itholoinfo.com

Cum să știți când un bărbat te folosește de sex

Simti ca barbatul tau este intotdeauna "ocupat" - pana cand este timpul ca cuplul sa aiba grija cu adevarat? Dacă da, atunci băiatul dvs. poate nu vrea mai mult decât ceea ce puteți oferi sub acoperire. Dacă doriți să știți dacă băiatul dvs. o folosește doar pentru a face sex, verificați dacă se potrivește cu caracteristicile pe care le vom indica. Adevărul ar putea să dăuneze, dar știind că ești cu domnul Wrong te poate aduce mai aproape de a găsi domnul Right.

pași

Metoda 1
Observați cum vorbește cu dvs.

Imagine intitulată
1
Vezi dacă te caută doar noaptea. Dacă băiatul tău te sună numai după câteva ore după ce soarele se aprinde la orizont și apar stelele, probabil că nu face acest lucru doar pentru că are chef de observare a constelațiilor. La urma urmei, încă indică faptul că are chef de dispoziție. Dacă nu-i auziți niciodată cuvintele înainte de noapte - cu excepția cazului în care este un medic cu o agendă nebună - este posibil ca singurul scop al acestui om să fie sexul.
 • Imagine intitulată
  2
  Vedeți dacă vorbește doar cu tine în timpul săptămânii. Dacă băiatul vine în contact cu tine în timpul săptămânii și dispare peste week-end, este faptul că el a fost rezervarea week-end finală pentru cozile preferate fusta, sau femeile care pot par să fie bun pentru datare. Probabil că vrea să vadă picioarele ei deschise, dacă nu asculti nimic din el vineri sau sambata, auzindu-l mereu miercuri, iar programul său este destul de largă.
 • Imagine intitulată
  3
  Vezi dacă intră în contact sporadic. Dacă ascultați numai cuvintele sale o dată sau de două ori pe săptămână, și nimic despre a face o programare (dar să vină "chiar acum"), atunci băiatul are totul despre sex. Băiatul ar trebui să fie pregătit pentru o noapte de dragoste, dacă el doar sună dintr-o dată într-o zi aleatorie a săptămânii după ce a fost ținut incommunicado pentru o lungă perioadă de timp.
 • Imagine intitulată
  4
  Vedeți dacă răspunde numai dacă indicați că aveți dorință. Dacă trimiteți un mesaj pentru a spune "Cum a fost ziua dumneavoastră?" Sau "Cum a fost testul?" Și nici un răspuns, atunci este posibil ca tipul să nu vrea să vorbească. Cu toate acestea, dacă trimiteți un mesaj casual spunând "Vreau să vă văd" noaptea și el se grăbește să răspundă, atunci există o problemă.
 • Imagine intitulată
  5
  Vezi dacă este întotdeauna "ocupat". Este acceptabil să aibă un program complet, dar dacă acest lucru înseamnă că băiatul nu poate găsi timp pentru a face o cina sau de a merge la film (găsirea întotdeauna timp pentru a face vizite la pat), atunci el nu este ocupat - el doar vrea să minte. Dacă știi că e timpul să ies cu prietenii, merg la evenimente sportive și petrece ore ma uit la TV cu frații săi, spunându-le prea ocupat pentru a avea o cafea într-o duminică după-amiază, astfel încât este posibil ca tipul nu vrea să găsească timp pentru ao găsi.
 • Imagine intitulată
  6
  Vezi dacă te invită vreodată la evenimente. Băiatul nu a vrut nimic care nu implică corpul tău dacă te cheamă doar „o cere“ să vină la casa lui sau să-și petreacă timpul „face out“ de pe un apartament murdar canapea. Desigur, băuturile ocazionale sau cina scumpă pot fi modalități de a "ajunge la tine". Cu toate acestea, dacă simțiți că niciodată nu vedeți aproape niciodată lumea exterioară împreună, atunci nu doriți să o faceți parte din viața de zi cu zi.
 • Metoda 2
  Observați ce faceți împreună

