itholoinfo.com

Cum de a cuceri fata care iti place

Înainte de a continua să citiți, uitați că vă place această fată. Ea poate fi dulce și frumoasă, dar există milioane de oameni ca ea acolo. Cucerirea unei fete nu are nimic de-a face cu faptul că ți-a arătat cât de mult îți place ea, dar are de a face cu faptul că ți-a arătat că merită să fie urmărită după tine.

pași

Imagine intitulată Actul în jurul unui tip care vă place Pasul 15
1
Ține minte ultima dată când te-ai îndrăgostit. Probabil că nu vă amintiți când ați fost aproape de persoană, ci mai degrabă în timp ce ați fost plecați, gândindu-vă la ea! Deci, dacă sunteți întotdeauna în jurul ei, ea va pierde interesul. Asigurați-vă că o faceți să se gândească la tine în timp ce nu sunteți în jur.
 • Imagine intitulată Spuneți unui tip pe care îl plătiți lui Pasul 1Bullet1
  2
  Păstrați întotdeauna un anumit aer de mister. În felul ăsta nu va pierde prea repede interesul pentru tine. De exemplu, dacă tocmai ați ajuns să o cunoașteți și ea întreabă despre munca dvs., dați câteva detalii fără să o exagerați, deoarece ea se va întreabă probabil despre ea. Trebuie să o implicați în conversație.
 • Imagine intitulată Actul în jurul unui tip care vă place Pasul 6
  3
  Nu vă fie frică să discutați cu alte fete în prezența ei. Arătați că are concurenți. Dar, în același timp, tratați-l puțin mai special decât tratați alții.
 • Imagine intitulată Spuneți unei fete pe care o iubești când nu sunteți sigur că vă iubește Înapoi Pasul 5
  4
  Afișați soldul. Ceva ca "îmi place eu, dar nu sunt obsedat". Dacă puteți demonstra acest lucru, ea vă va găsi mult mai atrăgătoare. O modalitate de a face acest lucru este să vă spuneți în mod repetat, ca o mantra, că nu vă este superioară. Motivul este ...
  • Femeile urasc lipsa. În multe culturi femeile sunt subordonate bărbaților, dar când un bărbat devine prea nevoiași și inversează rolurile naturale, îl resping. În cele din urmă, nu trebuie să intrăm într-un subiect sexist sau controversat, întrebarea este: femeile nu le plac bărbații nesigure.
  • Lipsurile. Noi oamenii suntem atrași la ceea ce nu putem avea sau sunt considerați rari. Balanța vă poate lăsa să vă scufundați în relația în care sunteți rară și totul nu este prezent - un astfel de comportament vă va face mai atrăgători.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să se îndrăgească cu dvs. Pasul 16
  5
  Faceți cunoștință cu fata. Află ce îi place și ce nu-i place și face o conversație cu ea.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să se îndrăgească cu voi Pasul 20
  6
  Fiți conștienți de ceea ce faceți. Este posibil să nu observați când începeți să vorbiți fără a opri ceva ce vă place. Unele fete se pot plictisi repede dacă spui asta.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă dragostea să vă sărutați Pasul 4
  7
  Întotdeauna încercați să-i faceți să zâmbească. Fetele ca băieții care sunt sensibili și care nu se tem să dea o glumă din când în când. Marilyn Monroe a spus odată că dacă poți să faci o fată zâmbet, o poți convinge să facă orice.
 • Imaginea intitulată Decideți pe un tip de partener Pasul 10
  8
  Întotdeauna verifică dacă e în regulă. Dacă e tristă, găsește o cale să o facă fericită. Dacă e fericită, ajută-o să continue așa, pentru ca voi doi să aveți o zi minunată.
 • Imaginea intitulată Începeți o conversație când nu aveți nimic de discutat despre pasul 22
  9
  Nu permiteți prea multe momente de tăcere. O să-l găsească ciudată și, în loc să meargă cu tine, fugi cu prietenii cu care știe că poate vorbi.


 • Imaginea intitulată
  10
  Acționați în mod natural, fără a da impresia că vă schimbați puțin din voi, pentru ca ea să vă placă.
 • Imagine intitulată Pick Up a Woman Step 2
  11
  Aveți încredere fără să fiți convinși. Arătați că puteți ține marginile dacă sunteți centrul atenției. Pentru a ajunge la acest punct, va trebui să vă îmbunătățiți abilitățile de conversație.
 • Imagine intitulată Spuneți dacă un tip vă place mai mult decât un prieten Pasul 2
  12
  Rămâneți departe de frazele de miere, cum ar fi: "Tatăl dvs. trebuie să fi fost un bătrân, pentru că a furat stelele și le-a pus în ochi."
 • Imagine intitulată Abordarea unei fete dacă tu` class=
  13
  Arătați că sunteți interesat de ea spunând: "Îmi place bluza ta." Dacă credeți că ar putea să vă placă, mergeți mai departe și lăudați-o înfățișând subtil - dar nu prea mult bar. Spune că este frumoasă sau că ochii ei sunt frumoși.
 • Imagine intitulată Abordarea unei fete dacă tu` width=
  14
  Nu te simți obligat să vorbești cu ea de fiecare dată când te vezi unul pe celălalt. Un "hi, bine" este suficient, apoi continuați să faceți ceea ce faceți.
 • Imagine cu titlul Ascultă Pasul 1Bullet2
  15
  În timpul unei conversații casual menționați că veți face ceva distractiv în weekend-ul următor, ca și cum ați merge la noul club.
 • Imaginea intitulată Începeți o conversație când nu aveți nimic de discutat despre pasul 1
  16
  Continuați conversația și după aproximativ 10 minute spuneți: "A fost minunat să vă vorbesc, dar trebuie să plec". Dă-i un sărut plin de iubire pentru a demonstra și implică faptul că-ți place ea.
 • Imaginea intitulată Discuție cu oamenii Pasul 14
  17
  Unele fete, însă, nu-i plac prea mult petrecerile și poate le cheamă la o plimbare (dacă aveți un câine întreabă dacă ar dori să vă ajungă într-o zi) sau turul orașului ar putea fi o opțiune mai bună.
 • Imagine intitulată Câștigă o fată Înapoi Pasul 11Bullet2
  18
  Fetele le place să se simtă frumoase. ÎNTOTDEAUNA SĂ ÎNȚELEGEȚI. Nu contează dacă vrei să-i complimezi bluza sau ochii ei frumoși: lucru important este să o faci să se simtă mai bine despre ea însăși.
 • sfaturi

