1
Spune-i prietenilor tăi "Mă gândeam la ceva și sunt puțin inconfortabil să te întreb asta, dar crezi că ești rău pentru mine? Am făcut ceva care te-a făcut supărat? S-ar putea să nu ți se pară așa, dar așa mi se pare.
2
Spune-le ce te face să crezi că te urăsc sau că sunt supărați de tine. S-ar putea spune "oh, îmi pare rău" sau ceva asemănător sau chiar îmi cer scuze - într-adevăr pot fi supărați de tine și doresc să-ți ceri scuze. Uneori oamenii nu-și dau seama că ceea ce fac ei poate răni și, în unele cazuri, ei pot face acest lucru cu scopul de a-și vedea reacțiile.
3
S-ar putea să le întrebați: - Vrei să spui lucrurile din spatele meu? De obicei, persoana nu va răspunde și puteți spune "nu", dar veți observa dacă nu mai atinge niciodată subiectul. Nu fi prieten cu această persoană dacă se întâmplă acest lucru. Prietenii nu spun lucrurile în spatele unui alt prieten. Nu ai nevoie de oameni de genul asta în viața ta.
4
Dacă sunt încă răi cu voi, trebuie să întrebați de ce vă tratează astfel: Dacă ești supărat pe mine fără motiv, lasă-mă în pace, nu-mi pasă! Apoi întâlniți mai buni prieteni, care sunt mai răcoroși.
5
Dacă nu funcționează nimic, continuați cu viața voastră. Toate aceste metode au fost încercate și nu toate de lucru, dar puteți alege mereu noi prieteni, iar dacă prietenii tăi sunt în mijloc pentru tine, nu stai aproape de ei. Este mai bine să fii singur și singur decât să ai prieteni răi. Meriți mai bine decât asta!