1
Vezi dacă ți-au văzut prezența. În acest caz, intrusul este singurul. Fie că v-ați întors acasă mai devreme, fie că nu ați bătut la ușă înainte de a intra, sunteți voi "deranjanți".
- Rămâi calm și respirați adânc.
- Determina strategia de iesire - esti departe de usa? Puteți ajunge la ea în tăcere?
- Ieșiți din aer subțire. Dacă ei nu te percep, pentru că sunt atât de tari, fii cât de repede și cât de tăcut poți.
- Nu atingeți subiectul și continuați viața în mod normal.
2
Scuzați-mă și plecați. Dacă o fac, cel mai important lucru este să părăsiți locul cât mai curând posibil.
- Spuneți "Îmi pare rău" și plecați.
- Acționați în mod normal când vi le vedeți și blocați orice încercare din partea acestora de a vorbi despre ceea ce ați văzut cu un politicos "Nu este nimic din afacerea mea" sau "Erați singur".
- Nu atingeți subiectul niciodată - vor fi foarte recunoscători.
3
Faceți distracție de situația. Depinde de relația pe care o aveți cu părinții dvs. și este posibil să nu funcționeze pentru toată lumea.
- Zâmbiți și spuneți ceva de genul "Epa, cel puțin nu instalatorul, mama potrivită?"
- Fiți pregătiți să vă îndepărtați de ceva care ar putea fi aruncat asupra voastră și să părăsiți locul.
- Nu atingeți din nou subiectul.
4
Faceți o scuză lameală. Această opțiune funcționează numai dacă din anumite motive nu puteți părăsi locul imediat.
- Spui că căutați șosete, că aveți nevoie de niște bani etc.
- Nu manifestați emoții sau sentimente.
- Luați-vă orice concediu - vă pot spune să plecați.
- Nu vorbiți despre incident și nu vă concentrați asupra propriei vieți. Mai sunt multe lucruri de îngrijorat decât sexualitatea părinților.