă implicați în aceste lucruri - de ce vă risipiți viața?
  • Luați în considerare să deveniți vegetarieni sau vegani. Este foarte sănătoasă și este de asemenea la modă să fie organică și naturală. Funny cum funcționează lucrurile ...
  • Fetele la fel ca atunci când le dai pe Facebook dacă e pur și măgulitor. Eul lor crește mult atunci când băieții drăguți părăsesc comentariile.
  • O modă actuală este acele capace de camion cu fraze amuzante pe partea superioară a capacului. E ca și cum ai încerca să fii fraier, dar nu-ți pasă.

  avertismente

  • Nu fi un nenorocit. Aceasta trebuie să fie o regulă. Nu pentru că ești atrăgător și fetele doresc să fii dezgustător sau snobby. Fiți o persoană deschisă.
  • Nu cumpărați haine care sunt prea mici sau prea strânse pe tine. Arată groaznic, nu scenă.
  • La postarea fotografiilor, nu alegeți opt fotografii în aceeași poziție și apoi postați online. E suge când oamenii cred că ne acordăm atenție. Fă-ți niște fotografii bine realizate (dacă le-ai luat de un profesionist sau de un prieten) pe Facebook sau în alte rețele sociale. Nu fi fericit să luați multe, sau veți arăta ca un idiot.
  • Nu doar să stați și să jucați pe computer sau joc video. Ieșiți și trăiți-vă viața.
  • Nu amestecați scenă cu emo. Băieți și fete scenă sunt foarte asemănătoare. Băieții și fetele sunt foarte diferite unul de celălalt.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ai o igienă bună (băieți)Cum să ai o igienă bună (băieți)
  Cum sa ai un look sexy (pentru baieti)Cum sa ai un look sexy (pentru baieti)
  Cum sa faci o fata sa notifice pe tineCum sa faci o fata sa notifice pe tine
  Cum să obțineți un prieten înapoi în școalăCum să obțineți un prieten înapoi în școală
  Cum se joacă cu inima unui băiat răuCum se joacă cu inima unui băiat rău
  Cum de a cuceri inima unui adolescentCum de a cuceri inima unui adolescent
  Cum să obțineți un băiat în adolescențăCum să obțineți un băiat în adolescență
  Cum să faci o fată să te găsești drăguțăCum să faci o fată să te găsești drăguță
  Cum să flirtezi un băiat la 13 sau 14 aniCum să flirtezi un băiat la 13 sau 14 ani
  Cum sa stii ce baieti maturi cauta in feteCum sa stii ce baieti maturi cauta in fete
  » » Cum să fii un băiat de scenă foarte sexy
  © 2021 itholoinfo.com.com