itholoinfo.com

Cum să te îmbraci pentru dans sau școală (fete)

Te întrebi ce să porți la petrecerea de bal sau școală? Citiți acest lucru și veți ști.

pași

Imaginea intitulată Rochie pentru un dans școală sau o petrecere (fete) Pasul 01
1
În general, nu doriți să mergeți la fel ca prietenii dvs. Jeansul și hainele obișnuite nu sunt în discuție. Asigurați-vă că sunteți bine îmbrăcați, nu în același mod ca întotdeauna. Utilizați un costum în conformitate cu tema de dans sau urmați codul vestimentar, dar încercați cumpărături la magazine unice în loc de magazine celebre, sau toată lumea va folosi același lucru ca și tine.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru un dans școală sau o petrecere (fete) Pasul 02
  2
  Utilizați accesorii. Brățările, inelele și șireturile sunt grozave dacă asta e genul tău de lucruri. Dacă nu, încercați un aspect natural. Un ceas nu este recomandat, dar există unele ceasuri foarte gustoase.
  • Nu uitați să nu folosiți prea multe accesorii! Nu e cool! Evitați, de asemenea, purtarea de brățări largi și puternice, deoarece sunt enervante când dansați! Tot ce ai nevoie este un cordon de argint și o brățară drăguță.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru un dans școală sau o petrecere (fete) Pasul 03
  3
  Dacă aveți părul lung, puteți conduce un Xuxinha sau niște capse pentru a pune bretonul înapoi atunci când dansezi nu pentru a obține toate transpirat. Sau puteți lua deodorantul, care funcționează bine și miroase frumos. De asemenea, puteți lua un balsam de menta pentru a respira dacă aveți o tendință de respirație urât mirositoare.
  • Puneți o pungă mică cu unele articole "de urgență". Acesta include un șal suplimentar sau un arc de păr. Un mic deodorant antiperspirant. Dacă doriți, puteți, de asemenea, să respirați respirația și rujul dumneavoastră dacă dumneavoastră și partenerul sărut!
 • Imaginea intitulată Rochie pentru un dans școală sau o petrecere (fete) Pasul 04
  4


  Alegeți pantofi confortabili care se potrivesc cu tinuta dvs. Pantofi care sunt confortabil și frumos, dar nu de a folosi frecvent sunt o alegere excelentă.
  • Scoaterea pantofilor în mijlocul petrecerii este o opțiune, dar știți că ar putea fi furate sau pierdute. S-ar putea să fie sticlă spartă pe podea care să vă poată tăia. Toci înalte nu sunt o idee bună dacă intenționați să dansați. De asemenea, puteți aduce o sandală mai confortabilă pentru a se schimba în mijlocul petrecerii.
  • Purtați ceva ce este confortabil și frumos. Un pantof cu toc înalt vă poate da vezicule dureroase care va vor lasa așezat în colțul de scaune, vizionarea toată lumea dansează și se distra.
  • Amintiți-vă că șosetele și sandalele nu se potrivesc, cu excepția cazului în care există un premiu mare pentru cel mai rău îmbrăcat!
 • Imaginea intitulată Rochie pentru un școală de dans sau o petrecere (fete) Pasul 05
  5
  Întrebați prietenilor dvs. ce vor folosi, deci nu arătați la fel.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru un dans școală sau o petrecere (fete) Pasul 06
  6
  Nu uitați să purtați machiaj. Alege ceva mai colorat decât în ​​mod normal (machiaj ochi X un pic de ochi pentru școală). Sau foloseste acel ruj nou pe care l-ai salvat pentru ceva special. Desigur, podeaua de dans va fi probabil întunecată, acordând o atenție sporită îmbrăcămintei și purtând un machiaj natural este o altă opțiune. Amintiți-vă că nimeni nu găsește o față artificială atractivă, deci nu exagerați.
  • O opțiune bună este un antipire (care se potrivește tonului tău de piele!) Ochelari de vedere și un ruj sau luciu. Nimic altcineva! De asemenea, verificați dacă machiajul se potrivește cu tinuta dvs. De exemplu, o rochie verde de smarald si un verde smarald verde se potrivesc!
 • Imaginea intitulată Rochie pentru un dans școală sau o petrecere (fete) Pasul 07
  7
  Distreaza-te! Scurgeri! Probabil că ați fost dornici să eliberați toată energia pentru că nu puteți să o faceți în sala de clasă. Dar nu este o clasă! Fii tu! Nu încercați să fiți pe cineva care nu sunteți. Dacă sunteți puțin timid, stați cu prietenii și dansați împreună. Este un dans școală! Probabil vor avea câțiva oameni care dansează cu adevărat. Faceți același lucru! Doar nu exagerați.
  • Cine spune că nu puteți mânca acel desert super-dulce? Sau brânză sărată? O petrecere la școală nu este o petrecere fără mâncare! Cui îi pasă dacă mâncați niște ciocolată? Nimeni ... pe lângă tine!
  • Dacă aveți de gând să sărutați pe cineva, stați departe de alimentele cu mirosuri puternice sau lipicioase, în special tot ce are usturoi.
  • Luați un balon sau o gumă de mestecat pentru a vă face respirația proaspătă după ce ați mâncat.
 • sfaturi

