itholoinfo.com.com

Cum să vă cereți scuze unei fete pe care ați călătorit-o accidental

Te-ai ofensat prietenul neintenționat? Hopa! Ei bine, acum trebuie să-ți ceri scuze.

pași

Imaginea intitulată Îți cereți scuze unei fete pe care ați insultat-o ​​accidental Pasul 1
1
Fii cinstit să-mi cer scuze.
  • Imaginea intitulată
    2
  • 3
  • Imaginea intitulată Îți cereți scuze unei fete pe care ați insultat-o ​​accidental Pasul 4
    4
    Încercați să vă compensați insultele. (De exemplu, dacă i-ai spus că are o mustață, spune că tot crezi că e frumoasă, sau laudă sau laudă părul, rochia etc.)

• Imaginea intitulată
    5
    Întreabă-i iertarea și rămâi prietena ei.
  • Imaginea intitulată Îți cereți scuze unei fete pe care ați insultat-o ​​accidental Pasul 6
    6
    Dacă ea spune nu, "Nu, pleacă", faceți cum spune ea și așteptați. Poate că are nevoie de ceva timp liniștit.
  • Imaginea intitulată Îți cereți scuze unei fete pe care ați insultat-o ​​accidental Pasul 7
    7
    Invitați-o să mănânce ceva sau să vizioneze un film. Dacă spune da, atunci probabil te-a iertat. Dacă ea nu spune, atunci are deja alte planuri sau este încă nebună.
  • sfaturi

• Niciodată nu o forța să accepte scuzele.
    • Nu țineți-vă de ură dacă nu vă iartă imediat.
    • Nu încercați să vă cereți scuze prin intermediul unui alt prieten.
    • Niciodată să nu-i insulți, să-l strigați sau să-l blestemi după ce-mi cer scuze.
    • Nu exagerați.
    • Întotdeauna încercați să fiți prietenoși și evitați această situație. Uneori, toate femeile au nevoie doar de spațiu.
    • O scrisoare de scuză este o idee bună. O mulțime de fete doresc să primească scrisori.
    • Invită-o să nu ajungă la o întâlnire, ci la o masă plăcută. Și zâmbiți ori de câte ori o vedeți.

avertismente

• Nu ține-te agățat de ea și te pese de ea să te ierte imediat. Scuzați o dată, apoi pas înapoi.
    • Nu toate fetele sunt la fel. Unii nu-și pot ierta niciodată apariția, alții nu vor suna. Cum îți ceri scuze va depinde de fată.
    • Nu face să pară că ești dependent de ea, dacă iartă, bine - dar dacă nu iartă, atunci va trebui să o depășești.
    Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
    Cum să obțineți iertarea unui băiat (pentru fete)Cum să obțineți iertarea unui băiat (pentru fete)
    Cum de a invita școala voastră să pleceCum de a invita școala voastră să plece
    Cum să-mi cereți scuze profesoruluiCum să-mi cereți scuze profesorului
    Cum să ceri iertare lui DumnezeuCum să ceri iertare lui Dumnezeu
    Cum să vă cereți scuze pentru revenirea la muncăCum să vă cereți scuze pentru revenirea la muncă
    Acceptarea unei scuzeAcceptarea unei scuze
    Cum să faci o fată care este foarte curajoasă cu tine IartăCum să faci o fată care este foarte curajoasă cu tine Iartă
    Cum să-mi cereți scuze unui prietenCum să-mi cereți scuze unui prieten
    Cum să-mi cer scuze pentru prietena taCum să-mi cer scuze pentru prietena ta
    Cum să-mi cereți scuze unui prietenCum să-mi cereți scuze unui prieten
    » » Cum să vă cereți scuze unei fete pe care ați călătorit-o accidental
    © 2021 itholoinfo.com.com