itholoinfo.com

Cum sa te imbraci, sa dansezi si sa ai un Tecktonik vizual

Tecktonik, Calea Lactee sau Electro Dance este un tip de dans cu un mix hip hop care sa răspândit în principal prin YouTube. Este foarte renumit în Europa și se îndreaptă spre Australia.

pași

 1. 1
  Ascultați melodia: Tecktonik este dansat sub formă de muzică electronică, progresivă, casa și așa mai departe. Dar stați în zona electro house, pentru că va fi ciudat să faci tecktonik într-un mod fericit, bine?
 2. 2
  Dress up ca ei: Pentru fete, slăbiți părul, nu trebuie să fie lungi sau scurte, dar lăsați-le liber, deoarece majoritatea mișcărilor tecktonik sunt aproape de cap. Pentru băieți, folosiți un stil, sau un mini mohawk, orice mic, nu un mohawk gigantic, rs. Pentru fete, purtați tricouri în culori viu colorate, care strălucesc cu lumină neagră, vopsea de cravată sau tricouri albe sunt prea reci. Purtați pantaloni sau legături largi cu jambiere, acolo este cu voi. Acum, pentru băieți, e aproape același lucru, pur și simplu nu folosesc jambiere, poarte pantaloni de lumină, nu uita brățările, brățările MANY, ocupând până la jumătate din antebraț dacă doriți.
 3. 3
  Dans ca ei: Tecktonik este un dans cu o multime de mișcări de brațe, căutați tutoriale de dans sau veți fi numiți (a) poser. Luați-vă timpul necesar, practicând și obișnuiți cu stilul de dans.


 4. 4
  În plus, ele sunt în favoarea pantalonilor sau pantalonilor care le permit să se miște bine, cu libertate. Amintiți-vă că nu sunt prea plictisitor cu hainele și nu le pasă prea mult de modă, cel mai mult vrea să danseze și să se distreze.
 5. 5
  Accesați evenimente: Du-te la cluburi, apreciind, festivaluri de muzica electronica si alte concerte de muzica electronica la dans si alte „tecktonikers“ a lua surprins să vadă dansând în public, într-o parcare, mall-uri, școli și alte locuri aglomerate. Încercați să vă bucurați!

sfaturi

 • De asemenea, puteți să căutați videoclipuri pe YouTube, să le studiați cu atenție mișcările și să le amestecați așa cum vă place, astfel încât să nu arătați ca un POSER
 • Uită-te la Wantek Tecktonik și SMBD
 • Glowsticking (sau lichidarea) este, de asemenea, foarte cool!

avertismente

 • Nu exagerați prin încercarea de a se răcească, de a face niște mișcări sau de a spune tuturor despre Tecktonik. Spun asta pentru că nu este vorba de comercializare. Ceea ce face mai rece este faptul că nimeni nu știe acest lucru.
 • Niciodată nu încercați să amestecați alte stiluri de dans cu Tecktonik.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să dansați dansul (pentru băieți)Cum să dansați dansul (pentru băieți)
Cum sa dansezi Reggaeton (pentru fete)Cum sa dansezi Reggaeton (pentru fete)
Cum sa te imbraci sa dansezi leaganulCum sa te imbraci sa dansezi leaganul
Cum sa faci un PunkCum sa faci un Punk
Cum sa te imbraci drept in colegiu (pentru baieti)Cum sa te imbraci drept in colegiu (pentru baieti)
Cum sa te imbraci bine pentru a participa la liceuCum sa te imbraci bine pentru a participa la liceu
Cum sa imbraci ca emo (pentru fete)Cum sa imbraci ca emo (pentru fete)
Cum sa te imbraci ca un tomboyCum sa te imbraci ca un tomboy
Cum sa te imbraci pentru un spectacol (Teen)Cum sa te imbraci pentru un spectacol (Teen)
Cum să fii o fată drăguță cu emoCum să fii o fată drăguță cu emo
» » Cum sa te imbraci, sa dansezi si sa ai un Tecktonik vizual
© 2021 itholoinfo.com