1
Fii deschisă dragoste. Mai întâi de toate, trebuie să fiți dispuși să lăsați iubirea să intre în relația voastră și să dea dragoste 100% în schimb.
2
Nu vă grăbiți să spuneți: "Eu maestru tu. " Luați-vă timp pentru a observa ce spuneți și dacă înseamnă ceva. Dacă nu simți că ești o promisiune, atunci nu spune!
3
Asigurați-vă că aveți încredere, admirați și respectați persoana cu care vă aflați. Te poți vedea cu tine pentru totdeauna? Poți să vorbești unul cu celălalt? Poți să fii cinstit cu el și să te sprijini unul pe altul? Aveți conversații semnificative? Adică unul pe celălalt? Este relația exclusivă, serioasă, pe termen lung, matură, semnificativă, are dragoste, respect respect, și așa mai departe? Dacă răspunsul este da, atunci s-ar putea să te îndrepți spre iubire.
4
Evaluați încet aspectul fizic al relației. Acest lucru vă va oferi timp pentru a dezvolta alte aspecte ale relației dvs. Cum ar fi verbale, psihologice, mentale, emoționale, afective și alte tipuri de intimități / închideri care nu au nimic de-a face cu partea fizică.
5
Nu lasati viata sa se roteasca complet in jurul persoanei. Partenerul tău va găsi sexy că ai și alte priorități. Este un semn al stimei de sine.
6
Dacă nu sunteți gata să spuneți "Te iubesc", încercați în schimb "Îmi place când voi..."sau" Îmi plac ... ".