1
Gândește-te la ceva bun despre tine. Indiferent dacă ochii tăi sunt orbitori sau picioarele tale arcuite, e mai ușor să faci curse. Aproape toți oamenii au cel puțin un talent incredibil. Căutați capacitatea sa, găsiți-o și transformați-o într-o abilitate extrem de apreciată.
2
Acum, concentrați-vă pe asta. "Ochii mei sunt frumoși, mă bucur că am acești ochi! Este o binecuvântare să le avem".
3
Nu te distra de el, gândește-te la el.
4
Utilizați un element special care vă oferă speranță. Ar putea fi o brățară sau o pereche de șosete roșii. Când vă simțiți nesigur, priviți articolul.
5
Studiați-vă în oglindă. Uită-te la tine. Ești o persoană frumoasă.
6
Faceți ceva ce vă place.
7
Nu lăsați oamenii să observe că vă simțiți nesigur, acționați cu încredere. Pretindeți că într-adevăr simțiți încrezători.
8
O persoană sigură nu este întotdeauna cineva care vorbește cu toată lumea și este în călătorie. Puteți fi așa doar stând într-un cerc fără a spune nimic.
9
Nu credeți că trebuie să fiți fericiți tot timpul. Nimeni nu este așa, au emoții reale.
10
Nu faceți lucruri pentru alți oameni, doar pentru voi înșivă.
11
Evitați să simțiți nevoia de a impresiona pe alții cu povești false sau falsuri fabricate. Ar trebui să realizați că oamenii care merită timpul tău sunt cei care o vor accepta pentru cine ești.
12
Realizați faptul că sunteți pe picior de egalitate cu toți ceilalți oameni din lume. Dacă sunteți supraponderal, realizați că există milioane și oameni în aceeași poziție ca și dumneavoastră.