  Imagine intitulată
  1
  Vezi dacă vorbești vreodată despre viețile tale personale. Dacă pur și simplu vorbiți despre întâlnire sau despre modul în care vreți ambele persoane, atunci relația dvs. se concentrează pe sex. Desigur, multe relații pot începe astfel - sunteți obsedați de trupurile lor, purtați întotdeauna sex și întotdeauna plecați de la invitații de dragul sexului etc. - dar dacă a trecut mult timp și nu ați ieșit din sex, sex, sex, atunci relația nu poate merge mai adânc.
 • 2
  Vedeți cum reacționează băiatul când îl întrebi ce gândește, simte, își imaginează. Aveți o problemă dacă se retrage imediat.
 • Imagine intitulată
  3
  Vezi dacă simți că cuplul "știe doar cum să facă sex". Petreceți o perioadă infinită de timp în jacuzzi? Are balanța de sex cu alte activități partenere sau este activitatea principală (sau chiar numai) pe care amândouă o au împreună? Dacă durează prea mult timp pentru amândoi să dezvoltați o succesiune de interese, este foarte probabil că băiatul este interesat doar de partea sexuală a relației.
  • Chiar dacă acest lucru nu este literalmente singurul lucru pe care îl faceți, urmați-vă instinctul și aflați dacă simțiți că cuplul este în el doar pentru sex.
 • Imagine intitulată
  4
  Vezi dacă pleacă repede după sesiunea de dragoste. Rareori (sau niciodată) rămâne la el acasă după noapte? Dacă da, ești unul dintre activitățile sale nocturne, nu femeia pe care o admiră cel mai mult. Dacă tipul vă oferă un sărut și începe să îmbrăca hainele, atunci nu vrea să petreacă noaptea cu dvs., pentru că ar face ca relația să arate reală. Acest lucru se înrăutățește numai dacă inventează o scuză convenabilă de a pleca.
  • Desigur, el poate spune că trebuie să se ridice mâine devreme. Dar de ce ar ajunge la casa lui la o dimineață?
 • Imagine intitulată
  5
  Vezi dacă nu te săruți fără ea. În cele mai multe relații, oamenii se sărută doar pentru a arăta afecțiunea, a simți o legătură și a fi intimă într-un mod rapid și plăcut. Poți începe să-l săruți pe băiat în timp ce mersi, beți într-un bar închis sau când simți că o faci într-o dimineață de luni. Băiatul ar vrea doar să o sărute pentru sex dacă întotdeauna începe să-și caute părțile private după ce a primit un sărut.
  • Verificați nivelul său de afecțiune. Vrea să o îmbrățișeze, să se joace cu ea și să-și țină gura închisă fără să se gândească la asta? Dacă o face doar să se gândească la asta, asta e tot ce vrea.
 • Imagine intitulată
  6
  Vezi dacă nu ți-ai dat niciodată prietenii. Te-ai intalnit de luni de zile, dar nu ai intalnit niciodata un singur prieten al lui? A ieșit cu prietenii tot timpul și nu la invitat niciodată la grup? Aici posibile motive: el se simte jenat să aducă ea-el nu a vrut să investească mult în relacionamento- este sau de ce pot să apară unele fete, și el vrea să-i țină departe de tine.
 • Metoda 3
  Observați ce spune el  Imagine intitulată
  1
  Vedeți dacă dezvăluie vreodată informații personale. Băieții care folosesc femei doar pentru a face sex oferă câteva detalii despre ei înșiși. Cât de mult știi de prietenii lui? Ai vorbit personal? Ai avut conversații despre chestiuni generale? Ți-a dat vreodată informații personale și dezvăluitoare? Acesta este un factor foarte important - deci gândiți-l cu atenție.
 • Imaginea intitulată
  2
  Vezi dacă se plictisește când vorbești despre tine. Se plictisește rapid când discutați despre lucru, hobby-uri, activități și probleme de zi cu zi? Încearcă să întrerupă discuția și să o rezolve "complet pe canapea"? Dacă este așa, el poate renunța la legăturile emoționale ale unei relații reale pentru a face loc relațiilor sexuale fără vinovăție.
 • Imagine intitulată
  3
  Vezi dacă nu pare să-ți pese niciodată de sentimentele tale. A întrebat vreodată dacă ești trist? A întrebat cum a fost ziua ta? A încercat vreodată să știe motivul din spatele lacrimilor din ochii lui? Dacă el pare absolut alergic la emoțiile tale, atunci nu este că băiatul este timid sau crede că este ciudat să întrebe dacă vrei ajutor - șansele sunt că nu va deranja. Dacă el este în el doar pentru sex, atunci oricare dintre sentimentele sale complicate și supărătoare ar pune o problemă pentru el, și nimic mai mult.
 • Imagine intitulată
  4
  Vezi dacă el spune că nu vrea o relație. Acest pas poate părea evident, dar multe femei refuză să vadă ce este sub nasul lor, chiar și atunci când au auzit declarația. Dacă îți spune că vrea doar întâlniri ocazionale, că nu are timp pentru lucruri grave sau că nu-i place relațiile, atunci probabil că nu vrea nimic din asta. S-ar putea să vă supărați puțin, ați putea crede că se face dificil sau sa simțit convins că îl poate schimba. Ei bine, dacă ți-a spus că în esență nu este interesat de alte lucruri decât de sex, atunci poate fi necesar să-i regândești relația.
 • Imagine intitulată
  5
  Vezi dacă nu vorbește niciodată despre un viitor cu tine. Poate că ați fost împreună de luni de zile și nu ați vorbit niciodată despre ce veți face în următoarele luni sau chiar vara? Ai fost cu el timp de un an, dar nu ai acționat niciodată pentru a ridica relația la un nivel mai serios? Dacă nu, atunci îl poate vedea doar ca temporar, nefiind pregătit să fii iubitul tău.
 • Imagine intitulată
  6
  Vezi dacă vorbește doar despre sex. Este interesat de discuții emoționale despre sentimente? Discuționează modul în care se desfășoară relația dintre cele două? Sau pare mai interesat de lenjeria lui și de ultima lui vizită la farmacie pentru a cumpăra consumabile suplimentare?
 • Metoda 4
  Căutați alte semne

