itholoinfo.com.com

Înțelegerea Psalmului 23

Psalmul 23 este unul dintre Psalmii voștri preferați? Ei bine, aici este un comentariu, o propoziție la un moment dat. Puteți să vă încurajați pe voi sau pe ceilalți cu Cuvântul și să verificați aceste comentarii, respectând Dumnezeu și planul Său pentru fiecare dintre noi.

pași

Imagine intitulată Înțelegerea Psalmului 23 Pasul 1
1
Citiți și studiați Psalmul 23 și păstrați glasul lui Dumnezeu în minte:
  1. Domnul este păstorul meu - nu vreau.
  2. În pășunile verzi mă face să mă odihnesc și mă conduce spre apele calme -
  3. Restaurați-mi energia. El mă călăuzește în căile neprihănirii pentru numele Lui.
  4. Chiar când voi trece printr-o vale de întuneric și de moarte, nu mă voi teme de nici un pericol, căci tu ești cu mine - tija ta și personalul tău mă protejează.
  5. Pregătiți o sărbătoare pentru mine înaintea vrăjmașilor mei. Mă onorezi, mă ungi capul cu untdelemn și îmi dai paharul peste cap.
  6. Știu că bunătatea și credincioșia mă vor însoți în toate zilele vieții mele și mă voi întoarce în casa Domnului, atâta timp cât trăiesc.
  • Imagine intitulată Înțelegerea Psalmului 23 Pasul 2
    2
    Luați-o frază după frază. Luați în considerare fiecare verset.
  • Imagine intitulată Înțelegerea Psalmului 23 Pasul 3
    3
    Gândiți-vă la implicațiile pentru tine și sfera dvs. de influență pentru viață, atât în ​​partea de sus a muntelui, cât și în valea întunecată. Un exemplu de înțeles este dat:
    • "Domnul este păstorul meu" - Aceasta implică o relație cu doi, ca un individ - nu doar un număr într-un efectiv!
    • "Nu voi avea nevoie" - Aceasta este sursa pentru nevoile voastre: pastorul vostru oferă calea, adevărul și viața!
    • "În pășunile verzi mă face să mă odihnesc" - Aceasta este o mulțumire splendidă - foarte odihnă!
    • "și mă conduce la apele calme" - Aceasta este o odihnă liniștită!
    • "Restaurați energia mea" - Aceasta este o provizie pentru revitalizare și vindecare!
    • "Duceți-mă în căile neprihănirii" - Aceasta este conducerea și îndrumarea în urmarea voinței lui Dumnezeu!
    • "pentru numele lui." - Asta dă un scop mai mare pentru viață!
    • "Chiar și atunci când umblu prin valea întunericului și a morții" - este vorba despre asta ia un test în cea mai întunecată vale, chiar și cu moartea!
    • "Nu mă tem de pericol" - Asta înseamnă să știți că sunteți protejați chiar și în momentele de dificultate!
    • "pentru că ești cu mine" - Asta este loialitatea constantă a păstorului!
    • "Bara ta și personalul tău mă protejează" - Aceasta este protecția lui Dumnezeu împotriva dușmanilor!
    • "Mi-ai pregătit o sărbătoare înaintea vrăjmașilor mei" - Aceasta este garanția sprijinului și a speranței în pericol!
    • "Mă onorezi, mă ungi capul cu untdelemn" - Asta este grijă, dăruire și consacrare!
    • "și a face ca paharul meu să se revărs!" - Aceasta este abundența Sa care curge spre voi și pentru ceilalți!
    • "Știu că bunătatea și credincioșia mă vor însoți în toate zilele vieții mele". - Aceasta este binecuvântarea și puterea harului, prin credința amintind că "Dumnezeu este dragoste", nu doar cuvinte!
    • "și mă voi întoarce la casa Domnului" - Aceasta este căminul și securitatea în predicarea Domnului!
    • "în timp ce trăiesc". - Asta este acum și pentru totdeauna, eternitate!
  • Imagine intitulată Înțelegerea Psalmului 23 Pasul 4
    4
    Decideți ce este cel mai important pentru dvs.:
    • Doar "Ce aveți" în viața voastră?
    • Mai mult: "Cine aveți" în viața voastră?