  • Nu te apropii prea mult când vorbești cu o fată. Lăsați-o pe ea să se apropie folosind un pas mai mic al vocii tale. În felul acesta, ea se va apropia de tine să te asculte. Când fata face asta, știi că e interesată.
  • Amintiți-vă să vă păstrați încrederea în sine. Dacă nu te-ar place acum, te-ar putea plăcea în viitor.
  • Nu întrebați: "Vrei să ieși cu mine săptămâna viitoare?" Spune: "Weekend-ul următor, mă duc la X. Vrei să vii?" Faceți-vă evident că mergeți oricum, cu sau fără ea.
  • Miroase bine.
  • Rochie în stil. Fii puțin diferit de cei din cercul tău social. Dacă sunteți adolescent și la școală și toată lumea poartă pantaloni și capace răsturnate, îmbrăcați în blugi normali și un tricou. Acest lucru vă va face diferit și vă va atrage privirile pozitive.
  • Pe lângă mirosul bun, asigurați-vă că sunteți bine prezentați.
  • Când vorbești cu o fată, pleacă când te distrezi mai mult, nu când nu ai nimic de-a face cu ea. În felul acesta vă va aminti ca pe o persoană amuzantă și drăguță, cu o conversație bună și nu ca băiatul cu care a vorbit și a avut multe momente ciudate de tăcere.
  • Fii distractiv, dar nu fii clovn!
  • O idee bună pentru o plimbare este să o duceți în mall pentru a vă ajuta să alegeți haine noi. Când ajungi acolo, fă-o să poarte fuste, blugi și tricouri și spune-i că vrei să vezi cum intră în ei.
  • Dacă credeți că este supărată, înțelegeți ce este problema, găsiți o soluție și o introduceți cu un zâmbet pe față. Aceasta o va face să creadă că aveți o inimă bună și că ea ar putea fi interesată de tine.

  avertismente

  • Nu sunt de acord cu tot ceea ce spune. Dacă spune că îi place jazzul, spune-i: "Da, bine. Îmi place jazz-ul, dar nu este stilul de muzică pe care-l plac ". Ar trebui să întrebe ce tip de muzică este, și asta este! Ai deja o conversație!
  • Nu fi lipicioasă. Dă-i camera să respire. Nu o suna in fiecare seara sau stai in spatele ei ca un caine care urmeaza un os.
  • Nu o apăsați să facă ceva pe care nu o dorește sau o va găsi incomod.
  • Nu vă limitați lauda doar pe caracteristicile fizice sau trăsăturile de personalitate ale acesteia. Un echilibru dintre cele două este mult mai bun.
  • Dacă o fată te respinge, nu fi supărată. Te va respecta dacă te descurci bine cu respingerea și, probabil, data viitoare, ea este cea care te va chema!
  • Dacă te superi, e mai rău ... mult mai rău! Nu dispera. În timp ce îmbunătățiți, respingerile vor scădea și ele.
  • Dacă este evident că nu vă place, nu forțați bara.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dați semne unui băiat care vă placeCum să dați semne unui băiat care vă place
  Cum sa faci fata noua la scoala ca tineCum sa faci fata noua la scoala ca tine
  Cum să flirtezi cu o fată din clasa taCum să flirtezi cu o fată din clasa ta
  Cum de a impresiona un băiat în liceuCum de a impresiona un băiat în liceu
  Cum să știți sigur dacă un băiat vă place înainte de a vă chema să renunțațiCum să știți sigur dacă un băiat vă place înainte de a vă chema să renunțați
  Cum să-și recapete fața unei alte feteCum să-și recapete fața unei alte fete
  Cum să acționați aproape de fața cui sunteți în cele din urmăCum să acționați aproape de fața cui sunteți în cele din urmă
  Cum sa actionezi intr-o intalnire (pentru fete)Cum sa actionezi intr-o intalnire (pentru fete)
  Cum să dați semne ușoare unei fete care vă placeCum să dați semne ușoare unei fete care vă place
  Cum să răspunzi dacă dragostea ta Platonică întreabă dacă Îi placeCum să răspunzi dacă dragostea ta Platonică întreabă dacă Îi place
  » » Cum de a cuceri fata care iti place
  © 2021 itholoinfo.com