itholoinfo.com

Cum de a cuceri o fată angajată

Desigur, obtinerea fata care iti place cand are deja un iubit te poate pune intr-un teren foarte periculos. Și dacă îi iubește într-adevăr pe iubitul ei sau dacă se întâmplă să fie unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, atunci ar putea să nu fie o idee bună. Dar dacă într-adevăr simți o legătură cu ea și știți că veți fi mai fericiți împreună decât în ​​situația actuală, atunci cine vă va împiedica să luptați? E vorba de dragoste și de război, nu? Dacă vrei să știi cum să-ți faci fata visurilor - și să o faci să uite pe ceilalți - vezi Pasul 1 pentru a începe.

pași

Partea 1
Plotarea unui plan

Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când are un prieten Pasul 1
1
Vezi dacă e fericită în relația actuală. Hai să ne confruntăm cu asta. Probabil că nu o veți câștiga dacă este îndrăgită de iubitul ei actual. Dacă sunteți atât de fericiți împreună că vă face să doriți să vomitați, atunci va fi dificil să găsiți o deschidere. Dar dacă o vedeți că o caută sau se comportă ca și cum tu ești nefericită sau nesigură în ceea ce privește relația ei actuală ... aici poți să începi primul pas. Fără a fi prea intruzivă, încercați să aflați cum se simte cu adevărat în relație, pentru a ști dacă puteți continua.
 • Dacă ieșiți cu ea și cu prietenul ei, vedeți cum sunt împreună. Pare plictisită, dezinteresată, tristă sau opusă acesteia - ca și cum ar fi încercat prea mult să se uite fericită? Desigur, este greu să știi cu adevărat cum este o relație în afara ei, dar dacă le respecti cu atenție împreună, poate ai o idee.
 • Dacă știi că are un prieten, vezi dacă ți-a spus asta. Dă-i o șansă spunând: "Deci, ce vei face în weekend?" Sau cere ceva aparent nevinovat în ziua ei. Dacă fată nu este în starea de spirit pentru tine, sau încearcă să te scape, ea va vorbi cu certitudine despre prietenul ei, astfel încât să nu primești o impresie greșită. Dar daca stai impreuna de mult timp, sau ai o discutie lunga si iubitul ei nu este mentionat, poti sa iti imaginezi cat de fericita este ...
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când are un prieten Pasul 2
  2
  Vorbește cu ea despre prietenul ei. Dă-i o pauză. Dacă aflați că are un prieten, încercați să o faceți să se deschidă la ea, dar nu o speriați. Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să încerci să vorbești rău despre iubitul ei, să spui că e un ratat sau să vorbești despre cum ești mai bun decât el. Amintiți-vă că subtilitatea este secretul - vrei ca ea să afle pentru sine cât de minunată ești. Deci, da-i o șansă să vorbească despre el și să vadă dacă începe să se plângă de el însuși. Iată câteva întrebări nevinovate pe care le puteți întreba sau lucruri pe care le puteți spune:
  • "Doamne, trei ani este o lungă perioadă de timp cu o singură persoană. Chiar ar trebui să vă placă unul pe celălalt".
  • "Trebuie să fie plăcut să-ți petreci atât de mult timp cu prietenul tău."
  • "Este minunat că tu și prietenul tău nu ieși împreună pentru totdeauna".
  • "Fiind într-o relație ar trebui să fie foarte reconfortantă ..."
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când are un prieten Pasul 3
  3
  Asigurați-vă că vă place - cel puțin puțin. Acesta este secretul dacă doriți să oferiți investitorului dvs. Dacă fata nu te interesează deloc, nu vei avea șansa să te facă să te vadă ca pe cineva pe care o va întâlni. Trebuie să căutați indicii și sugestii care vă permit să vedeți că într-adevăr îi place și vă gândește mai mult decât la un prieten. Dacă te vede ca pe un prieten și pe un confident, ai probleme (vom vorbi despre asta mai târziu). Iată câteva semne că îi place mai mult decât un prieten:
  • Ea iese din calea ei să vorbească cu tine, chiar și să facă scuze pentru asta.
  • Ea rămâne online pentru o vreme pe Facebook sau pe GTalk, când știe că vei fi online, ca și cum ea te așteaptă să îi trimiți un mesaj.
  • Ochii ei strălucesc când te văd.
  • Începe să vă deschidă, dezvăluind informații personale.
  • Ea te laudă foarte mult, poate chiar să-ți spună cât de rece ești.
  • Începe să dezvăluie că nu este fericită în relația ei.
  • Ea flirtează cu tine, zâmbind, teșind și teșindu-te.
 • Imaginea intitulată Obțineți o fată care să vă placă când are un prieten Pasul 4
  4
  Evitați zona prietenilor deoarece diavolul fuge de pe cruce. S-ar putea să crezi că are deja o fată în chat, așa că spune ceva de genul: "E bine să ai un prieten bun ca tine". Dacă auzi asta, fugi cât de repede poți! Bine, nu atât de mult, dar punctul este, de îndată ce te afli în zona prietenilor, este foarte greu să ieși de acolo. Asigurați-vă că vă vede ca un potențial partener romantic, nu ca unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. Iată câteva semne că ați putea fi blocați în zona prietenilor:
  • Vezi dacă te tratează ca pe un frate în loc de un posibil prieten. Dacă este prea confortabilă cu tine, beți, indiferent de ce poartă, face comentarii dezgustătoare și, de obicei, acționează ca un prieten, atunci ar putea fi în dificultate.
  • Dacă vorbește cu tine despre prietenul ei, vezi cum vorbește. Dacă este un ton de "Nu sunt mulțumit de ea și îmi plac mai mult ...", atunci e în regulă. Dar dacă e mai mult de genul "Vrei să fii cel mai bun prieten al meu / mamă / mamă în timp ce mă plâng de tipul ăsta că se va căsători în mod inevitabil?" Atunci ai probleme. Într-un fel sau altul, nu-i lăsați să se plângă prea mult pentru tine, sau poate că va ajunge să profite de tine ca prieten.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când are un prieten Pasul 5
  5
  Asigurați-vă că merită. Bineînțeles, ar trebui să vă dați beneficiul îndoielii, atâta timp cât sunteți un judecător bun, care știe că această fată este diferită de restul și că merită să luptați. Dar, dacă sunteți prea aproape pentru a obține o idee mai bună despre situație, trebuie să știți ce tipuri de fete cu prietenii sunt interesante și care ar trebui să fie evitate cu orice preț. Vrei să te duc undeva, nu? Iată câteva exemple de fete pe care trebuie să le evitați, indiferent de cât de frumoase sunt acestea:
  • Fata care te folosește doar pentru ai face pe prietenul ei gelos.
  • Fata care iubește să flirteze cu tine. Dacă flirtează cu tine de luni de zile și este încă plecată, probabil că nu o va face.
  • Fata care vrea un nou prieten mai bun. Poate că este obosită de toți prietenii ei și are nevoie de un nou prieten. Vezi dacă ești tu.
  • Fata care vă permite să plătiți facturile și apoi înapoi la prietenul ei. Nu pierdeți timpul sau banii pe această fată decât dacă părăsi bărbatul care o luați să plece.
 • Partea 2
  Luând un pas înainte

