itholoinfo.com

Cum sa dansezi Reggaeton (pentru fete)

Vreți sfaturi pentru a dansa bine la reggaeton, cum ar fi scăderea șoldurilor și căutarea complet profesionistă? Deci, acest articol este pentru tine!

pași

Imagine intitulata Dance Reggaeton (pentru fete) Pasul 1
1
În primul rând, orice fată poate dansa și este foarte ușor să înveți. Cu toate acestea, există mișcări pe care le puteți face pentru a dansa mai bine și pentru a face pe toți băieții să dansăm cu voi.
 • Imagine intitulată Dance Reggaeton (pentru fete) Pasul 2
  2
  În primul rând, practica se mișcă cu șoldurile, în sensul acelor de ceasornic, înainte și înapoi. Una dintre cele mai mari probleme care fac o fată să arate un reggaeton dansator rău, este lipsa de ritm, așa că ascultă reggaeton, astfel încât să puteți folosi pentru a bate (rata utilizată în acest stil de muzica se numește „dembow“ și este caracterizat prin mutarea șoldurilor în mai multe direcții).
 • Imagine intitulată Dance Reggaeton (pentru fete) Pasul 3
  3
  Când dansezi cu un tip, poate fi un pic ciudat la inceput, din moment ce nu știu cum să înceapă, așa că e bine de ședere cu care se confruntă reciproc și se deplasează în șolduri, pași mici (șold nu exagera, nu dansezi hop). De asemenea, puteți profita de această ocazie pentru a vă da dansului, de exemplu, să faceți niște pași de salsa.
 • Imaginea intitulată Dance Reggaeton (pentru fete) Pasul 4
  4
  Efectuați contactul vizual și zâmbetul, uneori băieții devin puțin nervoși și îi ajută să se simtă mai încrezători și mai confortabili.
 • Imagine intitulată Dance Reggaeton (pentru fete) Pasul 5
  5
  Apoi încet, sau în funcție de ritmul bătut, într-o poziție în care acum își va ține șoldurile și îi va urma pe urmele lui. Aici, acum, vă va ajuta, dacă vă aflați în mediul dvs., imaginați-vă în camera dvs. cu care vă confruntați o oglindă. De asemenea, este foarte intim când vă ridicați brațele și țineți mâinile cu partenerul dvs. sau puneți-vă brațele în jurul gâtului.
 • Imagine intitulată Dance Reggaeton (pentru fete) Pasul 6
  6


  Nu uitați să vă mutați șoldurile la lovitura cu cârligul!
 • Imagine intitulată Dance Reggaeton (pentru fete) Pasul 7
  7
  Puteți obține plictisitor pentru partenerul tau daca doar stai acolo se deplasează șoldurile în aceeași poziție, apoi coborâți-vă, mișcați brațele (nu prea mult), să ia o mică plimbare. De asemenea, puteți plasa mâinile pe un genunchi și vă mutați șoldurile în partea opusă a genunchiului pe care vă sprijiniți.
 • Imaginea intitulată Dance Reggaeton (pentru fete) Pasul 8
  8
  Când te plimbi, mușcă-ți șoldul împreună cu partenerul tău, vei arăta mai mult ca un dansator profesionist de reggaeton.
 • Imagine intitulată Dance Reggaeton (pentru fete) Pasul 9
  9
  Dacă știți cum să faceți dansul buricului, atunci puteți adăuga puțin din acea mișcare. Sau dacă știți balet, adăugați un mic vârf în picioare.
 • Imagine intitulată Dance Reggaeton (pentru fete) Pasul 10
  10
  Puteți încerca să vă folosiți fundul ca o parte importantă a dansului. Swing-o, dar încet. Fă ce vrei, dar ai grijă să nu lăsați băiatul într-o poziție incomodă.
 • Imagine intitulată Dance Reggaeton (pentru fete) Pasul 11
  11
  Când terminați, zâmbiți sau mulțumiți.
 • sfaturi

  • Pune muzica pentru a juca în camera / casa ta și dans în fața unei oglinzi (fiecare dans fata in fata oglinzii, asa ca nu simt patetic).
  • Unul dintre cele mai importante lucruri despre dans este să te distrezi și să fii încrezător, cu cât ești mai încrezător, cu atât vei câștiga mai bine când dansezi.
  • Uita-te la clipuri muzicale, are mai multe Daddy Yankee si Wisin y Yandel care arată diverse femei de dans, puteți lua sfaturi acolo. Sau mergeți pe YouTube și căutați "reggaeton dancing" și vizionați fete de toate vârstele și dați-vă câteva etape.
  • Antrenați! Fetele care sunt mai flexibile tind să-și reducă mai mult șoldul și să le transfere în diferite variante. Exercitarea previne, de asemenea, crampe.

  avertismente

  • Partenerul dvs. vă poate înclina ușor spatele înainte, acesta este perfect normal, astfel încât mergeți împreună cu fluxul și dați puțin mai multă mișcare șoldurilor.
  • Dacă lovești mingea și dansezi cu copilul, poate avea o erecție / te emoționa. Dacă acest lucru te face inconfortabil, nu împinge sau tipa la tipul (el nu poate face nimic), rândul său, doar în jurul valorii de cu fața spre el și să nu rebole cu ea, muta doar corpul tau in timp ce acesta este în mână. Pe de altă parte, dacă vă place acest sentiment, continuați să faceți ceea ce faceți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dansezi ReggaetonCum să dansezi Reggaeton
  Cum să înveți să dansezi Hip HopCum să înveți să dansezi Hip Hop
  Cum să înveți să dansezi Hip Hop pe InternetCum să înveți să dansezi Hip Hop pe Internet
  Cum să înveți să dansezi "My Dougie"Cum să înveți să dansezi "My Dougie"
  Cum sa radeti burta dansand ca ShakiraCum sa radeti burta dansand ca Shakira
  Cum să vă scuturați fundulCum să vă scuturați fundul
  Cum sa dansezi sala de dansCum sa dansezi sala de dans
  Cum sa dansezi Cotton Eyed JoeCum sa dansezi Cotton Eyed Joe
  Cum să dansați discuțiaCum să dansați discuția
  Cum să dansați dansul (pentru băieți)Cum să dansați dansul (pentru băieți)
  » » Cum sa dansezi Reggaeton (pentru fete)
  © 2021 itholoinfo.com