itholoinfo.com

Cum sa dansezi dansul (pentru fete)

Șlefuirea este pentru a muta șoldurile erotic. E ceva ce fac majoritatea adolescenților la petreceri. Acestea sunt pașii și sfaturi pentru a fi cel mai bun dansator din orice petrecere! Dacă sunteți un băiat și sunteți pe wikiHow să învețe cum să danseze grind, veți prefera să citiți Cum sa dansati dansul (pentru baieti).

pași

 1. 1
  Pe ringul de dans, mergeți la mijlocul unui grup mare de oameni. De obicei, acolo se întâmplă dansul, dar nu întotdeauna.
 2. 2
  Găsește-ți unul dintre prietenii tăi și începe să dansezi cu ea. Dansați-o cu ea în mod normal, ca și cum nimeni nu îl urmărește. Nu trebuie să fie sexuală. Un tip te va observa în curând, în principal pentru că dansezi și te distrezi cu cel mai bun prieten al tău. Cel mai probabil un tip nu va spune nimic când vrea să danseze cu tine, dar el vă va da semnale subtile.
 3. 3
  Acționați în mod normal, ca și cum nici nu vă dați seama că vine. Băieții ei pot Simțiți frica, deci asigurați-vă că nu eliberați niciunul.


 4. 4
  Dansul se mănâncă cu voință:
  • Mutați șoldurile cu el. Faceți-o să pară că vreți să fiți cu el. Pune-ți mâinile în el, cam în buzunare sau în piept.
  • Liniște-te împotriva lui. Mișcați șoldurile în sincronizare cu el. Cei mai mulți tipi nu sunt atât de buni, așa că poți fi cel care să stabilească ritmul și mișcarea.
  • Încercați acest vârf de dans: deplasați fundul de la o parte la alta, de sus în jos, în ritmul dorit. Asigurați-vă că vă variați mișcările, nu faceți același lucru tot timpul.
  • Dacă nu doriți să dansați atât de "intens", puneți-vă șoldurile împreună în aceeași direcție și îndoiți ușor genunchii. Leagă-ți șoldurile lateral. Puneți-vă mâinile peste a lor când sunt pe șolduri, în jurul gâtului sau peste capul tău.
  • Află ce fel de dans faci. Când simți că un tip apucă șoldurile și obrazul sau stau în fața ta sau în spatele tău. Dacă este în spatele tău, acesta este cel mai normal și mai popular mod de măcinare. Dansul de slefuire din fata este mai riscant si mai sexy! Majoritatea oamenilor nu dansează în fața lor la prima dată.
 5. 5
  Fiți gata pentru încheierea melodiei. În mod normal, băiatul a dispărut. Uneori va spune ceva și unii nu vor. Nu te jignesti daca pleaca in mijlocul piesei. Nu lăsa asta să te șoc. Găsește-ți prietenul tău cu care dansezi. Dar, în general, atunci când el își dă seama că într-adevăr nu a clipit, el se va întoarce și se pisa de dans cu tine într-un mod mai cald decât înainte! :)

sfaturi

 • Cei mai buni dansatori izbesc incredere. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că, dacă ești un dansator bun sau nu, atunci când dansezi pisa cu oricine amintesc că ești deja de dans, așa că nu are în mod evident, nici o problema cu asta.
 • Dacă partenerul dvs. nu știe ce să facă, luați-i mâinile și puneți-i pe talie / burtă / șolduri și mutați-l așa cum doriți.
 • Asigurați-vă că nu freca prea tare pe el ... cel mai rău lucru pe care il poti face cu ea este de a fi foarte sălbatic și sfârșesc prin a rănit ... zonele tale.
 • Practicați-vă acasă, unde nimeni nu va căuta sau într-un loc ascuns.
 • Nu vă supărați dacă vedeți băiatul cu care ați dansat, dansând cu o altă fată. Dansul nu este nimic serios. Este distractiv!
 • Cele mai bune cântece de dans sunt cele mai rapide.
 • O melodie rapidă, cum ar fi Go-Go Rap, Hip-Hop, este cea mai bună piesă de discutat.
 • În cazul în care un tip este în spatele tău, și sunteți siguri că el vrea să danseze cu tine pisa, aproape de o parte din ea să îl lase să știe că ești interesat. Probabil că va pune mâinile pe șolduri și vei începe să dansezi cu el.
 • Încercați să practici pe un perete sau cu un prieten care este cu voi.
 • Nu dansa prea încet, sau copilul nu se va distra și va pleca.

avertismente

 • Asigurați-vă că utilizați deodorant. Este foarte plictisitoare dansul de grind cu armpits stomac.
 • Asigurați-vă că pentru a vedea fața persoanei pe care o dansează cel puțin o dată astfel încât nu există surprize și tu să fii în siguranță.
 • Dupa ce dansezi macinat, poti sa te simti cam cald si sexy! Dați-vă timp să vă liniștiți. Nu veți dori să faceți ceva ce ar putea să regretați mai târziu.
 • Dacă tipul vă atinge într-un mod pe care nu îl doriți, spuneți nu. Dacă nu aud, pleacă.
 • E mult mai ușor să dansezi cu cel mai bun prieten care are și un partener și care te-a văzut dansat înainte.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să deveniți un mare ForrozeiroCum să deveniți un mare Forrozeiro
Cum să înveți să dansezi Hip HopCum să înveți să dansezi Hip Hop
Cum să dansați dansul (pentru băieți)Cum să dansați dansul (pentru băieți)
Cum sa dansezi muzica usoaraCum sa dansezi muzica usoara
Cum sa dansezi dansulCum sa dansezi dansul
Cum să dansezi într-o razăCum să dansezi într-o rază
Cum să dansezi într-o baladăCum să dansezi într-o baladă
Cum sa dansezi freestyleCum sa dansezi freestyle
Cum să dansezi fără a trece de rușineCum să dansezi fără a trece de rușine
Cum sa faci dans de puiCum sa faci dans de pui
» » Cum sa dansezi dansul (pentru fete)
© 2021 itholoinfo.com