  Imagine intitulată
  1
  Vezi dacă telefonul îi sună mereu când este în jur. Dacă se va arăta și telefonul va suna, lăsându-l în mână, atunci înseamnă că alte fete îl sună 24/7. Dacă ascunde telefonul imediat ce apar în dormitor, poate că nu ești fata din viața lui. Și dacă nu lasă niciodată telefonul mobil deoparte, nu pentru o secundă, atunci poate că băiatul nu vrea să o lase să vadă mesajele primite de la alte fete.
 • Imagine intitulată
  2
  Check out fetele ei din Facebook. Să presupunem că ești un prieten al lui pe Facebook (și ești mai bine). Verificați profilul băiatului și vedeți dacă are multe melodii de fete pe care le trimite. Vezi dacă flirtează pe Internet. Check out fotografiile sale pentru a afla dacă mulți dintre ei sunt alcătuite din el beat înconjurat de femei. Dacă se întâmplă acest lucru, știi unde se duce când iese din radar câteva zile. Crede - vinovatia nu este din munca.
 • Imagine intitulată
  3
  Vezi dacă ai fost avertizat. Să vină alte femei la tine și să-ți spună să stai departe de băiat? Te-au spus prietenilor tăi că el este un trickster, și că el nu va fi niciodată prietenul tău? Dacă nu "schimbi" băiatul, aceste steaguri de avertizare spun că este timpul să renunțăm. Nu credeți că sunteți diferit sau că femeile necunoscute nu știu despre ce vorbești. Dacă mai mulți oameni v-au spus să rămâneți reglați, este posibil să aibă dreptate.
 • Imaginea intitulată
  4
  Vezi dacă ați făcut progrese în relația voastră. Au trecut șase luni și încă nu v-ați întâlnit cu prietenii lui? N-ai vorbit despre lunile următoare? Nu ai cumpărat cu el? Nu ai petrecut ziua cu el? Nu ai făcut lucruri pe care le fac oamenii obișnuiți? Este acceptabil să aștepte este nevoie pentru a spune „Te iubesc“ - dar dacă băiatul spune foarte rar „Îmi place de tine“ pentru ceva timp, atunci este posibil ca lucrurile nu vor progresa. La urma urmei, o vede doar ca o jucărie.
 • Imagine intitulată
  5
  Urmați-vă instinctele. Trezește-te! Văzând acest lucru ca o posibilitate, știți instinctiv ce este rău. Uită-te în jurul tău și analizează situația așa cum este. Cum te face să te simți băiatul? Ești fericit? Ești mulțumit de relația asta? Șansele nu sunt, ceea ce înseamnă că ar trebui să începeți să vă gândiți dacă această relație merită deloc.
  • Ghici ce? Mai sunt multe de unde a venit asta. Mergeți înainte și găsiți-vă stima de sine. Întoarce-te la locul potrivit, recâștigându-și propriul respect și menținându-și sănătatea fizică, sanatatea emoțională și simțurile intacte.
 • sfaturi

  • Refuzați sexul și vedeți ce se întâmplă. Există dragoste și înțelegere ca răspuns sau există iritare și refuz?
  • Mulți bărbați se împiedică de discuția despre "dedicarea deplină". Prin urmare, acest lucru în sine nu este un semn că sunteți folosit. Trebuie să luați în considerare modelul în ansamblu și să includeți instinctele dvs. ca parte a ecuației.

  avertismente

  • Nu o dezactivați înainte să vă asigurați. Poate că are o dependență sexuală sau presupune că ai o mare dorință sexuală, căutând mereu să te satisfacă. Fiți răbdători și controlați emoțiile. Întreruperea este ultimul lucru pe care doriți să îl faceți dacă nu sunteți sigur de situația dvs.

  Surse și cotatii

  Afișați mai multe ... (1)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se joacă cu inima unui băiat răuCum se joacă cu inima unui băiat rău
  Dându-mi o plecare într-un băiatDându-mi o plecare într-un băiat
  Cum sa aflati daca prietenul tau insala pe tine (pentru fete)Cum sa aflati daca prietenul tau insala pe tine (pentru fete)
  Cum să știți dacă un băiat în școala dvs. vă placeCum să știți dacă un băiat în școala dvs. vă place
  Cum să știți dacă băiatul pe care îl doriți este un CafajesteCum să știți dacă băiatul pe care îl doriți este un Cafajeste
  Cum să găsiți un domn "Mr. Darcy" ModernCum să găsiți un domn "Mr. Darcy" Modern
  Cum să evitați să fii înșelatCum să evitați să fii înșelat
  Cum să faci prietenul tău să nu te desparți de tineCum să faci prietenul tău să nu te desparți de tine
  Cum să faci o finisare a feței cu prietena să rămâi cu tineCum să faci o finisare a feței cu prietena să rămâi cu tine
  Cum să-ți faci prietenul să rămână cu băiatul care-ți placeCum să-ți faci prietenul să rămână cu băiatul care-ți place
  » » Cum să știți când un bărbat te folosește de sex
  © 2021 itholoinfo.com