itholoinfo.com.com

Cum sa te imbraci sa dansezi leaganul

Dansul leagănului este o activitate energică și distractivă, care se bucură cel mai bine în pantofi și îmbrăcăminte. Fie că purtați haine moderne pentru un dans casual sau haine de epocă pentru un dans tematic, puteți urma aceste sfaturi.

pași

Imaginea intitulată Dress for Swing Dancing Pasul 1
1
Alegeți o pereche de pantofi confortabili cu tocuri moi. Există mai multe pantofi făcute la „dans leagăn“, care par a fi pantofii din anii `30, `40 și `50, dar au tălpi moi din piele sau catifea care fac ușor să alunece și spin pe ringul de dans. Evitați pantofii cu tălpi de cauciuc, cum ar fi adidași, deoarece se "lipesc" pe podea. Alegeți un călcâi ridicat pe care vă simțiți confortabil. Tocurile foarte înalte nu sunt bune pentru a dansa foarte repede, cu răsturnări și salturi. Preferati pantofii cu tocuri joase sau fara tocuri pentru aceste dansuri. Pantofii de dans sunt o altă opțiune confortabilă pentru un dans ocazional.
 • Imaginea intitulată Dress for Swing Dancing Pasul 2
  2
  femei: alegeți haine confortabile și libere. Femeile obișnuiesc să se simtă mai confortabile în fuste și rochii de înălțime medie sau în pantaloni de bumbac ușor Evitați să purtați blugi, lână sau poliester, deoarece acestea vă pot lăsa foarte cald. Fustele trebuie să fie lungi sau mai lungi și trebuie să fie libere cu puțină mișcare. Utilizați piscina de pantaloni scurți scurte sau chiloți mai mari (hotpants tip) sub fusta ar trebui să meargă într-un spin sau să sară.


 • Imaginea intitulată Dress for Swing Dancing Pasul 3
  3
  bărbați: Purtați o cămașă confortabilă și pantaloni scurți pentru un aspect semiformal, sau tricou și pantaloni pentru un dans ocazional. Evitați blugi. Purtați un tricou pe dedesubt și purtați o cămașă suplimentară pentru ao schimba dacă vă udați cu transpirație.
 • Imaginea intitulata Dress for Swing Dancing Pasul 4
  4
  Aplicati antiperspirant sau deodorant înainte de dans, dar nu folosiți parfumuri puternice sau aftershave puternice. Cel mai rău lucru pe care un partener de dans îl poate face este mirosul rău. Faceți tot ce este mai bun pentru a rămâne proaspăt.
 • sfaturi

  • Dacă este un eveniment de 30, 40 sau 50 de ani, atunci ar trebui să purtați o rochie pentru această ocazie. Faceți niște cercetări cu privire la moda din acest moment și îmbracați-vă în acest stil. În general, în aceste decenii femeile purtau fuste medii sau lungi V cu bluze sau rochii largi și voluminoase (în anii 1950). Bărbații purtau pantaloni și cămăși sociale.
  • Loviți transpirația cu un țesut sau un prosop. Unii oameni folosesc trupe sau trupe de transpirație pe cap pentru a absorbi transpirația. Luați cămașă în plus pentru a schimba.
  • Dacă aveți păr lung, legați-l într-un bun sau într-o coadă de cal. Dacă nu, părul tău sau panglica poate lovi partenerul tău în față. Fii suficient de bun ca să-i ții în afară.

  avertismente

  • Bărbați: Este distractiv să purtați pălării în stil jazz sau o pălărie de nucă de cocos pentru dansuri tematice. Doar nu uitați să luați înainte de a dansa.
  • Femei: dacă purtați haine de epocă pentru un dans leagăn, amintiți-vă că sunt mai echitabile pe trunchi și pe brațe. Nu veți putea ridica brațele așa cum faceți în haine moderne. Este posibil să trebuiască să vă schimbați stilul de dans atunci când purtați aceste haine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dansezi dansul irlandezCum să dansezi dansul irlandez
  Cum sa dansezi freestyleCum sa dansezi freestyle
  Cum se pregătește pentru un test de dansCum se pregătește pentru un test de dans
  Cum să mersi în picioareCum să mersi în picioare
  Cum să purtați tocuri înalte (pentru bărbați)Cum să purtați tocuri înalte (pentru bărbați)
  Cum se potrivesc pantofii cu îmbrăcăminteaCum se potrivesc pantofii cu îmbrăcămintea
  Cum să rămâi confortabil cu tocurile înalteCum să rămâi confortabil cu tocurile înalte
  Cum să vă pregătiți adidațiiCum să vă pregătiți adidații
  Cum să utilizați toci înalte fără a vă simți durereaCum să utilizați toci înalte fără a vă simți durerea
  Cum să te îmbraci pentru o clasă de jazzCum să te îmbraci pentru o clasă de jazz
  » » Cum sa te imbraci sa dansezi leaganul
  © 2021 itholoinfo.com.com