  • Nu purtați mâneci lungi sau haine dacă nu este rece afară. Iar când ajungi și nimeni nu dansează, începe să dansezi cu un prieten și să încerci să implici mai mulți oameni. Nu stați și nu faceți nimic ca ceilalți. Distrează-te și începi să dansezi. De asemenea, este bine să mergeți la petrecere cu cineva, să ajungeți singur este foarte ciudat și mulți oameni se vor uita la tine când sosiți. Și este întotdeauna distractiv să te duci la casa unui prieten înainte ca balul să se pregătească.
  • Doar te distrezi. Și dacă doriți, intenționați să mergeți la casa unui prieten înainte / după pentru a vă distra mai mult.
  • Evitați să purtați ceva care ar putea viola codul de îmbrăcăminte al școlii pentru un bal. Voi riscați să ajungeți acolo și apoi trebuie să plecați.
  • În general, fi cine sunteți și folosiți ceea ce doriți să utilizați.
  • Dacă petrecerea este casuală, nu îmbrăcați prea mult sau veți arăta ciudat.
  • Nu cheltuiți prea mult pe rochie dacă intenționați să cumpărați pantofi, bijuterii și alte accesorii. Amintiți-vă că există multe rochii frumoase și ieftine.
  • Fii tu însuți și nu lăsa pe nimeni să spună că ești urât sau ciudat.
  • Dacă dansați toată noaptea, încercați să găsiți o rochie cu un fel de manga (chiar dacă este doar o benzi desenate). Asta va ajuta foarte mult. Nu este nimic mai rău decât a trebui să stai toată noaptea sau să te îngrijorezi că ar cădea.
  • Purtați haine mai lungi sau veți transpirați toată noaptea.

  avertismente

  • Utilizați ceva în care vă simțiți confortabil. Nu purtați tocuri înalte, dacă știți că veți avea dureri de picioare a doua zi.
  • Nu încercați să vă îmbrăcați în mod necorespunzător doar pentru a atrage băieți sau fete! Tipul de tip pe care îl atrageți în haine mai sexy nu este genul de tip pe care doriți să-l atrageți! Evident, nu vrei să poarte o cămașă în sus, dar purta un pantaloni scurți sub o rochie dezvăluită sau repetă această rochie mică. Aruncați o privire în oglindă și întrebați-vă dacă sunteți în cel mai bun aspect al dvs.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa te imbraci sa dansezi leaganulCum sa te imbraci sa dansezi leaganul
  Cum sa-ti faci accesoriile propriiCum sa-ti faci accesoriile proprii
  Cum sa alegi ce sa poarte (pentru fete pre teen)Cum sa alegi ce sa poarte (pentru fete pre teen)
  Cum să obțineți frumos și bine îmbrăcat pentru școalăCum să obțineți frumos și bine îmbrăcat pentru școală
  Cum sa te imbraci bine pentru a participa la liceuCum sa te imbraci bine pentru a participa la liceu
  Cum să fii cea mai tare fată în școalăCum să fii cea mai tare fată în școală
  Cum să folosiți bijuteriile ca accesoriiCum să folosiți bijuteriile ca accesorii
  Cum sa te imbraci in moda Kawaii (stil pufos japonez)Cum sa te imbraci in moda Kawaii (stil pufos japonez)
  Cum să te îmbraci pentru o petrecere elegantăCum să te îmbraci pentru o petrecere elegantă
  Cum sa dansezi cu o fata la o petrecereCum sa dansezi cu o fata la o petrecere
  » » Cum să te îmbraci pentru dans sau școală (fete)
  © 2021 itholoinfo.com