  Imaginea intitulată
  1
  Tratează-o cu respect. Dacă vrei să faci fata ca tine, nu o poți lovi, nu o atinge sau o respectă. La urma urmei, ea are oficial un iubit, nu? Vrea să fie cu un tip care o ia pe ea și pe relația în serios, nu pe cineva care nu are limite. Lasă-o să te vadă ca un gentleman și un tip drăguț, fără să pară prea cool, ca pe cineva cu care să se poarte. Practic, dacă o faci ca tine, fiind blândă și grijă de ea fără să renunți la ea, ea va începe să se îndrăgostească.
  • Ea poate să se gândească: "Atâtea băieți mă renunță la mine știind că am un prieten. E atât de bine că alături de el este diferit ..."
  • Din nou, acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă permiteți să intrați în zona prietenilor. Înseamnă că ar trebui să-i lăsați să vadă că îți place să fii cu ea și să ai grijă de cine este, fără să furi sărut.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când are un prieten Pasul 7
  2
  Lasă-o să dea cărțile. Lăsați sfaturi care vă plac destul de mult ca să ia momeala. Sigur, o puteți invita la o petrecere sau la un eveniment de grup, dar va fi chiar mai bine dacă îi acordați timp să sunați tu să ieșiți împreună cu ea sau să petreceți timp împreună. Dacă va lua inițiativa, veți avea o idee mai bună dacă ea chiar vă place și dorește să iasă din relația actuală.
  • Menționați ocazional un film sau o trupă care ajunge în curând în oraș. Vezi dacă te cheamă să pleci.
  • Dacă aveți o clasă împreună, puteți vorbi despre ea și puteți menționa că doriți ca cineva să studieze.
  • Poate că voi doi părăsiți același loc împreună. Dacă spui că ți-e foame sau că ai putea avea cafea, te poate chema să mănânci / bei cu ea.
 • Imaginea intitulata
  3
  Petreceți mai mult timp împreună. În curând veți ieși împreună mai mult și ar trebui să profitați din plin de acest moment. Lasă-o să te vadă ca pe o distracție, fermecătoare, calmă și totală. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să ascundeți cine sunteți cu adevărat, ci mai degrabă că trebuie să vă expuneți calitățile. Lasă-o să vadă că ești o persoană care o tratează bine și cu care are empatie. Extra puncte dacă te afli făcut ceva pe care-l iubește cu adevărat.
  • Încercați să obțineți ceva timp singur cu ea, fără a fi prea direct. Aceasta este cea mai bună modalitate pentru ea de a vedea cum ar arăta dacă ați fost cu adevărat obtinerea.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când are un prieten Pasul 9