• Imagine intitulată Înțelegerea Psalmului 23 Pasul 5
    5
    Fiți la dispoziția voinței lui Dumnezeu de a trăi conform conceptelor din Biblie.
  • Imagine intitulată Înțelegerea Psalmului 23 Pasul 6
    6
    Căutați pe Dumnezeu atâta timp cât poate fi găsit. Asta este, după ce a intrat în necaz - dar mai bine încă, a lua-o în avans.
  • Imagine intitulată Înțelegerea Psalmului 23 Pasul 7
    7
    Căutați înțelepciune biblică și cunoștințe care nu ridiculizează credința. De asemenea, ascultă întotdeauna judecata cea mai bună (nu partea dvs. neglijentă, furioasă sau prostească) pentru probleme grave. Credeți în Isus că El nu vă va părăsi niciodată, ci că El trimite confort și călăuzire prin Duhul Sfânt.
  • sfaturi

• Dacă Domnul este păstorul tău, atunci calea Lui va interveni cu siguranță în viața ta. Dacă te rogi pentru ajutor, aceasta poate fi o "intervenție": fii pregătit pentru o eventuală interferență în planurile tale care sunt în voia Lui sau nu. Ești deschis la o astfel de viață nouă (după pastor)?
    • "Îl închinați Domnului cu frumusețea vieților pline de sfințenie". (Psalmi 96: 8, 9) Această Scriptură poate face ca Psalmul 23 să vă pară mai real.
      • Ce este de ajuns? "De fiecare dată când mi-a spus:" Harul Meu îți este de ajuns. Este în slăbiciune că puterea mea este cel mai bine dezvăluită. "Și așa mă simt fericit în slăbiciuni, astfel încât puterea lui Hristos lucrați prin mine ". (2 Corinteni 12: 9)
      • Toate laudele și laudele se pot reflecta înapoi în el: "Da, prin puterea lui Dumnezeu, inclusiv prin harul Său, pot să fac tot ce am nevoie".

avertismente

• Nu cereți Domnului Isus să vă ghideze pașii dacă nu sunteți dispuși să vă schimbați mintea și acțiunile și să urmați porunca Lui.
      • Isus ia spus discipolilor să vină și să-l "urmeze" acum. „Ei cred, probabil, că recolta va începe numai atunci când la sfârșitul verii în patru luni? Uită-te în jurul tău! În jurul nostru mature domenii vaste deja albe pentru seceriș.“ (Ioan 04:35) Acum, dar dau seama că există diferite părți ale corpului - unele sunt puternice, iar altele sunt de-a face cu punctele slabe pe care le doresc ultrapassar- te pot ajuta pe cineva, dar dau seama că sunt profitori, tirani, mincinoși și dezechilibrată mintal care sunt nesigure, care vă pot traversa calea și pot prezenta o provocare devastatoare. Cu toate acestea, ministrul nu va lăsa pe cei urmând calea lui, mai ales în momentul inevitabil al pierderii, chiar și la sfârșitul anului, de „repaus“ pe ea - știind că vei renaște într-o nouă viață în locul pregătit pentru el.
    • Adu-ți aminte, harul Domnului este suficient în timp ce-l urmezi și îl slăvești în viața ta.
      • O persoană poate să-L caute pe Dumnezeu, să fie "renăscută" și să devină un urmaș al lui Isus Hristos - încredințând astfel, ascultându-și și făcând lucrările Sale, oferind speranțe veșnice celor disperați.

Surse și cotatii

Afișează mai mult ... (2)
    Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
    Cum să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a datCum să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a dat
    Cum să studiezi singură BibliaCum să studiezi singură Biblia
    Cum se face apa sfântăCum se face apa sfântă
    Cum să faci o meditație creștinăCum să faci o meditație creștină
    Cum să glorificați pe DumnezeuCum să glorificați pe Dumnezeu
    Cum să-L laudă pe Dumnezeu ca pe un creștinCum să-L laudă pe Dumnezeu ca pe un creștin
    Cum să rămâi în HristosCum să rămâi în Hristos
    Cum să te rogi pentru Dumnezeu (Creștinism)Cum să te rogi pentru Dumnezeu (Creștinism)
    Cum sa stii ca te duci in Rai fiind crestinCum sa stii ca te duci in Rai fiind crestin
    Cum să știți că aveți credințăCum să știți că aveți credință
    » » Înțelegerea Psalmului 23
    © 2021 itholoinfo.com.com