itholoinfo.com.com

Cum să dansezi într-un dans școală (pentru băieți)

Dansurile școlare pot fi foarte distractive, se răcește și, probabil, pentru mulți, sunt romantice. Deși nu există nici o limitare a modului în care ar trebui să fie stilul dvs. de dans, o mână de mișcări de efect se poate deosebi cu adevărat de ceilalți, deci alegeți cu atenție de la cei care te fac mai confortabil.

pași

Imagine intitulată Dans la o școală Dance (pentru băieți) Pasul 1
1
"Slope-e-rala" este un dans distractiv și ușor sexual. Utilizați acest dans în mijlocul grupurilor mari lângă difuzoare, deoarece de obicei DJ-ul nu-i pasă. Cu toate acestea, majoritatea școlilor nu vor permite acest lucru. Cel mai bun timp pentru a dansa ca acest lucru (dacă vă simțiți confortabil) este în timpul pieselor cu batai rapide sau erotic ca hip hop modern sau muzica negru mai aglomerate. Cel mai frecvent gen hip-hop pentru a utiliza acest stil este Crunk (muzica de la rapperii Lil Wayne și 2 Chainz sunt un bun exemplu), dar poate fi folosit cu RB și suflet. Dacă prietena ta (sau fata cu care dansezi) nu arată răzătoare, Nici nu începi. Majoritatea școlilor nu o vor permite nici măcar.
 • Imaginea intitulată Dans la o școală Dance (pentru băieți) Pasul 2
  2
  "Pick-picking" se face de obicei în timpul unei roci mai grele. implică agitați-vă capul înainte și înapoi și în lateral. Cel mai bine să faceți acest lucru cu un grup de prieteni - nu veți arăta ca un idiot.
 • Imagine intitulată Dans la o școală Dance (pentru băieți) Pasul 3
  3
  "Break Dance" se întâmplă de obicei în timpul melodiilor rapide. Pauza este un dans foarte intens și necesită multă putere în brațe, agilitate și pricepere. Este mai comun pentru Raps mai mari, cum ar fi Vanilla Ice și altele pentru că a fost un stil de dans folosit în cultura hip-hop vechi. Glisarea pe podea și dansul în mișcare lentă sunt mai multe mișcări contemporane, bazate pe clubbing hip-hop. Încearcă să nu te uiți ridicol la acest dans dacă nu se adună oameni în jurul tău. Acolo, arătați ce puteți face.
 • Imaginea intitulată Dans la o școală Dans (pentru băieți) Pasul 4
  4
  "Stil gratuit". tu inventează mișcări și să decidă când să le folosească. Este posibil să includeți brațele, capul, trunchiul și picioarele. Mișcările picioarelor, numite și pași, pot fi impresionante (dacă se fac corect). Păstrați mișcările mici și simple pentru că vă puteți obosi foarte mult cu mișcări explozive care pot fi folosite pentru un alt stil muzical.
 • Imagine intitulată Dans la o școală Dance (pentru baieți) Pasul 5
  5
  Wheel-Punk este comună în timpul pietrelor grele, screamo și heavy metal. Este în principiu lupta și lupta reciproc, împreună cu alte mișcări cum ar fi acrobațiile și dansul de pauză. Este posibil să nu fie permis și este foarte periculos, deci participați la cunoașterea riscurilor.