  4
  Arătați-i că sunteți interesat. Când este timpul, arătați-i că-i place mai mult decât un prieten. Nu trebuie să veniți și să spuneți că sunteți îndrăgostiți, dar trebuie să clarificați că aveți cel puțin intenții pline de iubire. Puteți să o cunoașteți prin a spune complimente simple sau prin acțiuni. Iată câteva modalități de a primi mesajul:
  • Dă-i complimente semnificative. Spuneți ceva de genul: "Nu am întâlnit niciodată o fată ca tine" sau "Este atât de ușor să vorbim cu dvs. Vă pot vorbi ore întregi". Lasă-i să știe că ea iese cu adevărat pentru tine.
  • Fii serios de ea. Adu-mi o ceașcă de cafea când are nevoie de una. Trimite-mi un mesaj pentru a afla cum a fost testul matematic. Spune-i că te gândești la ea - fără să fii prea direct.
 • Imaginea intitulată
  5
  Fii răcoritoare. Găsiți o modalitate de a face lucrurile întotdeauna noi și interesante atunci când sunteți împreună. Nu pur și simplu să fie persoana care aude toate plângerile pe care le are despre prietenul ei. În schimb, faceți ceva distractiv și spontan. Începeți să cântați în mijlocul conversației pentru al face să râdă. Acționați ca un nebun dacă un copil se joacă cu dvs. în parc. Arătați că nu vă luați în serios și că te va îndrăgosti de tine.
  • Dacă se află într-o relație proastă, atunci este probabil obosită de lacrimi, îndoieli și plâns. Vrea ceva distractiv, ușor și ușor. Nu vorbiți de lucruri grave cum ar fi "starea relației dvs." înainte de a vă afla în ea!
  • Când e supărată, încearcă so facă să râdă. Poate că nu vrea ore întregi de conversații profunde cu tine încă.
 • Imaginea intitulată Obțineți o fată care să vă placă când are un prieten Pasul 11
  6
  Nu fi doar o versiune îmbunătățită a iubitului tău actual. Vrei ca ea să te vadă ca ceva complet nou și diferit. Nu acționa așa cum credeți că prietenul tău ar acționa, dar mai bine - să se comporte ca tine. Dacă prietenul ei este un fan al sportului, dar vă place mai mult chitara, minunat. Probabil vrea ceva nou. Dacă prietenul ei apare și îi place să fure scena și ești mai relaxat, poate caută o prezență mai liniștită.
  • Fii tu insuti si arata-i cat de diferita esti si cum o relatie cu tine nu ar fi doar o versiune imbunatatita a relatiei ei actuale, ci ceva complet diferit.
  • Dacă apare prietenul ei, nu te compara cu el. Nu vrei să dai impresia de insecuritate sau gelozie.
 • Imaginea intitulată
  7
  Fă-o să se simtă specială. Dacă nu este fericită în relația actuală, atunci sunt șanse să nu se simtă mai iubiți și mai apreciați. Acolo veți intra, arătând că ea este cu adevărat specială și că tot ea iese la iveală. Faceți comentarii sau complimente pentru a vă clarifica faptul că este unică (fără a fi speriat, bineînțeles). Iată câteva lucruri pe care le puteți spune:
  • "N-am întâlnit niciodată o fată așa de sigură ca tine."
  • "Ești atât de bun să vorbești cu oamenii, cum faci asta?"
  • "Mă simt de parcă aș putea să vorbesc cu tine despre ceva timp de ore. E o mare pricepere."
  • "Întotdeauna mă simt atât de fericit când sunt cu tine."
 • Imaginea intitulată
  8
  Faceți-vă mișcarea. După ce ți-ai făcut clar intențiile și e destul de evident că te place, atunci e timpul să fii serios. Trebuie să citiți situația pentru a obține un sentiment mai bun despre ceea ce trebuie să faceți, dar probabil că este mai bine să aveți o conversație în care să puteți spune că vă place de ea și că doriți să fiți prietenul ei. Nu trebuie să o convingi că vei fi un prieten minunat - trebuie să fi dat seama de asta singură prin a fi cu tine. Spuneți-i ce simțiți și așteptați ca ea să continue conversația.
  • Deși este înfricoșător să deschizi jocul așa, nu poți să-i spui să-l lase pe iubit și să fie cu tine. Tot ce puteți face este să vă arătați sentimentele și să aveți încredere în ea pentru a lua decizia corectă. Dacă nu este gata să facă acest pas mare, atunci trebuie să-i oferiți timp și spațiu. Și dacă într-adevăr nu este gata, atunci poate fi timpul să se îndepărteze. La urma urmei, nu poți aștepta pentru totdeauna și ai propria viață pentru a trăi.
 • Partea 3
  Efectuarea funcționării

