1
Gândiți-vă la o persoană pe care o găsiți foarte plăcută și are o natură frumoasă. Ce calități trebuie să fie așa? Poate fi orice, de la educație la solidaritate. Faceți o listă.
2
Uită-te la ceea ce ai scris în listă. Iată câteva exemple: este politicoasă, are în vedere vecinul ei, este un bun prieten, generos, bun și caritabil.
3
Câte dintre aceste calități credeți că aveți? Vedeți cum și dvs. ați putea schimba modul în care vă referiți și comunicați cu cei din jurul vostru, spre bine.
4
Fii politicos. Aceasta nu include înjurături (cel puțin nu în fața nimănui). Când te enervezi, numără-te la zece și respira adânc. Gândește-te la ce s-ar putea întâmpla dacă spui ce se petrece în mintea ta în acel moment. Șansele sunt, nu este foarte bine. Dacă cineva este nepoliticos cu tine, în loc să mulling peste ea, doar spune ceva casual si lumina, cum ar fi „Da, bine, asta e părerea ta“, iar în cazul în care persoana înjurăturile într-un fel, să zicem „și cu orice Astfel, te înșeli, pentru că eu nu sunt ceea ce spui eu sunt. Dar eu nu-mi pierd timpul obtinerea intr-o lupta cu tine. " Mult mai matur decât lupta! Spune-i pe cineva dacă persoana te deranjează cu adevărat. Păstrați calm. Fii cool pentru cei din jurul tău și respectă toată lumea.
5
Când este vorba de considerație, amintiți-vă sentimentele oamenilor. Cum v-ați simți dacă cineva ar fi să râdă de voi dacă ați fi gata să faceți asta altcuiva? Gândiți-vă la alte persoane, precum și la voi în situații ca acestea.
6
A fi un bun prieten este vital când vrei să pari o persoană mai bună. Rămâi cu prietenii tăi adevărați, care nu te vor intimida niciodată, nu râde și nu te rănesc. Suport pentru un prieten când el are o problemă și să asculte, să facă un efort în prietenii, vorbesc cu ei în mod regulat și este exact ceea ce v-ați aștepta de la un prieten. Amintiți-vă, fiți un bun prieten și veți primi în schimb prieteni buni!
7
Generozitatea este ceva ce ar trebui să avem între toate celelalte calități bune. Faceți un card sau dați un cadou cuiva când este ziua de naștere sau de Crăciun și învățați să îl împărtășiți.
8
Fii mereu bun! Nu e prea greu să fii frumos, politicos și frumos. Lucrurile precum păstrarea ușii deschise pentru cineva sau zâmbetul pot face ziua cuiva!
9
Îngrijirea altora arată cât de bine sunteți cu adevărat. Oferiți-vă să vă ajute și să fiți deosebit de drăguți când o persoană este bolnavă. Ce zici de a face o ceasca de ceai sau ciocolata fierbinte pentru un membru al familiei cand este bolnav? De asemenea, puteți apela un prieten care nu a fost la școală pentru a afla cum este el. Chiar dacă este ceva foarte mic, aceasta va face o diferență pentru sentimentele unei persoane, ceea ce este grozav!
10
Acum că probabil că ați arătat lumii cât de amabili și de prietenii sunteți într-adevăr, veți începe să vă îmbogățiți cu oamenii.