 • Imagine intitulată Dans la o școală Dans (pentru băieți) Pasul 6
  6
  pocnituri - dansul de popping implică în mod esențial să-ți apuci degetele în bătaia ascuțită și să-ți alunți șoldul în lateral pe bass. Este folosit de mulți artiști precum D4L și Dem Franchize Boyz și T-durere. Acest stil de dans nu este atât de popular.
 • Imagine intitulată Dans la școală Dans (pentru băieți) Pasul 7
  7
  Techno sau Eurodance - recent au apărut melodii techno și eurodance pe graficele muzicale și puteți auzi ceva de genul acesta într-un dans. Jumping, dans și scuturi se potrivesc în acest stil de muzică. Probabil va inlocui hip-hop-ul si RB-ul.
 • Imagine intitulată Dans la o școală Dance (pentru băieți) Pasul 8
  8
  Pasul grupului - în timpul dansului, poate fi o melodie care are pași coregrafi și că întregul grup participă. Dacă nu cunoașteți mișcările, preferați să rămâneți afară sau va apărea dislocată. Dansul pentru păsări, Macarena și Ragatanga sunt exemple bune, sau pot fi create chiar acum. Aceste momente sunt foarte frecvente în absolviri și petreceri în general.
 • Imaginea intitulată Dans la o școală Dance (pentru băieți) Pasul 9
  9
  Țară " - acest stil poate implica mișcări cum ar fi leagăn, în doi pași, dansuri on-line și multe altele.
 • Imagine intitulată Dans la o școală Dans (pentru băieți) Pasul 10
  10
  Dansul încet: acesta este un dans foarte sofisticat, folosit, desigur, în timpul baladelor romantice și RB lent. Dacă dansați cu o fată și începeți să jucați un cântec lent, trebuie să știți ce să faceți, deoarece cu siguranță va ști și cel mai probabil dorește să danseze dacă ea vă place. Dar feriți-vă: unele fete doresc să danseze. Mai bine te-ai asigura că nu are un prieten. Oricum, dacă dorește să danseze cu tine, dansează, chiar dacă te simți inconfortabil. Mai întâi, pune-ți mâna pe talie. Dacă nu sunteți sigur unde este, este bine deasupra șoldului. NICIODATĂ nu trece de la mijlocul spatelui și nu trece prea departe, apropo. Va pune mâna stângă pe umăr și va extinde brațul drept în lateral. Transmite-ți degetele cu ea. Acum sunteți gata. Nu uitați să conduceți, deoarece modul în care un copil dansuri îl va face să-i creeze o impresie despre el, dacă este prima dată când dansează împreună sau dacă nu se cunosc. Fetele sunt în acord cu nivelul de încredere al băiatului și aceasta este o altă formă de măsurare. Amintindu pentru a conduce dans, muta picioarele în ritmul, să ia piciorul drept în lateral, deplasa spre stânga, piciorul drept înainte, aduce stânga, piciorul stâng în lateral, muta piciorul drept, stânga spate, aproape dreptul. Felicitări, sunteți acolo unde a început! Aici, puteți adăuga o răsucire, pentru ea, nu pentru tine. Acesta este unul dintre momentele cheie atunci când trebuie să luați direcția, pentru că vă gândi „Ea nu știe că mă voi întoarce“, atunci se va clătina și sfârșesc în jur de joc, în căutarea ridicol, total din ritm. Dacă dansați cu prietena dvs., atunci puteți sta mai aproape de ea de 6 inci. Dar dacă pare incomod, pleacă. Dacă dansați cu o singură fată și singură, începeți cu aproximativ șase centimetri sau puțin mai mult dacă preferați. dacă zâmbea, semn bun. Dacă spun că dansezi bine, chiar mai bine. Dacă spune ceva de genul ăsta, întreabă-o dacă vrea să danseze din nou. Nu fi spontan și faceți lucruri cum ar fi cererea până la data respectivă sau așa ceva după primul dans. Ah, încă un lucru: niciodată, nu o fă-o vreodată! Fiți conștienți de asta, dar priviți-i în ochii ei când știți deja unde sunt picioarele ei. Dacă nu sunteți confortabil pentru un dans lent, faceți o pauză pentru a merge la baie sau pentru a vă bea o băutură. Și dacă te simți confortabil, dacă mă înțelegi, încearcă să nu o lași să simtă ... entuziasmul tău. Nu-i va place. Încercați să vă relaxați cu prietenii sau să ascultați muzica frumoasă. Și nu vă uitați la alții dansând pentru că vă veți simți lipsiți dacă nu vă deranjează.
 • sfaturi