  Imaginea intitulată
  1
  Nu grăbiți lucrurile. Ai făcut-o! Ai făcut o fată care are un iubit care se îndrăgostește de tine. Acum, ea a făcut-o cu prietenul ei și poți trăi fericit după aceea. Din păcate, acest lucru nu poate fi exact direcția pe care o vor face lucrurile. După ce a terminat, probabil va fi foarte supărată și va avea nevoie de spațiu, indiferent cât de rău este relația.
  • S-ar putea să simțiți că ați așteptat atât de mult timp pentru că tot ceea ce doriți să faceți este să vă petreceți timp cu ea, dar dacă doriți să o faceți ultima, trebuie să respecți intimitatea ei și să îi oferiți distanța de care are nevoie.
  • Poate să spună că nu are nevoie de spațiu și că va dori să rămână permanent la tine, dar nu poți lăsa să se întâmple asta. Nu veți dori ca ea să lase relația cu un tip pentru o relație cu dvs., fără a procesa ceea ce sa întâmplat.
 • Imaginea intitulată
  2
  Așteaptă până vorbește despre iubitul ei. Desigur, ați putea fi curios despre ceea ce sa întâmplat după sfârșit sau despre ceea ce face prietenul, dar, în cele din urmă, nu vă privește. Poate că nu este gata să vorbească despre ce sa întâmplat și dacă a fost o relație lungă, ar putea dura luni sau chiar un an sau mai multe pentru ca ea să vă deschidă într-adevăr despre relația. Poate că se simte vinovată, confuză sau tristă despre asta și poate că nu vrea să vorbească despre asta. Nu forțați bara să vorbească despre asta.
  • S-ar putea să fiți pe moarte de curiozitate pentru a ști cum sa încheiat și cum au fost lucrurile între el și ea, dar trebuie să vă concentrați asupra relației voastre, în loc să ieșiți din cale.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când are un prieten Pasul 16
  3
  Lucrați pentru a construi un viitor, în loc să deveniți obsedat de trecut. Deși poate părea artificială la început, ar trebui să nu mai vorbim despre cum te-ai întâlnit, cum ai flirtat cu ea în timp ce avea un prieten și cât de nefericită era în relația anterioară. În schimb, vorbiți despre cât de bine sunteți astăzi și despre toate lucrurile distractive care vă așteaptă în viitor. Trecutul va reveni în mod natural din când în când, dar dacă deveniți obsedat de el, nu veți putea trece mai departe.
  • Nu fi gelos sau paranoic, întrebându-mă dacă vorbește și cu alți tipi. Acest lucru nu va funcționa pentru dvs. (cu excepția cazului în care aveți motive reale să vă faceți griji, desigur).
  • Lucrați pentru a trăi prezentul și a planifica pentru viitor atunci când este necesar, în loc să discutați din nou ce sa întâmplat acum două luni.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când are un prieten Pasul 17
  4
  Au un nou început împreună. Găsiți lucruri pe care le place să faceți împreună, care sunt complet diferite de ceea ce ați făcut înainte. Poate că voi doi doriți să mergeți. Poate că sunt hotărâți să încerce toate restaurantele sushi din oraș. Poate începeți propriul club de cărți sau deveniți dependenți de aceeași emisiune TV. Indiferent ce faceți, găsiți lucruri pe care le puteți face împreună, amintiți-vă doar pe voi doi. Distrează-te împreună explorând viața împreună și găsind o dragoste și pasiune pentru aceleași lucruri (unele dintre ele) - aceasta va construi o bază solidă pentru dragostea ta și va menține relația curgătoare.
  • Încearcă să găsești modalități de a menține cât mai mult posibil relația întreagă, încântătoare și romantică, oferindu-ți în același timp un spațiu de respirație. Amintiți-vă că nu trebuie să faceți totul împreună pentru a fi fericiți.
 • avertismente

