1
Amintiți-vă că părinții dvs. au fost deja vârsta dvs. La acel moment, vine voința de a înșela părinții, de a fi independenți și de a face prostii. Fii atent. Pentru a înșela stăpânul, nu există o cale mai bună decât să-l înșele doar atunci când este necesar. Nu trebuie să acționați altfel decât atunci când minți și omiteți lucrurile. Părinții tăi știu ce faci. Dacă sunteți în mod natural sârguincioși, poate că nu știu ce ascundeți, dar știu că ascundeți ceva - dacă nu sunt complet independenți. Dacă opriți să faceți ceea ce vă așteptați, ei vă vor lăsa singuri, iar alegerile voastre vor fi mult mai respectate - chiar dacă faceți un mohawk.
2
Obțineți obiceiul de a vă schimba aspectul. Odată ce aveți contact cu părinții, schimbați aspectul angelic. Fiți perfect nevinovați și dacă vă confruntați cu a face ceva rău, respingeți și păreați cât de nevinovați posibil sau cel puțin obțineți o scuză bună. Dacă părinții dvs. știu ce ați făcut, mărturisiți și acceptați pedeapsa în tăcere, fără argumente. Prin urmare, nu o mai face niciodată - cel puțin nu în apropierea lor!
3
Fii atent cu comportamentul! Acționează nevinovat ori de câte ori ești cu părinții tăi. Ridică-te când intri într-o cameră, așa că va părea foarte respectuos. Te va face să crezi că ești foarte politicos. Zâmbiți dulce ori de câte ori vă spun ceva. Acționați ca și cum ați vrea să vă petreceți tot timpul cu ei. Sugerați întâlniri de familie în noaptea de sâmbătă și apoi anulați în ultimul minut dacă nu doriți să participați. Pentru ca acest lucru să funcționeze, trebuie să acționați ca și cum ați fi foarte dezamăgit și să vă asigurați că scuza dvs. este plauzibilă. Nu faceți acest lucru frecvent sau părinții dvs. pot să nu aibă încredere!
4
Spune-le celor mai apropiați prieteni ce faceți. Imaginați-vă: mama voastră vine și vă cere să curățați masa. Voi spuneți: "Sigur, mama, o voi face?" Și prietenul tău se uită la tine și spune: "De ce ești așa de ticălos?" Mama ta va ști în momentul în care pretinzi respect, astfel încât prietenii tăi ar trebui să știe actul tău și ar trebui să fie, de asemenea, foarte respectuoși față de părinții lor. Dacă ei se comportă ca niște îngeri în apropierea părinților lor, atunci ei vor găsi că prietenii lor au fost o influență bună pentru tine, pentru că sunt atât de nevinovați.
5
Trebuie să știi totul despre a fi frumos! De la a fi politicos la politicos, politicos, politicos, zâmbitor și politicos! Uitați aceste reguli când părinții dvs. nu sunt prezenți! Creați un buton "mic înger-diavol"!