  • * Când începe un cântec lent și partenerul tău dorește să danseze cu tine, nu-l respinge! Poți risca să piardă fata cu băieții care vor accepta!
  • Nu vă fie frică sau jenat să dansați, veți părea mai ridicol în picioare în colțul care doriți să știți cum să dansați. Începeți și lăsați-o să se rostogolească.
  • Nu uitați să dansați în funcție de vârsta dvs. sau ați putea ajunge să arătați ca un pradă sau un pervers.
  • După un dans lent cu o fată, atunci când aproape că te îndepărtezi, lăsa-ți mâna pe șold pentru o secundă sau două când pleci de pe banda. Și nu uitați să vă uitați la ea.
  • NU frecati o fata daca nu stiti cum. Dacă nu știe, poate părea un pervers pentru ceilalți.
  • Urmăriți valul dacă dansați în mod liber sau într-un anumit stil. Dacă este ceva lent, ca o melodie sexy hip-hop, încercați câteva mișcări reci și fluide. Dacă este o melodie rapidă, încercați să focalizați pe pașii de lumină.
  • Dacă știți cum să faceți acest lucru, arătați-i. În timpul muzicii rap sau rap, nu vă fie teamă de mișcări mai complexe. Dar nu exagerati sau veti obosi.
  • Într-un dans mixt, dacă fratele sau prietenul tău din altă școală este acolo, cere-i să găsească o fată care dorește să danseze cu tine.
  • Pentru cele mai sexy dansuri, apuca șoldul fetei.
  • Dacă dansați pauză, deschideți mai întâi un cerc. Faceți acest lucru prin împingerea ușoară a oamenilor sau prin a cere unui prieten să deschidă spațiul. Faceți viermele într-un cerc și oamenii se vor sperie.

  avertismente

  • Nu încercați să întrerupeți dansul dacă nu ați mai făcut acest lucru înainte. Încercați-l singur, dar nu porniți pe ringul de dans, acesta este cel mai simplu mod de a fi rănit.
  • Dansați așa cum doriți. Nu vă faceți griji că vă faceți de rușine, că sunteți la bal pentru distracție, așa că aruncați-vă!
  • Nu strângeți fundul partenerului în timpul unui dans lent - este foarte nepoliticos. . Dacă dansul este lent, încercați să țineți persoana la talie, nu la sânii sau la fund.
  • Dacă nu aveți nici un partener pentru un dans lent, lăsați pista și să vină înapoi, atunci când un cântec rapid sau să înceapă o să arate ca un disperat sau respins.
  • Dansurile sexy vă pot scoate din minge, astfel încât să știți cine este în jurul vostru.
  • Niciodată nu încercați să dansați cu cineva care nu dorește să danseze cu voi. Dacă nu se simt confortabil dansând cu tine, pleacă și nu ia totul în mod serios.
  • Nu dansa ca un pui sacrificate sau orice alt stil ridicol, mai ales în roata de dans-punk sau rupe dacă nu știi ce faci.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să începeți un grup de dansCum să începeți un grup de dans
  Cum de a crea un dansCum de a crea un dans
  Cum să dansați pe BachataCum să dansați pe Bachata
  Cum sa dansezi Cotton Eyed JoeCum sa dansezi Cotton Eyed Joe
  Cum să dansați dansul (pentru băieți)Cum să dansați dansul (pentru băieți)
  Cum să dansați muzica MacarenaCum să dansați muzica Macarena
  Cum să dansezi într-o razăCum să dansezi într-o rază
  Cum să dansezi într-o baladăCum să dansezi într-o baladă
  Cum sa dansezi la scoala (pentru baieti)Cum sa dansezi la scoala (pentru baieti)
  Cum sa dansezi freestyleCum sa dansezi freestyle
  » » Cum să dansezi într-un dans școală (pentru băieți)
  © 2021 itholoinfo.com.com