  • Dacă îi spui să plece după ce a terminat cu prietenul ei, există o șansă că va spune nu. Dacă ar fi foarte apropiată de prietenul ei, poate e nevoie de timp pentru a ajunge peste el, deci fiți răbdător dacă este cazul.
  • Nu exagereaza in gesturi romantice, la urma urmei, ea nu este singura ..
  • Nu o face să-i trădeze pe iubitul ei. Dacă dorește, spune-i că trebuie să decidă cine vrea mai mult.
  • În ciuda tuturor eforturilor ei, poate vrea doar prietenie! Nu fi dezamăgit dacă primiți un nr. Dacă ați fost interesat de ea înainte, ar trebui să vă bucurați încă de prezența ei - încercați să păstrați prietenia! Doar pentru că ea a respins nu înseamnă că nu poți fi prieteni buni!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa vorbesti cu o fata care iti place daca are un prietenCum sa vorbesti cu o fata care iti place daca are un prieten
  Cum să fii mai emotivă într-o relațieCum să fii mai emotivă într-o relație
  Cum să accepți prietenii prietenului tăuCum să accepți prietenii prietenului tău
  Cum sa iubesti un barbatCum sa iubesti un barbat
  Cum să obțineți o prietena care are un prietenCum să obțineți o prietena care are un prieten
  Cum să identificați dacă dragostea cuiva pentru dvs. este adevărată sau falsăCum să identificați dacă dragostea cuiva pentru dvs. este adevărată sau falsă
  Cum să te ocupi de prietena unei prieteneCum să te ocupi de prietena unei prietene
  Cum să te descurci cu un prieten care îți place prietenul tăuCum să te descurci cu un prieten care îți place prietenul tău
  Cum să flirteze un tip care îi place o altă fatăCum să flirteze un tip care îi place o altă fată
  Cum să furi o fată prietenă de la eaCum să furi o fată prietenă de la ea
  » » Cum de a cuceri o fată angajată
  © 2021 itholoinfo.com